- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
Canım benim doktorum 12. Haftada onay vermedi daha doğrusu yeterli araştırma yok hamile olan benim eşim olsaydı yaptırmazdım karar sizin demişti haliyle bende yaptırmadım. Ancak geçen hafta gittiğim kontrolde üç hafta içerisinde yeni bilimsel makaleler açıklandı ve aşı hamileler için onay aldı artık gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin hatta makaleleride gönderebilirim oku istersen dedi. Bende bunun üzerine bir aksilik olmazsa yarın ilk aşımı olacağım. Bebeklerimizin sağlıklı doğabilmesi için önce bizim sağlığımız önemli doktorun onay verdiyse kimseye bakma bı süreçte ağzı olan konuşuyor ne yazık ki içine sinen neyse ona göre hareket et bence.Diğer yapılan aşılara tabikide karşı değilim hepsini yaptırıyorum ama konu henüz yeni çıkan bir aşı olunca birde her kafadan aynı bir ses çıkında bebeğim için endişe ediyorum kendim için olsa umurumda bile değil
Ken senin cimcimeler nasııııll yok mu hiç fotoları annesii gopa devam mıı memnun musun doktorundan ben yine doktor arayışına girdim bundan da soğudum akjsdhakjhdajkCanım benim doktorum 12. Haftada onay vermedi daha doğrusu yeterli araştırma yok hamile olan benim eşim olsaydı yaptırmazdım karar sizin demişti haliyle bende yaptırmadım. Ancak geçen hafta gittiğim kontrolde üç hafta içerisinde yeni bilimsel makaleler açıklandı ve aşı hamileler için onay aldı artık gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin hatta makaleleride gönderebilirim oku istersen dedi. Bende bunun üzerine bir aksilik olmazsa yarın ilk aşımı olacağım. Bebeklerimizin sağlıklı doğabilmesi için önce bizim sağlığımız önemli doktorun onay verdiyse kimseye bakma bı süreçte ağzı olan konuşuyor ne yazık ki içine sinen neyse ona göre hareket et bence.
Benim de 9 ekim9 ekim yani not alayım
Cimcimeler büyüyor teyzesi bir tanesini doğru düzgün göremedik henüz aşağıda olduğu için ya sırtını görüyoruz ya kafasınıKen senin cimcimeler nasııııll yok mu hiç fotoları annesii gopa devam mıı memnun musun doktorundan ben yine doktor arayışına girdim bundan da soğudum akjsdhakjhdajk
ayyyy maşallahhhh ısırırım onu yaaa küçük kuzucuk ataşehir medicanadayım şu an içime sinmiyor doktorCimcimeler büyüyor teyzesi bir tanesini doğru düzgün göremedik henüz aşağıda olduğu için ya sırtını görüyoruz ya kafasınıben hala aynı doktora devam çok memnunum bir aksilik olmazsa orada da doğururum. Sen şuan nereye gidiyorsun? Bu kızçelerimden bir tanesi alırız bir maşallahınızı Eki Görüntüle 2924875
off valla gelmez seni de yazdım ahaha 9u sabah darlamaya başlarım çıktınız mı diyeBenim de 9 ekim
Hem biontech 2.aşım var, hem kontrolum var, hem de ayrıntılı ultrason gününü belirleyip randevu olusturacagız. Bekle bekle gelmez simdi
Kız o kadar yol üşenmiyor musunayyyy maşallahhhh ısırırım onu yaaa küçük kuzucuk ataşehir medicanadayım şu an içime sinmiyor doktor
evet neydi adı doktorun hemen bir konum alayım eşit mi diyeeKız o kadar yol üşenmiyor musunsen benim hastaneyi istememiştin ama doktorumu öneririm bir dene istersen içine sinerse devam edersin gerçi ben genel olarak hastaneden de memnunum henüz bir sıkıntı yaşamadım.
Doktorumun adı Emrah Kızıldağ kuzum git bir dene memnun kalmazsan başka araştırırsın. Bizim buralarda da doktor ve hastane sıkıntısı var İstanbul’un göbeğinde yaşıyoruz ama doktor yokevet neydi adı doktorun hemen bir konum alayım eşit mi diyeedetaylı sonucunu direkt ona götürürüm olmadı
Ayyy seninki daha beter çekilir dert değilBenim doktorun muayenesi bahçeşehirde, ben kozyatağına taşınmayı düşünüyorummesafeler ona gitmeme asla engel değil neyse ki artık kontrol sıklığı ayda bir-ikiye düşecek gidip gelicem artık doğuma da o gelir öyle geçer zaman
Ayyy seninki daha beter çekilir dert değilşaka bir yana eğer memnunsan ayda iki gidilip gelinir yapacak birşey yok. Önemli olan doktorunun içine sinmesi.
ayy sosyal medyasına baktım bayıldıııımmmAyyy seninki daha beter çekilir dert değilşaka bir yana eğer memnunsan ayda iki gidilip gelinir yapacak birşey yok. Önemli olan doktorunun içine sinmesi.
Birde canlısı ile tanışsan bayılırsın bu kadar insana saygılı bir doktor daha görmedim. Ben çok memnunum ne zaman yazsam hemen cevap verir. Geçen gün ağrım var dedim hemen gel bakalım dedi gittim acil ameliyatı çıkmış bir saat beklemeyelim diye ameliyathanenin kapısından döndü geldi kayıt bile açılmadan muayene etti sağolsun. Acayip pozitif git bir kere tanış eminim seveceğine .ayy sosyal medyasına baktım bayıldıııımmm
ayy kesiin benim gıcık prilam yazacaktı hallederim sonuçlarla dedi yazdım sonuçlar çıktı prilamı da unutmayın diye tee işten çıkınca ben çıktım yarın ve cteside yokum demiş ordayken yazsaydı ölürdü sanki sürekli de onlinedı gittim reçetesiz aldım ve gözümde bitti tamamenB
Birde canlısı ile tanışsan bayılırsın bu kadar insana saygılı bir doktor daha görmedim. Ben çok memnunum ne zaman yazsam hemen cevap verir. Geçen gün ağrım var dedim hemen gel bakalım dedi gittim acil ameliyatı çıkmış bir saat beklemeyelim diye ameliyathanenin kapısından döndü geldi kayıt bile açılmadan muayene etti sağolsun. Acayip pozitif git bir kere tanış eminim seveceğine .
ayy kesiin benim gıcık prilam yazacaktı hallederim sonuçlarla dedi yazdım sonuçlar çıktı prilamı da unutmayın diye tee işten çıkınca ben çıktım yarın ve cteside yokum demiş ordayken yazsaydı ölürdü sanki sürekli de onlinedı gittim reçetesiz aldım ve gözümde bitti tamamen
cumartesileri yok sanırım doktor ya o bana sıkıntı biraz baya randevu aradım yokk h.içi hepbenimde geçen gün kan ilacım bitti yaZdım tanıdık eczane varsa al hemen geldiğinde yazayım dedi gittiğimde üçer kutu yazdı uğraşmayayım diye. Bak geçen gün e bebek ile canlı yayın yaptı gebelikte şeker Hakkında dinle vaktin olursa.
Ben hiç cumartesi gitmedim ama öğlene kadar orada gördüm randevu alırken fakat sanırım cumartesi günleri hemen doluyor. Şimdi baktım en yakın 30 ekimde var. Sen memoriali denedin mi bu arada istersen orada ki Figen hanımıda dene onunla ilgilide çok iyi yorumlar duydum.cumartesileri yok sanırım doktor ya o bana sıkıntı biraz baya randevu aradım yokk h.içi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?