2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Valla kimseye güvenip iş yapmamayı ben eşimin ailesiyle öğrendim benim ailemde hiç yoktur desteksiz bırakmak bu yaşıma geldim dedemler her bayram harçlık verir annemler öyle boş bırakmazlar sağolsunlar ama eşimin ailesi bize kredi çektirir destek ol der biz bişey isteyince ya kuruşu kuruşuna hesap yapar ya da sürekli der şunu yaptım bunu yaptım diye

Ay kızlar bugun bu konuşmalar çok hoşuma gitti. Demek oluyo ki canımızın istediğini abartmadan yiyelim gitsin hoş yemediğimden değil ama vicdanen pek rahat değildim. Şimdi azcık salarım artık eşimi şimdi aradım çiğköfte siparişi verdim. Kızın odasını istersen şark odası yapalım sıra geceleri falan düzenlicek bu gidişle çocuk çıkınca diyo

Demeyi unuttum benim kapıma ebe geldi Sağlık ocağının ebesiymiş soru sordu sat ne kan grubu ne hangi ilaçları kullanıyorsun vs vs benim sağlık ocağı çok ilgili çıktı hemşiresi ayrı ebesi ayrı Bide günde 2 ana 2 ara öğün ye karbonhidrat alma dedi bende gece kek yedim uyumadan

Canım işte biz bunları görüp evlatlarımızın hep arkasında duralım inşallah Kız olsun erkek olsun destek olalım Allah o gücü bizlere versin Hep dualarımda söylerim Allah çocuklarımızın yanında olabilecek akli fiziki sağlığı aynı zamanda maddi gücü versin Çocuk olduktan sonra hayat başka bi yöne evriliyo onlar için çırpınıyorsun uğraşıyorsun. Belki yanlış çocuk odaklı yaşamak ama biz eşimle öyleyiz önceliğimiz hep kızımız artık kızlarımız

Yaaa ne güzelmiş o öyle ben daha gitmeeim sağlık ocağına keşke bi gün sürpriz yapıp gelse kapıma

Canım sushi yiyo musun? arada bi aklıma düşüyo bi kerecik yesem rahatlıcam
Ay hayır sakın çok sakıncalı çiğ et yemek ben sushi hastasıyım inşallah dedim gebelikte ona aşermem iyi ki de canım çekmedi yoksa deli gibi yerim bu arada ciğer de yasak gebelere az pişmiş steakte yeme sakın toxo için çok riskli

Karbonhidrat dışında beslenmedim ilk 3 ay ne demek almaaaaa canımı istesin onu demesinn

Ciğer serbest doktora sordum ben yiyebilirsin dedi, eti çok pişmiş yiyorum ama henüz ciğer yemedim ilk 3 ay sıkıntılıymış

Evet ankarada

Ciğer serbest doktora sordum ben yiyebilirsin dedi, eti çok pişmiş yiyorum ama henüz ciğer yemedim ilk 3 ay sıkıntılıymış
A vitamini bebeği zehirleyeceği için ilk 3 ay kimse önermiyor ama sonrasın da yenmesinde sakınca var mı bilmiyorum. Ben zaten tercih etmiyorum ciğeri aslında normal zamanda baya faydalı

Benim doktor türk kahvesine çok takıntılı asla diyo ama haftada 2 içiyorum en az
Günlük kafein miktarı 300 gr haftada 2 fincan içmenin çok bi zararı olcağını sanmam, mesela ben kahvaltıları çay olmadan yapamam kahvaltıda mutlaka bir fincan çay içiyorum. O da zararlı esasen

Kizlar biraz önce esniyordum karnim yirtildi sanki icerden sanki dokuz aylik hamileyim bebek döndü icerden gibi , cok garip oldum . 18+2 gunluk oldu ama hâlâ hissetmiyorum hareketlerini .

A vitamini bebeği zehirleyeceği için ilk 3 ay kimse önermiyor ama sonrasın da yenmesinde sakınca var mı bilmiyorum. Ben zaten tercih etmiyorum ciğeri aslında normal zamanda baya faydalı
Ben kendim arnavut olduğum için dana ciğerine bayılıyorum canımda çekmişti ama 3 aylık değildim o zaman. Doktora sordum yiyebilirsin sorun olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…