offf gerçekten 1 çocuk doğurana kadar psikolojik dokuz tane doğurcam heralde
Merhabalar ben 12. Haftamın sonunda ilk doz gecen haftada 2. Dozu yaptrdm şimdilik bi sıkıntı yok bebkte sağlıklı doktorum şiddetle olmamı tavsiye etmişti zaten. Sinovac oldum sinovac tetenoz aşısıyla aynı teknolojiyle üretilen bir aşı tetenozuda 12. Haftadan sonra vurulabiliyorsun. Bi sıkıntı olmaz Allahın iznyle .Canım benim doktorum 12. Haftada onay vermedi daha doğrusu yeterli araştırma yok hamile olan benim eşim olsaydı yaptırmazdım karar sizin demişti haliyle bende yaptırmadım. Ancak geçen hafta gittiğim kontrolde üç hafta içerisinde yeni bilimsel makaleler açıklandı ve aşı hamileler için onay aldı artık gönül rahatlığı ile yaptırabilirsin hatta makaleleride gönderebilirim oku istersen dedi. Bende bunun üzerine bir aksilik olmazsa yarın ilk aşımı olacağım. Bebeklerimizin sağlıklı doğabilmesi için önce bizim sağlığımız önemli doktorun onay verdiyse kimseye bakma bı süreçte ağzı olan konuşuyor ne yazık ki içine sinen neyse ona göre hareket et bence.
aaa yeni bir mart hamişii isterseniz tablomuza ekleyelim sizi de kaçıncı çocuk yaş şehir bilgisini verirsenizMerhabalar ben 12. Haftamın sonunda ilk doz gecen haftada 2. Dozu yaptrdm şimdilik bi sıkıntı yok bebkte sağlıklı doktorum şiddetle olmamı tavsiye etmişti zaten. Sinovac oldum sinovac tetenoz aşısıyla aynı teknolojiyle üretilen bir aşı tetenozuda 12. Haftadan sonra vurulabiliyorsun. Bi sıkıntı olmaz Allahın iznyle .
Demleme değilde sallama çay yaparsanız daha iyi poşet çayların kafein miktarı daha azBiraz azaltıyım, cay demleyince de içiyorum yani bayagı 2-3 bardak. Yarın kontrol var, bi gerginim nedense bugün zatenbugün kahve yaptım içtim yoksa kafamı toplayamayacaktım. Ben hamilelik öncesi çok saglıklı besleniyodum, çikolatamı evde kendim yaparım, beyaz un yemem. Hamilelikte tam tersi oldu. Biraz da üşeniyorum sanırım. Arada saglıklıya gecmek lazım, gecen instada bir dru okudum. Çocugunuzda insülin direnci olmasın istiyorsanız, anne karnından baslayarak ilk 2000 gün beslenme çok önemli yazmıştı. Vicdan azabı cektim çok da abartmayalım kızlar önümüzdeki hafta sebzelenelim
Yaa latte yi o kadar özledim kiiBen de kahvaltıda 2-3 çay bardağı çay içiyorum. Bazen latte içiyorum bitkisel sütlü, bazen akşamları bir kupa çay daha içiyorum. Beslenme konusunda da benim doktorumum güzel bir yazı dizisi vardı. Sana özelden atayım istersen
Başka doktora gidersen verebilir sen de sorabilirsin. Benim değerime falan bakmadı. Kasılma olmasın diye verdiAynen sorunlu adamMagnezyumu degerımı olcturmeden alsam sıkıntı olur mu acaba hergun maden suyu ıcıyorum ama
Canıım anadolu tamamlayıcııı valla sevinirim sorarsanKızlar yiyip içtiklerinize şok oldumBen önceden çok abur cubur yerdim hamilelikle birlikte tamamen bıraktım. Çay, kahve ve tatlıyı da bıraktım çok canım çekerse makul miktarlarda tüketiyorum sadece. Vejetaryen olduğum için sebzeyle de aramız iyi şükür :) Ama canım bu yemediklerimi çekiyo olsa kendimi strese sokmaz yerdim kesinlikle onu baskılamanın da iyi bi şey olmadığını düşünüyorum. Çok şükür ki canım çekmiyo, hamileliğin ilerleyen zamanlarında ne olur bilmem tabi şimdilik iyi götürdüm :) Bir de bende bulantı vs. Hiçbir şey olmadı onun da rahatlığı var tabi. Ama bu aralar taşınma işlerimiz var her akşam evde bir şeyler kolileniyor o yüzden ömrüm boyunca yemediğim pizzayı bu hafta yedim sanırım
Z zahrada senin sigortan neydi bugün gidicem benim doktora sorup emin olayım geçiyor mu diye. Hem mükemmel bir doktor hem de yakın sana Kağıthane merkezde. Memnun kalacağına eminimBir tane olumsuz yorum yok adam hakkında inanılmaz insancıl, merhametli, işini çok iyi yapan bir hekim. Her şeyi o kadar detaylı anlatıyor ki soracak soru bırakmıyor insana o hazırladığın soru kağıdını atarsın artık Adını da yazayım tekrar Rıza Efendi Karaca.
Günaydın canım izmir de bugün çok soğuk ama ben sıcacık yataktan çıkmayı hiç düşünmüyorumYağmurluu soğuk bir İstanbul sabahından günaydın güzel annelerr
Ben pazartesi günü öğreneceğim çok heyecanlıyımAnkette diğer ayların anneleri de yanıtladığından dikkate alamıyorum ama tablomuza göre
38 kızımız, 41 oğlumuz görünüyor şimdilikkk
17+1 hala hissedemiyorumKızlar merhaba. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. 15+4 teyim. Bu normal mi ? Çevremdekiler hissetmen gerekiyor diyorlar dinliyorum kendimi ama yok
bende kafama takacak bir şeyleri illa ki bulmaya çalışıyorum galiba17+1 hala hissedemiyorum
ben artık içeri girip oğlum şöyle tekmeleyeceksin demek istiyorum valla çok merak ediyorum nasıl bir şey neyi tekme sansam değilmişbende kafama takacak bir şeyleri illa ki bulmaya çalışıyorum galiba
Merhaba ben de 17+5 teyim hala hissedemiyorum yalnız değilsinKızlar merhaba. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. 15+4 teyim. Bu normal mi ? Çevremdekiler hissetmen gerekiyor diyorlar dinliyorum kendimi ama yok
Doktor hıssetmen ımkansız dedı bana arkadasım 24 de hıssetmeye baslamıs 2. Hamileligi olmasına ragmen gec hıssetmenın sıkıntısı yok bıde bu donem cok duzensız hıssedıyomusuz hıssetsekteKızlar merhaba. Ben hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. 15+4 teyim. Bu normal mi ? Çevremdekiler hissetmen gerekiyor diyorlar dinliyorum kendimi ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?