- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Tavuk ciğerini pek sevmem aramam da ama arnavut ciğerini arıyorum :) Çok güzel oluyor ciddenBende bi kere arnavut ciğeri yapmıştım eşim seviyor diye bende ciğeri bi öyle yiyorum diye yedim
Offf nasıl istiyo canım ama yemedim. Pişmişlerde. Yesem ama sorun olmaz heraldeAy hayır sakın çok sakıncalı çiğ et yemek ben sushi hastasıyım inşallah dedim gebelikte ona aşermem iyi ki de canım çekmedi yoksa deli gibi yerimbu arada ciğer de yasak gebelere az pişmiş steakte yeme sakın toxo için çok riskli
Noodle çok severim ben de ama yemedim onu daSushi yemedim ama 2. Trimesterda pismis yenebilirmis ama ben daha cok noodle sevdalısıyım. Cok sevdiğim halde Sushi aklima gelmiyor açıkçası :)))
Diğer yapılan aşılara tabikide karşı değilim hepsini yaptırıyorum ama konu henüz yeni çıkan bir aşı olunca birde her kafadan aynı bir ses çıkında bebeğim için endişe ediyorum kendim için olsa umurumda bile değilsiz antibiyotik kullandınız muhtemelen tetanos aşısı da olacaksınız. vitaminler de kullanılıyor. biontech fdadan tam onay alan tek aşı sonuçta içinde bu var diyorlar tamam diyoruz herşey için. bu kadar herşeyi ayrıntılı düşünmeyelim daha çocuklar doğduğunda bir sürü aşı olacaklar. aşı karşıtı iseniz o sizin kararınız ama değilseniz doktorunuz ne önerirse onu yapmanız iyi olur.
Patates kızartması mı ben çatır çatır yiyordumCanım hic karışmasın. Yurdısıyla aynı sartlarda yaşamıyoruz sonucta fizyolojik olarakda farklılıklarımız var adamlar alkol kola şarküteri ürünleri vs. Zararlı ne varsa yiyip içiyor hamilelikte bisey olmuyor beden alışkın bizde hepsi yasakpatates kızartması bile
Kaç haftalıktan kesinleşti cnm Raul’bwy izne çukmışCinsiyetimiz kesinleşti kızlar bir kızım daha geliyor
Az daha dayan ben hiç risk almayı sevmiyorum o yüzden doğurana kadar yemem herhalde ne olur ne olmazOfff nasıl istiyo canım ama yemedim. Pişmişlerde. Yesem ama sorun olmaz heraldeben ciğer beyin böbrek çok severim ama yemedim tutuyorum kendimi. 3 aydan sonra yenebilir diye okudum biyerde ama tutuyorum azcık daha büyüsün sonra dibine vururum
Üff şimdi bi spicy california roll olsaydıNoodle çok severim ben de ama yemedim onu daama sushi aklıma geliyo sürekli pişmiş halde yiyeyim bari nori yemekte bi sakınca yoksa. Doktora soramıyorum da herşey tamam da bi o mu eksik kaldı dicek diye
Aa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayımBenim doktor türk kahvesine çok takıntılı asla diyo ama haftada 2 içiyorum en az
Bende sebze çok severim hamile kaldığımdan beri canım istemiyoBende herseyi yiyorum , bu zamana kadar saglikli 5 gunu gecmemistir saglikli hic bir sey canim istemiyor nedense
Sebzede sewemiorum yemek gelmio icimden
Fazla kafein zararlı sadece kahve değil kafein içeren şeyler ama 200mg mı ne izin var günlük diye biliyorumAa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayımben ilk gebelik zamanı kokorec de yedim. Sonradan toksoplazma olayını öğrenince bıraktım.
Aa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayımben ilk gebelik zamanı kokorec de yedim. Sonradan toksoplazma olayını öğrenince bıraktım.
Ahh ahh hamile olmadan önce günde 3 kupa kesin içerdim hatta eşim ben sigara bağımlısıysam sende kahve bağımlısısın derdi bat a 4 kala öğrendim gebeliği o zamandan beri günde 1 fincan kahveKahve olayına bazı doktorlar çok takıntılı. Bence hamilelik öncesi tüketim sürekli varsa hamilelikte kesmek gerekmiyor. Günlük kafein limitine dikkat etmek gerek ki o da çok düşük değil. Bu tolere etme etmeme durumu biraz da
Gıcık bencede doğru kelime aksine herkes memnun o yuzden gitmiştim. Sağlıklı gebeliklerde tabiki herkes memnun is ozel ilgi gerektiren hamileler orda sınıfta kaldi malesef
Nasıl bağırıyor ya ne hakkı var. Buda hastaya şiddet, buda yasak.Benım gıbı sırt agrısı kasık agrısı yasayan varmı cok sıddetlındegıl ama kasıklarda gergınlık ve baskı hıssedıyorum dun doktora sormaya korktm galıba doktorumu degıstırıcem kesın adam oda bı agrımı o dakıka soylemezsem sonrasında fırca atıyo bagırıyo cagırıyo bende korkumdan soyleyemıyorm herseyı ama ultrasondanhersey normaldı rahım buyumesınden kaynaklı bır agrımı acaba ınt de 4. Ve 5. Aylarda bu agrılar normalmış
Biraz azaltıyım, cay demleyince de içiyorum yani bayagı 2-3 bardak. Yarın kontrol var, bi gerginim nedense bugün zatenKahve olayına bazı doktorlar çok takıntılı. Bence hamilelik öncesi tüketim sürekli varsa hamilelikte kesmek gerekmiyor. Günlük kafein limitine dikkat etmek gerek ki o da çok düşük değil. Bu tolere etme etmeme durumu biraz da
Ben de kan hapına başlayınca 3 haftada 1,5 kg aldımya ben kan hapından sonra 4 kilo aldım. Bir gün içip 1 gün içmiyorum. Doktorla pazarlık yapıp haftada 2 gün içsem keşke
Bu arada benim dr haftada 1 gün kola içebilirsin dedi, onlar çok kasmıyor. biz elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz. Kız sen nasıl kilo almıyosun, var mı recetesi?
Biraz azaltıyım, cay demleyince de içiyorum yani bayagı 2-3 bardak. Yarın kontrol var, bi gerginim nedense bugün zatenbugün kahve yaptım içtim yoksa kafamı toplayamayacaktım. Ben hamilelik öncesi çok saglıklı besleniyodum, çikolatamı evde kendim yaparım, beyaz un yemem. Hamilelikte tam tersi oldu. Biraz da üşeniyorum sanırım. Arada saglıklıya gecmek lazım, gecen instada bir dru okudum. Çocugunuzda insülin direnci olmasın istiyorsanız, anne karnından baslayarak ilk 2000 gün beslenme çok önemli yazmıştı. Vicdan azabı cektim çok da abartmayalım kızlar önümüzdeki hafta sebzelenelim
Aynen sorunlu adamNasıl bağırıyor ya ne hakkı var. Buda hastaya şiddet, buda yasak.
Magnezyum alın maden suyu için
Tamam canım çok sevinirim. Sağlıklıya geçiş yapıcam pazartesiden itibaren, hsonu enerjimi toplıyımBen de kahvaltıda 2-3 çay bardağı çay içiyorum. Bazen latte içiyorum bitkisel sütlü, bazen akşamları bir kupa çay daha içiyorum. Beslenme konusunda da benim doktorumum güzel bir yazı dizisi vardı. Sana özelden atayım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?