2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Offf nasıl istiyo canım ama yemedim. Pişmişlerde. Yesem ama sorun olmaz heralde ben ciğer beyin böbrek çok severim ama yemedim tutuyorum kendimi. 3 aydan sonra yenebilir diye okudum biyerde ama tutuyorum azcık daha büyüsün sonra dibine vururum

Sushi yemedim ama 2. Trimesterda pismis yenebilirmis ama ben daha cok noodle sevdalısıyım. Cok sevdiğim halde Sushi aklima gelmiyor açıkçası :)))
Noodle çok severim ben de ama yemedim onu da ama sushi aklıma geliyo sürekli pişmiş halde yiyeyim bari nori yemekte bi sakınca yoksa. Doktora soramıyorum da herşey tamam da bi o mu eksik kaldı dicek diye

Diğer yapılan aşılara tabikide karşı değilim hepsini yaptırıyorum ama konu henüz yeni çıkan bir aşı olunca birde her kafadan aynı bir ses çıkında bebeğim için endişe ediyorum kendim için olsa umurumda bile değil

Patates kızartması mı ben çatır çatır yiyordum

Az daha dayan ben hiç risk almayı sevmiyorum o yüzden doğurana kadar yemem herhalde ne olur ne olmaz ona gelene kadar dışarda yediklermizin içinde ne var onu da bilmiyoruz ki hepsi sıkıntı off

Noodle çok severim ben de ama yemedim onu da ama sushi aklıma geliyo sürekli pişmiş halde yiyeyim bari nori yemekte bi sakınca yoksa. Doktora soramıyorum da herşey tamam da bi o mu eksik kaldı dicek diye
Üff şimdi bi spicy california roll olsaydı noddle ben hala yiyorum ama etli yada sebzeli ondan bişey olmaz herhalde

Benim doktor türk kahvesine çok takıntılı asla diyo ama haftada 2 içiyorum en az
Aa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayım ben ilk gebelik zamanı kokorec de yedim. Sonradan toksoplazma olayını öğrenince bıraktım.

Aa her gün bi tane verdi benim ki, ne zaradı var kahvenin? Ben cay da kahve de içiyorum. Çok zararlıysa bırakayım ben ilk gebelik zamanı kokorec de yedim. Sonradan toksoplazma olayını öğrenince bıraktım.
Fazla kafein zararlı sadece kahve değil kafein içeren şeyler ama 200mg mı ne izin var günlük diye biliyorum

Kahve olayına bazı doktorlar çok takıntılı. Bence hamilelik öncesi tüketim sürekli varsa hamilelikte kesmek gerekmiyor. Günlük kafein limitine dikkat etmek gerek ki o da çok düşük değil. Bu tolere etme etmeme durumu biraz da

Ahh ahh hamile olmadan önce günde 3 kupa kesin içerdim hatta eşim ben sigara bağımlısıysam sende kahve bağımlısısın derdi bat a 4 kala öğrendim gebeliği o zamandan beri günde 1 fincan kahve

Gıcık bencede doğru kelime aksine herkes memnun o yuzden gitmiştim. Sağlıklı gebeliklerde tabiki herkes memnun is ozel ilgi gerektiren hamileler orda sınıfta kaldi malesef

Nasıl bağırıyor ya ne hakkı var. Buda hastaya şiddet, buda yasak.
Magnezyum alın maden suyu için

Biraz azaltıyım, cay demleyince de içiyorum yani bayagı 2-3 bardak. Yarın kontrol var, bi gerginim nedense bugün zaten bugün kahve yaptım içtim yoksa kafamı toplayamayacaktım. Ben hamilelik öncesi çok saglıklı besleniyodum, çikolatamı evde kendim yaparım, beyaz un yemem. Hamilelikte tam tersi oldu. Biraz da üşeniyorum sanırım. Arada saglıklıya gecmek lazım, gecen instada bir dru okudum. Çocugunuzda insülin direnci olmasın istiyorsanız, anne karnından baslayarak ilk 2000 gün beslenme çok önemli yazmıştı. Vicdan azabı cektim çok da abartmayalım kızlar önümüzdeki hafta sebzelenelim

Ben de kan hapına başlayınca 3 haftada 1,5 kg aldım

Ben de kahvaltıda 2-3 çay bardağı çay içiyorum. Bazen latte içiyorum bitkisel sütlü, bazen akşamları bir kupa çay daha içiyorum. Beslenme konusunda da benim doktorumum güzel bir yazı dizisi vardı. Sana özelden atayım istersen

Tamam canım çok sevinirim. Sağlıklıya geçiş yapıcam pazartesiden itibaren, hsonu enerjimi toplıyım siyah çay da antioksidan aslında açık içeriz elden geldikçe, gerginliğimizi bişey alacak yani napalım biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…