2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy o her dogum kitabini da ben önerdim kendimde aldım ama okuyamadim bile sacmalik fotograflarla dolu. Bende instada görmüştüm ne bileyim kız Dogmamis cocugun gizli yaşamı da bana biraz yavaş ilerliyo gibi geldi ortasında kaldım.

her sayfasında kendimi suçlayıp suçlayıp 2 3 kere okuyorum ahaha

ayy valla furkan mıdır nedir ne kadar kendini beğenmiş zırt diye doğum yapılıyo sanki 1 doğuma yarımşar sayfa ayırmış sancı gelmedi hop suni verdik fırtladı havasında yok aynı anda 3 doğum yaptırdım 2 doğum yaptırdım ajklsdajkldja ayy nerden bilcen benim karşıma da çıkıyodu her yerde zaten engelledim adamı görmek bile istemiyorum ahahahha
ay hele bi yerde diyo ki fatih terim geldi bana sarıldı güveniyorum sana dedi o an kendimi futbol takım kaptanı gibi hissettim bilmem ne bize nee abicim bize neeee bana kesi anlattt dikiş anlattt

Son düzenleme:
Ay ben hiçbirini okumadım valla önerdim ama elime alıp okuyasım gelmiyor. Her bebeğin mizacı o kadar farklı ki. Sadece Tomrisin emzirme notlarını detaylıca okurum o da doğuma yakın, unutmamak için doğumlara ve bebek büyümelerine çok aşinayım ondan çoğu bilgi otomatik yüklendi o zamanlarda

Evet benim erkek geçen kesinleşti nifty sonucunda ama mart doğumlu olacak sanırım tabi normal doğum olursa mayısa bile atabilir tarihler Kısmet

merhaba canım. nifty testinizi nerde ve kaça yaptırdınız. bende dün doktrodaydım banada nifty önderdi de. 2500-3000 tl arası fiytı var demişti.

merhaba canım. nifty testinizi nerde ve kaça yaptırdınız. bende dün doktrodaydım banada nifty önderdi de. 2500-3000 tl arası fiytı var demişti.
Niftyi intergen firmasına yaptrmıştım ben geniş paket tüm hastalıklar ve mikrodelesyon hastalıklara baktılar toplamda 3.300 ödedim ankaraya gönderildi 8. Gün geldi sonucum

Niftyi intergen firmasına yaptrmıştım ben geniş paket tüm hastalıklar ve mikrodelesyon hastalıklara baktılar toplamda 3.300 ödedim ankaraya gönderildi 8. Gün geldi sonucum
sagol cnm. heemen hemen rakamlar aynıymış çok tşkler. peki ALLAH korusun sonuçlarda olumsuz birşey çıkma durumunda nasıl bir yol izleniyor. hani tedavi vs.anlamında soruyorum bununla ilgili bir bilgin var mı

Bncde jarin kasları sıkı galiba. Çünkü şuan oğlusun attığı tekmeyi aynı haftalarda kızımda atmıştır büyük ihtimal .veoyke hissettiriyor ki tekmeyi kızımda nasıl bu haftalarda anlamamisim diyorum

ya bana da atar mısınız rica etsem:)

Gerçekten çok ağlayan bir bebek olursa ben de yarım kundak düşündüm ama sakin bir bebek olursa çok gerek yok gibi. Kardeşim tiyatro okuyor durul ve hareket öğretmenleri hiç önermiyormuş. Bebekken kundaklanmış olanların duruş ve hareket bozukluklarından bahsetmiş. Bir de tam kundakta kalça çıkığı riski var diye okumuştum o da korkuttu.

Kızlarr günaydın. Eşim de ben de berbat bir gece geçirdik ya uyuyamadık, bölük pörçük rüyalar. Sabah da Venüs uyandırdı modumuz değişsin kahvaltıya gidelim dedik onda da trafik var
Beni de sabah 5'te kedim uyandırdı sonra da hiç uyuyamadım gece de geç uyumuştum ve işteyim bugün Yarın da alamıycam uykumu çok yakın arkadaşımın düğünü var sabah 8'de kuaföre Yapabildiniz mi bari kahvaltı :)

Kundağı uykusu için de öneriyorlar. Yarım kundak yapıp bacaklarını serbest bırakmak lazımmış.
Ellerini cirptiklarinda korkup uyaniyorlarmis. İlk 3 ay yarım kundak yapın diyor çoğu doktor.

Tam değil ama yarım kundaklama bebek için faydalı gerçekten. Oğlum doğduğu gece hastanede kafasını kaldırıp ellerini sallayıp durmuştu sabaha kadar da uyumamıştı ertesi gece kv geldi yarım kundak yaptı da öyle uyudu çocuk. Zaten normal zamanda değil uyurken yaparsanız faydasını görürsünüz. Bi de kundak dediğim öyle sıkı sıkıya bişey değil yine elini kolunu çıkarır içinden. Pazene sarıyodum.
Kitap olarak beşikte durduğu gibi durmuyor çok keyifli bir kitap tavsiye ederim. Doğuma yakın da okusanız olur. Hatta ben oğlum doğduktan sonra o kucağımdayken okuyordum
Furkan Kayabaşoğlunu diyorsun ben insta da takip ediyorum onu ama kitabını almayı düşünmedim çünkü bilgi içerdiğini düşünmüyorum. Sadece doğumu güzel geçenlerin harika doğum hikayelerini anlatıyor önceleri insta da paylaşırdı şimdi kitabı çıkınca orda paylaşmayı bıraktı. Meşhur bi klinikleri var, aile boyu doktor hepsi. Aslında alanında uzman, bi yakınıma doğum yaptırdı öyle herkesi de kabul etmiyor eğlence için takip edilir, çok da bilgi vermiyolar. Onun gibi bir de aynı klinikte çalışan erhan karaalp var o da öyle

Ay bu beni ağlattı yaaaaa canımız yavrularımız...

Evet evet tam kundakta eğer bacaklar çok sıkılırsa kalça riski var ben o yüzden yarım kundak düşünüyorum. İlk günler özellikle yarım yapmayı düşünüyorum çünkü anne karnında gibi hissediyormuş, uykudan sıçramasını engelliyor, olumlu bir çok yanı var sadece çok dikkat ederek yapmak gerekiyor. Çok sıcak havalarda da yapılırsa çocuk isilik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…