• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar nasılsınız
Yarın covid aşısı olacagım biontech bi yandan endişeliyim diger yandan olmasam o şeklde endişeliyim sizlerden bununla ilgili olanlar varsa yorum alabilirmiyim
İlk sayfadaki tabloda olanla olmayanlarin yorumlarina ulasabilirsin😆 fikir olur belki

Senin kızla benim oğlan bizi çıldırtmak istiyor ay önceki aylara denk geldim de biri 23. Haftasında hissetmiş ilk 😮😮😅
Benimki de son 2 seferdir her kontrolde, elini enseye koymus yatıyor. Hiç istifini bozmadan uyukluyor 😄 bence bizimkiler keyfine cok düşkün, ondan hissetmiyoruz 😂

Burda birileri coco star demişti, cumartesi gitmeden coco star yicem hareketli olsun diye ahahaha

Benimki de son 2 seferdir her kontrolde, elini enseye koymus yatıyor. Hiç istifini bozmadan uyukluyor 😄 bence bizimkiler keyfine cok düşkün, ondan hissetmiyoruz 😂

Burda birileri coco star demişti, cumartesi gitmeden coco star yicem hareketli olsun diye ahahaha
ben polo şeker yediğimde hareket ediyor ama hareket dediysem sağdan sola dönerek uyuyor uyanmıyor yine ahahha hindistan cevizi hiç sevmem ama dene iyi gelirse bende öyle yapayım :D

Kızlar hepsiburadada 2.si 1tl indirimi var. Sleepy de geçerli. Birinci sorum sleepy iyi mi ikinci sorum 180tlye 384 adet yenidoğan bezi uygunsa mu geliyor 😄
Onu bende düşündümde her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş bide iyi gelmezse aldığım bezler kalır elimde dedim. Bide yeni doğan fazla almaya gerek yokmuş hemen büyüyolarmış öyle dedilerdi bana

Senin kızla benim oğlan bizi çıldırtmak istiyor ay önceki aylara denk geldim de biri 23. Haftasında hissetmiş ilk 😮😮😅
Kuzu ama o zaman baya net oluyomus tekme öyle düşün. Mesala dun dedim ya bende çok hafif kimildamalar hissediyorum diye, böyle tekme değil hissettigim içim kıyılmış gibi acaba açlığımı mı hissediyorum ben ya😂😂

Neyse ben yine bebeğimi hissettigimi düşünüp mutlu olıyım😂😂 bu arada hamileliğin başından beri ağzımdaki o iğrenç tat hiç geçmedi ya deli oluyorum. Ne yesem bastirmiyo o tadı

Kuzu ama o zaman baya net oluyomus tekme öyle düşün. Mesala dun dedim ya bende çok hafif kimildamalar hissediyorum diye, böyle tekme değil hissettigim içim kıyılmış gibi acaba açlığımı mı hissediyorum ben ya😂😂
ayy ben gece nasıl kımıl kımıll hareket ediyor anlatamam fırtlayacak çocuk sanki sonra gözümü açtım tabi rüyaymış :KK70:
bebektir o bebek bebeğin açlığıdır hatta senin yüzün gülsün bari kardeşim :D

ayy ben gece nasıl kımıl kımıll hareket ediyor anlatamam fırtlayacak çocuk sanki sonra gözümü açtım tabi rüyaymış :KK70:
bebektir o bebek bebeğin açlığıdır hatta senin yüzün gülsün bari kardeşim :KK70:
İşte bekledigim cevap 😂😂 ama böyle kıvrılma gibi bi his kardeş ya açlık değildir bence her zaman olmuyo zaten😂

Onu bende düşündümde her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş bide iyi gelmezse aldığım bezler kalır elimde dedim. Bide yeni doğan fazla almaya gerek yokmuş hemen büyüyolarmış öyle dedilerdi bana
Kesinlikle yenidoğan bezleri nerdeyse bir paket ancak kullanılıyor hemen büyüyorlar fazla almamak daha mantıklı ben hep en küçük paket alırım birde bebeğin yapısıyla alakalı bazı bebekler bazı bezleri ciltleri kabul etmiyor deneye yanıla bulucaz hangisini kullanmamız gerektiğini

18+3 ‘ten günaydın 👋
Ben de hala bebek hareketleriyle ilgili hiç bir his yok 🤦‍♀️
Ya benim hislerim birbirine girdi. Önceden az da olsa hissediyodum bişeyler şimdi tık yok. Kontrolümde ayın 16 sında daha çok var😒 bi de kasılma oluyo bu ara sık sık

ben polo şeker yediğimde hareket ediyor ama hareket dediysem sağdan sola dönerek uyuyor uyanmıyor yine ahahha hindistan cevizi hiç sevmem ama dene iyi gelirse bende öyle yapayım :KK70:
Bence detaylıda çikolata yemeyin kızlar. Ben hiç yemediğim halde adam zor ölçü alıyor, onlar oynuyor saga, sola aslında biz fark etmiyoruz. Ben hiç oynamıyo diye düşünürken, dr oğlum bir dur bacağını ölçiyim, şaplak geliyor bak diye espri yaptı😆😂 detaylıda herseyin ölçüsünü alacaklar, fıkır fıkır dönerse çok zor olur😁

Bence detaylıda çikolata yemeyin kızlar. Ben hiç yemediğim halde adam zor ölçü alıyor, onlar oynuyor saga, sola aslında biz fark etmiyoruz. Ben hiç oynamıyo diye düşünürken, dr oğlum bir dur bacağını ölçiyim, şaplak geliyor bak diye espri yaptı😆😂 detaylıda herseyin ölçüsünü alacaklar, fıkır fıkır dönerse çok zor olur😁
Valla aşkım diğer türlü de kalp atışını duymasam bişey oldu sancam öyle uyuyor napsak uyanmıyor sanki böbrek taşlarımı taşıyor içeride öyle yorgun 😅

Valla aşkım diğer türlü de kalp atışını duymasam bişey oldu sancam öyle uyuyor napsak uyanmıyor
Ben de uyuyor sandım. Doktora hatta bir sorun mu var dedim. Adam da hareketleri görmüyo musun dedi. Onlar bi oraya, bi oraya aleti çeviriyor ya biz mi kaçırıyoruz acaba, ama dr dediyse uyuyodur. Uykucu şirin💕

Valla aşkım diğer türlü de kalp atışını duymasam bişey oldu sancam öyle uyuyor napsak uyanmıyor sanki böbrek taşlarımı taşıyor içeride öyle yorgun 😅
Aynen ben lekelenme olunca kontrole gitmiştim apar topar öyle yatiyo, dedim Allah'ım sen koru uyuyomuş meğer. Kalp atışını duymasam ben kalpten gitcektim

Kızlar hepsiburadada 2.si 1tl indirimi var. Sleepy de geçerli. Birinci sorum sleepy iyi mi ikinci sorum 180tlye 384 adet yenidoğan bezi uygunsa mu geliyor 😄
Ben aldım 3 numara 2 paket, en çok o ölçüye ihtiyaç oluyor ilk kızımda öyle olmustu, sleepyde doğal kokusuz losyonsuz bir bez, 2 yıl sorunsuz kullanmıştık , ilk onu kullandım ve hiç değiştirmedim sorun yaşamadım, şimdi ikinci kızımada sipariş ettim tabi her çocuk farklıdır bize iyi gelmişti

Dün erkenden uyumusum sabah keyifle okudum yazdıklarınızı. Aynende ismi kimseye soylememek gerek hemen baska isim öneriyorlar. Ben kızıma Eylül ismini verecegim diyorum ogluna da Kasım mi koycan deyip gulenler oldu mesela.. Tuna gayet güzel aklina ton balığı gelende ne bileyim 🙈🙈 hele Duru muhtesem bi isim bulgur ne alaka tam komediler bosverin milletin işleri tükenmiş elestirsinler anca...

Ben aldım 3 numara 2 paket, en çok o ölçüye ihtiyaç oluyor ilk kızımda öyle olmustu, sleepyde doğal kokusuz losyonsuz bir bez, 2 yıl sorunsuz kullanmıştık , ilk onu kullandım ve hiç değiştirmedim sorun yaşamadım, şimdi ikinci kızımada sipariş ettim tabi her çocuk farklıdır bize iyi gelmişti
siz tekrar ultrasona girdiniz mi ya en son nifty kız ultrasonda doktor erkek görüyordu tövbe yarabbim :D

Back
X