hahahha ya valla grip oldum kac gündür yatıyorum eşim onu ardiye odasına koyduElektronik ana kucağı neydi ya ben hiçbir halt bilmiyorumGörsel isteriz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahha ya valla grip oldum kac gündür yatıyorum eşim onu ardiye odasına koyduElektronik ana kucağı neydi ya ben hiçbir halt bilmiyorumGörsel isteriz
![]()
ahahahhauh bilmiyorum kendisine sormak lazım ama bana komşu olabilirsiniz seve seve alırım:)Bende komşunuza komşu olabilir miyim ?Maşallah ne güzel komşularınız var
![]()
evet bu4moms dediklerinden diye düşündüm bebeği koyuyolar sallanıyo şarkı falan söylüyo bence o eğer değilse hemen not almam öğrenmem lazım![]()
Ben de anneme bunu söyledim.yatak ile sifonyer alicam. Bir de yeni çıkmış bazı sifonyerler ileride çalışma masası oluyor. Onlara da bakicam.Güzel sade görünüyor beyaz herşeyle kombin oluyor hepsini bir takım almak zorunda değiliz
Eşimde camlı almayalım oyuncak atar kırılır diyor..
Beşik aldım modeli koydum Buyuyen tarzda sonra atmak istemiyorum resmini
anne yanı olanı akrabam verdi ilerleyen aylarda gardırop komidin tamamdır
Canim birkaç doktor tanıdığimla görüştüm bve ikili test sonucumun endişelenecek şekilde olmadığını söyledi kendi doktorum da öyle demişti vazgeçtim ( aslında bu tarz seyleri çok takarım ama nasıl olduysa attım kafamadan olumsuz düşünceleri ,iyi düşünelim iyi olsun mottom
detaylı kromozom testi canım, aminyosentezin daha erken yapılabilen versiyonuCvs neydi kuzu ben kacirmisim
Ayy iyi yapmışsın zaten detaylı ultrasonlarımıza da çok az kaldı miniklerimizi uzun uzun inceleyeceklerr detaylıya gün verdiler mii yoksa henüz karsr verilmedi miiCanim birkaç doktor tanıdığimla görüştüm bve ikili test sonucumun endişelenecek şekilde olmadığını söyledi kendi doktorum da öyle demişti vazgeçtim ( aslında bu tarz seyleri çok takarım ama nasıl olduysa attım kafamadan olumsuz düşünceleri ,iyi düşünelim iyi olsun mottom) düşünüp sorduğun için çok teşekkürler mutlu ettin beni
![]()
Aynen o var diye biraz da rahatım inşallah hepimizin güzel çıkar.1Kasimda benimki .Senin?Ayy iyi yapmışsın zaten detaylı ultrasonlarımıza da çok az kaldı miniklerimizi uzun uzun inceleyeceklerr detaylıya gün verdiler mii yoksa henüz karsr verilmedi mii
6 kasım dediler ama ben 23 ekimde başka doktora ara kontrole gideceğim ya geçen hafta uyuyodu minik içime sinmediAynen o var diye biraz da rahatım inşallah hepimizin güzel çıkar.1Kasimda benimki .Senin?
Benim doktorum bugün 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gel dediAyy iyi yapmışsın zaten detaylı ultrasonlarımıza da çok az kaldı miniklerimizi uzun uzun inceleyeceklerr detaylıya gün verdiler mii yoksa henüz karsr verilmedi mii
Aynı durumdayım valla ne ne zaman alınır hiç bilmem yine de emzik aldım avent ultra air gece fosforlu olanlardan 80e almıştım 90 olmuş.Kızlar bu arada bebek odası yapmayı düşünmüyorum 6 ay zaten yanımdan ayıracağımı da düşünmüyorum Allah nasip ederse seneye bu zamanlar bebeğimin odasını kurmayı planlıyorum. Sadece anne yanı beşik alırım yüksek ihtimalle. Ama yine de net değilim. Bu arada bugün ilk defa 2 parça tulum aldım. Bebek elbisesi alırken neyi nereden ne kadar almak gerekir? Açıkçası yakınımda sorabilecegim kimse yok. Bebek alışverişi nasıl yapılır hiç bilmiyorumBunun için de acaba bir alışveriş günlüğü gibi bir şey oluşturup oradan birbirimize fikir verebilir miyiz ?
Aaa kendisi mi yapacak çok iyii beni başka doktora yönlendirdi sonucu ona götürcem aynı gün detaylıya gircez o zaman çok heyecanlııBenim doktorum bugün 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gel dedi
Ben henüz bunları da bilmiyorum o derece yabancıyımAynı durumdayım valla ne ne zaman alınır hiç bilmem yine de emzik aldım avent ultra air gece fosforlu olanlardan 80e almıştım 90 olmuş.
Heralde zıbın çok kullanılacakmış kakaları çıkıyomuş sürekli 0-3 ay tulumlar alt üst takımlar daha sonrs 3 -6 aya hızlı geçiş yapıyolarmış 3 6 ay zıbın vs de hazırda tut o yüzdenn
Ağız mendili önemli dediler müslin örtüler
2 tane hastane çıkışı takım yetermiş
Öğrendiklerim bu kadar![]()
Yok canım sanırım ultrasona alıp ondan sonra yönlendirecek kendisi bakmıyo öncesinde kontrol için çağırdıAaa kendisi mi yapacak çok iyii beni başka doktora yönlendirdi sonucu ona götürcem aynı gün detaylıya gircez o zaman çok heyecanlıı
Yaa masallahDün sabah aç karnına bir de şimdi kuru fasulyeden sonraki karnıma bakın çıldırıcamBundan sonra her gün pilav üstü kuru yerim heralde
![]()
Hani bir tek bana ifşalamıştın kendini yalançıYaaa en güzel bölümümüz isim bölümü oluyor bence hepsi birbirinden güzel isimler diğer grupların esinleneceği kesiin
aman benim adım irem, irem misin krem misin derlerdi ilkokulda ahahha milleti takacaksak ohooo
sana mail vercem diye soyadıma kadar ifşaladım kız düşünemedim de tc kimlik no kaldı bi ahahahHani bir tek bana ifşalamıştın kendini yalançıDuygularımla oynanmış hissediyorum
![]()
Ben trendyoldan bakıyorum bunu alayım ay bu çok tatlı derken Bi bakıyorum sepet dolmuş taşmışKızlar bu arada bebek odası yapmayı düşünmüyorum 6 ay zaten yanımdan ayıracağımı da düşünmüyorum Allah nasip ederse seneye bu zamanlar bebeğimin odasını kurmayı planlıyorum. Sadece anne yanı beşik alırım yüksek ihtimalle. Ama yine de net değilim. Bu arada bugün ilk defa 2 parça tulum aldım. Bebek elbisesi alırken neyi nereden ne kadar almak gerekir? Açıkçası yakınımda sorabilecegim kimse yok. Bebek alışverişi nasıl yapılır hiç bilmiyorumBunun için de acaba bir alışveriş günlüğü gibi bir şey oluşturup oradan birbirimize fikir verebilir miyiz ?