2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar tsh değeri düşük olanlar vardı önceden ben bugün kan verdim 0.9 çıkmış zararı var mıydı düşük olmasının ??

Benim hamilelik başında düşüktü canım. Endokrin doktoru bazı tiroid testleri yaptı önceden de bozukluk var mı diye. Onlar normal çıkmıştı. 20. Haftadan sonra tekrarlanıcak sanırım kan testlerim o zaman eğer yükselmişse birşey yapmayız, düşüklük devam ederse yine bir kontrole gelirsin demişti.

Teşekkür ederim bakalım yarın ne dicek çok merak ediyorum endokrine yönlendirir gibime geliyor

Kızlar birşey dikkatimi çekti ağrım var biraz durulmiycak gibi değil vajinal da batma gibi regli olcak gibi ağrı var.
farkettim ki bugün hamile olmasaydım regl 3.gunu olucakti

Kuzu doğum odası görmek istediğin de foto çekebilirsen bana atar mısın rica etsem bende çok merak ediyorum ama doğuma yakın bakarım diyodum

Kuzu doğum odası görmek istediğin de foto çekebilirsen bana atar mısın rica etsem bende çok merak ediyorum ama doğuma yakın bakarım diyodum
ay çekerim çekerim çekmem mi forumlarda 1-2 doğum yapan bulup foto istedim ama deli olduğumu düşündüler heralde yanıt yok cevap gelirse onları da atarım ilknur hanımın instasında birkaç tane gördüm 2019 yılında paylaşmış

Bende stalkladım bahsettiğin fotoları hatırlıyorum az buçuk ama emin olamadım büyüklüğünden belli olmuyor hiç çekipte atarsan çoook sevinirim valla

ay inşallah alırlar en kötü ziyarete geldim dicem bi oda numarası atıp yapacak bir şey yok kafaya koydum
Yok kuzu alıyorlar ben daha önce oda için ziyaret etmek isteyen birine denk gelmiştim ama o zamanlar hamile değildim. Hamileyim hastane arayışı içindeyim doğumdan sonra kalınacak odayı görebilir miyim diyince muhakkak gösterirler merak etme

Kızlar nasılsınız? Bi kaç gündür aşırı hassasım herşeye ağlıyorum çok sinirliyim.Insallah bu durumlar geçicidir.
Ay ben bir iki gundur iyiyim . Bir haftadan fazla sürdü o halim. Sanki biri ölmüs gibi , kimseyle konusamiyordum bile herseye agliyordum. Simdi biraz daha iyiyim. Ama yine bile herkesle konusasim gelmiyor

Valla bence bezi doğduktan sonra deneme yanılma ile almak lazım. Hangisi ne yapar, hiç bilmediğimiz için. İnşallah pişik yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…