Benim hamilelik başında düşüktü canım. Endokrin doktoru bazı tiroid testleri yaptı önceden de bozukluk var mı diye. Onlar normal çıkmıştı. 20. Haftadan sonra tekrarlanıcak sanırım kan testlerim o zaman eğer yükselmişse birşey yapmayız, düşüklük devam ederse yine bir kontrole gelirsin demişti.
Benim hamilelik başında düşüktü canım. Endokrin doktoru bazı tiroid testleri yaptı önceden de bozukluk var mı diye. Onlar normal çıkmıştı. 20. Haftadan sonra tekrarlanıcak sanırım kan testlerim o zaman eğer yükselmişse birşey yapmayız, düşüklük devam ederse yine bir kontrole gelirsin demişti.
Kızlar birşey dikkatimi çekti ağrım var biraz durulmiycak gibi değil vajinal da batma gibi regli olcak gibi ağrı var.
farkettim ki bugün hamile olmasaydım regl 3.gunu olucakti
Ctesi randevu aldım hüsoya da edaya da birinden birini iptal ederim
eşimi ikna ettim yarın veya cuma akşam bi hastaneye bakmaya gitcem doğum odası boş olan varsa görmek istiyorum doğum yapıcam da dicem eşim ben seni tanımam uzakta dururum dedi ama olsun hastaneyi beğenirseem hüsoo yoksa eda ve kolan
ay çekerim çekerim çekmem mi forumlarda 1-2 doğum yapan bulup foto istedim ama deli olduğumu düşündüler heralde yanıt yok cevap gelirse onları da atarım ilknur hanımın instasında birkaç tane gördüm 2019 yılında paylaşmış
ay çekerim çekerim çekmem mi forumlarda 1-2 doğum yapan bulup foto istedim ama deli olduğumu düşündüler heralde yanıt yok cevap gelirse onları da atarım ilknur hanımın instasında birkaç tane gördüm 2019 yılında paylaşmış
Yok kuzu alıyorlar ben daha önce oda için ziyaret etmek isteyen birine denk gelmiştim ama o zamanlar hamile değildim. Hamileyim hastane arayışı içindeyim doğumdan sonra kalınacak odayı görebilir miyim diyince muhakkak gösterirler merak etme
Ay ben bir iki gundur iyiyim . Bir haftadan fazla sürdü o halim. Sanki biri ölmüs gibi , kimseyle konusamiyordum bile herseye agliyordum. Simdi biraz daha iyiyim. Ama yine bile herkesle konusasim gelmiyor
ben kudurdum yine ne alcam diye bebek bezi aldım çok övüyolardı sleepy bio natural 1 numara 128 adet 2 numara 136 adet sipariş ettim
125tl ye dek geldi
allahım inş pişik olmaz da çöpe gitmez heralde o biraz sürpriz yumurta dimi kızlar