2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy hadi gözün aydın, oley be nasıl bir histi? Elin karnında olmasa hisseder miydin? Gaz veya bagırsak harekeriyle benzer mi daha mı farklı bize de anlat ya, bana detay lazım

Ayy hadi gözün aydın, oley be nasıl bir histi? Elin karnında olmasa hisseder miydin? Gaz veya bagırsak harekeriyle benzer mi daha mı farklı bize de anlat ya, bana detay lazım
kuzum gözüm doldu hemennnn mandalina yedim onu sevdi heralde açtım baya
elim karnımda olmasa şüphe ederdim gaz sanardım kondurmazdım heralde
elim duruyodu ya ittirdi bildiğin ben afallamıştım sonra bir daha yaptı kuduruk elim üstünde olmasa anlamazdım ama hele işte falan aslaa çünkü bugün raporluydum evdeydim sessiz sakinlik ayaklarımı uzatmıştım öyle anladım işteki o koşturmacada odaklanıp anlamıyorum heralde daha önce yaptıysa bile

Rica ederim Pakizer Banu Kılıçoğlu Dane doktorun adı buydu ve devlet hastanesi olduğu için hiçbir şekilde ücret almıyorlar

Ya ahahahahah hadi gözünaydın canım bi başladı mı devamı gelir artık

Benim de bugün kontrolüm vardı 16+3 teyiz. Şimdilik her şey yolunda. 9 kasımda ayrıntılı ultrason randevusu aldık. Bende yarım rahim olduğundan rahim ağzı kısalığı sorunu olabilir diye yakın takipteydim. Şimdi normal sınırda ama uzun yolculuk yasak ve progestan fitile tekrar başlıyorum. Rahim ağzını kalınlaştırmaya yardımcıymış.

bunu yazalı 2 hafta olmak üzere ne zaman gitceksin belalın geldiii hanıım

Ya ben 4 ayda 6 kilo almışım ama neredeyse bütün kıyafetlerime girebiliyorum fakatt doktor çok kilo çıktı olmaz böyle dedi yaaa biraz üzüldüm şimdi

Hahahah sen benden önce doğurursun kuzu hem sezeryan düşünüyorsun hem haftan benden ileri de ben hastaneden de doktorumdan da memnunum hüsoyu bilmiyorum hiç gitmedim yeni geldi galiba o ben ilk gittiğim de yoktu
Ctesi randevu aldım hüsoya da edaya da birinden birini iptal ederim
eşimi ikna ettim yarın veya cuma akşam bi hastaneye bakmaya gitcem doğum odası boş olan varsa görmek istiyorum doğum yapıcam da dicem eşim ben seni tanımam uzakta dururum dedi ama olsun hastaneyi beğenirseem hüsoo yoksa eda ve kolan

Ya ben 4 ayda 6 kilo almışım ama neredeyse bütün kıyafetlerime girebiliyorum fakatt doktor çok kilo çıktı olmaz böyle dedi yaaa biraz üzüldüm şimdi
kaç istiyomuş doktorr sağlığın bebeğin sağlığı iyiyse gebelik şekerin yoksa nolcakmış ki afiyet bal şeker olsun yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…