2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O kadar üzüldüm ki sadece istediğim geçmiş olsum toparlan gel demesiydi... Ben hem iş yerindekileri düşündüğüm için hem gücüm olmadığı için aldım ama kim kimin halinden anlıyor
Hele çoğu iş yeri işçiyi asla anlamıyor Sen takma kafana canım kendi sağlığını düşün

Z zahrada kankii benim detayli tarihini iptal et pampaa yaa. Kocam ayarlayamadi bi sonraki hafta gidicez ama daha randevu almadım. Bu bi isaret diye dusunerek baska doktor arayisina gectim bende detaylı icin
Ahahah sefan olsunnn ben şu an Y yakisiklikadin doktoruna gitcem gibi duruyoo detaylı içiiin ali rıza efendiiii beyy hem daha ucuz hem referansı sağlam 550 nere 760 nere biberon alırım çocuğuma benzin köprü parası cabası

Sorma 2 gündür evdeyim diye oh yatıştasın mesajları atıyolar cılkım çıkmış zar zor aldığım kiloyu da geri vermişim başa dönmüşüm canım burnumda yarın gidince yiyeceğim suratları düşünüyorum kara kara huzur en önemli şey şu dönemde bizim için onu da yok ediyolar

Agzimizin tadi kaçmasın ali riza bey dersin tabi kanka 200₺ az mı. Bende bakcam 3 haftam var

Kız Ali'sini nerden çıkardın sadece Rıza ahahahha Beğenmezsen Zübeyde Hanım'a gidersin Ay iğrençti kendimden soğudum

Ya insanlar cidden aşırı bencil. Hamilesin yahu, neyin tribi bu? Valla umursama kimseyi şekerim bosveeer. Zaten surda 12 haftan var, doğum iznine. Hiic sallama boşver.

Kız Ali'sini nerden çıkardın sadece Rıza ahahahha Beğenmezsen Zübeyde Hanım'a gidersin Ay iğrençti kendimden soğudum
Ahahahahhaha kız kafayı yedim iyicee aliyi nerden uydurdummm
Ya insanlar cidden aşırı bencil. Hamilesin yahu, neyin tribi bu? Valla umursama kimseyi şekerim bosveeer. Zaten surda 12 haftan var, doğum iznine. Hiic sallama boşver.
Hepsi erkek aşkım asla anlamazlar dertten bende öyle yapmaya çalışıyorum valla içten sövüp duruyorum

Ahahahahhaha kız kafayı yedim iyicee aliyi nerden uydurdummm

Hepsi erkek aşkım asla anlamazlar dertten bende öyle yapmaya çalışıyorum valla içten sövüp duruyorum
Eşleri hiç mi hamile kalmamış, nasıl insanlar var valla memlekette anlamak güç... Sıkma canını bosveeer. İzne çıkacağın zamanın hayalini kur

Kizlar benim kanamam var acile gidiyorum dua istiyorum sadece ağlıyorum çok korkuyorum
Canım inşallah bebeğin iyidir ağrım var diyordun, yürüyüş yapıyorum diyordun yanlış hatırlamıyorsam belki vücudun yorulmuştur, korkma hemen bizi de haberdar edersin. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…