Kuzu hastane çok temiz ben hamile kalmadan önce de gittim bana hep ilgili davrandılar. Doğumdan sonra oda için küçük ama yeterli yorumları gelmiş hep ben kendi doktorumun yorumlarına bakmıştım kötü yoruma denk gelmedim sigortam karşılıyor ve bana yakın diye tercih ettim açıkçası sigortan karşılıyorsa dene eğer karşılamıyorsa hiç bulaşma sadece doğuma 5100 lira fiyat veriyorlar eğer ki sigortan varsa rahatsın yoksa rezil olursun çok pahalı fiyatları
kız iyi fiyatı kolan 11 bin istedi arkdaşımın sigortası yok 5 bin şu an uygun geliyor duyunca ucuzmuş diyoruz alıştık fahiş fiyatlara
bende de sigorta var ay galiba edadan hüsoya kayıcam şimdide
Benimki düşüktü doktor ilk 3 ay Normal kabul ediyoruz sonra yavaş yavaş yükselir dedi 4.ayıma girince tekrar kan derdim ve gerçekten TSH normal seviyeye gelmiş siz emin olmak için T3 ve T4 değerlerinize de baktırın ona göre dahiliye doktoru gerekli görürse sizi endokrin bölümüne yönlendirir zaten takip edilmeniz lazım yani :)
Düşük olmasının zararı yok benim yüksekti biraz ilaç kullanıyorum 2 aydır dün kan verdim 0.99 falan çıktı ondan önce 0.33 çıkmıştı yarıma indirmiştik hapı dahiliye doktorum gayet iyi dedi ama ilaca devam ediyorum başlarda 3 e yakın bir değerdi
kız iyi fiyatı kolan 11 bin istedi arkdaşımın sigortası yok 5 bin şu an uygun geliyor duyunca ucuzmuş diyoruz alıştık fahiş fiyatlara
Kay kay hüsoya başlarda devam edersen bakarsın denk geliriz ben Zeytinburnu Avrasya hastanesinden fiyat aldım 3000 e yakın rakam verdiler bir de bu hastane ilk açıldığı zamanlar çok çok uygunmuş ama adı duyulunca bir de bize burda yakın özel hastane sadece o olunca fiyatları yükseltmişler
Kay kay hüsoya başlarda devam edersen bakarsın denk geliriz ben Zeytinburnu Avrasya hastanesinden fiyat aldım 3000 e yakın rakam verdiler bir de bu hastane ilk açıldığı zamanlar çok çok uygunmuş ama adı duyulunca bir de bize burda yakın özel hastane sadece o olunca fiyatları yükseltmişler
Bana ilaç vermişti o rakamlar da 1 ay tam kullandım 1 ay sonra gel dedi gittiğimde 0,33 çıktı ilacı yarıma indirdi dün 0,99 çıktı ilaca yarım devam doğurana kadar kullanıcam galiba, TSH önemliymiş doktorum bebekte zeka geriliğine yol açabiliyor demişti
Hahahah sen benden önce doğurursun kuzu hem sezeryan düşünüyorsun hem haftan benden ileri de ben hastaneden de doktorumdan da memnunum hüsoyu bilmiyorum hiç gitmedim yeni geldi galiba o ben ilk gittiğim de yoktu
Bana ilaç vermişti o rakamlar da 1 ay tam kullandım 1 ay sonra gel dedi gittiğimde 0,33 çıktı ilacı yarıma indirdi dün 0,99 çıktı ilaca yarım devam doğurana kadar kullanıcam galiba, TSH önemliymiş doktorum bebekte zeka geriliğine yol açabiliyor demişti
Sınıra yakın sanırım tam bilmiyorum ama doktorun yönlendirmesi gerekiyor endokrine sıra bulmak için, hani bi kağıt falan veriyolar ya doktorlar kontrol edilmesi rica oluyor gidisinden imzalı bi kağıt o şekilde yaptırmaya deneyin isterseniz bide :)
Bugün dayanamadım kontrole gittim grip oluğum için doktor içimi rahatlatsın diye. İyi ki gitmişim oğlumu görünce toparlandım hemen 4 haftanda ne kadar büyümüş değişmiş rapor verdi 3 gün dinlen kendine gel az dedi ilaç tavsiye etmedi sadece nane limon ve ıhlamur kullanabilirsin dedi.vitmainleirmi değiştirdi
Çalışan arkadaşlar Allah hepinize kolaylıklar versin gerçekten iş yerindeki gerginlikler olumsuzluklar insanın bütün gününe maal oluyor. Rapor verildiği için bugün sitem yedim bildiğiniz. kaç yıldır çalışırım rapor sayım 2 dir
Kızlar bu ürün hamilelikte kullanılır mı sizce,biraz kırgınlık var üstümde ilerlemeden bişeyler yapayım diyorum bende bu var da kullanıp kullanmamakta emin olamadım hamilikte sakıncası olur mu diye
Sınıra yakın sanırım tam bilmiyorum ama doktorun yönlendirmesi gerekiyor endokrine sıra bulmak için, hani bi kağıt falan veriyolar ya doktorlar kontrol edilmesi rica oluyor gidisinden imzalı bi kağıt o şekilde yaptırmaya deneyin isterseniz bide :)
Çalışan arkadaşlar Allah hepinize kolaylıklar versin gerçekten iş yerindeki gerginlikler olumsuzluklar insanın bütün gününe maal oluyor. Rapor verildiği için bugün sitem yedim bildiğiniz. kaç yıldır çalışırım rapor sayım 2 dir