2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kız iyi fiyatı kolan 11 bin istedi arkdaşımın sigortası yok 5 bin şu an uygun geliyor duyunca ucuzmuş diyoruz alıştık fahiş fiyatlara
bende de sigorta var ay galiba edadan hüsoya kayıcam şimdide

Endokrinde sıra bulmak çok zor oluyor o yüzden uzun zamandır gidemedim sonunda da yeşil alan kapandı t3 3 t4 1.55 çıkmış

Benim geçen ay 3.60 dı doz yükseltti 1 ay sonra gel dedi bende bugün gittim sonucu yarın öğleden sonra göstericem

kız iyi fiyatı kolan 11 bin istedi arkdaşımın sigortası yok 5 bin şu an uygun geliyor duyunca ucuzmuş diyoruz alıştık fahiş fiyatlara
Kay kay hüsoya başlarda devam edersen bakarsın denk geliriz ben Zeytinburnu Avrasya hastanesinden fiyat aldım 3000 e yakın rakam verdiler bir de bu hastane ilk açıldığı zamanlar çok çok uygunmuş ama adı duyulunca bir de bize burda yakın özel hastane sadece o olunca fiyatları yükseltmişler

yan odalarda fırtlatıyomuşuz bi de bak ahahha off seherin cinsiyet tarotu gibi doktor tarotu çekicem galiba başka çarem kalmadı

Benim geçen ay 3.60 dı doz yükseltti 1 ay sonra gel dedi bende bugün gittim sonucu yarın öğleden sonra göstericem
Bana ilaç vermişti o rakamlar da 1 ay tam kullandım 1 ay sonra gel dedi gittiğimde 0,33 çıktı ilacı yarıma indirdi dün 0,99 çıktı ilaca yarım devam doğurana kadar kullanıcam galiba, TSH önemliymiş doktorum bebekte zeka geriliğine yol açabiliyor demişti

yan odalarda fırtlatıyomuşuz bi de bak ahahha off seherin cinsiyet tarotu gibi doktor tarotu çekicem galiba başka çarem kalmadı
Hahahah sen benden önce doğurursun kuzu hem sezeryan düşünüyorsun hem haftan benden ileri de ben hastaneden de doktorumdan da memnunum hüsoyu bilmiyorum hiç gitmedim yeni geldi galiba o ben ilk gittiğim de yoktu

Evet malesef benim en korktuğum şey tsh dı gebelikte çünkü öncesinde de çok çektim tsh dan

Endokrinde sıra bulmak çok zor oluyor o yüzden uzun zamandır gidemedim sonunda da yeşil alan kapandı t3 3 t4 1.55 çıkmış
Sınıra yakın sanırım tam bilmiyorum ama doktorun yönlendirmesi gerekiyor endokrine sıra bulmak için, hani bi kağıt falan veriyolar ya doktorlar kontrol edilmesi rica oluyor gidisinden imzalı bi kağıt o şekilde yaptırmaya deneyin isterseniz bide :)

Bugün dayanamadım kontrole gittim grip oluğum için doktor içimi rahatlatsın diye. İyi ki gitmişim oğlumu görünce toparlandım hemen 4 haftanda ne kadar büyümüş değişmiş rapor verdi 3 gün dinlen kendine gel az dedi ilaç tavsiye etmedi sadece nane limon ve ıhlamur kullanabilirsin dedi.vitmainleirmi değiştirdi

Kızlar bu ürün hamilelikte kullanılır mı sizce,biraz kırgınlık var üstümde ilerlemeden bişeyler yapayım diyorum bende bu var da kullanıp kullanmamakta emin olamadım hamilikte sakıncası olur mu diye

Eklentiler

• IMG_20211013_172810.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 104
Senin öncesinde de varmış benim gebelikte başladı önceden tsh iyi çıkıyordu düzelir inşallah ilaçla hiç canını sıkma
Teşekkür ederim ❤
Sıra bulmak çok zor ancak dediğiniz şekilde olabilir bakalım yarın ola hayır ola ❤

Keyfi bir durumdan almıyorsunuz ki raporu ne kadar düşüncesiz insanlar

Ayyy bu fiyatlar ne böyle..
Mezardaki nenelerimiz duysa bunları şok yaparlardı herhalde.
Zavallılar bazilari tek başlarına bebelerini dogurmuslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…