2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaptığım ev işlerinden olabilirmiş ayakta durmak uzun süre dedi yürüyüş değilde dedi bende dün yemek süpürge filan yapmıştım hafifçe bir dik Süpürge var onunla.
Şimdi tamamen yatış dedi kanama dursa bile yatmaya devam dedi.
Çok korktum anlatamam..
Hepinize sevgilerimle aklıma geldiniz ağlayınca öyle yazdım

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine dinlenince toparlarsın inşallah. dualarım sen ve bebişin ile olacak bugün.

Düşük tehlikesi bitince korumaya devam erken doğum tehlikesi olmaması için dedi kendinize iyi bakın beni görün tapmayin
bebeğin nasıl şu an ona baktılar değil mi iyi miymiş annesi gördün mü sen için rahatlar belki bir nebze

Kizlar benim kanamam var acile gidiyorum dua istiyorum sadece ağlıyorum çok korkuyorum
Nasıl panik yapmışsındır kan görünce tahmin edebiliyorum Burda birçok kişi benzer şeyler yaşadı maalesef ama hiçbir sorun olmadı çok şükür sende de olmayacak inanıyorum. Sadece çok çok dikkat et ev batsın önemli değil sen dinlenmene bak lütfen

Ben de temizliğe başlamıştım perde cam falan valla yapmayacam yarım kalsın Mart ayında düşük kürtaj olmuştum rabbim hepimizi de bebislerimizi de korusun sağ salim kucagimiza alalım
yapma kuzu yapam can sağlığımızdan daha mı önemli sankii boşver kalsın benim camlar artık dışarıyı göstermeyecek o derece kudurdu kafamı çeviriyorum hiç bakmıyorum o tarafa

kaç istiyomuş doktorr sağlığın bebeğin sağlığı iyiyse gebelik şekerin yoksa nolcakmış ki afiyet bal şeker olsun yarasın
Ya toplamda 12 kilo almalıymışım. Normalde hiç belli olmuyor bi ufak göbeğim var ama nasıl 6 kilo aldım bilmiyorum ben 4 kilo falan almışımdır sanıyordum şok oldum.

4 ayda 6 kilo çok gelmedi bana ya doktorlar bazen çok mu abartıyor acaba
benim doktorum 20. haftaya kadar kilo alma demişti. ilk aylarda hızlı kilo almayı sanırım sona aylarda daha da hızlı kilo alındığı için istemiyorlar. ama burada yaş ve hamile kalınan kilonun da önemli olduğunu düşünüyorum ben.

Bende antıbıyotıgın 6.gununde mantar olmaya başladım su gıbı akıntı vr kaşıntı başladı cok fenalardayım bı yerımı duzeltırken bır yerım bozuluyo hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alalım bebışlerı

Kizlar benim kanamam var acile gidiyorum dua istiyorum sadece ağlıyorum çok korkuyorum

Çok çok geçmiş olsun ayakta fazla kalınca bana da bazen ağrı oluyor. Dikkat etmek lazım gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…