Yaptığım ev işlerinden olabilirmiş ayakta durmak uzun süre dedi yürüyüş değilde dedi bende dün yemek süpürge filan yapmıştım hafifçe bir dik Süpürge var onunla.
Şimdi tamamen yatış dedi kanama dursa bile yatmaya devam dedi.
Çok korktum anlatamam..
Hepinize sevgilerimle aklıma geldiniz ağlayınca öyle yazdım
Yaptığım ev işlerinden olabilirmiş ayakta durmak uzun süre dedi yürüyüş değilde dedi bende dün yemek süpürge filan yapmıştım hafifçe bir dik Süpürge var onunla.
Çok korktum anlatamam..
Nasıl panik yapmışsındır kan görünce tahmin edebiliyorum Burda birçok kişi benzer şeyler yaşadı maalesef ama hiçbir sorun olmadı çok şükür sende de olmayacak inanıyorum. Sadece çok çok dikkat et ev batsın önemli değil sen dinlenmene bak lütfen
Ben de temizliğe başlamıştım perde cam falan valla yapmayacam yarım kalsın Mart ayında düşük kürtaj olmuştum rabbim hepimizi de bebislerimizi de korusun sağ salim kucagimiza alalım
Ben de temizliğe başlamıştım perde cam falan valla yapmayacam yarım kalsın Mart ayında düşük kürtaj olmuştum rabbim hepimizi de bebislerimizi de korusun sağ salim kucagimiza alalım
yapma kuzu yapam can sağlığımızdan daha mı önemli sankii boşver kalsın benim camlar artık dışarıyı göstermeyecek o derece kudurdu kafamı çeviriyorum hiç bakmıyorum o tarafa
Ya toplamda 12 kilo almalıymışım. Normalde hiç belli olmuyor bi ufak göbeğim var ama nasıl 6 kilo aldım bilmiyorum ben 4 kilo falan almışımdır sanıyordum şok oldum.
benim doktorum 20. haftaya kadar kilo alma demişti. ilk aylarda hızlı kilo almayı sanırım sona aylarda daha da hızlı kilo alındığı için istemiyorlar. ama burada yaş ve hamile kalınan kilonun da önemli olduğunu düşünüyorum ben.
Çok korktum anlatamam..