2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kendim gidemicem diye annemi a101e yolladım ganimetler şu nohut battaniyeler trendyolda 50 falandı 25e gelmiş aklınızda olsun kızlar
Ayyy sağlıkla giydiği günleri göreli inşallah bende dün bimde denk geldim iki zıbın ve çoraplar aldım.bugün iş çıkışı uğrarım bende kalanları toplarım artık

ben ne zaman antibiyotik kullansam kesinlikle vajinal kaşıntı ya da mantar ile uğraşıyorum sonunda. çok geçmiş olsun, malesef çok rahatsız edici bir durum.

Evet 27 yaşındayım 60.9 da başladım 67 olmuşum çok şaşırdım. Ama normalde de fit spor yapan bir kadındım. Çok belirgin kilom olmamasını buna bağladım.

Ayyy sağlıkla giydiği günleri göreli inşallah bende dün bimde denk geldim iki zıbın ve çoraplar aldım.bugün iş çıkışı uğrarım bende kalanları toplarım artık
Aynenn pike nevresim takımı çarşaf falan gelecekti onlar gelmemiş beykoza 3 tane dolaştım diyo garibim akşama bizim evin yakınındakine gitcem bakalım neler varr bulursan bişey sen de att göremediğim ne varsa alayım

Kızlar karnımın içi acıyor bu normal mi hastaneye gitsem mi bilemedim.
Dün ilk defa bebeğin tekmelerini hissettim sanırım geç hissettim 18+6 da hissetmiş oldum ama gece karnımın içi acıyor yani dönerken bile çok zorlandım sebebi nedir sizce ? sizde de aynı durumu yaşayan var mı ?

tamam canım atarım mutlaka. bu arada dün gördüm küveti nereden aldın bende alacağım onlardan trendyolda gördüm şimdi set olarak 183 TL. ayrıca cumartesi kontrolüm var notlarına eklersin

tamam canım atarım mutlaka. bu arada dün gördüm küveti nereden aldın bende alacağım onlardan trendyolda gördüm şimdi set olarak 183 TL. ayrıca cumartesi kontrolüm var notlarına eklersin
ekledim hemencik oh oh maşallah ctesi şenlik varr buralarda
aa trendyoldan aldım ben de ama 250ye gelmiş indirimle şu an 283. 183eyse hemencik al ben beğendim ya bi de ertesi gün elimdeydi 1 günde yolladılar
Ayy çok güzeller bende şimdi gidip bakıcam inşallah bulurum.
bak bak bulursun inşallah takımların içini merak ettim denk gelirsen sen göster
bu arada dün instada bir kadın dönüş yaptı sağolsun suit odada kalmış aşırı rahat ettim bana özel banyo da vardı misafir odası vardı onlara da ayrı banyo vardı mama falan verdiler ama kıyafet vermediler dedi hüso doğurtmuş sezaryen çok hızlı oldu eli de hafifti dedi iyice içime sindi yarın gitcem büyük ihtimal suit oda farkını sorarım

var kuzum aynı gün hissetmişiz resmen ctesi gittiğimde doktora sorcam baskı hissediyorum sürekli karnım belime vuruyor resmen ama okuduğum kadarıyla normalmiş ctesiye dayanabilirsen cevabı öğrenince söylerim sana da

Benim payıma düşen bunlar oldu takım 1 tane vardı ama o da erkek bebiş içindi almadım
Yaa acaba suit oda farkı ne oluyo normal odayla arasında çok fark var mı acaba Ben normal doğum düşündüğüm için 1 gün kalıp sepetlerler sezeryan da iyi olur suit oda yanımızda kalacak kişinin de ihtiyaçları olacak sonuçta eğer benim normal doğum olursa ben suit oda tercih etmem diye düşünüyorum çünkü 1 gece kalıp ertesi gün taburcu ediyorlar he fiyat olarak cüzi bir şey ödüyorsak orası ayrı İyi iyi sen hüsoya git denk falan geliriz belki diğer randevular da odaları yan yana çünkü

Eklentiler

• IMG_20211014_105033.webp
    45 KB · Görüntüleme: 70
senin aldığın baby jem sanırım o yüzden pahalı bu farklı bir marka ama yorumları gayet iyi aldım gitti valla beğenmezsem iade ederim zaten.

Z zahrada hastaneyi aradım suit oda günlük 1000 liraymış ben normal odaya devamke
1000 tl mi hayatta başarılar gerekirse şişme atak getirsin eşim yapacak bir şey yok ahahhaa bi de küçükse ne kadar küçük olabilir ki yani abartıyolardır belki de seni detaylı için kime yönlendirdilerr hastanede yapan yokmuş heralde kız ne güzel olur beraber gideriz randevulara da

benim de kontrolüm haftaya cumartesi sen sorda bana da haber et canısı karnımın içerleri acıyor resmen ya çok tuhaf

Ayarlayalım günlerimizi beraber gideriz kuzu tabi yaa ne kadar küçük olabilir ki gidip görmek lazım küçük olsa da valla yapacak bir şey yok 1000 lira veremem Aytül Çorbacıoğlu oğlu kuzu bana 700 fiyat vermişti ben başarı hastanesine gidicem görümcem önermişti Salim Sezer Google yorumlarına baktım herkes çok memnun o da 500 fiyat verdi

Ayy kızlar burda hepimiz aile olduk bebişlerimizi beklerken bir sıkıntımız derdimiz korkumuz olduğu an bir birimizi teselli ettik dualar ettik hepinizi ayrı ayrı şahsım için konuşuyorum görmeden çok sevdim hepimizde Z zahrada nın yeri farklıdır sanırım hepimizin buluşmasına vesile olan o Yasak mı burda böyle şeyleri dile getirmek bilmiyorum ama ban yemeye niyet ettim sanırım Keşke çevre olarak yakın olanlar buluşsa müsait bir zaman ayarlayıp bir organizasyon yapılsa daha önce kuradan bahsedilmişti kura çekilse yakın olanlar organizasyon da verse olmayanlar da kargolasa ne güzel olurdu ama tabi bunlar sadece benim fikrim Hepimiz aile gibi olduk iyi ki varsınız

G gumus82 çook geçmiş kuzum umarım en kısa sürede bu durumdan kurtulup evine dönersin Allah'ın izniyle bebeğine bişey olmayacak inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…