- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
Ayyy sağlıkla giydiği günleri göreli inşallahKendim gidemicem diye annemi a101e yolladım ganimetler şu nohut battaniyeler trendyolda 50 falandı 25e gelmiş aklınızda olsun kızlar
ben ne zaman antibiyotik kullansam kesinlikle vajinal kaşıntı ya da mantar ile uğraşıyorum sonunda. çok geçmiş olsun, malesef çok rahatsız edici bir durum.Bende antıbıyotıgın 6.gununde mantar olmaya başladım su gıbı akıntı vr kaşıntı başladı cok fenalardayım bı yerımı duzeltırken bır yerım bozuluyo hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alalım bebışlerı
benim doktorum 20. haftaya kadar kilo alma demişti. ilk aylarda hızlı kilo almayı sanırım sona aylarda daha da hızlı kilo alındığı için istemiyorlar. ama burada yaş ve hamile kalınan kilonun da önemli olduğunu düşünüyorum ben.
Aynenn pike nevresim takımı çarşaf falan gelecekti onlar gelmemiş beykoza 3 tane dolaştım diyo garibimAyyy sağlıkla giydiği günleri göreli inşallahbende dün bimde denk geldim iki zıbın ve çoraplar aldım.bugün iş çıkışı uğrarım bende kalanları toplarım artık
Çok geçmiş olsunncanım bebiş iyi olsun daYatıyorum serum takıldı iğne yaptılar
Sürekli yatış wc sadece dediler herkese teşekkür ederim çıkınca haber vericem
İş yapmayın kızlar
Teşekkür ederım cok fena gercekten geçer ınsallah yakındaben ne zaman antibiyotik kullansam kesinlikle vajinal kaşıntı ya da mantar ile uğraşıyorum sonunda. çok geçmiş olsun, malesef çok rahatsız edici bir durum.
Ayy çok güzeller bende şimdi gidip bakıcam inşallah bulurum.Kendim gidemicem diye annemi a101e yolladım ganimetler şu nohut battaniyeler trendyolda 50 falandı 25e gelmiş aklınızda olsun kızlar
tamam canım atarım mutlaka. bu arada dün gördüm küveti nereden aldın bende alacağım onlardan trendyolda gördüm şimdi set olarak 183 TL. ayrıca cumartesi kontrolüm var notlarına eklersinAynenn pike nevresim takımı çarşaf falan gelecekti onlar gelmemiş beykoza 3 tane dolaştım diyo garibimakşama bizim evin yakınındakine gitcem bakalım neler varr bulursan bişey sen de att göremediğim ne varsa alayım
ekledim hemencik oh oh maşallah ctesi şenlik varr buralardatamam canım atarım mutlaka. bu arada dün gördüm küveti nereden aldın bende alacağım onlardan trendyolda gördüm şimdi set olarak 183 TL. ayrıca cumartesi kontrolüm var notlarına eklersin
bak bak bulursun inşallah takımların içini merak ettim denk gelirsen sen gösterAyy çok güzeller bende şimdi gidip bakıcam inşallah bulurum.
var kuzum aynı gün hissetmişiz resmen ctesi gittiğimde doktora sorcam baskı hissediyorum sürekli karnım belime vuruyor resmen ama okuduğum kadarıyla normalmiş ctesiye dayanabilirsen cevabı öğrenince söylerim sana daKızlar karnımın içi acıyor bu normal mi hastaneye gitsem mi bilemedim.
Dün ilk defa bebeğin tekmelerini hissettim sanırım geç hissettim 18+6 da hissetmiş oldum ama gece karnımın içi acıyor yani dönerken bile çok zorlandım sebebi nedir sizce ? sizde de aynı durumu yaşayan var mı ?
Benim payıma düşen bunlar oldu takım 1 tane vardı ama o da erkek bebiş içindi almadımekledim hemencik oh oh maşallah ctesi şenlik varr buralarda
aa trendyoldan aldım ben de ama 250ye gelmiş indirimle şu an 283. 183eyse hemencik al ben beğendim ya bi de ertesi gün elimdeydi 1 günde yolladılar
bak bak bulursun inşallah takımların içini merak ettim denk gelirsen sen göster
bu arada dün instada bir kadın dönüş yaptı sağolsun suit odada kalmış aşırı rahat ettim bana özel banyo da vardı misafir odası vardı onlara da ayrı banyo vardı mama falan verdiler ama kıyafet vermediler dedi hüso doğurtmuş sezaryen çok hızlı oldu eli de hafifti dedi iyice içime sindi yarın gitcem büyük ihtimal suit oda farkını sorarım
senin aldığın baby jem sanırım o yüzden pahalı bu farklı bir marka ama yorumları gayet iyi aldım gitti valla beğenmezsem iade ederim zaten.ekledim hemencik oh oh maşallah ctesi şenlik varr buralarda
aa trendyoldan aldım ben de ama 250ye gelmiş indirimle şu an 283. 183eyse hemencik al ben beğendim ya bi de ertesi gün elimdeydi 1 günde yolladılar
bak bak bulursun inşallah takımların içini merak ettim denk gelirsen sen göster
bu arada dün instada bir kadın dönüş yaptı sağolsun suit odada kalmış aşırı rahat ettim bana özel banyo da vardı misafir odası vardı onlara da ayrı banyo vardı mama falan verdiler ama kıyafet vermediler dedi hüso doğurtmuş sezaryen çok hızlı oldu eli de hafifti dedi iyice içime sindi yarın gitcem büyük ihtimal suit oda farkını sorarım
Ya çok güzeller.Güle güle kullansın minik.Cidden çok uygun şeyler var.Kendim gidemicem diye annemi a101e yolladım ganimetler şu nohut battaniyeler trendyolda 50 falandı 25e gelmiş aklınızda olsun kızlar
1000 tl mi hayatta başarılar gerekirse şişme atak getirsin eşim yapacak bir şey yok ahahhaa bi de küçükse ne kadar küçük olabilir ki yani abartıyolardır belki de
benim de kontrolüm haftaya cumartesi sen sorda bana da haber et canısı karnımın içerleri acıyor resmen ya çok tuhafvar kuzum aynı gün hissetmişiz resmen ctesi gittiğimde doktora sorcam baskı hissediyorum sürekli karnım belime vuruyor resmen ama okuduğum kadarıyla normalmiş ctesiye dayanabilirsen cevabı öğrenince söylerim sana da
Ayarlayalım günlerimizi beraber gideriz kuzu tabi yaa ne kadar küçük olabilir ki gidip görmek lazım küçük olsa da valla yapacak bir şey yok 1000 lira veremem1000 tl mi hayatta başarılar gerekirse şişme atak getirsin eşim yapacak bir şey yok ahahhaa bi de küçükse ne kadar küçük olabilir ki yani abartıyolardır belki deseni detaylı için kime yönlendirdilerr hastanede yapan yokmuş heralde kız ne güzel olur beraber gideriz randevulara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?