2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aytüle soğuk nevale diyolar bir ara ona bakmıştım da
yani küçük olsun ama modern olsun bişey olmaz eski olmasın da

ay cinsiyet tablomuz bitsin az kaldıı kura benim aklımda ya herkesi yazıp kura çekecek bir manyak varsa o da benim uğraşırım bütçe de koyarız sembolik hani kimseyi zorlamayacak bir şey çok tatlı olur
bak şimdi kudurdum yükseldim sarılasım geldi sevgi doldum

Yaa hahah bende evet bütçe de koyulsun kimseyi zorlamayacak bir şey olsun

Kızlar bu kameralar için zararlı diye bişeyler okumuştum ben wifisız mı almak lazım. Arastırmadım henüz ama kamerada gerekli. Hersey de zararlı diyorlar, mecbur kullanıyosun.
Evin içinde kablosuz ağ varsa cameranın wifiyı çok da şey değil

Kızlar kalbi atıyor dedi hareketli dedi..sesli dinliyordum dedim isi artışı zararlı artık dedi.. iğne yaptı p li birşey serum taktı..
yatış wc sadece gerisi yasakmış.boyle kanama yaşayan var mı?
birkaç kişi yazıyordu..
şimdi durdu bu arada suruntu şeklinde oldu sabah ama iki gündür acıma batma gibi şişkinlik vs..
yatıyorum şimdi..acile gidince başka doktordu..
23 ünde kendi doktoruma da gidicem.afp sanırım o eksikti onun içinde kan aldılar..
Vajinal batma hala biraz var yatmak tek çözümün dedi tekrar tekrar kızlar iş yapmayın böyle olmayın tembih ediyorum iyi niyetle yanlış anlamayın

Selam kullandığınız magnezyum ilacında kaç mg alıyorsunuz günde? Bacak kramplarıyla uyanıyorum gecenin bir vakti öldürcek beni acısı.

Benim de 8.haftalarda olmuştu kanamam. Şok olmuştum. Aynı şeyi yaptılar progesteron içeren iğne ve haplar. Bebek iyiydi. Rahimde kanama alanını gördüler. Adı subkoryonik hematomdu. Çok sık görülüyormuş ve genelde zararı yokmuş. Yapılacak tek şey bol bol yatmaktı (plasenta en iyi yatay durumda beslenirmiş ve kanama alanı en iyi o zaman emilirmiş ve artırmamak için) bir de bol bol su iç dediler. Geçti. 4 günde çok az devam edip geçti. Bir daha zaten iş miş yapmadım hala mümkünse hep yatıyorum ben.

Sizinde böyle bir şeyse korkmayın. Bir de vajinal yoldan rahim ağzınızı ölçtüler mi? Ölçmedilerse sorun rahim ağzı yetmezliği falan olabilir mi o nasıl çıktı diye. İçiniz rahat etsin çünkü rahim ağzı açılınca da kanama oluyormuş ve tedavi yine dinlenmek, progesteron ve bazen de dikiş oluyor. Çok geçmiş olsun.

Senin yaptığın işler zorlamış seni plesenta aşağı sarkmış biraz kanama gelir tabi dedi çözümüm yatmakmis başka caresi yok dedi işte..
Bütün kizlara sesleniyorum eğilip kalkilan sizi zorlayan işleri yapmayın ay ben çok üzüldüm bugün

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş ❤ Haklısın temizliği düşünme zamanı değil şuan biz iki canlıyız dikkat etmeliyiz. Sende yorma kendini dinlen dualarımız seninle ❤

Hala biraz tedirginim ama tovbe afedersiniz b.. goturse temizlemem kanama kesilince korkum geçmeli mi başka birşey olur mu tedirginim morale çok ihtiyacım var..

Bütün kızlar hepiniz kendinize lutfen iyi bakın dua edenden etmeyenden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…