aytüle soğuk nevale diyolar bir ara ona bakmıştım daAyarlayalım günlerimizi beraber gideriz kuzu tabi yaa ne kadar küçük olabilir ki gidip görmek lazım küçük olsa da valla yapacak bir şey yok 1000 lira verememAytül Çorbacıoğlu oğlu kuzu bana 700 fiyat vermişti ben başarı hastanesine gidicem görümcem önermişti Salim Sezer Google yorumlarına baktım herkes çok memnun o da 500 fiyat verdi
Yok zaten eski olması imkansız yeni bina hastane 2015 yılında açıldı diye biliyorumaytüle soğuk nevale diyolar bir ara ona bakmıştım da
yani küçük olsun ama modern olsun bişey olmaz eski olmasın da
ay cinsiyet tablomuz bitsin az kaldıı kura benim aklımda ya herkesi yazıp kura çekecek bir manyak varsa o da benim uğraşırımAyy kızlar burda hepimiz aile olduk bebişlerimizi beklerken bir sıkıntımız derdimiz korkumuz olduğu an bir birimizi teselli ettik dualar ettik hepinizi ayrı ayrı şahsım için konuşuyorum görmeden çok sevdim hepimizde Z zahrada nın yeri farklıdır sanırım hepimizin buluşmasına vesile olan oYasak mı burda böyle şeyleri dile getirmek bilmiyorum ama ban yemeye niyet ettim sanırım Keşke çevre olarak yakın olanlar buluşsa müsait bir zaman ayarlayıp bir organizasyon yapılsa daha önce kuradan bahsedilmişti kura çekilse yakın olanlar organizasyon da verse olmayanlar da kargolasa ne güzel olurdu ama tabi bunlar sadece benim fikrim Hepimiz aile gibi olduk iyi ki varsınız
Yaa hahah bende evet bütçe de koyulsun kimseyi zorlamayacak bir şey olsunay cinsiyet tablomuz bitsin az kaldıı kura benim aklımda ya herkesi yazıp kura çekecek bir manyak varsa o da benim uğraşırımbütçe de koyarız sembolik hani kimseyi zorlamayacak bir şey çok tatlı olur
bak şimdi kudurdum yükseldim sarılasım geldi sevgi doldum
ay ölcem şu pembişlereee yaa hepsi çok güzelllll güle güle giysin prensesssTereddüt ede ede elim gitti kızlar rabbim içinde görmeyi nasip etsin a101 ganimetlerini almış oldum
Amin inşallah cümlemizin canım senin prenste içini doldursun inşallahay ölcem şu pembişlereee yaa hepsi çok güzelllll güle güle giysin prensesss
kaldı 5 dk çıkınca haber et hemennAmin ins saat 12 de bakalım bu sefer gösterecek ki kızım var bide oğluşum olsa misss
Ya çok güzeller.Gule gule kullansin.Ben gidemedim bugün.Ben gitmeye kalmaz zaten bisey.Tereddüt ede ede elim gitti kızlar rabbim içinde görmeyi nasip etsin a101 ganimetlerini almış oldum
Evin içinde kablosuz ağ varsa cameranın wifiyı çok da şey değilKızlar bu kameralar için zararlı diye bişeyler okumuştum ben wifisız mı almak lazım. Arastırmadım henüz ama kamerada gerekli. Hersey de zararlı diyorlar, mecbur kullanıyosun.
Şansını dene canım bence kaliteleri harikaaYa çok güzeller.Gule gule kullansin.Ben gidemedim bugün.Ben gitmeye kalmaz zaten bisey.
Kızlar kalbi atıyor dedi hareketli dedi..sesli dinliyordum dedim isi artışı zararlı artık dedi.. iğne yaptı p li birşey serum taktı..
yatış wc sadece gerisi yasakmış.boyle kanama yaşayan var mı?
birkaç kişi yazıyordu..
şimdi durdu bu arada suruntu şeklinde oldu sabah ama iki gündür acıma batma gibi şişkinlik vs..
yatıyorum şimdi..acile gidince başka doktordu..
23 ünde kendi doktoruma da gidicem.afp sanırım o eksikti onun içinde kan aldılar..
Vajinal batma hala biraz var yatmak tek çözümün dedi tekrar tekrar kızlar iş yapmayın böyle olmayın tembih ediyorum iyi niyetle yanlış anlamayın
Senin yaptığın işler zorlamış seni plesenta aşağı sarkmış biraz kanama gelir tabi dedi çözümüm yatmakmis başka caresi yok dedi işte..Benim de 8.haftalarda olmuştu kanamam. Şok olmuştum. Aynı şeyi yaptılar progesteron içeren iğne ve haplar. Bebek iyiydi. Rahimde kanama alanını gördüler. Adı subkoryonik hematomdu. Çok sık görülüyormuş ve genelde zararı yokmuş. Yapılacak tek şey bol bol yatmaktı (plasenta en iyi yatay durumda beslenirmiş ve kanama alanı en iyi o zaman emilirmiş ve artırmamak için) bir de bol bol su iç dediler. Geçti. 4 günde çok az devam edip geçti. Bir daha zaten iş miş yapmadım hala mümkünse hep yatıyorum ben.
Sizinde böyle bir şeyse korkmayın. Bir de vajinal yoldan rahim ağzınızı ölçtüler mi? Ölçmedilerse sorun rahim ağzı yetmezliği falan olabilir mi o nasıl çıktı diye. İçiniz rahat etsin çünkü rahim ağzı açılınca da kanama oluyormuş ve tedavi yine dinlenmek, progesteron ve bazen de dikiş oluyor. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş ❤ Haklısın temizliği düşünme zamanı değil şuan biz iki canlıyız dikkat etmeliyiz. Sende yorma kendini dinlen dualarımız seninle ❤Kızlar kalbi atıyor dedi hareketli dedi..sesli dinliyordum dedim isi artışı zararlı artık dedi.. iğne yaptı p li birşey serum taktı..
yatış wc sadece gerisi yasakmış.boyle kanama yaşayan var mı?
birkaç kişi yazıyordu..
şimdi durdu bu arada suruntu şeklinde oldu sabah ama iki gündür acıma batma gibi şişkinlik vs..
yatıyorum şimdi..acile gidince başka doktordu..
23 ünde kendi doktoruma da gidicem.afp sanırım o eksikti onun içinde kan aldılar..
Vajinal batma hala biraz var yatmak tek çözümün dedi tekrar tekrar kızlar iş yapmayın böyle olmayın tembih ediyorum iyi niyetle yanlış anlamayın
Normal muayene randevusu alıp gittiniz demi?Rica ederimPakizer Banu Kılıçoğlu Dane doktorun adı buydu ve devlet hastanesi olduğu için hiçbir şekilde ücret almıyorlar
Hala biraz tedirginim ama tovbe afedersiniz b.. goturse temizlemem kanama kesilince korkum geçmeli mi başka birşey olur mu tedirginim morale çok ihtiyacım var..Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebek iyiymiş ❤ Haklısın temizliği düşünme zamanı değil şuan biz iki canlıyız dikkat etmeliyiz. Sende yorma kendini dinlen dualarımız seninle ❤
Aynen perinatolojiye mhrs den randevu aldım o şekilde gittimNormal muayene randevusu alıp gittiniz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?