2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
El ağızda geziyoruz 300 Gr olmuş hanfendi. Gayet güzel her şey. Yarın biontech olacağım, detaylı da haftaya cuma sabah 09.40da ondan sonraki haftada tetanoz olacağım.

Eki Görüntüle 2933642
Oyyy yerim yaaa maşallahParmağını mı emiyo ? Eğer öyleyse çok iyi annesi Bu nörolojik gelişiminin de iyi gittiğini gösterirmiş

Çok güzelmiş güle güle kullanın nereden ve ne kadara aldınız acaba?
Annem samsunda yaptırmış bir yere fiyatını tam bilmiyorum bir sürü şey eklettik onlarda olmayan şeyleri tarif ettik yaptırdık felan bide annem tam doğru fiyatını demiyor

Yaa çok teşekkür ederim tabiki dünyanın sonu değil bende memeyi reddetmişim ama kardeşim epey emmiş bu bizimle alakalı değil aslında daha çok bebek ile alakalı. Emzirmeyi inan kafama çok takmıyorum zaten olursa emziririm olmazsa mama kendimi parçalamam yüksek ihtimal ama ben normalde de unutkan bir insanım şuan bunu yazarken ilacımı içmediğim aklıma geldi mesela Yani sadece emzirmek değil aynı şekilde mama vermeyi unutmak ne biliyim altını değiştirmeyi unutmak vs yeterli olabilecek miyim onun korkusu sardı beni bunun üzerine epey bugün düşündüm ve sonunda artık düşünmemeye, bebeğim geldiğinde eksiklerim hatalarım olduğunda telafi etmeyi de tekrarlamayı da öğrenicem zaten hangi anne evladını aç bırakır ki bile isteye unutulacak bir şey olmadığını da fark ettim Sadece çok kez rüyamda gördüm ve bilinç altıma yerleşmiş durum da umarım silebilirim

El ağızda geziyoruz 300 Gr olmuş hanfendi. Gayet güzel her şey. Yarın biontech olacağım, detaylı da haftaya cuma sabah 09.40da ondan sonraki haftada tetanoz olacağım.

Eki Görüntüle 2933642
Oh ohh baya malzeme çıktı banaa yeni randevu, aşı bilgisi, bebiş resmiii
küçük hanıma kurban olurum ya kaburgaları sayılıyo çok garip allahım hemen ctesi olsun göreyim bebeğimi bu kadar büyümüştüüür

Peki bu set sizce pahalı mı
Ben babynest almaktan vazgeçtim an itibariyle bir kaç satıcı (2. El) yorumu okudum yani elinden çıkartanların çoğu 1 kere bile kullanmamış bir kaç yorumda da çok gereksiz hiç kullanılmıyor gibi yorumlar vardı o yüzden şuanlık almaktan vazgeçtim ben zaten daha çok puset örtüsü için istiyordum o da tek satılınca daha pahalı kararsızım şuanlık vazgeçtim

Kuzu bu arada bizim hastane de ki ultrason böyle renkli değil hee bildiğin siyah beyaz söylemeyi unuttum şimdi aklıma geldi senin aldıkların hep böyle canlı renkli hatırladığım kadarıyla

Kızlar kaç gündür dikkatimi çekiyor sizede sormak istedim göğüs başımda beyaz kalıntı gibi kuruluk var,az önce tuvalette onu hafif kazıdım birazda sıktım su renginde sıvı geldi diğerinde de hafif beyaz leke var ama onu sıkınca gelmedi netten baktım bu zamanlarda normal değil kanser belirtisi yazmış uyuz oldum stres yaptım benim gibi sıvı gelen var mı memesinden ? ,

Sütun gelmiş olabilir. Bu aylarda normalmiş.

Kuzu bu arada bizim hastane de ki ultrason böyle renkli değil hee bildiğin siyah beyaz söylemeyi unuttum şimdi aklıma geldi senin aldıkların hep böyle canlı renkli hatırladığım kadarıyla
ayyy deme yıkıldım şu an kıız bu ara muayeneyi oğluş geçen uyuyodu çok göremedik diye istedim laksdhajk siyah beyaz göremiceksem yine çokta şey yapmıyım

Kızlar burda ne diyor

Eklentiler

• IMG_20211014_213711.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 81
ayyy deme yıkıldım şu an kıız bu ara muayeneyi oğluş geçen uyuyodu çok göremedik diye istedim laksdhajk siyah beyaz göremiceksem yine çokta şey yapmıyım
En son bana böyle verildi yani hüsonun da aynıdır herhalde bilmiyorum ki benim doktorun ultrasonu böyle istersen arayıp bir sor

Eklentiler

• IMG_20210927_093626.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 82
Doktor kalp atışı var sesini değil kameradan gosterdi gece doktoruydu o kağıtta kalp atışı vs birşey yazıyor mu bir bilen yazsın lütfen

Sütun gelmiş olabilir. Bu aylarda normalmiş.
Ya netten baktım son aylarda gelmesi normalmiş ondan önceki haftalarda normal karşılanmıyor diyor,bide süt renginde olmadı lazım su gibi şeffaf olursa kanser belirtisi yazıyor özellikle tek göğüste olunca falan diyor çok korkuttu beni hepsi uyuyor çünkü doktora sormak lazım tabi en iyi cevabı o verir ama insanı kanser ediyor şu Google

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…