2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aaaa sizde mi florya medicalpark’a gidiyorsunuz? Bendee benim doktorum hüseyin cengiz. Ama zerrin hocayı da duymuştum. Kendi doktorum izindeyken de tüp bebek doktoru vardı bi tek hastanede mecburi ona muayene olmuştum ama çook aşırı tatlı bi kadındı. Eğer hüseyin hoca olmasa direk ona giderdim ben genel olarak hastaneyi sevmiyorum ama aşırı sorumsuz geliyorlar bana

Ben sodaya limon katıyorum bazen ya da limonataya ekliyorum soda öyle daha lezzetli oluyor hatta limonayı fantaya benzetiyorum kendimi kandırıyorum öyle
Bu sabah böyle oldu normalde dikkat ediyorum ama anlamadım

Benim Hüseyin hoca ile kötü anılarım var Ben Ali Gedikbaşı’na gidiyorum şu an. Sağlık sigortasının durumuna göre Zerrin hocayı bi deneyeceğim sanırım bakalım. Bilmem ben genelde geç saatlerde gidiyordum Ali hocaya zaten acil dışında kimse olmuyordu o yüzden bir sorumsuzluklarını görmedim henüz

Ali hoca perinatoloji doktoru sanırım sgk anlaşması yok benim bildiğim ben de ilerleyen haftalarda detaylı için ona gitmeyi düşünüyordum nasıll iyi mii
Gerçi 1 gece hastanede kaldım hizmet güzeldi ama ne bilim sanki o bankodakilerin hiçbi şeyden haberi yok gibi

Evet, ben riskli zamanlar geçirdim o yüzden Ali hocaya gittim şu ana kadar sürekli olarak. İyi bir doktor açıklamaları ve ilgisi yeterli. Bankodakiler biraz leyla evet ben en son hamileliğimin başında görmüştüm onları

Kızlar şu sıra bebeğimi yine rüyamda görmeye başladım kız böyle aşırı tatlı anası gibi neyse ben her bebeği rüyamda gördüğümde sürekli emzirmeyi unutuyorum ama yani bir kaç saat değil her gördüğüm de günlerce saatlerce emzirmediğim aklıma geliyor o telaşla nasıl bir akılsa tövbe yarabbim çocuğa bir şey oldu mu diye kendi tansiyonumu ölçüyorum eğer normal çıkarsa bebek iyi diyorum kendi kendime her gördüğümde de böyle aşırı terlemiş bir halde uyanıyorum yani buna benzer rüyalar görüyorum ama hepsinde emzirme mevzusu en az 5-6 kere görmüşümdür. İçimi korku kaplıyor son zamanlar da bebeğe bakabilecek miyim ya emzirmeyi unutursam falan diye nasıl başa çıkacam bu korkuyla şuan bilmiyorum

Ben de bu arabayı düşünüyordum ama tekerleklerinden ötürü sıkıntı yaşayan olmuş o yüzden pregonun başka bir modeline bakıyorum şimdi. Bir de kraftın bir iki modeli var arasında gidip geliyorum
Hmmm ben de inceleyim iyice. Ne zormuş araba alması ya

L Larissa kuzum nasılsın? Nasıl geçiyor ? Seni görmüşken bir sorayım dedim
Daha iyiyim kuzucum beni tiksindiren şeylerden uzak durunca bi şeyler yemeye başladım. Her şeyi soğansız sarımsaksız yapıyorum formülüm bu bazen bulantılar da oluyo ama 3-5 günde 1 onu da idare ediyorum artık. Sen nasılsın asııl en güzel dönemdesin

Yaa hadi azalarak bitsin inşallah ben genel olarak iyiyim kuzum kasılmalar oluyor onu da idare ediyorum, daha tam balayı dönemine geçemedim şimdi bir de taşınma telaşına girdim eşya vs sonum hayrolsun ahahah

Hmmm ben de inceleyim iyice. Ne zormuş araba alması ya
İnan daha ilk aylardan başladım araba incelemeye biliyorum ki en zor olan araba almak aklımda yoyko ve huggy eggin arabaları da vardı onları eledim hiç konforlu görünmüyor diye. Şimdi prego ve kraft var listede bakalım hangisinde karar kılcaz Anne yanı beşiği unibabyinin ki alırım diyorum diğerlerinin kumaşları hışırtılıymış memnun kalmamışlar bunlar hep bi etken

Kayınvalideye attım 3 tekerlekli diye beğenmedi halbuki bunlar daha rahat diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…