2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
. Ben de çok unutkanım odaya telefonumu almaya gidip atıyorum toka alıp giden bi insanm ama bebeğinle ilgili şeyleri unutmazsın merak etme . O kendini sürekli hatırlatıyo zaten hamilelikte her şeyi kafaya takıyoruz hemen bilinçaltına yerleşiyo. Doğumla tam geçmiyo hele lohusalık zor geçerse biraz devam ediyo ama bebek büyüdükçe her şey rutine oturdukça rahatlıyo insan

Çok teşekkür ederim canımmm çok iyi geldin, çok sağol

Canım arkasından süt gelecek olabilir. Bence hamilelikle alakalı. Vücut hazırlanıyo. Kötü bişey getirme aklına hele googlea bakma oraya bakınca insanın mezarı kazıp bekleyesi geliyor

Kuzu göğüs ucunda kuruluk bende de var beyaz beyaz. Ama her yerim o kadar kuru ki bana normal geldi. Sıkıp denemedim, ama google a çok bakmamak lazım. A desen kanser oluyosun google da çok takma bence

Yavru ben doktoru stalkladım da odasında ki arka panoda renkli ultrason kağıtları var başka hastaneden getirdikleri olamaz sanırım eğer renkliyse düşünmeden ona geçerim
Cevap geldiii çekiyor çekiyor 4 boyutlu dediler ikisi de sonra bu fotoyu attım böyle dimi diye ahahhaha sabırla aynen dediler gel kardeşiiim ctesi gidelim beraber renklii renkli görrr

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-14-22-04-59-790_com.whatsapp.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 61
Ay bosver Google a kalsa hepimiz kanseriz Kitaptan baktım ben bu aylarda gelebilirmis su renginde. Randevun ne zaman? Danış mutlaka doktoruna. Netin dediklerine bakma sen

Cevap geldiii çekiyor çekiyor 4 boyutlu dediler ikisi de sonra bu fotoyu attım böyle dimi diye ahahhaha sabırla aynen dediler gel kardeşiiim ctesi gidelim beraber renklii renkli görrr
Kız normal doğum olursa aynı gün görünüyor bizimkiler

Ay evet teşekkür ederim bej rengini alıcam ben de benim odanın rengine uyumlu olsun diye
Rica ederim. Hb nin 3 saatlik indirimlerine bakmak lazım devamlı. Baya indirim geliyor.

ben sezaryene taktım kuzu 2 hafta erken oluurmuşşş ama o kadar dengesizim ki her şeyi de bekliyorum kendimden
Muhtemelen benim de sezaryen olacak
Rahim ağzını ölçtü 5cm çıktı. Çok iyi dedi, açıklık da yok çok güzel dedi.

Hahaha çok iyi ben hüsoya başlıyorum hem normal doğum yanlısı gibi geldi bana severim canımmm ben daha 2 hafta önce gittim ctesi gidersem eğer muayene hakkım sayılı ya 1 taneyi yemiş olurum ama aklımda çelinmiyor değil

Bizim doktor istediğin zaman gel, ozlediginde diyor. Burası sizin dedi
Dedim içimden tabi 500 500 cebe at

Ay bosver Google a kalsa hepimiz kanseriz Kitaptan baktım ben bu aylarda gelebilirmis su renginde. Randevun ne zaman? Danış mutlaka doktoruna. Netin dediklerine bakma sen
Pazartesi randevum canım bakalım benim memeler erkenden salıyor sütünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…