2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa hadi azalarak bitsin inşallah ben genel olarak iyiyim kuzum kasılmalar oluyor onu da idare ediyorum, daha tam balayı dönemine geçemedim şimdi bir de taşınma telaşına girdim eşya vs sonum hayrolsun ahahah
Sen yine de yolu yarılamışsın, benim de taşınma işim var ama ortada daha ev bile yok kolay gelsin kuzuu inşallah kasılmalar da geçer bi an önce tamamen keyfini sürersin

Kızlar az önce bebeğimin ilk güçlü tekmesini hissettim şaka gibi hiç beklemiyordum düz yattım yatakta ellerimide göbek ile kasık arasına kadar dağıttım kasığımın oraya doğru tam parmaklarımın arasına öyle bir tekme attı ki parmağım oynadı resmen o kadar güçlüydü ohaaa diye tepki verdim istemsizce darısı daha büyük tekmelere inşallah hepimiz için kızlar

İndirime girmiş bak.

Canım endişe etme lütfen eminim doğduğu zaman her şey onunla beraber hallolur Endişelerinde haksız değilsin bende arada bir endişe duyuyorum iyi anne olacak mıyım bakabilecek miyim diye ama biliyorum ki ona elimden gelenin kat ve kat fazlasını yapacağım onlar bizim evlatlarımız hatalarımız elbette olacak kimse hatasız değil ama o hatalardan ders çıkarıp uzmanlaşıcaz

Kesinlikle katılıyorum çok çok haklısın normal de düşünmem böyle şeyleri ama rüyamda bir kere görünce endişelendim ve bilinç altıma yerleşti sanırım en kısa zamanda düzeltirim inşallah. Çok çok teşekkür ederim yorumun için

Sancı gibi ama azdı yani oluyorum demedim ama iş güç plesenta aşağıya sarkmış dedi.. benim ilk birde bu yaşta ben hala iş yaptım bilemedim böyle olucak ders oldu
Baska cocuk yoksa hic ugrasma islerle , yat dinlen doguma kadar. Bebekler iyi olsun en onemlisi o ben yatinca butun hersey aksiyor malesef.

Merhaba herkese. Bebek arabası konusunda ben arkadaşımın bana verdiğini kullanacağım. Maxi cosi quinny zapp modeli. Cok kullanışlı degil dedi ama 1.5 yasina kadar idare eder sonra baston alirsin dedi. Ben sadece araba koltugu olarak da kullanilan ana kucagi kismini alicam o kismini satmislar. Biraz büyük ve tek elle katlanmiyor anladigim kadarıyla.

Benım oğlumda kullandıgım model bıraz buyuk ve hantal olabılır ama gorunus olarak cok havalı bıde kullanım kolaylıgı var bız memnun kalmıştık ama ben tek basıma bebekle ve arabayla bır yerlere cok gıtmedıgım ıcın pratık olmaması benı cok etkilememişti ama çocuk ıcın rahat hıc sarsmıyor

ayyyy kaça aldınn trendyoldan mı aldıın kız tam favlayıp duruyodum seçmeye çalışıyodummmm
Yok canım trendyol değil samsunda bi yer var ordan dikildi internet sitesi de varmış ben ordan baktım modele annem yaptırttı fiyatı biraz karışık baya şey yaptırdık biz emzirme önlüğüde var annem kundak tarif etmiş onu yaptırmış vs

Sitesi bu sanırım hepsiburada da satıcılığı da var berababy diye satıcı gördüm yanlış hatırlamıyorsam

Edit: N nursel2608 D doakolik sonradan gördüm sizin yazdığınızı

Canım her anne emzirecek diye bir şey yok . Bi kere bunu kabullen. Emziremezsen bu seni kötü anne yapmayacak. Kızıma 1 yıl anne sütü verdim ama zorla. Meme reddi yaşadık defalarca. 2 saatte bi kalkıp sağdım biberonla verdim. Sonra tekrar memeye döndü vs…emzirme ,sağma biberon derken 1 yılın sonunda sağıp verme işini bıraktım. Açıkcası emzirmeyi de hiç sevmedim. Ama kızım ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi diye gidebildiği yere kadar zorladım.yine olsa gittiği yere kadar yaparım ama bu kadar yıpratmazdım. Anneliğimi hep öyle değerlendirdim ben.
Keşke kendimi o kalıplara sokmasaydım diyorum şimdi. Ne kadar yıprandım o süreçte. Oysa mamayla da büyüyen büyüdü. Ben 2 yaşına kadar emmişim. Eşim doğumdan itibaren mamayla beslenmiş. Ben hık desem hasta olurum eşim maşallah hastalık bilmez.
İnşallah çoook rahat bi emzirme süreci geçirirsin ama olmazsa da hayatın sonu değil. Bebeğinin anneliğinin keyfini çıkar

Ah cok sevindim memnun kalmaniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…