Günaydın cnm inşallahGünaydınnnn şekerlerr
S Shryldz hadi bugün senden güzel haberler alalıııım
@Teacher37 hastanedesim değil mi daha nasıl geçiyor günler bebek sen iyi misiniz
G gumus82 çıktınız mı siiiz hastaneden nasıl oldun toparlayabildin mi birazz
Ben de ilk aylar hep böyle rüyalar görüyodum ama artık duruldu. Bi kere doğum yaptıktan sonra bebeği 24 saat boyunca emzirmeyi unuttuğumu gördüm rüyamda. Arayıp tüm kuzenlerime aileme fırça atıyorum hadi ben unuttum biriniz de demedi bebeği emzir diyeKızlar şu sıra bebeğimi yine rüyamda görmeye başladım kız böyle aşırı tatlı anası gibineyse ben her bebeği rüyamda gördüğümde sürekli emzirmeyi unutuyorum ama yani bir kaç saat değil her gördüğüm de günlerce saatlerce emzirmediğim aklıma geliyor o telaşla nasıl bir akılsa tövbe yarabbim çocuğa bir şey oldu mu diye kendi tansiyonumu ölçüyorum eğer normal çıkarsa bebek iyi diyorum kendi kendime her gördüğümde de böyle aşırı terlemiş bir halde uyanıyorum yani buna benzer rüyalar görüyorum ama hepsinde emzirme mevzusu en az 5-6 kere görmüşümdür. İçimi korku kaplıyor son zamanlar da bebeğe bakabilecek miyim ya emzirmeyi unutursam falan diye nasıl başa çıkacam bu korkuyla şuan bilmiyorum
Canım Google a baş ağrısı yazsan kansersin diyo zaten Google bilgisiyle kendini strese sokma hiç. Doktoruna WhatsApp tan falan soramıyo musun?Kızlar kaç gündür dikkatimi çekiyor sizede sormak istedim göğüs başımda beyaz kalıntı gibi kuruluk var,az önce tuvalette onu hafif kazıdım birazda sıktım su renginde sıvı geldi diğerinde de hafif beyaz leke var ama onu sıkınca gelmedi netten baktım bu zamanlarda normal değil kanser belirtisi yazmış uyuz oldum stres yaptım benim gibi sıvı gelen var mı memesinden ? ,
Ben de aynısını yaptım taşınma süreci de bahane oldu epey kıyafet ayırdım ama daha veremedim H&M e. Şifonyerimin 3 koca çekmecesini boşalttım epey bebek kıyafeti alır. Çamaşır makinesinin üzerine dolap aldım dik uzun bi banyo dolabım vardı onun içindekileri ona koydum o da boşa çıktı oda falan almam uzun bir süre idare eder beni :)Dolaba da kendi dolabimdan yer acicam yazliklari daha kaldirmamistim elerim verilecekleri verir h&m indirimi icin de ayiracaklarim vardi. Artik büyüyünce bakariz odaya :))) deneyimli annelerden yorumlar cok iyi oluyor.
kaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuuz ona göre heyecanlanayım muayene saatine kadar işe vereyim kendimi zaman geçsinGünaydın cnm inşallah
Ben doktorum hic dinletmedi. Görunce anlıyorum pıt pıt atıyor.Canım bana da dr kalp atışını dinletmedi son muayenede, zaten görüntüden anlaşılıyor o, ben bile anlıyorum artık. İlk ona bakıyorlarsır zaten merak etme
Keşke parasını gönderse kendinden önceAhhahah kız hicbir şey alma diyor. Şubat'ın ortasina kadar bir şey almadan nasıl durayım ben
Canim iyi ki varsınız bende dedim neden ki..isi fazla oluyor ses dinlerken zararlı dedi..benim tersime geldi goremedim kardesim inip cikiyordu kalp dedi baktım dedi işte..kalbi atmasa beni gonderirler mi hastaneden dimi ben niye böyle oldum vesveseCanım bana da dr kalp atışını dinletmedi son muayenede, zaten görüntüden anlaşılıyor o, ben bile anlıyorum artık. İlk ona bakıyorlarsır zaten merak etme
Eşim kaysi derken yiyorum öyle bir sorun olmadı şükür tamam dinlenicemGeçmiş olsun canımolabiliyor herkesde bu durum ikinmadan tuvaletini yap sadece tuvalet için kalk fazla ayakta durma .bu gebeligimde 8haftslikken falan oldu bende 1 ay uzandım iş güç yapmadım sadece tuvalet için kalktım duzeldim ilaçları mi da içtim dinlen iyice Allah bağışlasın bebeğini sana
Zahrada allah razi olsun senden unutmadin soruyorsunGünaydınnnn şekerlerr
S Shryldz hadi bugün senden güzel haberler alalıııım
@Teacher37 hastanedesim değil mi daha nasıl geçiyor günler bebek sen iyi misiniz
G gumus82 çıktınız mı siiiz hastaneden nasıl oldun toparlayabildin mi birazz
Dedim valla dün zaten. Olmadı ben indirimden alırım, sen Aralık'ta parasını yollarsin diyeKeşke parasını gönderse kendinden önceya da sen alsan sonra sana verir mi ? şubatta pek geçmiş ya doğuruverirsen nolcak
Ahaha iyi demissin subatta dogum bile olabilir subatta gec yaniDedim valla dün zaten. Olmadı ben indirimden alırım, sen Aralık'ta parasını yollarsin diye
O kadar da yuzsuzum
Canim iyi ki varsınız bende dedim neden ki..isi fazla oluyor ses dinlerken zararlı dedi..benim tersime geldi goremedim kardesim inip cikiyordu kalp dedi baktım dedi işte..kalbi atmasa beni gonderirler mi hastaneden dimi ben niye böyle oldum vesvese
Eşim kaysi derken yiyorum öyle bir sorun olmadı şükür tamam dinlenicembenim 17 haftada olması beni biraz korkuttu ileri zamanda normal mi ki
Zahrada allah razi olsun senden unutmadin soruyorsunçıktım ben dün igne yapıldı yat wc kalk sadece denildi öyle yapıyorum kanama olursa 23 undeki randevunu bekleme yoksa o gün gidicem inşallah..
Bana yazan moral veren tüm kk anneleri iyi ki varsınız gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan insanin böyle zamanlarda ne çok ihtiyacı oluyor bir bilseniz ne kadar değerli birşey tek bir söz
Anacim napiyim gelmişim 34 yaşında, çocuk gibi onun lafına mi bakicam? Bana elleme bir şeyi sen diyor, oldu canım kendi çocuğuma almayacagim da kime alicam? Valla insan da heves bırakmıyorlar. Göğüs pompası falan son ay alicam dedim, onlar lazım mı diyor? Arkadaş lazım ki alıyorum...Ahaha iyi demissin subatta dogum bile olabilir subatta gec yani
Haahah çok çok doğru teşekkür ederimCanım bunları ben de sorguluyorum. İlk çocuk diye sanırım ama bir dr arkadasıma şempanzeler bile çocuklarına bakıyor, sen mi bakamıycan demişbence bebek dogunca bir format geliyor zaten
Ankara'dasin di mi sen? Teyzem anneme cikrikcilar yokuşuna bakın bebek odası için demiş, uygun fiyatliymis. Aklında olsun.Ahaha iyi demissin subatta dogum bile olabilir subatta gec yani
Moral oldun valla tek gören ben değilmişimBen de ilk aylar hep böyle rüyalar görüyodum ama artık duruldu. Bi kere doğum yaptıktan sonra bebeği 24 saat boyunca emzirmeyi unuttuğumu gördüm rüyamda. Arayıp tüm kuzenlerime aileme fırça atıyorum hadi ben unuttum biriniz de demedi bebeği emzir diyeAnnelik işte endişe yumağı olacağız zaten doğana kadar da öyle doğduktan sonra da :)
Lohusa pedi baya ise yariyormus. Benim arkadaşım demişti. Hastanede pamuğu gazlı beze sarıp veriyorlarmis, onu al kullan dedi.Günaydın kızlar
Biberon biri tommee tippee sormuştu.E bebekte gördüm.Cok hoşuma gitti.Sanki avent den daha kaliteli duruyor.Aralik ve şubatta indirim olunca alicam biberonu.
Ya 2.olmasına rağmen çoğu şeyi unutmusum.Bu arada ebebekte lohusa pedi diye bisey gördüm.Hic denk gelen var mı?
Yok canım öyle değil o cihazlardan dışarı ses verince ısı artışı oluyor zararlı dedi ultrason cihazi için.normal müziği dinlet tabi ben daha hiç yapmadım hani mozart dinletmedim meselaKalp hareketi vardır ondan ses dinletmemistir meraklanma. Öyle bir şey olsa çıkarmazlardi seni. İçini ferah tut. Ses de zararlı diyen ilk kez duyuyorum açıkçası. Niye müzik dinletin, bebeğinizle konuşun diyorlar o zaman?
Doktorun dediklerini yap. Mümkün mertebe kalkma ayağa. Ben inanıyorum atlatacaksin bu günleri tatlım.
Ben bennnn sordumm favladım bak şu seti almayı düşünüyorumGünaydın kızlar
Biberon biri tommee tippee sormuştu.E bebekte gördüm.Cok hoşuma gitti.Sanki avent den daha kaliteli duruyor.Aralik ve şubatta indirim olunca alicam biberonu.
Ya 2.olmasına rağmen çoğu şeyi unutmusum.Bu arada ebebekte lohusa pedi diye bisey gördüm.Hic denk gelen var mı?
İlk defa duydum. Enteresanmis. Haftaya doktoruma sorayım bakiim bir ne diyecek?Yok canım öyle değil o cihazlardan dışarı ses verince ısı artışı oluyor zararlı dedi ultrason cihazi için.normal müziği dinlet tabi ben daha hiç yapmadım hani mozart dinletmedim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?