2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de ilk aylar hep böyle rüyalar görüyodum ama artık duruldu. Bi kere doğum yaptıktan sonra bebeği 24 saat boyunca emzirmeyi unuttuğumu gördüm rüyamda. Arayıp tüm kuzenlerime aileme fırça atıyorum hadi ben unuttum biriniz de demedi bebeği emzir diye Annelik işte endişe yumağı olacağız zaten doğana kadar da öyle doğduktan sonra da :)
Canım Google a baş ağrısı yazsan kansersin diyo zaten Google bilgisiyle kendini strese sokma hiç. Doktoruna WhatsApp tan falan soramıyo musun?
Dolaba da kendi dolabimdan yer acicam yazliklari daha kaldirmamistim elerim verilecekleri verir h&m indirimi icin de ayiracaklarim vardi. Artik büyüyünce bakariz odaya :))) deneyimli annelerden yorumlar cok iyi oluyor.
Ben de aynısını yaptım taşınma süreci de bahane oldu epey kıyafet ayırdım ama daha veremedim H&M e. Şifonyerimin 3 koca çekmecesini boşalttım epey bebek kıyafeti alır. Çamaşır makinesinin üzerine dolap aldım dik uzun bi banyo dolabım vardı onun içindekileri ona koydum o da boşa çıktı oda falan almam uzun bir süre idare eder beni :)

Canım bana da dr kalp atışını dinletmedi son muayenede, zaten görüntüden anlaşılıyor o, ben bile anlıyorum artık. İlk ona bakıyorlarsır zaten merak etme
Canim iyi ki varsınız bende dedim neden ki..isi fazla oluyor ses dinlerken zararlı dedi..benim tersime geldi goremedim kardesim inip cikiyordu kalp dedi baktım dedi işte..kalbi atmasa beni gonderirler mi hastaneden dimi ben niye böyle oldum vesvese
Eşim kaysi derken yiyorum öyle bir sorun olmadı şükür tamam dinlenicembenim 17 haftada olması beni biraz korkuttu ileri zamanda normal mi ki
Zahrada allah razi olsun senden unutmadin soruyorsun çıktım ben dün igne yapıldı yat wc kalk sadece denildi öyle yapıyorum kanama olursa 23 undeki randevunu bekleme yoksa o gün gidicem inşallah..

Bana yazan moral veren tüm kk anneleri iyi ki varsınız gözlerim dolu dolu yazıyorum şuan insanin böyle zamanlarda ne çok ihtiyacı oluyor bir bilseniz ne kadar değerli birşey tek bir söz

Keşke parasını gönderse kendinden önce ya da sen alsan sonra sana verir mi ? şubatta pek geçmiş ya doğuruverirsen nolcak
Dedim valla dün zaten. Olmadı ben indirimden alırım, sen Aralık'ta parasını yollarsin diye
O kadar da yuzsuzum

Kalp hareketi vardır ondan ses dinletmemistir meraklanma. Öyle bir şey olsa çıkarmazlardi seni. İçini ferah tut. Ses de zararlı diyen ilk kez duyuyorum açıkçası. Niye müzik dinletin, bebeğinizle konuşun diyorlar o zaman?
Doktorun dediklerini yap. Mümkün mertebe kalkma ayağa. Ben inanıyorum atlatacaksin bu günleri tatlım.

Ahaha iyi demissin subatta dogum bile olabilir subatta gec yani
Anacim napiyim gelmişim 34 yaşında, çocuk gibi onun lafına mi bakicam? Bana elleme bir şeyi sen diyor, oldu canım kendi çocuğuma almayacagim da kime alicam? Valla insan da heves bırakmıyorlar. Göğüs pompası falan son ay alicam dedim, onlar lazım mı diyor? Arkadaş lazım ki alıyorum...
Ay geldiler bak sabah sabah kız da aşağıdan vuruyor pat pat

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Biberon biri tommee tippee sormuştu.E bebekte gördüm.Cok hoşuma gitti.Sanki avent den daha kaliteli duruyor.Aralik ve şubatta indirim olunca alicam biberonu.
Ya 2.olmasına rağmen çoğu şeyi unutmusum.Bu arada ebebekte lohusa pedi diye bisey gördüm.Hic denk gelen var mı?

Ahaha iyi demissin subatta dogum bile olabilir subatta gec yani
Ankara'dasin di mi sen? Teyzem anneme cikrikcilar yokuşuna bakın bebek odası için demiş, uygun fiyatliymis. Aklında olsun.

Moral oldun valla tek gören ben değilmişim Kesinlikle öyle :)

Lohusa pedi baya ise yariyormus. Benim arkadaşım demişti. Hastanede pamuğu gazlı beze sarıp veriyorlarmis, onu al kullan dedi.

Yok canım öyle değil o cihazlardan dışarı ses verince ısı artışı oluyor zararlı dedi ultrason cihazi için.normal müziği dinlet tabi ben daha hiç yapmadım hani mozart dinletmedim mesela

Ben bennnn sordumm favladım bak şu seti almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-15-10-17-34-110_trendyol.com.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 75
Yok canım öyle değil o cihazlardan dışarı ses verince ısı artışı oluyor zararlı dedi ultrason cihazi için.normal müziği dinlet tabi ben daha hiç yapmadım hani mozart dinletmedim mesela
İlk defa duydum. Enteresanmis. Haftaya doktoruma sorayım bakiim bir ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…