2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rica ederim. Hb nin 3 saatlik indirimlerine bakmak lazım devamlı. Baya indirim geliyor.
Ben black friday indirimini bekliyorum asıl kasımda gelecek ama o zamanda yoğunluktan siparişleri doğru düzgün göndermiyolar süreleri çok uzuyor

Ben black friday indirimini bekliyorum asıl kasımda gelecek ama o zamanda yoğunluktan siparişleri doğru düzgün göndermiyolar süreleri çok uzuyor
Marta kadar zamanımız var alırız 11.11, black friday, christmas indirimleri gelecek de, dolar aldı başını gidiyor. İndirim mi olacak, bindirim mi meraklardayim bende...

Marta kadar zamanımız var alırız 11.11, black friday, christmas indirimleri gelecek de, dolar aldı başını gidiyor. İndirim mi olacak, bindirim mi meraklardayim bende...
Ben de büyük parçalar kızımdan kaldığı için bekleyeyim dedim ama dolarla birlikte günden güne herşeyin fiyatı artıyo indirim beklerken zarara uğramasak bari

Ben de büyük parçalar kızımdan kaldığı için bekleyeyim dedim ama dolarla birlikte günden güne herşeyin fiyatı artıyo indirim beklerken zarara uğramasak bari
Valla kayınvalide bugün bekle dedi her şeyini alırım ben. Ben de çocuğuma niye bir şey almayım yahu dedim 2.ye alırsın diyor. Arkadaş 1.oldu hakkını verdik 2.kaldi

Doktora sorucam pazartesiye canım hamilelikten kaynaklı süt kanalları doluyodur diye düşünüyorum inşallahta öyledir

Güya indirim işte bize de bindirim dediğin gibi

Son düzenleme:
Çok güzel ve kullanışlı bence. Oda başlarda gereksiz oluyo zaten kızım her ne kadR dolabını falan kullansak da yatağına 3bucuk yaş gibi geçti o zamana benim zevkim değişti her girişimde odayı değiştiresim geliyodu zaten uzun bi süre anne yanında yatıyo çocuk anne için de bebek için de en rahatı o oluyo .

Dolaba da kendi dolabimdan yer acicam yazliklari daha kaldirmamistim elerim verilecekleri verir h&m indirimi icin de ayiracaklarim vardi. Artik büyüyünce bakariz odaya :))) deneyimli annelerden yorumlar cok iyi oluyor.

Doktor kalp atışı var sesini değil kameradan gosterdi gece doktoruydu o kağıtta kalp atışı vs birşey yazıyor mu bir bilen yazsın lütfen
Canım bana da dr kalp atışını dinletmedi son muayenede, zaten görüntüden anlaşılıyor o, ben bile anlıyorum artık. İlk ona bakıyorlarsır zaten merak etme

Bu dediğin çok mantıklı, kıyafeti bile 6 ay kullanma fikrin değişiyor. Sırayla gitmek lazım, vakti geldikçe alıcan. İnsan sürekli kendini yeniliyor, fikrin değişiyor.

Canım bunları ben de sorguluyorum. İlk çocuk diye sanırım ama bir dr arkadasıma şempanzeler bile çocuklarına bakıyor, sen mi bakamıycan demiş bence bebek dogunca bir format geliyor zaten

Canım hiç ses etme alcaksa eğer sus o aldıktan sonrasını tamamla sen bekle boşver
Ahhahah kız hicbir şey alma diyor. Şubat'ın ortasina kadar bir şey almadan nasıl durayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…