2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Lohusa pedi baya ise yariyormus. Benim arkadaşım demişti. Hastanede pamuğu gazlı beze sarıp veriyorlarmis, onu al kullan dedi.
Hasta bezi veriyorlar hastanede.O da kocaman bisey.Uzerinde kiyafet bile durmuyor.Normal ped de yeterli olmaz.Ben de merak ettim.Ilki sezeryandi ve depend 'ın külot gibi olanlardan kullanmıştım.O da fena değildi.

dr. browns u da çok önerdiler ama baktıkça kafam karıştığı için bende buna yöneldim alırsak haberleşelim o zamann <3
Dr.browns u bende duydum.Bunlari bi arastiriyim.Artik beslenmeye geçtik.Sonra da annenin hazırlıklar var.Cok işimiz var ya.

Merhabalar, dün yazamamışım A101'den ben de bebek havlusu, patik ve bebek telsizi aldım. Telsizin iş göreceğini düşünüyorum evimiz çok küçük zaten. Kiwi marka. Patiklere de bayıldım. Havlu eh diyebiliriz, çok yumuşak çıkmadı.
Kendim için de lierac marka çatlak önleyici krem sipariş ettim trendyoldan doktorum mustelayla ikisini önermişti. Bakalım lieracla başlayacağım. Kullanan varsa bilgilendirebilirse güzel olur. Benim vücudumda büyüme çatlakları var zaten daha da olsun istemiyorum açıkçası.

Canım onların zamanında yoktu nerden bilsin Ben bazen teyzeme anneme soruyorum bizim zamanımızda bunlar mı vardı diyolar
Depend varmış onu al diyo bana tecrübeli arkadaşlarım hatta kuzenim suyum geldi hastaneye giderken giydim yolda gelmeye devam etti diyo

Lierac ben aldım kullanıyorum yapısı çok güzel gece yatarken sürüyorum tabi şuan bir şey anlaşılmıyor ilerleyen zamanlarda görücez. Bir de vücud kuruluğu çok oluyorsa yves roche dan dün vücud sütü aldım bitkisel içerkli diye kullanayım diyorum diğer krem yada losyonlarda ya alkol yada paraben olduğu için kullanmak gelmedi içimden. Bio oil de gratiste filan satılıyor oradan alıp onunla lieracı kullanmayı düşünüyorum.

dr. browns u da çok önerdiler ama baktıkça kafam karıştığı için bende buna yöneldim alırsak haberleşelim o zamann <3
dr. browns u öneriyorlar güzel bir biberonda ama gereksiz pahalı bence daha uygun muadilleri var neden o kadar para verelim. tamamdır alınca haberleşiriz .

Güle güle kullansın bebeğin de canım.Bende a101 değil de bimdekilerin kalitesini sevmiştim.Ama dunkilerden haberim yok.Yetisemedim dün.Catlak kremi olarak bende lieracdan memnun kaldım.Mustela pek ise yaramadı sanki.

Canım ben lierac kullanıyorum. İlk başta bio oil denemiştim ama kokusu bana ağır geldi, kullanamadım. Lierac güzel, jel formunda, hemen emiliyor, kokusu da yok. Sabah akşam gobege, kalcalara, basenlere ve goguslere sürüyorum. Umarım catlagımız cok olusmaz 2-3 haftadır kullanıyorum, simdilik memnunum. Bununla devam ederim herhalde. Benim için önemli olan kolay emilmesiydi acıkcası

Ben lierac ve mustelayı kullanıyorum ama ikisini hergün süremiyorum üşengeçlikten mustela çok güzel nemlendiriyor daha uzun süreli vücutta kalıyor gibi geldi bana. İlk hamileliğimde 3-4 kutu lierac bitirmeme rağmen çatlamıştım biraz da vücut yapısı

Bir sor banada söyle bende kendi doktoruma 23 unde gidicem sorucam ama bu gece doktoruydu ne kadar doğru bilmiyorum..
Aslında biraz uzun tutunca ısıyı hissediyorsunuz biz internette araştırmıştık bunu kalp atışı için gönderilen sinyal normal sinyalden farklıymış o yüzden uzun süre bebeğin buna maruz kalması iyi değilmiş hatta

Bio boil ve üni mom ikiside iyi memnunum sadece düzenli sürmek lazım

Tam olarak bunu söyledi canim ağzına sağlık

Çevresinde doğum yapan bir sürü kişi var. Yeğenleri falan doğurdu hep gençler. Biliyor da işine gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…