Hasta bezi veriyorlar hastanede.O da kocaman bisey.Uzerinde kiyafet bile durmuyor.Normal ped de yeterli olmaz.Ben de merak ettim.Ilki sezeryandi ve depend 'ın külot gibi olanlardan kullanmıştım.O da fena değildi.Lohusa pedi baya ise yariyormus. Benim arkadaşım demişti. Hastanede pamuğu gazlı beze sarıp veriyorlarmis, onu al kullan dedi.
Oyy çok güzelmiş hemde set bu canım ya.Oğlumda avent aldım ben.Ama daha iyisi olabilirdi sanki.Ben bennnn sordumm favladım bak şu seti almayı düşünüyorum
Canım bana kullanan birisi önerdi çok memnunmuş lansinoh alacaktım vazgeçtim. bende bundan alacağım.Ben bennnn sordumm favladım bak şu seti almayı düşünüyorum
Oyy çok güzelmiş hemde set bu canım ya.Oğlumda avent aldım ben.Ama daha iyisi olabilirdi sanki.
dr. browns u da çok önerdiler ama baktıkça kafam karıştığı için bende buna yöneldimCanım bana kullanan birisi önerdi çok memnunmuş lansinoh alacaktım vazgeçtim. bende bundan alacağım.
Dr.browns u bende duydum.Bunlari bi arastiriyim.Artik beslenmeye geçtik.Sonra da annenin hazırlıklar var.Cok işimiz var ya.dr. browns u da çok önerdiler ama baktıkça kafam karıştığı için bende buna yöneldimalırsak haberleşelim o zamann <3
Canım onların zamanında yoktu nerden bilsinAnacim napiyim gelmişim 34 yaşında, çocuk gibi onun lafına mi bakicam? Bana elleme bir şeyi sen diyor, oldu canım kendi çocuğuma almayacagim da kime alicam? Valla insan da heves bırakmıyorlar. Göğüs pompası falan son ay alicam dedim, onlar lazım mı diyor? Arkadaş lazım ki alıyorum...
Ay geldiler bak sabah sabahkız da aşağıdan vuruyor pat pat
Depend varmış onu al diyo bana tecrübeli arkadaşlarım hatta kuzenim suyum geldi hastaneye giderken giydim yolda gelmeye devam etti diyoGünaydın kızlar
Biberon biri tommee tippee sormuştu.E bebekte gördüm.Cok hoşuma gitti.Sanki avent den daha kaliteli duruyor.Aralik ve şubatta indirim olunca alicam biberonu.
Ya 2.olmasına rağmen çoğu şeyi unutmusum.Bu arada ebebekte lohusa pedi diye bisey gördüm.Hic denk gelen var mı?
Lierac ben aldım kullanıyorum yapısı çok güzel gece yatarken sürüyorum tabi şuan bir şey anlaşılmıyor ilerleyen zamanlarda görücez. Bir de vücud kuruluğu çok oluyorsa yves roche dan dün vücud sütü aldım bitkisel içerkli diye kullanayım diyorum diğer krem yada losyonlarda ya alkol yada paraben olduğu için kullanmak gelmedi içimden. Bio oil de gratiste filan satılıyor oradan alıp onunla lieracı kullanmayı düşünüyorum.Merhabalar, dün yazamamışım A101'den ben de bebek havlusu, patik ve bebek telsizi aldım. Telsizin iş göreceğini düşünüyorum evimiz çok küçük zaten. Kiwi marka. Patiklere de bayıldım. Havlu eh diyebiliriz, çok yumuşak çıkmadı.
Kendim için de lierac marka çatlak önleyici krem sipariş ettim trendyoldan doktorum mustelayla ikisini önermişti. Bakalım lieracla başlayacağım. Kullanan varsa bilgilendirebilirse güzel olur. Benim vücudumda büyüme çatlakları var zaten daha da olsun istemiyorum açıkçası.
dr. browns u öneriyorlar güzel bir biberonda ama gereksiz pahalı bence daha uygun muadilleri var neden o kadar para verelim. tamamdır alınca haberleşiriz .dr. browns u da çok önerdiler ama baktıkça kafam karıştığı için bende buna yöneldimalırsak haberleşelim o zamann <3
Güle güle kullansın bebeğin de canım.Bende a101 değil de bimdekilerin kalitesini sevmiştim.Ama dunkilerden haberim yok.Yetisemedim dün.Catlak kremi olarak bende lieracdan memnun kaldım.Mustela pek ise yaramadı sanki.Merhabalar, dün yazamamışım A101'den ben de bebek havlusu, patik ve bebek telsizi aldım. Telsizin iş göreceğini düşünüyorum evimiz çok küçük zaten. Kiwi marka. Patiklere de bayıldım. Havlu eh diyebiliriz, çok yumuşak çıkmadı.
Kendim için de lierac marka çatlak önleyici krem sipariş ettim trendyoldan doktorum mustelayla ikisini önermişti. Bakalım lieracla başlayacağım. Kullanan varsa bilgilendirebilirse güzel olur. Benim vücudumda büyüme çatlakları var zaten daha da olsun istemiyorum açıkçası.
Bir sor banada söyle bende kendi doktoruma 23 unde gidicem sorucam ama bu gece doktoruydu ne kadar doğru bilmiyorum..İlk defa duydum. Enteresanmis. Haftaya doktoruma sorayım bakiim bir ne diyecek?
Canım ben lierac kullanıyorum. İlk başta bio oil denemiştim ama kokusu bana ağır geldi, kullanamadım. Lierac güzel, jel formunda, hemen emiliyor, kokusu da yok. Sabah akşam gobege, kalcalara, basenlere ve goguslere sürüyorum. Umarım catlagımız cok olusmazMerhabalar, dün yazamamışım A101'den ben de bebek havlusu, patik ve bebek telsizi aldım. Telsizin iş göreceğini düşünüyorum evimiz çok küçük zaten. Kiwi marka. Patiklere de bayıldım. Havlu eh diyebiliriz, çok yumuşak çıkmadı.
Az önce geldimkaç gibi gitmeyi düşünüyorsunuuz ona göre heyecanlanayım muayene saatine kadar işe vereyim kendimi zaman geçsin
ay uyuyo muymuş tosun napıyomuş anlat kızGeldim cnm az önce bende giderken cok heyecanlıydım ama bekledigim haberle gelmedim
Ben lierac ve mustelayı kullanıyorum ama ikisini hergün süremiyorum üşengeçliktenMerhabalar, dün yazamamışım A101'den ben de bebek havlusu, patik ve bebek telsizi aldım. Telsizin iş göreceğini düşünüyorum evimiz çok küçük zaten. Kiwi marka. Patiklere de bayıldım. Havlu eh diyebiliriz, çok yumuşak çıkmadı.
Aslında biraz uzun tutunca ısıyı hissediyorsunuz biz internette araştırmıştık bunu kalp atışı için gönderilen sinyal normal sinyalden farklıymış o yüzden uzun süre bebeğin buna maruz kalması iyi değilmiş hattaBir sor banada söyle bende kendi doktoruma 23 unde gidicem sorucam ama bu gece doktoruydu ne kadar doğru bilmiyorum..
Bio boil ve üni mom ikiside iyi memnunum sadece düzenli sürmek lazımMerhabalar, dün yazamamışım A101'den ben de bebek havlusu, patik ve bebek telsizi aldım. Telsizin iş göreceğini düşünüyorum evimiz çok küçük zaten. Kiwi marka. Patiklere de bayıldım. Havlu eh diyebiliriz, çok yumuşak çıkmadı.
Tam olarak bunu söyledi canim ağzına sağlıkAslında biraz uzun tutunca ısıyı hissediyorsunuz biz internette araştırmıştık bunu kalp atışı için gönderilen sinyal normal sinyalden farklıymış o yüzden uzun süre bebeğin buna maruz kalması iyi değilmiş hatta
Çevresinde doğum yapan bir sürü kişi var. Yeğenleri falan doğurdu hep gençler. Biliyor da işine gelmiyorCanım onların zamanında yoktu nerden bilsinBen bazen teyzeme anneme soruyorum bizim zamanımızda bunlar mı vardı diyolar
Depend varmış onu al diyo bana tecrübeli arkadaşlarım hatta kuzenim suyum geldi hastaneye giderken giydim yolda gelmeye devam etti diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?