2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya bana alışveriş yapma hevesi bırakmıyorlar kimi diyor sen alırsın kilolu olur bebek giyemez kv diyo erken doğarsa büyük gelir tekrar alman gerekir
Sen istedigini al canim , cok kucuk almazsin sadece . Erken dogarsada nasip yani . Dagda yaşamiyoruz ya , gidip birileri kiyafet alir gelir. Cocuk ben bunu giymem demez heralde millet yorum yapacak birsey mutlaka buluyor

Son haftalarda soyler doktor merak etme son ana kadar belli olmuyor . Bana doktor bu bebek ne iri , sende seker mi var demisti . Sonra ikinciden daha zayif dogdu bende korkmustum nasil doguracagim diye
Insanin ilgi alani olmayinca pek aklinda turmuyor , hangi bebek kac kilo kac cm dogmus

Benim hediye gelen 1 hastane çıkışı ve 2 zibin disinda hicbisim yok. Almaya elim de gitmiyor cok sacma sekilde anlamadim. Etraftan biz aliriz diip alan o kadar cok var ki ben oyle bakiyorum etrafa

Benim doktorum gecen ayki kontrolde olcumlerden sonra uzun olacak dedi. Zaten ailecek uzunuz ben yenidoğan hic almam 0 3 ay az alirim diye düşünüyorum o yuzden alisverisi geciktiriyorum biraz da

Benim hediye gelen 1 hastane çıkışı ve 2 zibin disinda hicbisim yok. Almaya elim de gitmiyor cok sacma sekilde anlamadim. Etraftan biz aliriz diip alan o kadar cok var ki ben oyle bakiyorum etrafa
Benim etraftan gelmedi hiç ya ondan kudurdum ben millet tabi doğuma yakın falan alacaktır belki ama çoğunu boşa aldığımı bile bile aldım psikolojimi rahatlatmak için

Bende senin gibi düşünüyorum aynı gün farklı kişilerden böyle yorumlar gelince modum düştü biraz. Bide karar verdik ikinciyi düşünmüyoruz ilk ve tek olacak oğluşumuz her şeyi onun için yaparız diyoruz
Sen istedigini al canim , cok kucuk almazsin sadece . Erken dogarsada nasip yani . Dagda yaşamiyoruz ya , gidip birileri kiyafet alir gelir. Cocuk ben bunu giymem demez heralde millet yorum yapacak birsey mutlaka buluyor
Görümcemin kızı erken doğdu ondan öyle düşünüyor kv Bende cicili bicili şeyler alırım diyorum şuanlık A101 den aldım onlar sade geliyo gözüme azıcık şekilli şeyler alim yakışıklı olsun oğluşum diyorum

Battaniye 1 kalın bir orta bir ince yeterli oluyor canım diğerleride normal bence ilk çocuk sonutçs heves edip alıyor insan bende bir sürü almıştım oğlumda
Rabbim tez zamanda yeniden tattırsın aynı duyguyu canım okudukça gözüm doluyor yazılarını
Benim oğlum 49 cm doğdu

Hahahahah küveti falan bizimkinin de tamam, 5 zıbın 3uzun kollu tulum aldım. 10lu hastane çıkışı var 1 tane hediye geldi. 2 yorgan, 3 battaniye, 2 müslin battaniye, 14 ağız bezi, emzirme yastığı, muslin örtü, bir de 10 tane alt degistirme bezi aldım
Valla bizim de ağladı kart

Maşallah demek ki son haftalarda netleşiyor sağlıklı olsun da uzunmuş tombişmiş bi hal çaresini buluruz canım. Ben çok yediğim için bebişin karnınbi hafta önden gidiyordu dr güzel beslemişsin diyo ama el kadar şey ne yicek
Benim doktorum gecen ayki kontrolde olcumlerden sonra uzun olacak dedi. Zaten ailecek uzunuz ben yenidoğan hic almam 0 3 ay az alirim diye düşünüyorum o yuzden alisverisi geciktiriyorum biraz da
Biz de baya uzunuz kesin genlerinde vardır aslında en mantıklısını yapıyosun ama son zamana alışveriş bırakmak eziyet gibi geliyor bana da gerçi artık netten alıyoruz her şeyi dolaşıp efor sarfetmeye de gerek yok
Bu arada 19+0 dan SA
Cidden çocuk çekti heralde karnım da bie küçüküyor bir kuduruyor
Maşallah nasıl da güzel çıkmış karnın uras kendine yer açmaya çalışıyodur biz önümüze geleni yediğimiz için bebeler içerde büzüştü kaldı kesin

49-55 arası doguyorlar normalde

Ben de merak ettim yarın oturup sayayım evin her yeri bebek battaniyesi müslin ağız bezi doldu ama bunlara çok ihtiyaç oluyormuş bol bol alın diyordu bi yerde

Ben de merak ettim yarın oturup sayayım evin her yeri bebek battaniyesi müslin ağız bezi doldu ama bunlara çok ihtiyaç oluyormuş bol bol alın diyordu bi yerde
Aynen öyle, ben de şimdi utuleyip paketledim ondan biliyorum. Ha 5 tane de çorabı, 2 tane de eldiveni var
Bir de benim arkadaşım mutlaka muslin battaniye al dedi.

Ya bana alışveriş yapma hevesi bırakmıyorlar kimi diyor sen alırsın kilolu olur bebek giyemez kv diyo erken doğarsa büyük gelir tekrar alman gerekir
Canım söyleme yoksa herkes birşey buluyor ben alıyorum somra gösteriyorum seni çok iyi anlıyorum herkes bş yorum yapınca heves kalmıyor en güzeli aldıktan sonra gösterirsin

Ozaman kesinlikle doona diğer bebeğiniz büyür ozamanda onunkini kullanırsınız yine .

Boşver takma kimseyi. Bana da kv daha erken ne gerek var diyor, gelince kendi alacakmış. 8.5 aylık hamileyken mağaza mağaza dolaşıp kıyafet mi alicam acaba? Hanfendi öyle sanıyor...
Bana bir şey alma, ben alicam her şeyini dedi. Ben de çocuğuma niye bir şey almayım yahu alla alla dedim

kıyafetle kafayı bozmuşum bende onu anladım ajkdhask 3-6ay tulum ve alt üst takım eklerim biraz
bi de müslin örtüler daha da bişey almam heralde doğana kadaar bir zahmet ndjkash
Canım hediye de geliyor. Altın çok pahalı kıyafet daha çok geliyor artık. Onları da bekle:)
Canım her odam küf evin her yeri, tasınmak istiyorduk boyayı erteledik. Ama kiralar o kadar ucuk ki, bu evde kalmak durumundayız. Badanacı cagırıp yaptırıcaz biz de. Herkesin imkanı farklı, küf zararlı biliyorum ama stres yaparsak o da zararlı. Ben bir ara kafama taktım, çok gergindim. Şimdi artık badanacı oldugu kadar yapar diyorum.

Canım söyleme yoksa herkes birşey buluyor ben alıyorum somra gösteriyorum seni çok iyi anlıyorum herkes bş yorum yapınca heves kalmıyor en güzeli aldıktan sonra gösterirsin
Katılıyorum iyi fikir
Benim kv de de öyle erken alırsak büyük gelir diye son zamana bırakıcakmış o alana kadar annem eksik bırakmadı zaten o daha alacak
Birini tutup boyatmak daha maliyetli olur artık eşim halledecek bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…