2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sen artık hissediyorsun değil mi benden ilerde gebeliğin
kuzu diren 1-2 haftaya cidden dedikleri gibi daha net oluyormuşş
şimdi ayırt edebiliyorum onun hareketini hiç olmayacak sanıyodum artık
sabah kalktım mesela hiç hareket yoktu işe geldim oturdum kahvaltımı yaptım günaydın pıt pıtı geldi minikten tembel geç uyanıyor

Yaaaaa yerim ama foto isteriiz hepimize fikir olsunn oh hayırlı olsun valla kendim almış gibi heyecanlanıyorum sizler bişey aldıkça
Teşekkür ederim canım atacağım fotolarını odadan çıkacak eşyalar var adım atılmıyor şu an onları çıkarıp tam yerleştiriyim paylaşacağım sizlerle

Bebekler icin rahatlik önemli zaten :) bir kac takim , misafir geldiginde giydirmeye alirsin. Lcw da guzel takimlar var , alt ust onlara bir bak istersen. Ben online oradan aldim , ben daha gormedim ama annem cok begendi bana gelsin de gonderirim resimlerini . Yelekli hirkali cok guzel takimlar vardi ama hep bitmisler. Ekliyorum bir takim . Bu tarz hem rahat bebekler icinde

Eklentiler

• Screenshot_20210909-195215_Chrome.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 76
Aslinda anne az kilo aldikca bebek daha kilolu oluyor sen guzel beslenmissin demekki , benim gibi abur cubur yememissin hem mideme dokunuyor hem tatli seyler yiyorum merak ettim gercekten ne kadar dogacak bebisin

Ozaman kesinlikle doona diğer bebeğiniz büyür ozamanda onunkini kullanırsınız yine .
Simdilik 2.el bakiyorum. Bulabilirsem yakinlarda biraz ucuz alacagim hemen sifir fiyatina satiyor herkes . Ozellikle kis bebegi icinde o kadar para fazla sankim

Burda baska doktora gideyim secenegin de yok Turkiye deki gibi mecbur beklemek zorundasin. Bende ilk defa duydum yasak oldugunu. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bazilarida kiz olunca hemen soylemiyormus turklere , genelde erkek istekleri oluyor ya. Ondan gec soyledikleri oluyor demislerdi , ama ne kadar dogru bilmiyorum .

Zahrada işe gitmek gelmek yoruyor mu seni
Minnoşum evet her gün günde birkaç kez ben burdayım diyo minik tırtıl ilk 18 de hissettim benimde ilk gebeliğim bu arada. Artık elim orda olmasa bile hissediyorum. Ama ilk basta elime sertlik gibi geliyordu elim ordayken
Zamanı geldi biraz daha geçince emin olucam

yavrum beni nefes alıp vermek bile yoruyor ahahah
gün içi uzanma isteği çok oluyor kuzu bel sırt ağrısı şiddetli çekiyorum ama şafak 12 hafta sonra doğum izni inş
Kizzz zaman nasi gecti goruyo musun. Evde olmak cidden cok rahat. Bu surecte calismiyo olmak beni mutlu etti dinlenmek acisindan. Ama parasizlikk uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…