kuzu diren 1-2 haftaya cidden dedikleri gibi daha net oluyormuşş
şimdi ayırt edebiliyorum onun hareketini hiç olmayacak sanıyodum artık
sabah kalktım mesela hiç hareket yoktu işe geldim oturdum kahvaltımı yaptım günaydın pıt pıtı geldi minikten tembel geç uyanıyor
Minnoşum evet her gün günde birkaç kez ben burdayım diyo minik tırtıl ilk 18 de hissettim benimde ilk gebeliğim bu arada. Artık elim orda olmasa bile hissediyorum. Ama ilk basta elime sertlik gibi geliyordu elim ordayken
Yaa benim oğlum resmen benim karnımda da böyle duruyordu doğduğunda da böyleydi gerim gerim geriniyordu senin oğluşda böyle olursa yandın şimdiden söyleyeyim
Görümcemin kızı erken doğdu ondan öyle düşünüyor kv Bende cicili bicili şeyler alırım diyorum şuanlık A101 den aldım onlar sade geliyo gözüme azıcık şekilli şeyler alim yakışıklı olsun oğluşum diyorum
Bebekler icin rahatlik önemli zaten :) bir kac takim , misafir geldiginde giydirmeye alirsin. Lcw da guzel takimlar var , alt ust onlara bir bak istersen. Ben online oradan aldim , ben daha gormedim ama annem cok begendi bana gelsin de gonderirim resimlerini . Yelekli hirkali cok guzel takimlar vardi ama hep bitmisler. Ekliyorum bir takim . Bu tarz hem rahat bebekler icinde
Maşallah demek ki son haftalarda netleşiyor sağlıklı olsun da uzunmuş tombişmiş bi hal çaresini buluruz canım. Ben çok yediğim için bebişin karnınbi hafta önden gidiyordu dr güzel beslemişsin diyo ama el kadar şey ne yicek
Aslinda anne az kilo aldikca bebek daha kilolu oluyor sen guzel beslenmissin demekki , benim gibi abur cubur yememissin hem mideme dokunuyor hem tatli seyler yiyorum merak ettim gercekten ne kadar dogacak bebisin
Simdilik 2.el bakiyorum. Bulabilirsem yakinlarda biraz ucuz alacagim hemen sifir fiyatina satiyor herkes . Ozellikle kis bebegi icinde o kadar para fazla sankim
4 hafta sonra canım Türk çalışan hemşireye sordum doktor 20 hafta olmadan söylemiyor dedi.Aslında yasakmış dediğine göre eğer yanlış bi bilgi verip eşyalarını alırsak sorumlusu olmak istemiyorlarmış ilk defa dıydum dedim
Burda baska doktora gideyim secenegin de yok Turkiye deki gibi mecbur beklemek zorundasin. Bende ilk defa duydum yasak oldugunu. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bazilarida kiz olunca hemen soylemiyormus turklere , genelde erkek istekleri oluyor ya. Ondan gec soyledikleri oluyor demislerdi , ama ne kadar dogru bilmiyorum .
kuzu diren 1-2 haftaya cidden dedikleri gibi daha net oluyormuşş
şimdi ayırt edebiliyorum onun hareketini hiç olmayacak sanıyodum artık
sabah kalktım mesela hiç hareket yoktu işe geldim oturdum kahvaltımı yaptım günaydın pıt pıtı geldi minikten tembel geç uyanıyor
Minnoşum evet her gün günde birkaç kez ben burdayım diyo minik tırtıl ilk 18 de hissettim benimde ilk gebeliğim bu arada. Artık elim orda olmasa bile hissediyorum. Ama ilk basta elime sertlik gibi geliyordu elim ordayken
yavrum beni nefes alıp vermek bile yoruyor ahahah
gün içi uzanma isteği çok oluyor kuzu bel sırt ağrısı şiddetli çekiyorum ama şafak 12 hafta sonra doğum izni inş
yavrum beni nefes alıp vermek bile yoruyor ahahah
gün içi uzanma isteği çok oluyor kuzu bel sırt ağrısı şiddetli çekiyorum ama şafak 12 hafta sonra doğum izni inş
Kizzz zaman nasi gecti goruyo musun. Evde olmak cidden cok rahat. Bu surecte calismiyo olmak beni mutlu etti dinlenmek acisindan. Ama parasizlikk uzuyo