2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Masallah herseyi almissin 7 tane battaniye cok degil mi

kıyafetle kafayı bozmuşum bende onu anladım ajkdhask 3-6ay tulum ve alt üst takım eklerim biraz
bi de müslin örtüler daha da bişey almam heralde doğana kadaar bir zahmet ndjkash
Tulum bende cok seviyorum ama gece altini degistirmek cok zor geliyordu bana , herkes ayni olmaya bilir tabi ama alt ust takim daha rahat oluyordu. 3-6 ay yaza geliyor tabi o zaman kullanilabilir bebek dogsun o zamanda alabilirsin. Belki kilolu olur ,buyuk almak gerekir filan .

emzik aldım avent ultra air night kuzu biberon için araştırmalarım sürüyor hala
Ben de avent alıcam sanırım dr brownsun setine baktım 470 tl diyor ama içinde herşey vardı. Olmazsa aventin biberonundan da alırım o aşamayı baya inceliyorum ama çok zor kırk bin tane çeşit var

ayyy benim deneyimsizliğiim öyle mi dersiin hiç almayayım o zaman

Ben de avent alıcam sanırım dr brownsun setine baktım 470 tl diyor ama içinde herşey vardı. Olmazsa aventin biberonundan da alırım o aşamayı baya inceliyorum ama çok zor kırk bin tane çeşit var
tommy alıcam gibi duruyor biberonda ya antikolik yeni doğan seti hoşuam gitti baya indirim bekliyorum onda ahah

Allah hepimize şifa versin gerçekten zor ben de haftaici okuldan dolayı su içemiyorum içince yeri geliyo 5 dk da bir tuvalet ihtiyacı oluyo yapamıyorum bakalım inşallah bebislerimize zararı yoktur
Yaa ıcıncede tuvalette enfeksıyon kapıyosun tam bır kısır dongu ıcındeyz bendeısyerınde ortak tuvaletten dolayı skntı yasadıgımı dusunuyorm ınsallah sıkıntısız atlatrz

Ben mesela uzun olacağını düşündüğüm için 3-6 aylıkları muhtemelen yeni doğduğunda giydiricem yenidoğanlar çok ufak geliyo gözüme içimden bir avatar çıkacak gibi hissediyorum

Ben mesela uzun olacağını düşündüğüm için 3-6 aylıkları muhtemelen yeni doğduğunda giydiricem yenidoğanlar çok ufak geliyo gözüme içimden bir avatar çıkacak gibi hissediyorum
ahahha ben dün doktor 20 haftalık çocuğa 13cm dedikten sonra prematüre mi alsaydım dedim cücük doğurcam çünkü belli ki ona göre

ahahha ben dün doktor 20 haftalık çocuğa 13cm dedikten sonra prematüre mi alsaydım dedim cücük doğurcam çünkü belli ki
Ay tövbeler olsun o doktor yurtdışı kafasında herhalde cm le inch i karıştırmış olabilir yoksa duvarındaki diplomayı bir zahmet kıvırsın

Ayy ne kadar da ben bebis uzun olur diye düşünerek yeni dogan ve 0-3 ay hicbisi almadim. En küçük 3-6 aldım ama buna bi el atmamız lazım bence

Ayy ne kadar da ben bebis uzun olur diye düşünerek yeni dogan ve 0-3 ay hicbisi almadim. En küçük 3-6 aldım ama buna bi el atmamız lazım bence
İnan kestiremiyorum canım resimlerde bile maşallah ayaklar palet gibi ordan anlıyorum doğarken çocuğun sonu gelmicek acaba kıyafet işini son dakikaya mı bıraksak yoksa yenidoğanlar elimizde patlayacak gibi duruyor

tommy alıcam gibi duruyor biberonda ya antikolik yeni doğan seti hoşuam gitti baya indirim bekliyorum onda ahah
Ben philips aventin yenidoğan en küçük boyundan almıştım zaten öğünler çok az az oluyor yenidoğanda emzirirsen mama yada biberona gerek olmayabilir, süt vermek için bile olsa bana boyutu yeterli geldi fiyatı da uygun. Meme reddi olmaz diyordu önerenlerde setlere başlangıçta gerek yok gibi geliyor bana çünkü bir sürü boyutu var ihtiyaca göre ekleme yaparsın sonra

Aaa benimde kızım 2.5 aylık. 2.si de kız olacak 2 Mart doğum gözüküyor umarım anlaşır kavga etmezler

Hoşgeldiniz sizinle beklenen doğum tarihimiz aynı Biz de yarın öğreneceğiz gösterirse minnoş
16+1 yani 17. haftaya yeni girmişken ilk hareketi hissettim, ilk gebelik benim de. Bugün 16+5’iz ve bariz şekilde yukarı doğru tekme attı hatta birinciden sonra hemen babasına gel sen de hisset dedim, yüzünü yasladı ve ona da bir tekme attı! Küçük müçük demeyin vallahi hissediyorsanız doğrudur. İlk gün benimki de pıt pıt yaptı.
Küf ve rutubet konusunda sizi uyarmak istedim, sakın siz kendiniz temizlemeye uğraşmayın hele de çamaşır suyu gibi ağır kimyasallarla. O gerçekten küf ise profesyoneller tarafından halledilmeli. Dr. Afrouz Demeri diye fertilite üzerine çalışan bir doktor var ve dinlediğim bu podcastte evindeki küfü nasıl kendisi temizlemeye çalıştığını ve bebekte kromozom anomalisi oluştuğunu anlatıyordu (dili İngilizce): The Broken Brain Podcast with Dr. Afrouz Demeri

Elbette kimseyi korkutmak istemem belki de hiçbir şey olmaz ama riske atılmamalı diye düşünüyorum.

Biz maxi cosi lila SP aldık .ilk başta bizde doona alıcaktık ama alan arkadaşlarım 8 9 aya kadar kullandık sonra yüne başka bebek arabasına geçtik dediler .ama çok pratik orası ayrı . Maxi cosi de diğer bebek arabalarına göre kullanışlı geldi bana hem katlaması hem hafifliği konusunda

Merhabalar doktorunuz ne dedi acaba şimdi mesajınızı okuyunca merak ettim. Bende de aynı sıkıntı var ben ilaç kullanmaya başladım değerlerim yükselmeyince
0.9 çıktı değer normal dedi ilacın dozunu değiştirmedi sadece pazar günü yarım iç dedi sonraki ay kontrole gidicem

Bu yazın çok iyi geldi, Allah razı olsun.
Daha evime geçemedim enfeksiyon düşmedi. İçimde 2 küçük parça var. Yarın doktorum bakacak. Dün 2 ünite kan aldım.
Bugğn daha iyiyim. Şu mübarek gecede dua ederseniz sevinirim sağlıklı bi şekilde çıkayım evime.
Kızıma annem artık annenin kucağına çıkabilirsin demil. Niye kardrşim mi doğmuş demiş. Hayır demiş annem. Doktor mu aldı kardeşimi demiş. Annem, yok kardrşin şimdi gitmiş başka zaman gelecekmiş demiş, ha tamam o zaman demiş.
Gündüzleri iyiyim, gece olunca duramıyorum, dün hiç uyuyamadım.
Annem babam hastaneye ziyaretime geldi, onları görünce moral oldu bana çok şükür.
Ben de sizleri seviyorum, sizlere dua ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…