- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
4 hafta sonra canım Türk çalışan hemşireye sordum doktor 20 hafta olmadan söylemiyor dedi.Aslında yasakmış dediğine göre eğer yanlış bi bilgi verip eşyalarını alırsak sorumlusu olmak istemiyorlarmış ilk defa dıydum dedimAleykum selam canim , evet Almanyada yimbenimki 15+1 de söyledi. Normalde 16 dolmadan soylemiyordu . Net gorünce soyledi ama digerlerinde cok gec ögrendim. 20 haftalik neden ? Insan dayanamiyor , birseyler almak istiyor. Ben nerdeyse tamamladim alacaklarimi. sadece maxi cosi mi alsam doona mi alsam ona karar veremedi. sen simdi kac haftalik oldun ? Bir sonraki randevu ne zaman ?
Canım hep oyle bu erkek anneleri valla. Benim annem de hemen alalım da, biran önce yerleştirelim derdinde. Biz bekle dedik. Kv ye kalsa bebek doğana kadar almayacakKatılıyorum iyi fikir
Benim kv de de öyle erken alırsak büyük gelir diye son zamana bırakıcakmış o alana kadar annem eksik bırakmadı zaten o daha alacak
Birini tutup boyatmak daha maliyetli olur artık eşim halledecek bi şekilde
Diyorum ya eltime Amerika'da 7 ay kız dediler, burda bir grldi erkek4 hafta sonra canım Türk çalışan hemşireye sordum doktor 20 hafta olmadan söylemiyor dedi.Aslında yasakmış dediğine göre eğer yanlış bi bilgi verip eşyalarını alırsak sorumlusu olmak istemiyorlarmış ilk defa dıydum dedim
Diyorum ya eltime Amerika'da 7 ay kız dediler, burda bir grldi erkeka
Emin olmak istiyorlar. Çünkü 16.haftaya kadar net olmuyormuş. Kitapta okumuştum.Ayyyy canım yaa.Baktı gelecek randevuda söylerim dedi biliyor kendisi kesindeağzına baktırıyor
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ❤Kızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
Alt katta valla işi düşünce aramayı biliyo amaCanım hep oyle bu erkek anneleri valla. Benim annem de hemen alalım da, biran önce yerleştirelim derdinde. Biz bekle dedik. Kv ye kalsa bebek doğana kadar almayacak
Canım zor bir dönemden geciyor olabilirsin. Herkeste ayrı ayrı dertler var inan. Kimimiz maddi sıkıntı yaşıyor, kimimiz sağlıksal, kimi ailesiyle, kimi eşiyle sıkıntılı. Bazı dönemler daha ağır geliyor. Hamilelik ilerledikçe biraz daha duygusal oluyoruz herhalde. Ben de bu ara alınganım, kafama daha çok takıyorum. Burada her zaman aktif olmasak bile okumak iyi geliyor. Kafam dağılıyor. Biz sana gitme derizKızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Canım aşın var galiba di mi, öyle gördüm. Allahın izniyle çabucak atlat inşallah. Bizi de bilgilendir.Kızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
Ah canım çok geçmiş olsun bol bol vitamin almaya çalış bulantın vs var mı doktoruna bildirdin mi ek bir takviye verdi miKızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
Aaaaaa doktor gel gitlerimizden mi sıkıldın yoksaaa sana gitme demeyeceğim ama gitme laviniaaaKızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Tulum kullanışlı oluyor bence ama bebeğine göre değişebilir tabi. Ben uyurken alt değiştirmedim hiç sağolsun uyumazdı zatenayyy benim deneyimsizliğiim öyle mi dersiin hiç almayayım o zaman
Canım inşallah hafif atlatırsın, beslenmene dikkat etmeye çalış kısa zamanda geçer inşallah.Kızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
İnsanın kafası dolu olunca keyfi olmuyor anlıyorum ama yine de iyi geliyor burası bana. Hayatında ne olursa olsun kendinden vazgeçme bence, sana ne iyi geliyorsa onu yap. Şu an için o kadar heyecanlandığımız, sabırsızlıkla beklediğimiz evlatlarımız bile gün gelecek belki bizlerden uzaklaşacak. Oğluma bile hep önce kendini çok sev diyorum. Eşin bile olsa sıkma canını, umarım aşabileceğiniz şeylerdir.Kızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Yaaaaa yerim ama foto isteriiz hepimize fikir olsunn oh hayırlı olsun valla kendim almış gibi heyecanlanıyorum sizler bişey aldıkçaKızlar dün ikeadan beşik ve alt açma masası aldım, kurulumunu yaptık bakalım. Rabbim utandırmasın, sağlıkla yatağında yattığını göreyim inşallaheşyalar da yerine oturmaya başlayınca daha bi heyecanlandım
Gidersen de çabuk gel bak ben o rahatsızlık dan sonra bayan vesvese oldum hergün biri giderse böyle kime yazicam..derdini anlat olduğu kadar tabi içine atma tavsiyem..Kızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Canım çok geçmis olsun. Aşılısın gördüğüm kadarıyla umarım sorunsuz atlatırsınKızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
Minnoşum nereye yaa çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda eşinle problemlerini çözer ve aramıza dönersin. Ne olursa olsun bizler buradayız her zaman gelebilirsin. Belki anlatmak sana daha iyi gelir. Sen nasıl istersen, kendine ve minik bebişine çok iyi bak her ne olursa olsunKızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Bebişko olabilir elini koyunca hissediyo musun bişey böyle eline bisey geliyo mu kuzuKızlar tık tık birşey duyuyorum özellikle yatınca sol tarafta bebek mi gaz mi çözemiyorum
Tam dinliyorum elimi sürünce gidiyor ses hep gece yatınca yada sabah oluyor çok merak ediyorum işte ilk ya..birde iyi olduğunu hissetmek bayan sabah aksam haber versin istiyorum.kanamam çok çok azdı iğneyle durdu iyiyim ama psikolojik iyi değilim sanırımBebişko olabilir elini koyunca hissediyo musun bişey böyle eline bisey geliyo mu kuzu
Sen artık hissediyorsun değil mi benden ilerde gebeliğinBebişko olabilir elini koyunca hissediyo musun bişey böyle eline bisey geliyo mu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?