2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
4 hafta sonra canım Türk çalışan hemşireye sordum doktor 20 hafta olmadan söylemiyor dedi.Aslında yasakmış dediğine göre eğer yanlış bi bilgi verip eşyalarını alırsak sorumlusu olmak istemiyorlarmış ilk defa dıydum dedim

Canım hep oyle bu erkek anneleri valla. Benim annem de hemen alalım da, biran önce yerleştirelim derdinde. Biz bekle dedik. Kv ye kalsa bebek doğana kadar almayacak

Diyorum ya eltime Amerika'da 7 ay kız dediler, burda bir grldi erkek

Kızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ❤
Canım hep oyle bu erkek anneleri valla. Benim annem de hemen alalım da, biran önce yerleştirelim derdinde. Biz bekle dedik. Kv ye kalsa bebek doğana kadar almayacak
Alt katta valla işi düşünce aramayı biliyo ama

Kızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.

Canım zor bir dönemden geciyor olabilirsin. Herkeste ayrı ayrı dertler var inan. Kimimiz maddi sıkıntı yaşıyor, kimimiz sağlıksal, kimi ailesiyle, kimi eşiyle sıkıntılı. Bazı dönemler daha ağır geliyor. Hamilelik ilerledikçe biraz daha duygusal oluyoruz herhalde. Ben de bu ara alınganım, kafama daha çok takıyorum. Burada her zaman aktif olmasak bile okumak iyi geliyor. Kafam dağılıyor. Biz sana gitme deriz ama gidersen de, kafanı dinlendir cabuk dön

Aaaaaa doktor gel gitlerimizden mi sıkıldın yoksaaa sana gitme demeyeceğim ama gitme laviniaaa

ayyy benim deneyimsizliğiim öyle mi dersiin hiç almayayım o zaman
Tulum kullanışlı oluyor bence ama bebeğine göre değişebilir tabi. Ben uyurken alt değiştirmedim hiç sağolsun uyumazdı zaten belini sırtını en iyi koruyan tulum geliyor bana ama ben de senin gibi herşeyi alma konusunu abartanlardan olduğum için çeşit çeşit seviyorum Bence 7 pazen çok değil mesela çeşit çeşit kullanıyodum
Canım inşallah hafif atlatırsın, beslenmene dikkat etmeye çalış kısa zamanda geçer inşallah.
İnsanın kafası dolu olunca keyfi olmuyor anlıyorum ama yine de iyi geliyor burası bana. Hayatında ne olursa olsun kendinden vazgeçme bence, sana ne iyi geliyorsa onu yap. Şu an için o kadar heyecanlandığımız, sabırsızlıkla beklediğimiz evlatlarımız bile gün gelecek belki bizlerden uzaklaşacak. Oğluma bile hep önce kendini çok sev diyorum. Eşin bile olsa sıkma canını, umarım aşabileceğiniz şeylerdir.

Yaaaaa yerim ama foto isteriiz hepimize fikir olsunn oh hayırlı olsun valla kendim almış gibi heyecanlanıyorum sizler bişey aldıkça

Gidersen de çabuk gel bak ben o rahatsızlık dan sonra bayan vesvese oldum hergün biri giderse böyle kime yazicam..derdini anlat olduğu kadar tabi içine atma tavsiyem..
Kaç gündür öyle üzgünüm ki birşeyler aldım ya birşey olursa bu yaşta ilk bebeğim Allah'ım ne yapicam derken kendimi yedim herkesin derdi var inan.

Kızlar tık tık birşey duyuyorum özellikle yatınca sol tarafta bebek mi gaz mi çözemiyorum

Canım çok geçmis olsun. Aşılısın gördüğüm kadarıyla umarım sorunsuz atlatırsın
Minnoşum nereye yaa çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda eşinle problemlerini çözer ve aramıza dönersin. Ne olursa olsun bizler buradayız her zaman gelebilirsin. Belki anlatmak sana daha iyi gelir. Sen nasıl istersen, kendine ve minik bebişine çok iyi bak her ne olursa olsun

Bebişko olabilir elini koyunca hissediyo musun bişey böyle eline bisey geliyo mu kuzu
Tam dinliyorum elimi sürünce gidiyor ses hep gece yatınca yada sabah oluyor çok merak ediyorum işte ilk ya..birde iyi olduğunu hissetmek bayan sabah aksam haber versin istiyorum.kanamam çok çok azdı iğneyle durdu iyiyim ama psikolojik iyi değilim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…