ya sizi yerim ben ama ana oğul allahım yarabbim yesin doysun kuzucukŞimdi oğluşumla başbaşa kahvaltıya geldik. Gözüm evde kahvaltı hazırlamayı kesmedi
Günaydın kizlar 5 Kasım ayrıntılı ultrason tarihim benimde zahrada eklersen tabloya sana zahmet
ben biberonu dr browns aldım. arkadaşlarım memnun kalmış ama bir tane . 1 tane daha alsammıemzik aldım avent ultra air night kuzu biberon için araştırmalarım sürüyor hala
Valla ben de merak ediyorum daha nasıl doğum yapacağım onu bile bilmiyorumAslinda anne az kilo aldikca bebek daha kilolu oluyorsen guzel beslenmissin demekki , benim gibi abur cubur yememissin hem mideme dokunuyor hem tatli seyler yiyorum merak ettim gercekten ne kadar dogacak bebisin
Bence 1 tane almışsın yeterli belki ona bile ihtiyacı olmayacakben biberonu dr browns aldım. arkadaşlarım memnun kalmış ama bir tane . 1 tane daha alsammı
Yok kız Asya hastanesi demek istedimAsya'yı hiç düşündün mü derken anlamadım canım isim için falan mı ?Ay inşallah yaparlar sana da indirim ya benim doğumu karşıladığı için sıkıntı değil de 6 muayene hakkım kaldı cuma gidicem 5 kalıcak doğuma kadar yetmeyecek son kalanları cebimden vericem mecbur
Sağlık ocağı 10 a kadar kan alıyor kan sayımı idrar tahlili yapıyor ben ilk ay vermiştim sonra bir daha veremedim
1.85 lik hamişimiz sendin di miBen mesela uzun olacağını düşündüğüm için 3-6 aylıkları muhtemelen yeni doğduğunda giydiricemyenidoğanlar çok ufak geliyo gözüme içimden bir avatar çıkacak gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun, stres yapmayın hiç geçer gider nasıl olduğunu anlamadan aşınız da varmış zatenKızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
Canım iptal etme fevri davranıp kafanı biraz toparlamaya bak. Burası iyi gelmiyorsa biraz uzaklaş tabi. İnan hepimizin eş, aile, maddi birçok sıkıntısı var burda çoğunlukla bebişlerden bahsediyoruz o yüzden yansımıyo ama her şeyden konuşabiliriz artık gerçekten büyük bir arkadaş grubu gibi olduk burada o yüzden kafanı rahatlatmaya yardımcı olacaksa anlatabilirsin sıkıntını. Benim de sinirli bi yapım var hamilelikle birlikte ne olduysa iyice coştum çok agresifleştim eşime karşı o da bi yere kadar sabrediyo tabi çok büyük kavgalarımız olabiliyo zaman zaman. Hamilelikte en son istediğim şeylerden biriydi daha sakin geçirmek isterdim ama benim de elimde değilKızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Hayırlı olsuun foto isterizKızlar dün ikeadan beşik ve alt açma masası aldım, kurulumunu yaptık bakalım. Rabbim utandırmasın, sağlıkla yatağında yattığını göreyim inşallaheşyalar da yerine oturmaya başlayınca daha bi heyecanlandım
Ay ben de bu aralar fena sardım abur cubur ve tatlıya. İlk 3 ay o kadar güzel dikkat etmiştim ki beslenmeme sonra burda baktım herkes neler neler yiyo bi gaza geldim zincirlerimden kurtulmuş gibi yiyorum şimdi deAslinda anne az kilo aldikca bebek daha kilolu oluyorsen guzel beslenmissin demekki , benim gibi abur cubur yememissin hem mideme dokunuyor hem tatli seyler yiyorum merak ettim gercekten ne kadar dogacak bebisin
Merakım gün gün artmaya başladı bazen indirimde eşyalar görünüyorum alamıyorum.Rüyamda kızım oluyor oğlum oluyorBurda baska doktora gideyim secenegin de yok Turkiye deki gibimecbur beklemek zorundasin. Bende ilk defa duydum yasak oldugunu. Ne kadar dogru bilmiyorum ama bazilarida kiz olunca hemen soylemiyormus turklere , genelde erkek istekleri oluyor ya. Ondan gec soyledikleri oluyor demislerdi , ama ne kadar dogru bilmiyorum
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah hafif bir şekilde atlatırsın aşının etkisi illaki olacaktırKızlar Covid testim pozitif çıkmış benım için dua eder misiniz
5 cm lafı olmaz kız al benden 5 cm i yerin altına doğru ineyim bu sefer ahahaha
5 cm lafı olmaz kız al benden 5 cm i yerin altına doğru ineyim bu sefer ahahaha
sensindir kesin hatırladığııı
Kızlar selaaam, bir gün girmeyince sayfalarca yazılmış oluyor hiç takip edemiyorum. Ben de arada yoklayayım kaçayım istiyorum. Bebişi ne zaman hissediyorsunuz tahmini, ben sürekli konuşuyorum kendisiyle, eşim de dönüp dolaşıp sarılıyor bekliyoruz artık tepkilerini heyecanla.
Allah kolaylık versin canim ben hamilelegimin başında özel sektör isimden ayrıldım doktor yine istirahat demişti o dönemde..yavrum beni nefes alıp vermek bile yoruyor ahahah
gün içi uzanma isteği çok oluyor kuzu bel sırt ağrısı şiddetli çekiyorum ama şafak 12 hafta sonra doğum izni inş
canım benim haftasonu bakamadım hiç buralara. çok iyiler şükürler olsun büyümüşler kuzularım. iki hafta sonra tekrar gideceğim. sonra detaylı için randevu alacağım. ali ekiz diye bir doktor önerdi. belli günler hastaneye geliyor ama sigortan karşılamıyorsa muayenehanesine gidersin daha rahat olur dedi. Z zahrada canım sen bilirsin tamamlayıcı sigorta karşılıyor mu detaylı ultrasonu ?Nameless Warrior nasıldı kontrolüün ctesi yazmadın minnoşlar nasılmıış
yok karşılamıyor ay o adamı aşırı övdüler aşırıı çok duydum kendi kliniğindeki alet daha güzelmiş projeksiyondan duvara yansıtıyormuş daha rahat izliyormuşsun küçük ekran değil de sinema gibi resmencanım benim haftasonu bakamadım hiç buralara. çok iyiler şükürler olsun büyümüşler kuzularım. iki hafta sonra tekrar gideceğim. sonra detaylı için randevu alacağım. ali ekiz diye bir doktor önerdi. belli günler hastaneye geliyor ama sigortan karşılamıyorsa muayenehanesine gidersin daha rahat olur dedi. sen bilirsin tamamlayıcı sigorta karşılıyor mu detaylı ultrasonu ?
yaaa duydun mu bende internetten yorumlarına baktım baya memnun kalmış herkes madem karşılamıyorsa hastane ile uğraşmayıp direk muayenehanesinden alayım randevuyu. ücrette bence piyasaya göre makul iki hafta sonraya alırım randevuyu. sen kaçıncı haftada gideceksin detaylıya benim doktorum 20-24 hafta arası istediğin zaman yaptırabilirsin dedi ama bazı perinatologlar 22. haftadan önce yapmıyormuş. ayyy okudum ya bak cumartesi gittim ben kendi doktoruma zaten muayene aralıkları açıldı mutlaka denk getirirsin. olmadı el birliği ile bir doktor araştıralım sana ya artık seninde sabit bir soktorun olsun :)yok karşılamıyor ay o adamı aşırı övdüler aşırıı çok duydum kendi kliniğindeki alet daha güzelmiş projeksiyondan duvara yansıtıyormuş daha rahat izliyormuşsun küçük ekran değil de sinema gibi resmen700tl imiş ücreti sanırım öyle diyorlardı ikizde daha farklıdır tabi
ben medicanadaki doktorumun önerdiğine gidicem aynı hastanede prof perinatalog, ctesi facia bir muayene yaşadım başka hastane başka doktorda o yüzden psikolojim toparlanana kadar soğuk nevale sibel zorbaş ve önerilerine döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?