2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa çok teşekkür sevindim senin çıkmanagönlünden ne geçerse ama aynı soruyu ben sorayım var mı sizin bir eksiğiniz
Vallahi canım benim içinden ne geçerse onu al. Dm den adresini yaz da bakıp yollayim hediyesini oglusunun

Off masallah ya , bende bir tek ben boyle gec saatlerde sucuklu tost yiyorum sanirdim ay üsenmesem kalkip yapicam. Okudukca aciktim. afiyet olsun herkese
Ahahhaha ya normalde hiç böyle şeyleri yemem de, dün arkadaş sucuk salam falan dedi lan dedim manyak hamileyim ben gece olmuş 11 nerden bulayım sucuğu

Ya ev yapımı olanları iyi pisirersen sorun yok sanırım. Ay ye aman boşver arada bir. Ben de çok yemiyorum öyle.
Valla canım çekiyorsa ye, daha kötü oluyor öbür türlü.

Yaaa çok teşekkür sevindim senin çıkmanagönlünden ne geçerse ama aynı soruyu ben sorayım var mı sizin bir eksiğiniz
Ayy çok tatlı bir şey beğendim oglusuna 6 ay kategorisine ekliyorum sonbaharda giyer

Sucuğu pişiriyoruz ama onda sorun yok. İşlenmemiş etler bir de salam vs sıkıntı

Maşallah imreniyorum size helal olsun. Haklısınız kafada bitiyor hersey.. Bende de kendi paniğim yüzünden çocuğa zarar veririm endişesi var. Heyecanli bir yapım var misafir gelse iyi agirlayamayacagim diye kalbim güm güm atar elim ayagima dolanır mesela. Bugün doktor kontrolünde alttan muayene alttarafi ama tansiyonum düştü bayilacaktim neredeyse elimde değil. Bazende yükseliyor tansiyonum dengesiz. 40 yaşındayım bu zamana kadar çok uzaktı bana cocuk fikri. Gecmisde ailemden cok kayiplar yasadim surekli kaybetme korkusu yaşıyorum. Biraz once gördüğüm kisiyi birdaha goremicem endisesi var üzerimde... Ama birden bire değişebiliyor hayatta öncelikler, simdi tek duam saglikla kucagima almak bebeğimi.. Ara ara ben nasil bakicam nasil anne olucam korkusu sarıyor. Etraftaki iyi değil kötü hikayeler kalir hep aklimda olaylarin en kötüsünü düşünme huyum var malesef. Dolayisi ile anin tadi kaçıp gidiyor. Farkındayım sürekli telkin ediyorum kendimi ama bir yerde patlak veriyor iste malesef. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin. Doktor ne derse ona gore hareket edeceğim ama epidural suan icin kafamdaki.. Hele o aşamaya gelelim Rabbım ne yaşatır nasıl yaşatır görürüz insallah...

seğirme magnezyum eksikliği diye okumuştum. kullanıyırmusun magnezyum
Hayır kullanmiyorum iki hafta önce gittim doktora dilimde ufak yaralar da çıkıyor diye belki d yada demirim eksiktir yada bı vitaminin eksiktir dedi yazmadı doktor ilaç falan dahiliye git biz bakmıyoruz dedi..dahiliye den sıra yani randevu almak İzmir de ne mümkün

Bende 38 yeni bitti yaşla ilgisi yok yaklaşınca karar ver.bende düşündüm ilk zamanlar ama doğumu düşünerek zaman geçmez ki.benimde ,10 gün önce kanamam oldu yeter ki düşme gitme annem dedim durdum bugün 3.kez ultrason gidiyorum 10 gün içinde 3 oluyor napiyim evham doktor progestan yazalım biraz daha kullan dedi onu alırım
Benim doktorum ilk başta test yaptı yazdı vitamin vs şimdi yenii doktor test yapmadı tekrar d vitamin ve efamom al dedi ücretli yazamıyorum dedi biliyorum zaten 100 TL ikinci paketi aldım.herkezde test yenileme mi oluyor ilk üç ayda olmuştu test benim ?

Benim doktorum bu gittiğimde her ay tahlil istiyorum artık dedi. Geçen ayda kan ve idrar vermiştim.

Kızlar muayene olucam tekrar bugün de artık bacak bel ağrısı vajinal arada batma tekrar sorucam ne diycek çok sık sık idrara çıkma vs

Kızlarrrr ben geldimmm
Kilomuz boyumuz kalbimiz kafamız haftamıza göre çok iyiyiz çok sağlıklıyız maşallah
Pamuğum size merhaba diyor teyzeleri

Eklentiler

• 78C47E6A-CFA6-4A86-A6B8-AE93D766CD4C.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 99
  • C22BCF32-FA50-4788-B238-462048CA60C0.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 104
Psikolojik destek aldınız mı veya almayı düşündünuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…