Off masallah ya , bende bir tek ben boyle gec saatlerde sucuklu tost yiyorum sanirdimBen de gece gece sucuklu tost yaptım
Vallahi canım benim içinden ne geçerse onu al. Dm den adresini yaz da bakıp yollayim hediyesini oglusununYaaa çok teşekkür sevindim senin çıkmanagönlünden ne geçerse ama aynı soruyu ben sorayım var mı sizin bir eksiğiniz
Ahahhaha ya normalde hiç böyle şeyleri yemem de, dün arkadaş sucuk salam falan dedi lan dedim manyak hamileyim ben gece olmuş 11 nerden bulayım sucuğuOff masallah ya , bende bir tek ben boyle gec saatlerde sucuklu tost yiyorum sanirdimay üsenmesem kalkip yapicam. Okudukca aciktim. afiyet olsun herkese
Ya ev yapımı olanları iyi pisirersen sorun yok sanırım. Ay ye aman boşver arada bir. Ben de çok yemiyorum öyle.Canım istiyor sağlıksız diye hiç yemedim çok istiyorum yemek o ayrı
Sucuklu tost mu siz beni öldürdünüz sucuk sosis salam zararlı diye biliyorum ben mi yanlış biliyorum yoksa yicem canım ne zamandır istiyor bir bilsen
Ayy çok tatlı bir şey beğendim oglusuna 6 ay kategorisine ekliyorum sonbaharda giyerYaaa çok teşekkür sevindim senin çıkmanagönlünden ne geçerse ama aynı soruyu ben sorayım var mı sizin bir eksiğiniz
Sucuğu pişiriyoruz ama onda sorun yok. İşlenmemiş etler bir de salam vs sıkıntıCanım istiyor sağlıksız diye hiç yemedim çok istiyorum yemek o ayrı
Sucuklu tost mu siz beni öldürdünüz sucuk sosis salam zararlı diye biliyorum ben mi yanlış biliyorum yoksa yicem canım ne zamandır istiyor bir bilsen
O değilde deniz ürünleri yiyemiyoruz o koydu banaSucuğu pişiriyoruz ama onda sorun yok. İşlenmemiş etler bir de salam vs sıkıntı
Ah ah midye deme banaO değilde deniz ürünleri yiyemiyoruz o koydu banakalamar karides midye sushi
Korkunuzunn bir nedeni var mi peki ? Valla benim nasip olursa 4.normal dogum olacak hatta 3.de dikisimde yoktu , hic dogumhaneden yürüme cikma istegim hevesim olmadi. O yorgunlukla nasil yuruyorlar taktir ediyorum instagramda gordugum annelerieger simdiden korkuyorum diye dusunurseniz gücsüz olup gercekten dogumda güclük yaşarsiniz. Epidural dogum var . Ama hic yapamam kendimi biliyorum diyorsaniz zaten sezaryen olursunuz , yeterki saglicakla alin kucaginiza bebisi ve siz iyi olun
Hayırlı uğurlu olsun Y yakisiklikadin bekle beni1. Geleneksel çekiliş sonucumuzu açıklıyorum
Eşime gel etkinlik yapıcaz dedim beraber çektik
Y yakisiklikadin E Elflatunn
@doakolik @niloaslan
@mmerrvve @venusssss
@miniminikbirkus @atabinencadi
S saphira91dira90
dejavuh @Alkyonne
@chloen @pera__
@denisb @Lavi12
@CicekciteyzeMelasel
@nursel2608 Z zahrada
Nameless Warrior Feriydy
Hayır kullanmiyorum iki hafta önce gittim doktora dilimde ufak yaralar da çıkıyor diye belki d yada demirim eksiktir yada bı vitaminin eksiktir dedi yazmadı doktor ilaç falan dahiliye git biz bakmıyoruz dedi..dahiliye den sıra yani randevu almak İzmir de ne mümkünseğirme magnezyum eksikliği diye okumuştum. kullanıyırmusun magnezyum
Bende 38 yeni bitti yaşla ilgisi yok yaklaşınca karar ver.bende düşündüm ilk zamanlar ama doğumu düşünerek zaman geçmez ki.benimde ,10 gün önce kanamam oldu yeter ki düşme gitme annem dedim durdum bugün 3.kez ultrason gidiyorum 10 gün içinde 3 oluyor napiyim evham doktor progestan yazalım biraz daha kullan dedi onu alırımMaşallah imreniyorum size helal olsun. Haklısınız kafada bitiyor hersey.. Bende de kendi paniğim yüzünden çocuğa zarar veririm endişesi var. Heyecanli bir yapım var misafir gelse iyi agirlayamayacagim diye kalbim güm güm atar elim ayagima dolanır mesela. Bugün doktor kontrolünde alttan muayene alttarafi ama tansiyonum düştü bayilacaktim neredeyse elimde değil. Bazende yükseliyor tansiyonum dengesiz. 40 yaşındayım bu zamana kadar çok uzaktı bana cocuk fikri. Gecmisde ailemden cok kayiplar yasadim surekli kaybetme korkusu yaşıyorum. Biraz once gördüğüm kisiyi birdaha goremicem endisesi var üzerimde... Ama birden bire değişebiliyor hayatta öncelikler, simdi tek duam saglikla kucagima almak bebeğimi.. Ara ara ben nasil bakicam nasil anne olucam korkusu sarıyor. Etraftaki iyi değil kötü hikayeler kalir hep aklimda olaylarin en kötüsünü düşünme huyum var malesef. Dolayisi ile anin tadi kaçıp gidiyor. Farkındayım sürekli telkin ediyorum kendimi ama bir yerde patlak veriyor iste malesef. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin. Doktor ne derse ona gore hareket edeceğim ama epidural suan icin kafamdaki.. Hele o aşamaya gelelim Rabbım ne yaşatır nasıl yaşatır görürüz insallah...
Benim doktorum ilk başta test yaptı yazdı vitamin vs şimdi yenii doktor test yapmadı tekrar d vitamin ve efamom al dedi ücretli yazamıyorum dedi biliyorum zaten 100 TL ikinci paketi aldım.herkezde test yenileme mi oluyor ilk üç ayda olmuştu test benim ?Hayır kullanmiyorum iki hafta önce gittim doktora dilimde ufak yaralar da çıkıyor diye belki d yada demirim eksiktir yada bı vitaminin eksiktir dedi yazmadı doktor ilaç falan dahiliye git biz bakmıyoruz dedi..dahiliye den sıra yani randevu almak İzmir de ne mümkün
Benim doktorum bu gittiğimde her ay tahlil istiyorum artık dedi. Geçen ayda kan ve idrar vermiştim.Bende 38 yeni bitti yaşla ilgisi yok yaklaşınca karar ver.bende düşündüm ilk zamanlar ama doğumu düşünerek zaman geçmez ki.benimde ,10 gün önce kanamam oldu yeter ki düşme gitme annem dedim durdum bugün 3.kez ultrason gidiyorum 10 gün içinde 3 oluyor napiyim evham doktor progestan yazalım biraz daha kullan dedi onu alırım
Benim doktorum ilk başta test yaptı yazdı vitamin vs şimdi yenii doktor test yapmadı tekrar d vitamin ve efamom al dedi ücretli yazamıyorum dedi biliyorum zaten 100 TL ikinci paketi aldım.herkezde test yenileme mi oluyor ilk üç ayda olmuştu test benim ?
Yakın mıyızdır acaba? Yüz yüze mi hediyeleşsek
Maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrr ben geldimmm
Kilomuz boyumuz kalbimiz kafamız haftamıza göre çok iyiyiz çok sağlıklıyız maşallah
Pamuğum size merhaba diyor teyzeleri
Psikolojik destek aldınız mı veya almayı düşündünuz mu?Maşallah imreniyorum size helal olsun. Haklısınız kafada bitiyor hersey.. Bende de kendi paniğim yüzünden çocuğa zarar veririm endişesi var. Heyecanli bir yapım var misafir gelse iyi agirlayamayacagim diye kalbim güm güm atar elim ayagima dolanır mesela. Bugün doktor kontrolünde alttan muayene alttarafi ama tansiyonum düştü bayilacaktim neredeyse elimde değil. Bazende yükseliyor tansiyonum dengesiz. 40 yaşındayım bu zamana kadar çok uzaktı bana cocuk fikri. Gecmisde ailemden cok kayiplar yasadim surekli kaybetme korkusu yaşıyorum. Biraz once gördüğüm kisiyi birdaha goremicem endisesi var üzerimde... Ama birden bire değişebiliyor hayatta öncelikler, simdi tek duam saglikla kucagima almak bebeğimi.. Ara ara ben nasil bakicam nasil anne olucam korkusu sarıyor. Etraftaki iyi değil kötü hikayeler kalir hep aklimda olaylarin en kötüsünü düşünme huyum var malesef. Dolayisi ile anin tadi kaçıp gidiyor. Farkındayım sürekli telkin ediyorum kendimi ama bir yerde patlak veriyor iste malesef. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin. Doktor ne derse ona gore hareket edeceğim ama epidural suan icin kafamdaki.. Hele o aşamaya gelelim Rabbım ne yaşatır nasıl yaşatır görürüz insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?