2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Alla alla ilk defa duydum yazamayani da. Benim doktorum her gittiğimde test istiyor. D vitamine 3 ayda bir bakiliyormus ama. Her ilacımı da yaziyor. Hatta ben asmden yazdiriyorum ilaçlarım bitince. 1 kere bile yazamayız demedi doktorlar.

Kızlar muayene olucam tekrar bugün de artık bacak bel ağrısı vajinal arada batma tekrar sorucam ne diycek çok sık sık idrara çıkma vs
İyi olacaksınız merak etme. Magnezyum verir icmiyorsan muhtemelen. Eksiklikten oluyor onlar çünkü.

Kızlarrrr ben geldimmm
Kilomuz boyumuz kalbimiz kafamız haftamıza göre çok iyiyiz çok sağlıklıyız maşallah
Pamuğum size merhaba diyor teyzeleri
Maasallah pamuğa. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

Valla ben bebekken annem naylon muşamba bezle altımı bağlarmış şimdi ki gibi mi
Aaynen aynen maviş pembis naylonlara sarılmış hassas popomuzşimdiki bebisler çok şanslı daha dünyaya gelmeden herseyleri

Aaynen aynen maviş pembis naylonlara sarılmış hassas popomuzşimdiki bebisler çok şanslı daha dünyaya gelmeden herseyleri
Ya evet bide onlar yıkanıp yıkanıp tekrar kullanılırdı biz iyi büyümüşüz valla eskiden mama mı vardı sütten sonra annem peynir ekmek çay verrmiş bana, ondan bu kadar kansızlık var

Ya evet bide onlar yıkanıp yıkanıp tekrar kullanılırdı biz iyi büyümüşüz valla eskiden mama mı vardı sütten sonra annem peynir ekmek çay verrmiş bana, ondan bu kadar kansızlık var
O kadar bakimsizliga yine iyiyiz ya şimdi benim imi attığım yer vitamin Dr yazdığı yetmez gibi gittim birde balık hapi aldım minnoslarima iyi beslendin fiye

Kızlar ya dün gece ilk kez bacağıma kramp girdi dakikalarca sürdü hemen geçmedi muz, maden suyu dışında yapılacak bir şey var mı ? Ağlayarak uyandım. Dün doktordaydım ama düne kadar böyle bir şeyim yoktu ilk başlangıçta hemen magnezyum almakta istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…