Bende 38 yeni bitti yaşla ilgisi yok yaklaşınca karar ver.bende düşündüm ilk zamanlar ama doğumu düşünerek zaman geçmez ki.benimde ,10 gün önce kanamam oldu yeter ki düşme gitme annem dedim durdum bugün 3.kez ultrason gidiyorum 10 gün içinde 3 oluyor napiyim evham doktor progestan yazalım biraz daha kullan dedi onu alırım
Benim doktorum ilk başta test yaptı yazdı vitamin vs şimdi yenii doktor test yapmadı tekrar d vitamin ve efamom al dedi ücretli yazamıyorum dedi biliyorum zaten 100 TL ikinci paketi aldım.herkezde test yenileme mi oluyor ilk üç ayda olmuştu test benim ?
Alla alla ilk defa duydum yazamayani da. Benim doktorum her gittiğimde test istiyor. D vitamine 3 ayda bir bakiliyormus ama. Her ilacımı da yaziyor. Hatta ben asmden yazdiriyorum ilaçlarım bitince. 1 kere bile yazamayız demedi doktorlar.
dira90
bende kız olmasına cok sevındm zaten kendım ıcınde arastırıyodum hediyemı buldum bile ınsallah içinde bebegınle olan fotografıda gondercegın gun saglıkla gelır
Ya evet bide onlar yıkanıp yıkanıp tekrar kullanılırdı biz iyi büyümüşüz valla eskiden mama mı vardı sütten sonra annem peynir ekmek çay verrmiş bana, ondan bu kadar kansızlık var
Ya evet bide onlar yıkanıp yıkanıp tekrar kullanılırdı biz iyi büyümüşüz valla eskiden mama mı vardı sütten sonra annem peynir ekmek çay verrmiş bana, ondan bu kadar kansızlık var
O kadar bakimsizliga yine iyiyiz ya şimdi benim imi attığım yer vitamin Dr yazdığı yetmez gibi gittim birde balık hapi aldım minnoslarima iyi beslendin fiye
Kızlar ya dün gece ilk kez bacağıma kramp girdi dakikalarca sürdü hemen geçmedi muz, maden suyu dışında yapılacak bir şey var mı ? Ağlayarak uyandım. Dün doktordaydım ama düne kadar böyle bir şeyim yoktu ilk başlangıçta hemen magnezyum almakta istemiyorum