2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benden de kan falan alındı ama vitamin verilmedi gözüm çok seyirio doktora nereye gidiyosun

Eline sağlık canımmm

Ben de bir sabaha krampla uyanınca mg kullanmaya başladım canım, 1 haftadır kullanıyorum şimdi ne kasılma var ne kramp. Sanırım karın kasılmalarına da iyi geldi. Doktoruna danışıp kullanabilirsin bence

Ayyyyy bana ikizlerimiz çıkmııııış ben de sevindim kız olmasına favorilerime hemen göz atayımmm özelden adresleri iletiyoruz sanırım

Ayyyyy bana ikizlerimiz çıkmııııış ben de sevindim kız olmasına favorilerime hemen göz atayımmm özelden adresleri iletiyoruz sanırım
anonimliğimiz cortladı ahhahaha böyle böyle
Herşey artıyorr yakaladığımı alıyorum artik hiç indirim beklemiyorum pes ettim
gerçekten aşırı pişmanım ya şimdi indirim olsa 300lük şey 400e anca inecek rezalet

Selam Canım Ben Anadolu yakasında Gebzedeyim Doktorum çok çok mükemmel sana da tavsiye edebilirim :)
Selam ben de Gebze'de çalışıyorum orada da muayene ye gidiyorum ASM 'ye doktorun adını soracaktım. Normalde Bostancıda yaşıyorum ama işten yakın diye oraya muayene oluyordum.

Benim doktorum bu gittiğimde her ay tahlil istiyorum artık dedi. Geçen ayda kan ve idrar vermiştim.

İyi olacaksınız merak etme. Magnezyum verir icmiyorsan muhtemelen. Eksiklikten oluyor onlar çünkü.

Benden de kan falan alındı ama vitamin verilmedi gözüm çok seyirio doktora nereye gidiyosun
Kızlar gittim bel ağrısı hatta belde değil biraz daha yukarısı ağrıyor söyledim vajinal batma sol bacak ağrısı magnezyum al dedi ücretli alınıyor malum bir broşür verdi ama migren diyabet herşeye iyi geliyormuş magnezyum..

İdrar yaparken yanma yok ama çok sık gidiyorum vajinal batma şüphe ediyorum dedim test yaptı oda başlangıç seviyesinde çıktı dedi bu gece yapılıp içilecek birşey verdi bir seferlik bu gece iç geçer dedi sonra ki günlerde bol su dedi sadece

Benim bebek vajina kısmına ayağı donukmus habire oraya doğru tekme atıyormuş rahim yerinde sıkıntı yok ilerde böyle vurunca birşey oldu sanabilirsin dedi
261 gram olmuş büyüyor baby
Ayrıntılı ultrason tarihim 13 Kasım inşallah
Erdem hastanesi beğendim doktorumuda
Tek sorun ultrason resimleri verdi ikidir hiç net değil çokda önemi yok açıkçası doktorumun ilgisi önemli oda gayet güzel

İşte böyle

Bak böyle artacak artacak sonra kasımda eski fiyatına döndürüp indirim yaptııkkk dicekler
Aynen öyle. 100 200 ekleyip, aaa indirim yaptık diyecekler. Tabi biz de mecbur alicaz çok kızıyorum çok ...

Kızlar bende bugün kontrole gittim, ilk kalp atışına baktı doktor bir ritm bozukluğu vardı sonra 3-4 kez daha baktık normaldi. Takip edelim dedi zaten detaylıda iyice bakılacak dedi. Böyle bir durum deneyimleyen var mı ? İnşallah yoktur bir sıkıntı bakalım. Eli yüzündeydi bende göremedim yüzünü miniğin

Valla ilk defa duyuyorum magnezyumu da reçete ile vermeyeni. Bana çatır çatır yazıyor doktorum. 42lira normalde reçeteli alıyorum ben.

300e indirim beklediğim babynest seti 1 haftada 500tl olmuş inanılmaz pesssssssss pessssss
Canım inanıyorum çünkü a101 den çocuk oyuncak çekmeceleri varya plastikten arkası mdf 145 TL almıştım daha 3 aylık yoktum hamilelik
Şimdi yeni gelmiş tekrardan 215 civarında artmış fiyatlar inmiyor artıyor ben yılbaşına kadar beklemem açıkçası bugün birsuru şey aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…