yaaa 2-3 kere duyuru yaptık kuzuu tüüh öyle birbirimize anı kalsın diye çekiliş yapalım dediikk
biz bu gazla 2.sini de yaparız ama mutlakaa ona hep beraber inşşş
yaaa 2-3 kere duyuru yaptık kuzuu tüüh öyle birbirimize anı kalsın diye çekiliş yapalım dediikk
biz bu gazla 2.sini de yaparız ama mutlakaa ona hep beraber inşşş
ay yee anacım arada kendine ödül verrrr
ben her şeyi yiyorum pastırma salam malam çiğ miğ yapacak bişey yok mc burgerden çıkmıyodum bi ara bak bişey olmadı maşallah iyi tosun ye sendee o kadar sıkma kendini
offf 10 kilo aldı eşim tabiki ona uymadım 2 ısırık olacak şekilde kenardan kestim 4 patates tammdır 45 dakkada yürüdüm sanırım aldım kaloriyi eritmiş oldum ama içimdeki ses hepsini ye bide bol salçalı makarna yap şimdi diyo
Merhaba bugün gittim, aşırı memnun kaldım Çiğdem hocadan. Daha önce yaptırdığım tahlilleri anlatarak inceledi. Ultrasona aldığında önce siyah beyaz bebeğin heryerini gösterdi tek tek, omuriliklerine kadar. Sonrasında renkli olarakta kontrol etti. Benim en çok hoşuma giden kısımlardan bir kaçı 'bak burası safra kesesi, burası midesi, kalbi vs' bu şekilde tek tek baktığı yerleri göstererek anlattı ve en önemlisi ben sormadan herşeyini söyledi boyunu kilosunu öncesinde gittiğim doktor hiç bir şeyini anlatmıyordu ne boy ne kilo. Konuşma tarzı, ses tonu gerçekten müthiş insan kendini çok güvende hissediyor şuan 18+1 im bebeğimin sadece karın çevresi 17+5 imiş Çiğdem hoca tedirgin etmeden problem olmayacağını böyle bir kaç gün oynamaların normal olduğunu söyledi. Yaklaşım tarzı bir doktordan çok bir abla gibiydi enerjisi çok yüksek hemen kanım ısındı. Keşke en başında gelseydim ben çok memnun kaldım eğer deneyimlerseniz sizinde memnun kalacağınızdan eminim :)
Aşırı korkuyorum. Kontrollerde bile elim ayağım titriyor.. tansiyonum yukselir bebise bisi olur diye milyon tane evham yapıyorum. Belki bisi olmicak ama şansa birakmak istemiyorum. Ben adet sancisina oturup aglayan, abartmıyorum 3-4 tane ağrı kesiciyi birden içen biriyim.. agri esigim yerlerde normal doğumu düşünemiyorum. Dogumhaneden ayakta çıkan anneleri görünce özeniyorum ama bende o cesaret yok malesef..
Korkunuzunn bir nedeni var mi peki ? Valla benim nasip olursa 4.normal dogum olacak hatta 3.de dikisimde yoktu , hic dogumhaneden yürüme cikma istegim hevesim olmadi. O yorgunlukla nasil yuruyorlar taktir ediyorum instagramda gordugum anneleri eger simdiden korkuyorum diye dusunurseniz gücsüz olup gercekten dogumda güclük yaşarsiniz. Epidural dogum var . Ama hic yapamam kendimi biliyorum diyorsaniz zaten sezaryen olursunuz , yeterki saglicakla alin kucaginiza bebisi ve siz iyi olun