2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada eşim yine burger king söylemiş gece saatimiz başladı hiç şaşırmıyo bu herif
Canım istiyor sağlıksız diye hiç yemedim çok istiyorum yemek o ayrı
Ben de gece gece sucuklu tost yaptım
Sucuklu tost mu siz beni öldürdünüz sucuk sosis salam zararlı diye biliyorum ben mi yanlış biliyorum yoksa yicem canım ne zamandır istiyor bir bilsen

ay yee anacım arada kendine ödül verrrr
ben her şeyi yiyorum pastırma salam malam çiğ miğ yapacak bişey yok mc burgerden çıkmıyodum bi ara bak bişey olmadı maşallah iyi tosun ye sendee o kadar sıkma kendini

Bende gecenin 1 inde yataktan kalkıp yaptım evde malzeme de vardı Allahtan
Eşimide kaldırdım yesin ben kilo alıyosam o da alıcak
offf 10 kilo aldı eşim tabiki ona uymadım 2 ısırık olacak şekilde kenardan kestim 4 patates tammdır 45 dakkada yürüdüm sanırım aldım kaloriyi eritmiş oldum ama içimdeki ses hepsini ye bide bol salçalı makarna yap şimdi diyo

Beklemedeyim o halde
Merhaba bugün gittim, aşırı memnun kaldım Çiğdem hocadan. Daha önce yaptırdığım tahlilleri anlatarak inceledi. Ultrasona aldığında önce siyah beyaz bebeğin heryerini gösterdi tek tek, omuriliklerine kadar. Sonrasında renkli olarakta kontrol etti. Benim en çok hoşuma giden kısımlardan bir kaçı 'bak burası safra kesesi, burası midesi, kalbi vs' bu şekilde tek tek baktığı yerleri göstererek anlattı ve en önemlisi ben sormadan herşeyini söyledi boyunu kilosunu öncesinde gittiğim doktor hiç bir şeyini anlatmıyordu ne boy ne kilo. Konuşma tarzı, ses tonu gerçekten müthiş insan kendini çok güvende hissediyor şuan 18+1 im bebeğimin sadece karın çevresi 17+5 imiş Çiğdem hoca tedirgin etmeden problem olmayacağını böyle bir kaç gün oynamaların normal olduğunu söyledi. Yaklaşım tarzı bir doktordan çok bir abla gibiydi enerjisi çok yüksek hemen kanım ısındı. Keşke en başında gelseydim ben çok memnun kaldım eğer deneyimlerseniz sizinde memnun kalacağınızdan eminim :)

Korkunuzunn bir nedeni var mi peki ? Valla benim nasip olursa 4.normal dogum olacak hatta 3.de dikisimde yoktu , hic dogumhaneden yürüme cikma istegim hevesim olmadi. O yorgunlukla nasil yuruyorlar taktir ediyorum instagramda gordugum anneleri eger simdiden korkuyorum diye dusunurseniz gücsüz olup gercekten dogumda güclük yaşarsiniz. Epidural dogum var . Ama hic yapamam kendimi biliyorum diyorsaniz zaten sezaryen olursunuz , yeterki saglicakla alin kucaginiza bebisi ve siz iyi olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…