Hemoglobininiz düşük. Muhtemelen ferritin (demir depolari) de düşüktür. Benim de boyle hamileler icin normal tabii ama doktorun önerdiği takviyeleri atlamayın.
Eveet bugünkü doktorum da kız deyince artık alışverişe başladım. Zeytinburnu'nda çiçek export ve havuç mağazası var ordan aldım bana uygun geldi alt açma minderi aşırı yumuşak 40 lira hastane çıkışı 60 lira 3 lü takımlar 35 lira :)
bir de yine bir alışveriş sorusu.. bebek arabalarına bakıyorum yoyko spin 360 travel ve kanz xgo travel arasındayım. bunları alan, bilen, inceleyen var mıı?
Ya bu da benim kızımın sahiplenen kedi tutuşu dün çekmiştim Duyuyo mudur ki acaba kalbini. Benim kedim çok kuduruk normalde dün ilk kez kucağımda bu kadar uzun kaldı :)
Valla onların hissi bizden fazla emin ol, dün Asel muhtemelen su içip, çişini yaptı, sesini duyduk tabi duyuluyorsa, kassandra kucağımda yatiyordu anında gözlerini açtı bir bana bir karnıma bakıyor, o ses nerden geliyor diye
Kapalı kapilardan hoşlanmıyor banyoya bile gelir bekler kapalı kapı olunca huzursuz oluyor anlıyoruz biz yatakta uyurken bastı geçti karnıma aklım çıktı . kapı kapalı uyursan da üzülür diye kapatamoyorum koynuma girip yatıyor 4 yıldır benim ilk çocuğum ilk kızım evladım olsa o kadar severim
İçindeki sıvı bebeği koruyor merak etme sen. Ama karnıma basma bak içerde kardeş var falan diye al karşına konuş. Ben öyle yapıyorum karnıma gelip yatıyor sadece önceden karnından ziplardi şimdi ziplamiyor
Eveet bugünkü doktorum da kız deyince artık alışverişe başladım. Zeytinburnu'nda çiçek export ve havuç mağazası var ordan aldım bana uygun geldi alt açma minderi aşırı yumuşak 40 lira hastane çıkışı 60 lira 3 lü takımlar 35 lira :)
Zoody'nin iskeletinde çoçuğun sağlığı gözetilerek kimyasal ve koruyucu içermeyen doğal,organik ladin ağacı kullanılmıştır. Beşiğin arka kısmında bulunan ve evin içinde her zeminde hareket edebilen tekerler ile istediğin yere zorlamadan taşıyabilirsin. Bebeğin uyanırsa hemen uyutabilmen için tek...
www.e-bebek.com
bundan alan ya da gerçekte gören, inceleyen oldu muu? diğer park yataklara göre daha kibar geldi görünüş olarak ama nasıldır bilemedim.
En park beşik fikrinden vazgeçtim. Daha ufak bir şey alicaz bir yere giderken kullanmaya. Oradaki adam eşimi ikna etti, abi bunu alacaksan yatak alma evde yer kaplar diye
İçindeki sıvı bebeği koruyor merak etme sen. Ama karnıma basma bak içerde kardeş var falan diye al karşına konuş. Ben öyle yapıyorum karnıma gelip yatıyor sadece önceden karnından ziplardi şimdi ziplamiyor
Öyle konuştum önceden ben yan yatınca yan bosluguma belime karnima çıkar orda uyurdu ben o ağırlıkla uyurdum uyanırken kimildayamayinca anlardım benim kız üstüme yatmış başımın üstünde yatar yastığı bolusur.. şimdi üstüme çıkmıyor bir an zıpladı geçti sanırım.. onların ses duyma durumu bizden fazla kalp atışını bile duyuyorlar bence
Yalancı doğum sancısı Türkçesi.
O yüzden her kasılma ve sanciyi doğum sancısı sanmamak için, dakika tutun diyor doktorlar.
Demirim düşük çıktığı için doktor demir hapını 2 ye çıkardı
bir de yine bir alışveriş sorusu.. bebek arabalarına bakıyorum yoyko spin 360 travel ve kanz xgo travel arasındayım. bunları alan, bilen, inceleyen var mıı?