2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hemoglobininiz düşük. Muhtemelen ferritin (demir depolari) de düşüktür. Benim de boyle hamileler icin normal tabii ama doktorun önerdiği takviyeleri atlamayın.
Yok hepsini içiyorum ilaçlarımin. Demiri 2 taneye çıkardık şimdi. Yükselsin hep düşük dedi

Ayyyyy çok cicisler annesi bayıldım
Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin inşallah

bir de yine bir alışveriş sorusu.. bebek arabalarına bakıyorum yoyko spin 360 travel ve kanz xgo travel arasındayım. bunları alan, bilen, inceleyen var mıı?

Ya bu da benim kızımın sahiplenen kedi tutuşu dün çekmiştim Duyuyo mudur ki acaba kalbini. Benim kedim çok kuduruk normalde dün ilk kez kucağımda bu kadar uzun kaldı :)
Valla onların hissi bizden fazla emin ol, dün Asel muhtemelen su içip, çişini yaptı, sesini duyduk tabi duyuluyorsa, kassandra kucağımda yatiyordu anında gözlerini açtı bir bana bir karnıma bakıyor, o ses nerden geliyor diye

İçindeki sıvı bebeği koruyor merak etme sen. Ama karnıma basma bak içerde kardeş var falan diye al karşına konuş. Ben öyle yapıyorum karnıma gelip yatıyor sadece önceden karnından ziplardi şimdi ziplamiyor

Valla bana da doktorum lieraci önerdi. Koca prof içeriği iyi olmasa onermez diye düşünüyorum açıkçası.
evet banada mustela yada liearac dedi. ben mustela yağ aldım ama şişe küçük hemen bitcek gibi hissettim. bide inciayı aldım.incia çok iyi nemlendirdi

En park beşik fikrinden vazgeçtim. Daha ufak bir şey alicaz bir yere giderken kullanmaya. Oradaki adam eşimi ikna etti, abi bunu alacaksan yatak alma evde yer kaplar diye

evet banada mustela yada liearac dedi. ben mustela yağ aldım ama şişe küçük hemen bitcek gibi hissettim. bide inciayı aldım.incia çok iyi nemlendirdi
Ben de lierac aldım 153liraya yakaladım indirimden. İnşallah çatlak oluşmaz vücudumuzda o kadar kullanıyoruz

Eklentiler

• IMG_20211022_225046.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20211022_225036.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20211022_224726.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20211022_225108.webp
    16 KB · Görüntüleme: 58
Öyle konuştum önceden ben yan yatınca yan bosluguma belime karnima çıkar orda uyurdu ben o ağırlıkla uyurdum uyanırken kimildayamayinca anlardım benim kız üstüme yatmış başımın üstünde yatar yastığı bolusur.. şimdi üstüme çıkmıyor bir an zıpladı geçti sanırım.. onların ses duyma durumu bizden fazla kalp atışını bile duyuyorlar bence

Doktorum braxton hicks dedi onlar için ama türkçesi ne inanın bilmiyorum. Doğum yaklaştıkça birkaç dakikalık kasılmalar daha da sıklaşırmış
Sağoll canım bende baktım anlamına dediğin gibi 24. Haftadan itibaren oluyor muş biraz erken başladı demekki

Doğum sancısı olamaz ki daha 20. Hafta

bir de yine bir alışveriş sorusu.. bebek arabalarına bakıyorum yoyko spin 360 travel ve kanz xgo travel arasındayım. bunları alan, bilen, inceleyen var mıı?
Yoyko 360 çok baktım ama içi hiç konforlu gelmedi bana vazgeçtim O yüzden prego almayı düşünüyorum

Ay hadi hayırlı olsun hepimize hemen bakayım kız mı erkek mi yarın ki alışverişte hediyemi de alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…