2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen öyle. 100 200 ekleyip, aaa indirim yaptık diyecekler. Tabi biz de mecbur alicaz çok kızıyorum çok ...
Aslında beklemiceksin bekledikçe dolar artıyor şu ara durdurak bilmeden anca yılbaşından sonra belki bi umut düşer ama o zamanada bebişin doğmasına ne kalacak ki anca internetten alınır alınacaklar

Kızlar arkadaşım söyledi kızına yatak almışlar mobilyacı fiyatlar çok artacak dolar yükseliyor şimdiki fiyatlara 1000 2000 tl eklenecek demiş Biz zaten kasımda odasını ayarlamayı düşünüyorduk başladık ayarlamalara yavaş yavaş yaparız diye

Broşür verdiyse o takviyeye giriyor bence sen içeriğine bak sağlık ocağına rica et yakın değerlerde devletin karşıladığı bi magnezyum yazsın

Yakın mıyızdır acaba? Yüz yüze mi hediyeleşsek

Ben Gaziosmanpasadayim. Aslinda süper olur hatta buluşma olduğunda hediyelessek mesela hevesliyim ama gelebilecekmiyim suan kesin değil.. Doktora gittim geldim kusmaktan çıkamıyorum lavabodan gecmedi bulantilar zorunluluk dışında cok çıkamıyorum dışarı

Aaaa evet canım sol tarafıma uzun yatmisim sanırım geçen gece dizimin ve bacağımın ağrısıyla uyandım gerçekten korkmuştum ..Sonra gece gece kalktım evde biraz yürüdüm ve rahatladım ve denedim soluma yatınca 15 dk fazla o ağrı yine başladı...İki üç gündür yaşamadım şükür ama sanırım yine olur yük binince...

Bende üroloji ye gittim bugün. Idrar yollarindaki sistit bazen kendini kanama olarak gösterir korkulacak birsey yok dedi doktor. Ultrasonda bebisi bile gördüm dönmüş totosunu yatıyordu prenses. Böbrekler de iyi ama sağ böbrek de biraz genişleme var dedi. Bebek büyüdüğü icin organlar yer değiştiriyor normal olabilir ama takip edelim 7. Ayda gene bi gel bakayim dedi...

Broşür verdiyse o takviyeye giriyor bence sen içeriğine bak sağlık ocağına rica et yakın değerlerde devletin karşıladığı bi magnezyum yazsın
Aldım artık bir paket içicem magzinc birde efa mom vermişti onu da içiyorum D3 damla
Vitamin deposu oldum mübarek
Canım dün hiç hareket etmiyor derken akşam tekmelemeye basladı. İlk hamilelik 20.haftayı bekliyordum. 18+1 de başladı sabah da tekmeledi, yemekten sonra oldu genelde.
Nasıl bir his ayırt ediliyor mu

Aldım artık bir paket içicem magzinc birde efa mom vermişti onu da içiyorum D3 damla
Vitamin deposu oldum mübarek

Nasıl bir his ayırt ediliyor mu
Evet canım bayagı ayırt ediliyor. Yoksa ben hissetmezdim zaten, haftalarca duymadım. Tekme gibi bir yerde şiddetli bir pıt oluyor, sonra dalga dalga devam ediyor. Keyfim yerine geldi. Öbür türlü de detaylıya kadar muayeneyle arada 7 hafta var, iyi mi değil mi diyordum Z zahrada detaylım 11 kasım canım.

Merhaba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür hareketlerini çok sık hissedemiyorum dedim çok normal 22.hafta itibariyle hareketler netleşir dedi bu sefer ultrasonda kendisini çok göstermedi ayağını poposunu falan anca görebildik buna da şükür ben detaylıyı çalıştığım hastanede yaptırıp götürmüştüm iyi yapmışsın dedi detaylıda sol uterin arterde notch gözükmüştü detaylı yapan doktor birşey dememişti ama benim içim rahat etmedi doktoruma da sordum besleyen damarların birinde ufak bi daralma var tek başına anlam ifade etmiyor takiple kontrol edilecek bişey kafana takılacak bişey değil dedi sizde de çıkarsa yine doktorunuza sorarsınız ama tedirgin olmayın diye önden uyarıyorum ve minik yaban mersinim 370 gr olmuş ben de toplamda 5 kilo aldım biraz hızlı gidiyorum herhalde

Yaaa biri bana yardımcı oluversin, ben böyle dalgalanma gibi bir şeyler hissediyorum bu yavrucağım mı ? Sanki böyle karıncalanma gibi karnımda. Tarifte edemiyorum tam, şimdi bu kalp ritm bozukluğuna takıldım o yüzden hissettiklerim doğrudur umarım… ama bu ara çok sık hissediyorum normali bu mu acaba yani sırt üstü uzandığımda pıt pıt hareketleniyor karnımda bişeyler mide bağırsak gibi gelmiyor

Bende hissediyorum o şekilde midem kıyılmış gibi ama karnımda oluyo o his

göbek altı kısımlarında oluyorsa minnoş kesin bebekkkk oo annesini seviyoo

göbek altı kısımlarında oluyorsa minnoş kesin bebekkkk oo annesini seviyoo
Rahim ile göbek deliği arasında işte canım ama tarif edemiyorum doktorda bugün titreşim gibi hissedersin diyoo titreşim gibi değil. Sanki kumsalda uzanmışsında dalga vurmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…