ay göğüs pompası alayım 50 tl indirimli olur dedim 1 kasımda aktif olcakmış 50 tl yeni bişey daha almaya teşvik kararsız kaldım D çıldırıp alsam mı acaba elektronik göğüs pompası ne öneriyosunuz kızlar mamajoo veya lansinoh kullanan var mııı
Benimde plesanta öndeymiş bebeği sürekli hissetmezmişim korkma dedi bana ama ben hissettigimi düşünüyorum böyle otururken falan içten pit pit vuruyor bisiler bazende sanki karnimin içinde birsey surunuyor gibi
ay göğüs pompası alayım 50 tl indirimli olur dedim 1 kasımda aktif olcakmış 50 tl yeni bişey daha almaya teşvik kararsız kaldım D çıldırıp alsam mı acaba elektronik göğüs pompası ne öneriyosunuz kızlar mamajoo veya lansinoh kullanan var mııı
Hani yumurtadan çıkan keretta kerettalar kumsali aşmaya çalışıp denize doğru fıtı fıtı ilerlerler ya ben karnimda onu hissediyorum. Fıtı fıtı hareketler son iki gündür sürekli var. Öncesinde epey seyrekti.. Bugün çalışırken bazen müzik bazen kuran dinledim mesela sürekli hareket halindeydi.. Yumuşak seslere muhakkak tepki veriyor..
Hani yumurtadan çıkan keretta kerettalar kumsali aşmaya çalışıp denize doğru fıtı fıtı ilerlerler ya ben karnimda onu hissediyorum. Fıtı fıtı hareketler son iki gündür sürekli var. Öncesinde epey seyrekti.. Bugün çalışırken bazen müzik bazen kuran dinledim mesela sürekli hareket halindeydi.. Yumuşak seslere muhakkak tepki veriyor..
Kizlar bebek arabamizi ve bebek odamızı aldık
Pazartesi her şeye %30 zam gelecekmiş. Bebek arabamız prego escalade.
Bebek odasını da çilekten aldık nature baby.
Araba 3290, oda 7380e geldi.
Kizlar bebek arabamizi ve bebek odamızı aldık
Pazartesi her şeye %30 zam gelecekmiş. Bebek arabamız prego escalade.
Bebek odasını da çilekten aldık nature baby.
Araba 3290, oda 7380e geldi.
Valla sorma biz de hemen alalım bari dedik. Yapacak bir şey yok. Bebek odasi şu:cekmeceleri kendinden organizatörlü.
Arabayi orda denedik, kurduk sonra kutuya kaldırdık netten atayım onunkini de arabanin en güzel özelliği portbebe üstündeyken kapatılıyor.
Ahahhaa ay vallahi bizim de baya içimize sindi. Kayinvalideyi aradım biz dedik arabayı alicaz haberin olsun. 10 dakika geçmedi IBAN istedi 3bin attı canım benim sağolsun