2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bebiş aşağı aşağı itekliyor öyle yaptıkça idrarım gelir gibi oluyor aşağı tutuyorum artık çok hareket ediyor kasıklarda

Kızlar e bebekte her 250 tlye 50 tl hediye kampanyası var bilginiz olsun
ay göğüs pompası alayım 50 tl indirimli olur dedim 1 kasımda aktif olcakmış 50 tl yeni bişey daha almaya teşvik kararsız kaldım D çıldırıp alsam mı acaba elektronik göğüs pompası ne öneriyosunuz kızlar mamajoo veya lansinoh kullanan var mııı

Şuan hiç bir eksiğimiz kalmadı teyzesi sizin bi eksiğiniz var mı ona göre alayım ben

Bizimde öyle ilk torun olunca benden önce aldılar herşeyini

Özelden adresini yazarmısın bana Seferihisar da oturuyorum ben Çarşamba günü merkeze gideceğim oradan yollarım hemen

Benimde plesanta öndeymiş bebeği sürekli hissetmezmişim korkma dedi bana ama ben hissettigimi düşünüyorum böyle otururken falan içten pit pit vuruyor bisiler bazende sanki karnimin içinde birsey surunuyor gibi

Ben gitmişken ne var ne yoksa aldım ıvır zıvırını araba hariç bin lira hediye çeki oldu onunla da baginin ana kucağını alcam otomatik

ay foto at valla çatlıcam ya hiç aldıklarınızı paylaşmıyosunuz ahahha fikir kıtlığı yaşıyorummmm diyoruum
Dur az dinleneyim hepsi torbalarda daha açmadım atcam hepsini ama bişi diyim mi ocaktan sonra fena zam geliyo bütçeniz müsaitse kesinlikle halledin.

Hani yumurtadan çıkan keretta kerettalar kumsali aşmaya çalışıp denize doğru fıtı fıtı ilerlerler ya ben karnimda onu hissediyorum. Fıtı fıtı hareketler son iki gündür sürekli var. Öncesinde epey seyrekti.. Bugün çalışırken bazen müzik bazen kuran dinledim mesela sürekli hareket halindeydi.. Yumuşak seslere muhakkak tepki veriyor..

Galiba benim hislerim de buna benzer

Kizlar bebek arabamizi ve bebek odamızı aldık
Pazartesi her şeye %30 zam gelecekmiş. Bebek arabamız prego escalade.
Bebek odasını da çilekten aldık nature baby.
Araba 3290, oda 7380e geldi.
ayy paylaşmak foto atmak istemez misiiin hayırlı olsuuunnn güle güle eskitsin miniş
babynest şokundan çıkamadım valla %30u kaldıramıcam ya

ayy paylaşmak foto atmak istemez misiiin hayırlı olsuuunnn güle güle eskitsin miniş
babynest şokundan çıkamadım valla %30u kaldıramıcam ya
Valla sorma biz de hemen alalım bari dedik. Yapacak bir şey yok. Bebek odasi şu:cekmeceleri kendinden organizatörlü.
Arabayi orda denedik, kurduk sonra kutuya kaldırdık netten atayım onunkini de arabanin en güzel özelliği portbebe üstündeyken kapatılıyor.

ayy bayıldım bayıldııııımmmm güle güle kullansınnnnn hepsiniii ayy aşırı heves yüklendi şuan bana

Dur az dinleneyim hepsi torbalarda daha açmadım atcam hepsini ama bişi diyim mi ocaktan sonra fena zam geliyo bütçeniz müsaitse kesinlikle halledin.
Keşke Ocak olsa, pazartesi ucacakmis fiyatlar

Ahahhaa ay vallahi bizim de baya içimize sindi. Kayinvalideyi aradım biz dedik arabayı alicaz haberin olsun. 10 dakika geçmedi IBAN istedi 3bin attı canım benim sağolsun
ayy bayıldım bayıldııııımmmm güle güle kullansınnnnn hepsiniii ayy aşırı heves yüklendi şuan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…