Sağlıkla kullansin kuzuValla sorma biz de hemen alalım bari dedik. Yapacak bir şey yok. Bebek odasi şu:cekmeceleri kendinden organizatörlü.Eki Görüntüle 2938699 Eki Görüntüle 2938700 Eki Görüntüle 2938701
Arabayi orda denedik, kurduk sonra kutuya kaldırdık netten atayım onunkini dearabanin en güzel özelliği portbebe üstündeyken kapatılıyor.
Eki Görüntüle 2938702 Eki Görüntüle 2938703
Benimde plesanta önde içeriden hissediyorum tekmeyiBenimde plesanta öndeymiş bebeği sürekli hissetmezmişim korkma dedi bana ama ben hissettigimi düşünüyorumböyle otururken falan içten pit pit vuruyor bisiler bazende sanki karnimin içinde birsey surunuyor gibi
AA bak sana ne dicem, dolabın içinde LED aydınlatma var, sifonyer çalışma masası oluyor, yatak zaten büyüyen karyola. Baya esantiyonlu yaniayy bayıldım bayıldııııımmmm güle güle kullansınnnnn hepsiniii ayy aşırı heves yüklendi şuan bana
Şansımızı seveyim bizi vurdu doların artması yaKizlar bebek arabamizi ve bebek odamızı aldık
Pazartesi her şeye %30 zam gelecekmiş. Bebek arabamız prego escalade.
Bebek odasını da çilekten aldık nature baby.
Araba 3290, oda 7380e geldi.
Valla alacaksan yarın al her şeyini. 11.11 i beklemenin alemi yok artık cidden.Şansımızı seveyim bizi vurdu doların artması ya
Canım neler alıcaksın odaya ben büyüyen beşik 3 kapılı gardıropKızlar arkadaşım söyledi kızına yatak almışlar mobilyacı fiyatlar çok artacak dolar yükseliyor şimdiki fiyatlara 1000 2000 tl eklenecek demişBiz zaten kasımda odasını ayarlamayı düşünüyorduk başladık ayarlamalara yavaş yavaş yaparız diye
Sola yatmak daha iyi diye biliyorum uyandığımda sırt üstü isem sola dönüyorum hep o tarafa yatınca sol bacağım ağrıyorAaaa evet canım sol tarafıma uzun yatmisim sanırım geçen gece dizimin ve bacağımın ağrısıyla uyandım gerçekten korkmuştum ..Sonra gece gece kalktım evde biraz yürüdüm ve rahatladım ve denedim soluma yatınca 15 dk fazla o ağrı yine başladı...İki üç gündür yaşamadım şükür ama sanırım yine olur yük binince...
Pİt pıt birşeyler olmuştu ama tam bebek diyemedim ben henuzEvet canım bayagı ayırt ediliyor. Yoksa ben hissetmezdim zaten, haftalarca duymadım. Tekme gibi bir yerde şiddetli bir pıt oluyor, sonra dalga dalga devam ediyor. Keyfim yerine geldi. Öbür türlü de detaylıya kadar muayeneyle arada 7 hafta var, iyi mi değil mi diyordumZ zahrada detaylım 11 kasım canım.
Ay ne biliyim fazla olur diye korktum yaniEe bebişler bizim depoları tüketiyor eksiği kapatmamız lazım
Yok o çalışma curutulmus, sağa da yatabilirsin. Uyurken sırtüstü dönsen de bir şey olmazCanım neler alıcaksın odaya ben büyüyen beşik 3 kapılı gardırop
Sola yatmak daha iyi diye biliyorum uyandığımda sırt üstü isem sola dönüyorum hep o tarafa yatınca sol bacağım ağrıyor
Pİt pıt birşeyler olmuştu ama tam bebek diyemedim ben henuz
Ay ne biliyim fazla olur diye korktum yani
Mochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annemay göğüs pompası alayım 50 tl indirimli olur dedim 1 kasımda aktif olcakmış 50 tl yeni bişey daha almaya teşvik kararsız kaldımD çıldırıp alsam mı acaba elektronik göğüs pompası ne öneriyosunuz kızlar mamajoo veya lansinoh kullanan var mııı
Kasım 1 maaşValla alacaksan yarın al her şeyini. 11.11 i beklemenin alemi yok artık cidden.
Bende büyüyen beşik dolap bide şifonyer mi diyolar çekmeceli öyleli takım alıcam. Vitaminin fazlası zararlı değil diyebiliyorum ya bana diyetisyenim fazlası idrarla atılır diyordu diyet döneminde de kullandığım ilaçlar olmuştuCanım neler alıcaksın odaya ben büyüyen beşik 3 kapılı gardırop
Sola yatmak daha iyi diye biliyorum uyandığımda sırt üstü isem sola dönüyorum hep o tarafa yatınca sol bacağım ağrıyor
Pİt pıt birşeyler olmuştu ama tam bebek diyemedim ben henuz
Ay ne biliyim fazla olur diye korktum yani
ben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişşMochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annem
Birde hastaneye pjama mi gecelik mi nasıl birşey vs alan varsa fikir versin
Hastane seti hangisi oluyorSelam kızlar isimli hastane seti yaptırmayı düşünüyormusunuz güvenilir güzel sayfalar varsa bildiğiniz paylaşırmısınız
Hastane çıkış seti diyede geçiyor nakışlı tulum battaniye şapka falanHastane seti hangisi oluyor
Hastane tıpı pompa kiralamayıda dusunebılırsın onların cekımıde cok daha ıyı oluyormuş ben ılk hamılelıgımde medela kullanmıstm arkadasmdan odunc almıştm cok ıyıydı ama suan fıyat ucmus gıtmış o markadadaben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
elektronik ne almak lazım acabaa
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm
Yaa gecelik sabahlık pijama falan baktın mı hiç, beğendiklerin var mı? Alanlar burdan da atsa fikir olur bize deben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm
Ay pompayı yazmamışım, ilk başlarda elektronik ve çift taraflı olarak hastaneden de kiralayabiliyorsun. Medela cok iyi diyorlar, kiralanabiliyormuş ayrıca.ben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?