2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde plesanta öndeymiş bebeği sürekli hissetmezmişim korkma dedi bana ama ben hissettigimi düşünüyorum böyle otururken falan içten pit pit vuruyor bisiler bazende sanki karnimin içinde birsey surunuyor gibi
Benimde plesanta önde içeriden hissediyorum tekmeyi

ayy bayıldım bayıldııııımmmm güle güle kullansınnnnn hepsiniii ayy aşırı heves yüklendi şuan bana
AA bak sana ne dicem, dolabın içinde LED aydınlatma var, sifonyer çalışma masası oluyor, yatak zaten büyüyen karyola. Baya esantiyonlu yani

Kizlar bebek arabamizi ve bebek odamızı aldık
Pazartesi her şeye %30 zam gelecekmiş. Bebek arabamız prego escalade.
Bebek odasını da çilekten aldık nature baby.
Araba 3290, oda 7380e geldi.
Şansımızı seveyim bizi vurdu doların artması ya

Canım neler alıcaksın odaya ben büyüyen beşik 3 kapılı gardırop
Sola yatmak daha iyi diye biliyorum uyandığımda sırt üstü isem sola dönüyorum hep o tarafa yatınca sol bacağım ağrıyor
Pİt pıt birşeyler olmuştu ama tam bebek diyemedim ben henuz
Ee bebişler bizim depoları tüketiyor eksiği kapatmamız lazım
Ay ne biliyim fazla olur diye korktum yani

Yok o çalışma curutulmus, sağa da yatabilirsin. Uyurken sırtüstü dönsen de bir şey olmaz

Mochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annem
Birde hastaneye pjama mi gecelik mi nasıl birşey vs alan varsa fikir versin

Valla alacaksan yarın al her şeyini. 11.11 i beklemenin alemi yok artık cidden.
Kasım 1 maaş Kasımda almaya başlicaz biz genelde eşim mesai kaldı bu ay Kasım maaşı hem ikramiyeli hem mesaili ilk maaşı olacak. Hatta mesailere geç başladı daha erken başlasa iyi olurdu

Bende büyüyen beşik dolap bide şifonyer mi diyolar çekmeceli öyleli takım alıcam. Vitaminin fazlası zararlı değil diyebiliyorum ya bana diyetisyenim fazlası idrarla atılır diyordu diyet döneminde de kullandığım ilaçlar olmuştu

Mochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annem
Birde hastaneye pjama mi gecelik mi nasıl birşey vs alan varsa fikir versin
ben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
elektronik ne almak lazım acabaa
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm

Hastane tıpı pompa kiralamayıda dusunebılırsın onların cekımıde cok daha ıyı oluyormuş ben ılk hamılelıgımde medela kullanmıstm arkadasmdan odunc almıştm cok ıyıydı ama suan fıyat ucmus gıtmış o markadada

Yaa gecelik sabahlık pijama falan baktın mı hiç, beğendiklerin var mı? Alanlar burdan da atsa fikir olur bize de
Ben öyle dantelli, tüllü, full fistolu böyle çok süslü şeyleri beğenemiyorum hiç. Sade, kibar birşey arıyorum ama tam olarak bulamadım da

Bugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedik aventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık

Eklentiler

• 3947751C-7464-418F-BCEF-B4B0049AEEF0.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 112
  • 48709499-7A7B-4C3C-A17A-78AA4780AC63.webp
    97,1 KB · Görüntüleme: 115
  • 333C26CD-B7A3-4332-A57A-4FA12E242152.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 108
  • C2CF21FD-6750-4570-A1D5-84D015079F00.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 106
  • BC935638-4DB8-4DC9-B9A7-0AB4B973D41E.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 105
Ay pompayı yazmamışım, ilk başlarda elektronik ve çift taraflı olarak hastaneden de kiralayabiliyorsun. Medela cok iyi diyorlar, kiralanabiliyormuş ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…