Yaa çok heves ettim bi ara ama şuan kararsızımHastane çıkış seti diyede geçiyor nakışlı tulum battaniye şapka falan
Optimum un yakınlarında bebek mağazaları var ordan mı aldın nerden aldınBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Bende kasımda almayı düşünüyorum ama hemen yıkayıp yerleştirmicem toz olur dolap kokusu siner diye korkuyorum ocak ayının ortasında başlarım yıkamayaBende büyüyen beşik ve 3 kapılı gardırop o sekilde olucak ama bu ay alicam sonra aldiklarimi yavaştan yikayip tek tek dolaba asicam yerlestiricem sürekli fiyat artıyor
Hmm mantıklı zamlanmadan fiyat sabitlemiş oldunuz ama bizim plan kasım a göre olduğundan eşim full mesai kalacak bu ara hatta 28 29 ekimde izinli olduğu halde gidecek işe kasım ayında ilk izin günü gideriz diyoruz. Nasip be belki Allah yüzümüze gülerde uyguna buluruzBiz çilekten aldık da daha parasını vermedik, sipariş geçtim sadece, ne zaman isterseniz o zaman ödeyin dedi.
Eşimde benim hesabı stolkluyodu bi ara ne yazdım ne ettim diye Allahtan yoğunluğa düştü bakmıyo artıkTeşekkür ederiz teyzoşu
Ben buraya üye olmadan önce kendi kadınmış gibi üyelik alıp aklımıza takılan her konuda buraya danışıyoduen son fire verdi herhalde banlamışlardı
banada kramp sabah girdi öyle uyandım. magnezyum iç dedi dr. ama her gün almak zorunda değilsin dediKızlar ya dün gece ilk kez bacağıma kramp girdi dakikalarca sürdü hemen geçmedi muz, maden suyu dışında yapılacak bir şey var mı ? Ağlayarak uyandım. Dün doktordaydım ama düne kadar böyle bir şeyim yoktu ilk başlangıçta hemen magnezyum almakta istemiyorum
Hayırlısı aynen ya.Yaa çok heves ettim bi ara ama şuan kararsızım
Optimum un yakınlarında bebek mağazaları var ordan mı aldın nerden aldınçok beğendim aldıklarını güle güle kullansın bebiş
Bende kasımda almayı düşünüyorum ama hemen yıkayıp yerleştirmicem toz olur dolap kokusu siner diye korkuyorum ocak ayının ortasında başlarım yıkamaya
Hmm mantıklı zamlanmadan fiyat sabitlemiş oldunuz ama bizim plan kasım a göre olduğundan eşim full mesai kalacak bu ara hatta 28 29 ekimde izinli olduğu halde gidecek işe kasım ayında ilk izin günü gideriz diyoruz. Nasip be belki Allah yüzümüze gülerde uyguna buluruz
Eşimde benim hesabı stolkluyodu bi ara ne yazdım ne ettim diye Allahtan yoğunluğa düştü bakmıyo artık
Benim salonda masanın üstünde paketleriyle duruyoHayırlısı aynen ya.
Ben valize koydum utuleyip, paketleyip
Bende öyle evde dağınıklık sevmem onlar yikanicak yerine konucak dolap kokusu olmaz ya odayı sürekli havalandiriyorum...Şuan alınanlar yığın halde bekliyor çoğalmasını bekliyordum yikamak için bayaca oldu bebek deterjanı alıp yıkarım önümüzdeki ay..hatta bende valiz düzenleyici aldım onlarida yıkarım valize konacaklari içine koyarımHayırlısı aynen ya.
Ben valize koydum utuleyip, paketleyip
Evet canım ben kullandım ve inan bana en doğru parçayı almışsın süper bir icat hepiniz alın anneler...Bu arada aslında dünya kadar daha önemli almam gereken şey varken, bu hafta tek parça alışveriş yaptım. Depend hasta donunerden aklıma geldi hemen almak bilmiyorum ama sanırım hastane çantasına koymak gerekmiş
3.5 kilo bir bebek zaten popisi avuç kadar oluyor...küçücük diyoruz içinde kayboluyorlar..Ben şu hepsiburada kampanyasından almıstım. 1 numara ve 2 numara aldım. Ama sonradan cok kişi dedi, keske ikisini de 2 numara alsaydın diye. Bence iyi yapmışsın. Baktın bebek daha kucuk vs, marketlerden bile alırsın hemen 1 numara olanından. 2 numara daha uzun süre kullanılıyor dediler
Ayy hahaha, yaaa yerimmouse kadar popişleri mi olcak miniklerin
Sağol canımYaa çok heves ettim bi ara ama şuan kararsızım
Optimum un yakınlarında bebek mağazaları var ordan mı aldın nerden aldınçok beğendim aldıklarını güle güle kullansın bebiş
Bende kasımda almayı düşünüyorum ama hemen yıkayıp yerleştirmicem toz olur dolap kokusu siner diye korkuyorum ocak ayının ortasında başlarım yıkamaya
Hmm mantıklı zamlanmadan fiyat sabitlemiş oldunuz ama bizim plan kasım a göre olduğundan eşim full mesai kalacak bu ara hatta 28 29 ekimde izinli olduğu halde gidecek işe kasım ayında ilk izin günü gideriz diyoruz. Nasip be belki Allah yüzümüze gülerde uyguna buluruz
Eşimde benim hesabı stolkluyodu bi ara ne yazdım ne ettim diye Allahtan yoğunluğa düştü bakmıyo artık
Valla ben de kapı süsü modelini beğendim bilesizin hastaneler ziyaretçi alıcak mıymış yaaa nereye gitsek ziyaretçi yasak dedilerr
ama kapı süsü mutlaka yapıcam siimli takım da yaptırıcam fiyatlar 200 falandıı foto çektiririm diye show olsun sırfD
Uzun olsun ne olacak helal olsun tabiki , anlatmaniz cok hosuma gittiMaşallah imreniyorum size helal olsun. Haklısınız kafada bitiyor hersey.. Bende de kendi paniğim yüzünden çocuğa zarar veririm endişesi var. Heyecanli bir yapım var misafir gelse iyi agirlayamayacagim diye kalbim güm güm atar elim ayagima dolanır mesela. Bugün doktor kontrolünde alttan muayene alttarafi ama tansiyonum düştü bayilacaktim neredeyse elimde değil. Bazende yükseliyor tansiyonum dengesiz. 40 yaşındayım bu zamana kadar çok uzaktı bana cocuk fikri. Gecmisde ailemden cok kayiplar yasadim surekli kaybetme korkusu yaşıyorum. Biraz once gördüğüm kisiyi birdaha goremicem endisesi var üzerimde... Ama birden bire değişebiliyor hayatta öncelikler, simdi tek duam saglikla kucagima almak bebeğimi.. Ara ara ben nasil bakicam nasil anne olucam korkusu sarıyor. Etraftaki iyi değil kötü hikayeler kalir hep aklimda olaylarin en kötüsünü düşünme huyum var malesef. Dolayisi ile anin tadi kaçıp gidiyor. Farkındayım sürekli telkin ediyorum kendimi ama bir yerde patlak veriyor iste malesef. Cok uzun oldu hakkinizi helal edin. Doktor ne derse ona gore hareket edeceğim ama epidural suan icin kafamdaki.. Hele o aşamaya gelelim Rabbım ne yaşatır nasıl yaşatır görürüz insallah...
Ya ben de yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım ama etrafından çok erken tepkileri alıyordum burda odası tamamlanmış nerdeyse çoğu kişininPrima almıcam dedim gittik prima aldıkananesi babanesi sağolsun bana kalsa ben sleepy babyle, unibaby bakıyodum, gerçi bunlar bitince onları denicem
Bizim neden eteklerimiz tutuştu bu kadar, dövizden dolayı zam üstüne zam geliyor hepsineYa ben de yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım ama etrafından çok erken tepkileri alıyordum burda odası tamamlanmış nerdeyse çoğu kişininoh içim rahatladı
Çok doğru. Ben de aslında son 3 ayda almaya baslarim o zamana kadar gerek yok diyordum ama herşey uçmaya başladı. Dedim olmayacak ufak ufak yok küveti babynesti felan tamamlamaya başladım.Bizim neden eteklerimiz tutuştu bu kadar, dövizden dolayı zam üstüne zam geliyor hepsineyoksa ben de erken diyordum. Yılbaşına da kalmamak istedik o zaman daha da zamlanıcak
Bizde oraya bakarız diyodukSağol canımEvet tam da ordan aldık yanyana ya bütün mağazalar büyük kolaylık olur dedik
Ay evet manuel yaralari bayagi açiyorben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
elektronik ne almak lazım acabaa
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm
Var var hepsi yan yanaBizde oraya bakarız diyoduke bebek yok dimi orda
Bende var diye hatırlıyorum eşim ve ailesi yok diyodu onlar buralı diye ben yanılıyorum diyodu yaşasın gene haklıyımVar var hepsi yan yanabi tık geride de bebek mobilya mağazaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?