2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hastane çıkış seti diyede geçiyor nakışlı tulum battaniye şapka falan
Yaa çok heves ettim bi ara ama şuan kararsızım
Bugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedik aventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Optimum un yakınlarında bebek mağazaları var ordan mı aldın nerden aldın çok beğendim aldıklarını güle güle kullansın bebiş
Bende büyüyen beşik ve 3 kapılı gardırop o sekilde olucak ama bu ay alicam sonra aldiklarimi yavaştan yikayip tek tek dolaba asicam yerlestiricem sürekli fiyat artıyor
Bende kasımda almayı düşünüyorum ama hemen yıkayıp yerleştirmicem toz olur dolap kokusu siner diye korkuyorum ocak ayının ortasında başlarım yıkamaya
Biz çilekten aldık da daha parasını vermedik, sipariş geçtim sadece, ne zaman isterseniz o zaman ödeyin dedi.
Hmm mantıklı zamlanmadan fiyat sabitlemiş oldunuz ama bizim plan kasım a göre olduğundan eşim full mesai kalacak bu ara hatta 28 29 ekimde izinli olduğu halde gidecek işe kasım ayında ilk izin günü gideriz diyoruz. Nasip be belki Allah yüzümüze gülerde uyguna buluruz
Teşekkür ederiz teyzoşu

Ben buraya üye olmadan önce kendi kadınmış gibi üyelik alıp aklımıza takılan her konuda buraya danışıyodu en son fire verdi herhalde banlamışlardı
Eşimde benim hesabı stolkluyodu bi ara ne yazdım ne ettim diye Allahtan yoğunluğa düştü bakmıyo artık

banada kramp sabah girdi öyle uyandım. magnezyum iç dedi dr. ama her gün almak zorunda değilsin dedi

Hayırlısı aynen ya.
Ben valize koydum utuleyip, paketleyip

Hayırlısı aynen ya.
Ben valize koydum utuleyip, paketleyip
Bende öyle evde dağınıklık sevmem onlar yikanicak yerine konucak dolap kokusu olmaz ya odayı sürekli havalandiriyorum...Şuan alınanlar yığın halde bekliyor çoğalmasını bekliyordum yikamak için bayaca oldu bebek deterjanı alıp yıkarım önümüzdeki ay..hatta bende valiz düzenleyici aldım onlarida yıkarım valize konacaklari içine koyarım

Evet canım ben kullandım ve inan bana en doğru parçayı almışsın süper bir icat hepiniz alın anneler...
2019 da ki kızımın dogumunda kullandım bende...

3.5 kilo bir bebek zaten popisi avuç kadar oluyor...küçücük diyoruz içinde kayboluyorlar..

Sağol canım Evet tam da ordan aldık yanyana ya bütün mağazalar büyük kolaylık olur dedik

Valla ben de kapı süsü modelini beğendim bile ziyaretçi büyük ihtimal olmayacak ama ben hediyelik de götürmeyi düşünüyorum doktoruna hemşiresi ne veririm içimde kalmaz en azından

Selam hanımlar biz geldik bugun detaylı ultrosonumuz vardi hersey çok guzelmis normal dedi
21 hafta 6 gunluguz 4 gun onden gidiyormusuz
Boyumuz 26 cm kilomus 474 gram çıktı
Bebisimiz kendisini biraz zor gosterdi hep sırtı dönüktü , icimden dedim bu hafta resim yok galiba bize ama sonunda dayanamadi kendisini gosterdi doktor amcasinin uzun ugraslari sonucunda

Eklentiler

• 53F7A56E-3D10-4147-9A2A-9FECF4ED7D15.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 81
  • 5A60DAEE-EB5E-4523-B6E3-4E4F3B04D98D.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 74
Uzun olsun ne olacak helal olsun tabiki , anlatmaniz cok hosuma gitti kendinizi telkin etmeniz cok guzel. Dogumu hic dusunup strese girmeyin. Saglikli hamilelik gecirin , illaki normal olacak diye sartlandirmayin kendinizi . ZTen doktorunuz yönlendirecektir sizi. Ben 3 dogum yaptim ve 3.dogumda kendimi gücsüz hissediyordum. Yapamayacagim gibi hissettim . Aslinda kolay bir dogumdu sirf kendimi gücsüz hissettigim icin zorlandim. Rabbim ne guzel nasip etmis insallah bebeginiz ile guzel gunler goreceksiniz. Kayiplariniz icin uzuldum. Haklisiniz kaygilarinizda . Simdi bebek alisverislerinize odaklanin hic strese girmeyin.

Prima almıcam dedim gittik prima aldık ananesi babanesi sağolsun bana kalsa ben sleepy babyle, unibaby bakıyodum, gerçi bunlar bitince onları denicem
Ya ben de yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım ama etrafından çok erken tepkileri alıyordum burda odası tamamlanmış nerdeyse çoğu kişinin oh içim rahatladı

Ya ben de yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım ama etrafından çok erken tepkileri alıyordum burda odası tamamlanmış nerdeyse çoğu kişinin oh içim rahatladı
Bizim neden eteklerimiz tutuştu bu kadar, dövizden dolayı zam üstüne zam geliyor hepsine yoksa ben de erken diyordum. Yılbaşına da kalmamak istedik o zaman daha da zamlanıcak

Bizim neden eteklerimiz tutuştu bu kadar, dövizden dolayı zam üstüne zam geliyor hepsine yoksa ben de erken diyordum. Yılbaşına da kalmamak istedik o zaman daha da zamlanıcak
Çok doğru. Ben de aslında son 3 ayda almaya baslarim o zamana kadar gerek yok diyordum ama herşey uçmaya başladı. Dedim olmayacak ufak ufak yok küveti babynesti felan tamamlamaya başladım.

Ay evet manuel yaralari bayagi açiyor bu arada yara icin krem dogumdan once arada sürmenizi tavsiye ederim , yarari oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…