2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet canım ben kullandım ve inan bana en doğru parçayı almışsın süper bir icat hepiniz alın anneler...
2019 da ki kızımın dogumunda kullandım bende...
Bende hiç bi işe yaramadı zaten hastanede veriyolar sezaryen olmustum boşu boşuna almısım

Bence bebegindir...Artık hissedersin...Sanki içerden biri karnına dokunuyormuş hissine benzer...

Bende hiç bi işe yaramadı zaten hastanede veriyolar sezaryen olmustum boşu boşuna almısım
Ben doğumdan sonra evde de kullanmıştım..
Kanamaların yoğun olduğu dönemde ve iç çamaşırı derdim olmamıştı 1 paket bittiğinde yoğun kanamalar bitmiş oluyor zaten...Bende öyle olmuştu...

Bende var diye hatırlıyorum eşim ve ailesi yok diyodu onlar buralı diye ben yanılıyorum diyodu yaşasın gene haklıyım
Hahahahahah kesinlikle öyle bi de izmirliler optimumu azcık geçince hemen solda hepsi google haritalarda bile çıkıyor

Al göster üşenmedim buldum

Sağol canım yüzlerine vurucam ben demiştim diye

Canım ben lansinoh un çift pompalı olanını almıştım. Salak gibi o zamanlar parçalarını toplamaya üşendim oğlum da büyüyünce çöpe attım şimdi alıp almamakta kararsızım. Çalışacaksan kesin al ama evdeysen sadece ilk zamanlar gerekli olsa oluyor. Çok aşırı güçlü bi pompa değil ama piyasadakilere göre güzel. Madela, ameda, hastane tipi falan bunları saymıyorum tabi ki Manuel pompalar eğer sütün bolsa bi memeden emziriyorsun ya diğer memedeki süt boşa gitmesin diye kullanılıyor çoğunlukla.
Mochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annem
Birde hastaneye pjama mi gecelik mi nasıl birşey vs alan varsa fikir versin
Göğüs pompası eğer bebek tam ememiyorsa işe yarıyor gerçekten ama manuellerin bu süreçte hiçbir faydası yok. Ben pijama ile daha çok rahat etmiştim. Bi de kış olacak doğumumuz benim ilki yazın olmasına rağmen üşümüştüm. Yumuşak pamuklu pijama tercih edin derim.
Sezaryen dikişleri göbeğin baya altında oluyor ve üstünü kapatıyorlar pijamanın değebileceği gibi olmuyor. İlk gece hastanenin verdiği geceliği çıkarttırmamışlardı bende 2. Gün kendi kıyafetlerimi giydirdiler ama pijama bence daha rahat. Üst kısımda emzirme yeri olsun yeter ki.

medikal yerlerinden kiralayabiliyorsun boşuna para verme canim

ayy çok aydınlandıım teşekkür ederiim bakalım sütüm olacak mı o bile meçhul ama işte eksik olmasın da fazla olursa olsun duygusundan kurtulamıyorum gözümden bile süt fışkırıyo sanki de sağma makinem eksik ahahh
medikal yerlerinden kiralayabiliyorsun boşuna para verme canim
o konuyu araştırcam cici fiyatlara bir bakayımm

Süt konusuna hiç takılma, sezaryen olucam ihtiyacım olacak düşüncesini de kafandan at bi kere şehir efsanesi onlar. Bebeği 9 ay taşırken memişlerin görevi ne süt üretmeyi öğrenmekdaha hamilelikte kodlanıyor bunlar. Yeter ki emzirme fikrini hep sev ve vazgeçme.

yok ya takmıyorum daha doğrusu sütüm olmasa da depresyona girmem kendimi hazırlıyorum psikolojikk her şeyee

yok ya takmıyorum daha doğrusu sütüm olmasa da depresyona girmem kendimi hazırlıyorum psikolojikk her şeyee
Geçen beni bi korku sardı durduk yere acaba bakabilcek miyim diye bu dönemlerde böyle kaygılar yaşamak normal herhalde.

Ya ben de yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım ama etrafından çok erken tepkileri alıyordum burda odası tamamlanmış nerdeyse çoğu kişinin oh içim rahatladı
Niye seneye bırakınca pahalı almak mı mantıklı dön dakika gidilen yerden alınan şeyden hiç hiskanmam

Veee bugun zamlar gelmeden bebek arabasinida aldık artik rahat uyuyabilirim :)

Eklentiler

• E19D7280-CB48-4049-8481-CB1BAADED8A3.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 85C12624-6C56-4DBF-9916-4BC204A02BC4.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 90
  • F2C31DF4-BE82-42F1-8544-564026AF3088.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 765F0C60-01BF-4C54-A3FD-6428F7B392D5.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…