Bende hiç bi işe yaramadı zaten hastanede veriyolar sezaryen olmustum boşu boşuna almısımEvet canım ben kullandım ve inan bana en doğru parçayı almışsın süper bir icat hepiniz alın anneler...
2019 da ki kızımın dogumunda kullandım bende...
Aynen oyle gercekten. Bende hep kiyafet alirken ne kucuk , bu kadar kucuk mü olur diyordum. Sonra bebek doguyor kiyafetler buyuk geliyordu3.5 kilo bir bebek zaten popisi avuç kadar oluyor...küçücük diyoruz içinde kayboluyorlar..
Bence bebegindir...Artık hissedersin...Sanki içerden biri karnına dokunuyormuş hissine benzer...Yaaa biri bana yardımcı oluversin, ben böyle dalgalanma gibi bir şeyler hissediyorum bu yavrucağım mı ? Sanki böyle karıncalanma gibi karnımda. Tarifte edemiyorum tam, şimdi bu kalp ritm bozukluğuna takıldım o yüzden hissettiklerim doğrudur umarım… ama bu ara çok sık hissediyorum normali bu mu acaba yani sırt üstü uzandığımda pıt pıt hareketleniyor karnımda bişeyler mide bağırsak gibi gelmiyor
Ben doğumdan sonra evde de kullanmıştım..Bende hiç bi işe yaramadı zaten hastanede veriyolar sezaryen olmustum boşu boşuna almısım
Hahahahahah kesinlikle öyleBende var diye hatırlıyorum eşim ve ailesi yok diyodu onlar buralı diye ben yanılıyorum diyodu yaşasın gene haklıyım
Sağol canım yüzlerine vurucam ben demiştim diyeHahahahahah kesinlikle öylebi de izmirliler optimumu azcık geçince hemen solda hepsi google haritalarda bile çıkıyor
Al gösterüşenmedim buldum
Canım ben lansinoh un çift pompalı olanını almıştım. Salak gibi o zamanlar parçalarını toplamaya üşendim oğlum da büyüyünce çöpe attımay göğüs pompası alayım 50 tl indirimli olur dedim 1 kasımda aktif olcakmış 50 tl yeni bişey daha almaya teşvik kararsız kaldımD çıldırıp alsam mı acaba elektronik göğüs pompası ne öneriyosunuz kızlar mamajoo veya lansinoh kullanan var mııı
Göğüs pompası eğer bebek tam ememiyorsa işe yarıyor gerçekten ama manuellerin bu süreçte hiçbir faydası yok. Ben pijama ile daha çok rahat etmiştim. Bi de kış olacak doğumumuz benim ilki yazın olmasına rağmen üşümüştüm. Yumuşak pamuklu pijama tercih edin derim.Mochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annem
Birde hastaneye pjama mi gecelik mi nasıl birşey vs alan varsa fikir versin
Sezaryen dikişleri göbeğin baya altında oluyor ve üstünü kapatıyorlar pijamanın değebileceği gibi olmuyor. İlk gece hastanenin verdiği geceliği çıkarttırmamışlardı bende 2. Gün kendi kıyafetlerimi giydirdiler ama pijama bence daha rahat. Üst kısımda emzirme yeri olsun yeter ki.ben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
elektronik ne almak lazım acabaa
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm
medikal yerlerinden kiralayabiliyorsun boşuna para verme canimay göğüs pompası alayım 50 tl indirimli olur dedim 1 kasımda aktif olcakmış 50 tl yeni bişey daha almaya teşvik kararsız kaldımD çıldırıp alsam mı acaba elektronik göğüs pompası ne öneriyosunuz kızlar mamajoo veya lansinoh kullanan var mııı
ayy çok aydınlandıım teşekkür ederiim bakalım sütüm olacak mı o bile meçhul ama işte eksik olmasın da fazla olursa olsun duygusundan kurtulamıyorumCanım ben lansinoh un çift pompalı olanını almıştım. Salak gibi o zamanlar parçalarını toplamaya üşendim oğlum da büyüyünce çöpe attımşimdi alıp almamakta kararsızım. Çalışacaksan kesin al ama evdeysen sadece ilk zamanlar gerekli olsa oluyor. Çok aşırı güçlü bi pompa değil ama piyasadakilere göre güzel. Madela, ameda, hastane tipi falan bunları saymıyorum tabi ki Manuel pompalar eğer sütün bolsa bi memeden emziriyorsun ya diğer memedeki süt boşa gitmesin diye kullanılıyor çoğunlukla.
Göğüs pompası eğer bebek tam ememiyorsa işe yarıyor gerçekten ama manuellerin bu süreçte hiçbir faydası yok. Ben pijama ile daha çok rahat etmiştim. Bi de kış olacak doğumumuz benim ilki yazın olmasına rağmen üşümüştüm. Yumuşak pamuklu pijama tercih edin derim.
Sezaryen dikişleri göbeğin baya altında oluyor ve üstünü kapatıyorlar pijamanın değebileceği gibi olmuyor. İlk gece hastanenin verdiği geceliği çıkarttırmamışlardı bende 2. Gün kendi kıyafetlerimi giydirdiler ama pijama bence daha rahat. Üst kısımda emzirme yeri olsun yeter ki.
o konuyu araştırcam cici fiyatlara bir bakayımmmedikal yerlerinden kiralayabiliyorsun boşuna para verme canim
Ayyy kafama yattı şu anmedikal yerlerinden kiralayabiliyorsun boşuna para verme canim
Süt konusuna hiç takılma, sezaryen olucam ihtiyacım olacak düşüncesini de kafandan at bi kere şehir efsanesi onlar. Bebeği 9 ay taşırken memişlerin görevi ne süt üretmeyi öğrenmekayy çok aydınlandıım teşekkür ederiim bakalım sütüm olacak mı o bile meçhul ama işte eksik olmasın da fazla olursa olsun duygusundan kurtulamıyorumgözümden bile süt fışkırıyo sanki de sağma makinem eksik ahahh
o konuyu araştırcam cici fiyatlara bir bakayımm
yok ya takmıyorum daha doğrusu sütüm olmasa da depresyona girmem kendimi hazırlıyorum psikolojikk her şeyeeSüt konusuna hiç takılma, sezaryen olucam ihtiyacım olacak düşüncesini de kafandan at bi kere şehir efsanesi onlar. Bebeği 9 ay taşırken memişlerin görevi ne süt üretmeyi öğrenmekdaha hamilelikte kodlanıyor bunlar. Yeter ki emzirme fikrini hep sev ve vazgeçme.
Geçen beni bi korku sardı durduk yere acaba bakabilcek miyim diyeyok ya takmıyorum daha doğrusu sütüm olmasa da depresyona girmem kendimi hazırlıyorum psikolojikk her şeyee
az önce okuma yazmayı nasıl öğretcem diye panik oldum ajhahahahhahahaGeçen beni bi korku sardı durduk yere acaba bakabilcek miyim diyebu dönemlerde böyle kaygılar yaşamak normal herhalde.
Niye seneye bırakınca pahalı almak mı mantıklı dön dakika gidilen yerden alınan şeyden hiç hiskanmamYa ben de yavaş yavaş eşyalarını almaya başladım ama etrafından çok erken tepkileri alıyordum burda odası tamamlanmış nerdeyse çoğu kişininoh içim rahatladı
Çok geçmiş olsun canm.Sayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Çok gecmis olsunSayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?