2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
En güzeli, kaldırıp koymak lazım 2 aya iş yapamicaz. Benim de baya birikmisti, geri kalanı da Aralık'ta falan alicam. Valize konacaklarini koyarim, kalanı da bebeğin dolabına yerleştiririm.

Sayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Çok geçmiş olsun canım. İyidir şimdi insallah?

Çok geçmiş olsun canım. İyidir şimdi insallah?
İyi canım çok şükür teşekkür ederim benim yanında kalmama izin vermediler ameliyat öncesinde gittim çıkana kadar bekledim ağrısı çok vardı ama ağrı kesici serum ile toparladı kuzeni kalıyor yanında kv bana geldi tek bırakmamak için yarın taburcu olacak inşallah

Çok doğru. Ben de aslında son 3 ayda almaya baslarim o zamana kadar gerek yok diyordum ama herşey uçmaya başladı. Dedim olmayacak ufak ufak yok küveti babynesti felan tamamlamaya başladım.
Vallahi biz de son 2 ay alırız diyorduk da, baktık patlayacagiz dedik nasılsa alınacak alalım çıksın aradan. Büyükleri alınca küçükler çok göze batmıyor.

Bununla geçmiş olsun tatlım. Aman dikkat edin. Senin kalmadigin iyi olmus, hastane en nihayetinde. Virüsü var, hastalığı var.

Ben hep iç sesini dinleyenlerdenim iyi ki yememişsiniz

Sayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Geçmiş olsun acil şifalar
En güzeli, kaldırıp koymak lazım 2 aya iş yapamicaz. Benim de baya birikmisti, geri kalanı da Aralık'ta falan alicam. Valize konacaklarini koyarim, kalanı da bebeğin dolabına yerleştiririm.
Bende öyle düşünüyorum şimdi göbek o kadar aşırı değil sonra yere birşey düşse almak zor.. hoş bana ev işi yasak annem gelicek.

kızlar bebisleri herkes hissetmeye başladımi artik
Ben hissediyorum epeydir ama hissettiğim şeyin bebiş olduğunu bu hafta anladım Doktoruma anlattım o da onayladı bebek olduğununh tereddütüm kalmadı artık. Şu an kıpır kıpır her gün 3-4 sefer hissediyorum Ama 22. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş :)
Yavruş neden çekiniyosun magnezyumdan. Korkacak bi şey yok bence doktora hemen sorup başla bi an önce çok rahatlayacaksın.
Aa inanılmaz yakınız ben de Gazi Mahallesi'ndeyim. İş yerim de Gayrettepe'de.
Masallah kuzum ek gıdaya kadar herseyi almissin, güzel günlerde kullanın fotoda arkada bi jack sisesi görür gibi oldum hayal mi o
Ay ne dikkatlisin maşallah Sen yazınca koşa koşa geri gidip baktım nasıl fark ettin onu orda Birileri Jack aşeriyo galiba
Hamile eşini üzmenin diyetini ödemiş o
Neyse geçmiş olsun

Kızlar kuzenimden gelen kıyafetlerin sadece minicik bir kısmı 5 çocuk büyüttü bu kıyafetler Bade 6. olacak Ama tabi her bebekte mutlaka yeni bi şeyler eklendiği için çoğu yepyeni duruyor :)

Eklentiler

• IMG_20211024_003011.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20211024_002940.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 103
Kızlaaar uyutmuyooo yarım saat 45 dk ortalarda yok benim minik sonra yine kıpır kıpır annem yaaaat annem uyuuu deyip duruyorum ısırıvercem elini kolunu
Valla gecesi gündüzü yok inşallah doğunca bu düzenşne devam etmez
Bir de 2.yi Nasıl kızım kadar severim olur mu diye hep bi endişe var içimde ama zaman geçtikçe hareketleri hissettikçe işler değişiyormuş arkadaşlarım doğunca büyüdükçe eşitleniyor diyo. Onun vicdan azabı oluyo bazen bende de. Hala önceliğim kızım. Daha bi çöp alamadım miniğime. Kızımda bu aylarda herşeyi hazırdı nerdeyse.haksızlık mı ediyorum diye düşünüp duruyorum.

Canım gecmisler olsun
Yaa senin anneliğine bayılıyorum yaa hele bi doğsun hatta büyüsün 2 kız kardeş çok tatlı olcaklar

Sizin kız maşallah çok hareketli yaa benim hafta ıcı mesaıde hıc hareket etmıyo haftasonuda bır sabah bir aksam hareketli gündüz tık yok galıba benım kız nazlı olucakbenimde ikinci bende birşey almadım daha bence rahat olun sevgımız aynı olur ama ıkıncıde tecrube ve rahatlık daha fazla olcagı ıcın sadece sevgıye odaklanıcaz herşey bir iki alışverişte hallolur merak etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…