Ahhahaha kız elin ayağın sismeden halletBenim salonda masanın üstünde paketleriyle duruyo
En güzeli, kaldırıp koymak lazım 2 aya iş yapamicaz. Benim de baya birikmisti, geri kalanı da Aralık'ta falan alicam. Valize konacaklarini koyarim, kalanı da bebeğin dolabına yerleştiririm.Bende öyle evde dağınıklık sevmem onlar yikanicak yerine konucak dolap kokusu olmaz ya odayı sürekli havalandiriyorum...Şuan alınanlar yığın halde bekliyor çoğalmasını bekliyordum yikamak için bayaca oldu bebek deterjanı alıp yıkarım önümüzdeki ay..hatta bende valiz düzenleyici aldım onlarida yıkarım valize konacaklari içine koyarım
Çok geçmiş olsun canım. İyidir şimdi insallah?Sayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Çok güzel sağlıkla kullan canım bayıldımVeee bugun zamlar gelmeden bebek arabasinida aldık artik rahat uyuyabilirim :)
İyi canım çok şükür teşekkür ederim benim yanında kalmama izin vermediler ameliyat öncesinde gittim çıkana kadar bekledim ağrısı çok vardı ama ağrı kesici serum ile toparladı kuzeni kalıyor yanında kv bana geldi tek bırakmamak için yarın taburcu olacak inşallahÇok geçmiş olsun canım. İyidir şimdi insallah?
Vallahi biz de son 2 ay alırız diyorduk da, baktık patlayacagiz dedik nasılsa alınacak alalım çıksın aradan. Büyükleri alınca küçükler çok göze batmıyor.Çok doğru. Ben de aslında son 3 ayda almaya baslarim o zamana kadar gerek yok diyordum ama herşey uçmaya başladı. Dedim olmayacak ufak ufak yok küveti babynesti felan tamamlamaya başladım.
İyi canım çok şükür teşekkür ederim benim yanında kalmama izin vermediler ameliyat öncesinde gittim çıkana kadar bekledim ağrısı çok vardı ama ağrı kesici serum ile toparladı kuzeni kalıyor yanında kv bana geldi tek bırakmamak için yarın taburcu olacak inşallah
Erkek bebekler ultrasonda önde mi çıkıyor acaba ? Haftasına göre önde mi çıkıyor erkek bebişler ?
Odasını bi kuralım da hallederiz onuAhhahaha kız elin ayağın sismeden hallet
Ben hep iç sesini dinleyenlerdenim iyi ki yememişsinizofff 10 kilo aldı eşim tabiki ona uymadım 2 ısırık olacak şekilde kenardan kestim 4 patates tammdır 45 dakkada yürüdüm sanırım aldım kaloriyi eritmiş oldum ama içimdeki ses hepsini ye bide bol salçalı makarna yap şimdi diyo
Valla yemek oldu mu ikimizde uykudan uyanır yeriz yemek ayrı bir şey bizim içinay ne güzel eşleriniz eşlik ediyo ya benimki 8den beri uyuyo 6 aylık oldu heralde onun bebek uyutuyo
Geçmiş olsun acil şifalarSayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Bende öyle düşünüyorum şimdi göbek o kadar aşırı değil sonra yere birşey düşse almak zor.. hoş bana ev işi yasak annem gelicek.En güzeli, kaldırıp koymak lazım 2 aya iş yapamicaz. Benim de baya birikmisti, geri kalanı da Aralık'ta falan alicam. Valize konacaklarini koyarim, kalanı da bebeğin dolabına yerleştiririm.
Ben hissediyorum epeydir ama hissettiğim şeyin bebiş olduğunu bu hafta anladımkızlar bebisleri herkes hissetmeye başladımi artik
Yavruş neden çekiniyosun magnezyumdan. Korkacak bi şey yok bence doktora hemen sorup başla bi an önce çok rahatlayacaksın.Kızlar ya dün gece ilk kez bacağıma kramp girdi dakikalarca sürdü hemen geçmedi muz, maden suyu dışında yapılacak bir şey var mı ? Ağlayarak uyandım. Dün doktordaydım ama düne kadar böyle bir şeyim yoktu ilk başlangıçta hemen magnezyum almakta istemiyorum
Aa inanılmaz yakınız ben de Gazi Mahallesi'ndeyim. İş yerim de Gayrettepe'de.Ben Gaziosmanpasadayim. Aslinda süper olur hatta buluşma olduğunda hediyelessek mesela hevesliyim ama gelebilecekmiyim suan kesin değil.. Doktora gittim geldim kusmaktan çıkamıyorum lavabodan gecmedi bulantilar zorunluluk dışında cok çıkamıyorum dışarı
Ay ne dikkatlisin maşallahMasallah kuzum ek gıdaya kadar herseyi almissin, güzel günlerde kullanınfotoda arkada bi jack sisesi görür gibi oldum hayal mi o
Hamile eşini üzmenin diyetini ödemiş oSayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Canım gecmisler olsunSayfalar birikmiş ve ben hiç bir şey okuyamadım eşim apandisit ameliyatı oldu bugün beklenmedik bir şeydi anca girebildim foruma umarım herkes iyidir :)
Yaa senin anneliğine bayılıyorum yaaKızlaaar uyutmuyoooyarım saat 45 dk ortalarda yok benim minik sonra yine kıpır kıpır annem yaaaat annem uyuuu deyip duruyorum ısırıvercem elini kolunu
Valla gecesi gündüzü yok inşallah doğunca bu düzenşne devam etmez
Bir de 2.yi Nasıl kızım kadar severim olur mu diye hep bi endişe var içimde ama zaman geçtikçe hareketleri hissettikçe işler değişiyormuşarkadaşlarım doğunca büyüdükçe eşitleniyor diyo. Onun vicdan azabı oluyo bazen bende de. Hala önceliğim kızım. Daha bi çöp alamadım miniğime. Kızımda bu aylarda herşeyi hazırdı nerdeyse.haksızlık mı ediyorum diye düşünüp duruyorum.
Sizin kız maşallah çok hareketli yaa benim hafta ıcı mesaıde hıc hareket etmıyo haftasonuda bır sabah bir aksam hareketli gündüz tık yok galıba benım kız nazlı olucakKızlaaar uyutmuyoooyarım saat 45 dk ortalarda yok benim minik sonra yine kıpır kıpır annem yaaaat annem uyuuu deyip duruyorum ısırıvercem elini kolunu
Valla gecesi gündüzü yok inşallah doğunca bu düzenşne devam etmez
Bir de 2.yi Nasıl kızım kadar severim olur mu diye hep bi endişe var içimde ama zaman geçtikçe hareketleri hissettikçe işler değişiyormuşarkadaşlarım doğunca büyüdükçe eşitleniyor diyo. Onun vicdan azabı oluyo bazen bende de. Hala önceliğim kızım. Daha bi çöp alamadım miniğime. Kızımda bu aylarda herşeyi hazırdı nerdeyse.haksızlık mı ediyorum diye düşünüp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?