2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kendime henüz hiç bakmadım çünkü son aya kadar ne kadar dana olcam bilmiyorum hahahah
bende hem şık hem sadece bir şeyler istiyorum saten maten
ocakta bakıcam alıcam kendime kilom falan da aşağı yukarı oturmuş olurr şimdi oğluşunkiler bitsin dedim yoksa kendime başlarsan duramam gibi

Ay pompayı yazmamışım, ilk başlarda elektronik ve çift taraflı olarak hastaneden de kiralayabiliyorsun. Medela cok iyi diyorlar, kiralanabiliyormuş ayrıca.
medelayı duydum ya 2 küsür satışı da kirası da bilemedim hijyenikliği nasıl olur kirası satışını geçmesin sonra ondan kiralamayı hiç düşünmedim yaa ama düşünsem mi acaba

Bugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedik aventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Hepsi çok güzel güle güle kullanın miniğinle. Chicco sterilizasyon makinesinde çok gözüm var benim de. Almakla almamak arasında sürekli gidip geliyorum

Bugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedik aventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
ay çıldırıyoruuuuuum ne bunlaaaarrrrr bayıldım bayıldıııııım
kaç telee yatıyor ordaaaa minnoş aşırı heveslendim aşırıııı
şimdi eşimin kredi kartını istiyorum hediye olarak kasjdad

Masallah kuzum ek gıdaya kadar herseyi almissin, güzel günlerde kullanın fotoda arkada bi jack sisesi görür gibi oldum hayal mi o

Ay masallah hersey bitmis

Hepsi çok güzel güle güle kullanın miniğinle. Chicco sterilizasyon makinesinde çok gözüm var benim de. Almakla almamak arasında sürekli gidip geliyorum

Teşekkür ederiz teyzoşları daha eksiğimiz var ama en azından aciliyetli şeyleri tamamlayalım dedik. Chicconun ben de alayım tekte aradan çıksın dedim illaki lazım olacak bu arada ona bütün biberonlar uyumluymuş o yönden baya iyi
Valla kredi kartlarının limitlerini zorluyoruz önümüzdeki ay ağzımızı açıp havaya bakıcaz

medelayı duydum ya 2 küsür satışı da kirası da bilemedim hijyenikliği nasıl olur kirası satışını geçmesin sonra ondan kiralamayı hiç düşünmedim yaa ama düşünsem mi acaba
Ya bir arkadasım ilk 3 ay kiralamıştı, sonra lansinoh almıştı. Aradadaki fark cok var diyordu kiralık olmasına rağmen. Ama kira fiyatlarına bakmadkm ben hiç, kira fiyatında öyleyse hiç değmez tabi, korkunc

Ben simdi o lansinoh alan arkadasımdan bu resimdekini alıcam. Bir arkadasımdan da bu medelayı alıcam. Medela 3 anne gezmiş şu ana kadar, ben 4.olcam. eğer çekim gücünde falan bi düşüklük, yetersizlik varsa, lansinoh kullanırım dedim.

Yalnız fiyatlara nolmus, bu medela daha 15 gün önce 4200 diyordu, şimdi 5700 yapmışlar. Ayy içim şişti

Eklentiler

• AE174666-A40D-435A-9F09-920E64E7724B.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 69434BAD-9767-4558-ABEC-6C9C7D1258B9.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 59
Masallah kuzum ek gıdaya kadar herseyi almissin, güzel günlerde kullanın fotoda arkada bi jack sisesi görür gibi oldum hayal mi o
Ya evet almışken alalım dedik şu zam olayından sonra etekletimiz tutuştu yanlış görmedin jack şişesi ama gece lambası

Bende büyüyen beşik ve 3 kapılı gardırop o sekilde olucak ama bu ay alicam sonra aldiklarimi yavaştan yikayip tek tek dolaba asicam yerlestiricem sürekli fiyat artıyor nasilsa
Bende yine alırım ben almasam esim alir göğüs kalkani almış e bebekten resmini koydum kullanırım sanırım hiç bilmiyorum ki ihtiyaç olur mu
Çok güzel hepsi indirim varken al valla fiyatlar surlelio artıyor düşmüyor ben mobilya işimi çözucem birde büyüyen besik 3 kapılı gardırop yanina lazım şuan

Hahaha ben de kendime olan alışverişi son aya bıraktım, ocak’ta alırım diyorum. Yoksa hepsini aynı anca çıkaramıcam zaten, kartlar şişiyor hep Ama fiyatlara bakınca da içim darlanıyor.

Oysho’dan 2 terlik favorilemiştim, birine 20 lira birine 60 lira zam gelmiş iki günde Daha da yükselir bu fiyatlar zaten.

Aynen öyle valla ne yaptıysak yaptık yoksa herşey ateş pahası olacak ben de oda için 3 parça bişey yaptırırım zaten odayı tıkıştırmanın anlamı yok çocuğa oyun alanı kalması lazım

Bu arada aslında dünya kadar daha önemli almam gereken şey varken, bu hafta tek parça alışveriş yaptım. Depend hasta donu nerden aklıma geldi hemen almak bilmiyorum ama sanırım hastane çantasına koymak gerekmiş

Eklentiler

• CEE8A5B9-F81B-4568-96A7-44E11255887F.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 61
kendimizinkileri en azından hiç bilmeyelim direkt mevzuya dalarız aa bu muymuş der alırız
yorumlara bakıyorum geçen ay aldıkları fiyatı yazıyolar enayilik keyfi diyorum kendime aldıkça

bundan da alıcam kesiin çok kullanılıyormuş ya her ay 2 paket alsak kendimizi de mutlu etmiş oluruz belki

Ay ben bezi büyük mü almış oldum anlayan biri bakabilir mi 2 numara yenidoğana çok büyük olmaz dimi Şuan kafama dank etti

Ay ben bezi büyük mü almış oldum anlayan biri bakabilir mi 2 numara yenidoğana çok büyük olmaz dimi Şuan kafama dank etti
Bak sleepy 2 numara böyle elimi ve mouse u koydum düşün ahahahah gözünde canlansın

Eklentiler

• 16350097240984515686321954903053.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 16350097428745271599937404946606.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
Bak sleepy 2 numara böyle elimi ve mouse u koydum düşün ahahahah gözünde canlansın
Kız bunlar el kadar bişeymiş 4-8kg yazınca acaba dedim yanlış mı aldım buarada bi ara özelden bana adresini atar mısın sana ufak bi hediye yollamak istiyorum forumla bizlerle okadar uğraşıyosun ki gönlümden geçti valla teşekkür mahiyetinde tabi senin için de uygunsa

Ben şu hepsiburada kampanyasından almıstım. 1 numara ve 2 numara aldım. Ama sonradan cok kişi dedi, keske ikisini de 2 numara alsaydın diye. Bence iyi yapmışsın. Baktın bebek daha kucuk vs, marketlerden bile alırsın hemen 1 numara olanından. 2 numara daha uzun süre kullanılıyor dediler
Ayy hahaha, yaaa yerim mouse kadar popişleri mi olcak miniklerin

Ben de sanki burda okumuştum öyle bişey aklımda kalmış iyi bari bizimki avatar olursa zaten anca popişine olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…