kendime henüz hiç bakmadım çünkü son aya kadar ne kadar dana olcam bilmiyorum hahahahYaa gecelik sabahlık pijama falan baktın mı hiç, beğendiklerin var mı? Alanlar burdan da atsa fikir olur bize de
Ben öyle dantelli, tüllü, full fistolu böyle çok süslü şeyleri beğenemiyorum hiç. Sade, kibar birşey arıyorum ama tam olarak bulamadım da
medelayı duydum ya 2 küsür satışı da kirası da bilemedim hijyenikliği nasıl olur kirası satışını geçmesin sonra ondan kiralamayı hiç düşünmedim yaa ama düşünsem mi acabaAy pompayı yazmamışım, ilk başlarda elektronik ve çift taraflı olarak hastaneden de kiralayabiliyorsun. Medela cok iyi diyorlar, kiralanabiliyormuş ayrıca.
Ay masallah hersey bitmisBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Hepsi çok güzelBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
ay çıldırıyoruuuuuum ne bunlaaaarrrrr bayıldım bayıldıııııımBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Masallah kuzum ek gıdaya kadar herseyi almissin, güzel günlerde kullanınBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Ay masallah hersey bitmis
Hepsi çok güzelgüle güle kullanın miniğinle. Chicco sterilizasyon makinesinde çok gözüm var benim de. Almakla almamak arasında sürekli gidip geliyorum
Teşekkür ederiz teyzoşlarıay çıldırıyoruuuuuum ne bunlaaaarrrrr bayıldım bayıldıııııım
kaç telee yatıyor ordaaaa minnoş aşırı heveslendim aşırıııı
şimdi eşimin kredi kartını istiyorum hediye olarak kasjdad
Ya bir arkadasım ilk 3 ay kiralamıştı, sonra lansinoh almıştı. Aradadaki fark cok var diyordu kiralık olmasına rağmen. Ama kira fiyatlarına bakmadkm ben hiç, kira fiyatında öyleyse hiç değmez tabi, korkuncmedelayı duydum ya 2 küsür satışı da kirası da bilemedim hijyenikliği nasıl olur kirası satışını geçmesin sonra ondan kiralamayı hiç düşünmedim yaa ama düşünsem mi acaba
Ya evet almışken alalım dedik şu zam olayından sonra etekletimiz tutuştuMasallah kuzum ek gıdaya kadar herseyi almissin, güzel günlerde kullanınfotoda arkada bi jack sisesi görür gibi oldum hayal mi o
Bende büyüyen beşik ve 3 kapılı gardırop o sekilde olucak ama bu ay alicam sonra aldiklarimi yavaştan yikayip tek tek dolaba asicam yerlestiricem sürekli fiyat artıyor nasilsaBende büyüyen beşik dolap bide şifonyer mi diyolar çekmeceli öyleli takım alıcam. Vitaminin fazlası zararlı değil diyebiliyorum ya bana diyetisyenim fazlası idrarla atılır diyordu diyet döneminde de kullandığım ilaçlar olmuştu
Bende yine alırım ben almasam esim alir göğüs kalkani almış e bebekten resmini koydum kullanırım sanırım hiç bilmiyorum ki ihtiyaç olur muben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
elektronik ne almak lazım acabaa
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm
Çok güzel hepsi indirim varken al valla fiyatlar surlelio artıyor düşmüyor ben mobilya işimi çözucem birde büyüyen besik 3 kapılı gardırop yanina lazım şuanBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Hahaha ben de kendime olan alışverişi son aya bıraktım, ocak’ta alırım diyorum. Yoksa hepsini aynı anca çıkaramıcam zaten, kartlar şişiyor hepkendime henüz hiç bakmadım çünkü son aya kadar ne kadar dana olcam bilmiyorum hahahah
bende hem şık hem sadece bir şeyler istiyorum saten maten
ocakta bakıcam alıcam kendime kilom falan da aşağı yukarı oturmuş olurr şimdi oğluşunkiler bitsin dedim yoksa kendime başlarsan duramam gibi
Aynen öyle valla ne yaptıysak yaptık yoksa herşey ateş pahası olacakBende büyüyen beşik ve 3 kapılı gardırop o sekilde olucak ama bu ay alicam sonra aldiklarimi yavaştan yikayip tek tek dolaba asicam yerlestiricem sürekli fiyat artıyor nasilsa
Bende yine alırım ben almasam esim alir göğüs kalkani almış e bebekten resmini koydum kullanırım sanırım hiç bilmiyorum ki ihtiyaç olur mu
Çok güzel hepsi indirim varken al valla fiyatlar surlelio artıyor düşmüyor ben mobilya işimi çözucem birde büyüyen besik 3 kapılı gardırop yanina lazım şuan
kendimizinkileri en azından hiç bilmeyelim direkt mevzuya dalarız aa bu muymuş der alırızHahaha ben de kendime olan alışverişi son aya bıraktım, ocak’ta alırım diyorum. Yoksa hepsini aynı anca çıkaramıcam zaten, kartlar şişiyor hepAma fiyatlara bakınca da içim darlanıyor.
Oysho’dan 2 terlik favorilemiştim, birine 20 lira birine 60 lira zam gelmiş iki gündeDaha da yükselir bu fiyatlar zaten.
bundan da alıcam kesiin çok kullanılıyormuş ya her ay 2 paket alsak kendimizi de mutlu etmiş oluruz belkiBu arada aslında dünya kadar daha önemli almam gereken şey varken, bu hafta tek parça alışveriş yaptım. Depend hasta donunerden aklıma geldi hemen almak bilmiyorum ama sanırım hastane çantasına koymak gerekmiş
Bak sleepy 2 numara böyle elimi ve mouse u koydum düşün ahahahah gözünde canlansınAy ben bezi büyük mü almış oldumanlayan biri bakabilir mi 2 numara yenidoğana çok büyük olmaz dimi Şuan kafama dank etti
Kız bunlar el kadar bişeymişBak sleepy 2 numara böyle elimi ve mouse u koydum düşün ahahahah gözünde canlansın
Ben şu hepsiburada kampanyasından almıstım. 1 numara ve 2 numara aldım. Ama sonradan cok kişi dedi, keske ikisini de 2 numara alsaydın diye. Bence iyi yapmışsın. Baktın bebek daha kucuk vs, marketlerden bile alırsın hemen 1 numara olanından. 2 numara daha uzun süre kullanılıyor dedilerAy ben bezi büyük mü almış oldumanlayan biri bakabilir mi 2 numara yenidoğana çok büyük olmaz dimi Şuan kafama dank etti
Ayy hahaha, yaaa yerimBak sleepy 2 numara böyle elimi ve mouse u koydum düşün ahahahah gözünde canlansın
Ben de sanki burda okumuştum öyle bişey aklımda kalmış iyi bariBen şu hepsiburada kampanyasından almıstım. 1 numara ve 2 numara aldım. Ama sonradan cok kişi dedi, keske ikisini de 2 numara alsaydın diye. Bence iyi yapmışsın. Baktın bebek daha kucuk vs, marketlerden bile alırsın hemen 1 numara olanından. 2 numara daha uzun süre kullanılıyor dediler
Ayy hahaha, yaaa yerimmouse kadar popişleri mi olcak miniklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?