Yaa bende de cok fazla yeni doğan kıyafet yok mesela, 0 ay veya direk yeni doğan oluyor ya, öyle pek almadım. Elimdekiler genelde 0-3 ay diye başlıyor. Ama bir de ayrıca “yeni doğan” beden görünce diyorum acaba almak lazım mı, cok mu kucuk doğacaklar, annem hemen müdahale ediyor sıkıştırma bebegi, biraz büyük olsun daha iyi diye hahahaBen de sanki burda okumuştum öyle bişey aklımda kalmış iyi baribizimki avatar olursa zaten anca popişine olur
bence benim size hediye almam lazım çünkü aşırıı mutlu oluyorum konuştukça eşim kıskanmaya başladıKız bunlar el kadar bişeymiş4-8kg yazınca acaba dedim yanlış mı aldım buarada bi ara özelden bana adresini atar mısın sana ufak bi hediye yollamak istiyorum forumla bizlerle okadar uğraşıyosun ki gönlümden geçti valla teşekkür mahiyetinde tabi senin için de uygunsa
dün instada withbasak diye bi kullanıcı bebeğini paylaştı 0-3 ay giydirmiş çocuk içine düşmüş arkadaşlar yenidoğan da alın mutlaka diyorduYaa bende de cok fazla yeni doğan kıyafet yok mesela, 0 ay veya direk yeni doğan oluyor ya, öyle pek almadım. Elimdekiler genelde 0-3 ay diye başlıyor. Ama bir de ayrıca “yeni doğan” beden görünce diyorum acaba almak lazım mı, cok mu kucuk doğacaklar, annem hemen müdahale ediyor sıkıştırma bebegi, biraz büyük olsun daha iyi diye hahahabeden konusunda hep kafamda deli sorular, bezi de ondan dayanamayıp yine 1 numara da aldım. Elimde patlamasa bari
Canım benim burda İnsan her şeyini paylaşınca aile gibi oluyor o yüzdenbence benim size hediye almam lazım çünkü aşırıı mutlu oluyorum konuştukça eşim kıskanmaya başladı
#coksevmek #kardeslik
Ohh ohh güle gule kullanınBugün bunları aldık büyük parçalar kargoyla gelcek geriye arabamız kaldı ona henüz karar veremedik bi kaç yere daha bakmak istedikaventin emzikleri 0+ hiç bir mağazada yoktu onu kovalıcaz artık
Ya işin aslı ben de elektrikli mi alsam diyorum? Manuel bir süre sonra yorar adamı yaben sezaryen olcağımdan riske atmak istemiyorum hazır bulundurcam ya manueller yaraları daha beter yapıyor diyolar ama mochiyi duydum bir arkadaşım kullanıyor ama ilk 4 ay elektronik kullandı sonra mochiye geçmişş
elektronik ne almak lazım acabaa
hastane için gecelik alcam ya pijama acıtmasın dikişleri efil efil takılırım diye düşündüm
Ya ben kapıya yaptiricam onu sanırım. Okuldan baya hoca gelecek, rahat bulsunlarSelam kızlar isimli hastane seti yaptırmayı düşünüyormusunuz güvenilir güzel sayfalar varsa bildiğiniz paylaşırmısınız
Benimki de kizlar ne dedi, yanlış bir şey yapmayalım demeye başladıCanım benim burda İnsan her şeyini paylaşınca aile gibi oluyor o yüzdençünkü birbirini en iyi anlayan yine bizler oluyoruz kıskanması çok normal benimki de bazen soruyo
Biz çilekten aldık da daha parasını vermedik, sipariş geçtim sadece, ne zaman isterseniz o zaman ödeyin dedi.Kasım 1 maaşKasımda almaya başlicaz biz genelde eşim mesai kaldı bu ay Kasım maaşı hem ikramiyeli hem mesaili ilk maaşı olacak. Hatta mesailere geç başladı daha erken başlasa iyi olurdu
sizin hastaneler ziyaretçi alıcak mıymış yaaa nereye gitsek ziyaretçi yasak dedilerrOhh ohh güle gule kullanın
Ya işin aslı ben de elektrikli mi alsam diyorum? Manuel bir süre sonra yorar adamı yabir yandan bebek, bir yandan ev işi bir yandan o
Ya ben kapıya yaptiricam onu sanırım. Okuldan baya hoca gelecek, rahat bulsunlar
ay dün zaten çekiliş yaparken nicklerinizi okuyor ya utanmasa gruba geleyim diyecek ahahhaCanım benim burda İnsan her şeyini paylaşınca aile gibi oluyor o yüzdençünkü birbirini en iyi anlayan yine bizler oluyoruz kıskanması çok normal benimki de bazen soruyo
Yaa annem 5’li hastane cıkısı almıs, 3 set. Onlar bi yeni doğan. Baska da yok valladün instada withbasak diye bi kullanıcı bebeğini paylaştı 0-3 ay giydirmiş çocuk içine düşmüş arkadaşlar yenidoğan da alın mutlaka diyorduama küçük olmasındansa büyük olması daha iyi
3-4 parça al istersen yenidoğan nolur nolmaz ucuzlarından baktın hiç kullanmadın toz bezi yaparız
Bunu sorucam ben de, merak ediyorum şu ziyaretci işini. Bir de daha hastane odası süsleme işleri varsizin hastaneler ziyaretçi alıcak mıymış yaaa nereye gitsek ziyaretçi yasak dedilerr
ama kap süsü mutlaka yapıcam siimli takım da yaptırıcam fiyatlar 200 falandıı foto çektiririm diye show olsun sırfD
Teşekkür ederiz teyzoşuOhh ohh güle gule kullanın
Ya işin aslı ben de elektrikli mi alsam diyorum? Manuel bir süre sonra yorar adamı yabir yandan bebek, bir yandan ev işi bir yandan o
Ya ben kapıya yaptiricam onu sanırım. Okuldan baya hoca gelecek, rahat bulsunlar
Benimki de kizlar ne dedi, yanlış bir şey yapmayalım demeye başladı
Ben buraya üye olmadan önce kendi kadınmış gibi üyelik alıp aklımıza takılan her konuda buraya danışıyoduay dün zaten çekiliş yaparken nicklerinizi okuyor ya utanmasa gruba geleyim diyecek ahahha
Büyüyen beşik yanında çekmeceleri var gardırop da 3 kapılı olsun sifonyer istemiyorum büyük yumuşak bir halı koyucam yere yerde oyun alanı kalsın çok eşya sevmiyorum simdilerde..Aynen öyle valla ne yaptıysak yaptık yoksa herşey ateş pahası olacakben de oda için 3 parça bişey yaptırırım zaten odayı tıkıştırmanın anlamı yok çocuğa oyun alanı kalması lazım
Kesinlikle öyle bence de en mantıklısı o büyüyen beşikler ilersi için çok kullanışlı oluyor. Bi tek duvarların bi kısmını boyucam ben gerisi zaten sade olacakBüyüyen beşik yanında çekmeceleri var gardırop da 3 kapılı olsun sifonyer istemiyorum büyük yumuşak bir halı koyucam yere yerde oyun alanı kalsın çok eşya sevmiyorum simdilerde..
duvara led bulut fil falan koyuyorlar ya çok hoşuma gidiyor ben de onlardan alayım diyorum bir duvar öyle şenlensiiinKesinlikle öyle bence de en mantıklısı o büyüyen beşikler ilersi için çok kullanışlı oluyor. Bi tek duvarların bi kısmını boyucam ben gerisi zaten sade olacak
Ben de çok görüyorum onlardan şu örme yatak yanı yastıklarından bide led ışıklı figürlerden kesin alıcamduvara led bulut fil falan koyuyorlar ya çok hoşuma gidiyor ben de onlardan alayım diyorum bir duvar öyle şenlensiiin
Ay çok minnoş bu bayıldımBunu aldım birde bir tane daha benzerini resmini çekip atarım bugün yorgunum..
yeni doğan birde tulum çorap eldiven 2 tek alt birkaç yenidoğan zıbın aldım
gerisini 3 ay yazanlardan aldım arasında iki parmak var ama yeni Doğan'dan 3 ay yazanlar daha iyi bence yenidoğan birkaç tane yeter
Bende duvar boyamam da stiker mi yapistirsam diyordum kalp kalp filan beşiğin arkasınaKesinlikle öyle bence de en mantıklısı o büyüyen beşikler ilersi için çok kullanışlı oluyor. Bi tek duvarların bi kısmını boyucam ben gerisi zaten sade olacak
Bende duvara bir tane kitaplık düşünüyorum böyle çok yukarı asmadan 10 tane kitap aldım şimdiden dizerim kendi göz zevkim için şuan birde okurum sonra diyorumduvara led bulut fil falan koyuyorlar ya çok hoşuma gidiyor ben de onlardan alayım diyorum bir duvar öyle şenlensiiin
Ahhahaha valla üni hocası olunca muhtemelen alırlarsizin hastaneler ziyaretçi alıcak mıymış yaaa nereye gitsek ziyaretçi yasak dedilerr
ama kapı süsü mutlaka yapıcam siimli takım da yaptırıcam fiyatlar 200 falandıı foto çektiririm diye show olsun sırfD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?