2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay ne güzel maşallah ben de biseyler hissediyorum ama inşallah küçük parazitimden gelen hareketlerdir de bağırsak hareketi değildir ya ben hep çocuklara uzak duran biriydim. En sevebildigim çocuklar kendi yegenlerimdi onlari da belli bir seviyeye kadar severdim. Ben çocuk yapmam yeeeaa diye diye 31 yaşına geldim. Ama yok ya insan seviyormuş. Varlığını görmek hissetmek o kadar mutlu ediyormuş ki. En son iki hafta önce ultrasonda gülümser gibi bir hareket yaptı ben ağlamaya başladım annelik otomatik yukleniyormus gerçekten

Ben de her daim açım şekerim dusuyor sanki sabahları beyefendi uyanana kadar kalmayım kek gumleteyim

Erkek bebekler ultrasonda önde mi çıkıyor acaba ? Haftasına göre önde mi çıkıyor erkek bebişler ?
Benim kız iki kere baktı kesin dedi birkaç gün önde gidiyormuş
Kızlar kuzenimden gelen kıyafetlerin sadece minicik bir kısmı 5 çocuk büyüttü bu kıyafetler Bade 6. olacak Ama tabi her bebekte mutlaka yeni bi şeyler eklendiği için çoğu yepyeni duruyor :)
Hepsi çok güzel orda yine emzirme yastığı görüyorum lazım olur mu ki

Benim kız iki kere baktı kesin dedi birkaç gün önde gidiyormuş

Hepsi çok güzel orda yine emzirme yastığı görüyorum lazım olur mu ki
Şart değil elbette bana gelmese almazdım. Ama şimdi uyurken bacak arama koyuyorum çok rahat ettim Umarım emzirirken de görürüm faydasını :)

İlk tekmeleri ne zaman hissettiniz tam anladınız zaman yani hafta olarak yazarsanız sevinirim..ben merak ediyorum pıt pıt birşeyler duyuyorum ama taam baby diyemedim

İsim de kararsızım kız isimleri de yazsaniza bana. Asya Bensu eliz duru bunlarada su diyemiyorum fikir beklerim

Bu arada idrar enfeksiyon başlangıç dedi toz verdi yaptım gece içtim şimdi kasık ağrısı yanma yoktu yanma ishal sabahtan bu yana uyanigim

Şart değil elbette bana gelmese almazdım. Ama şimdi uyurken bacak arama koyuyorum çok rahat ettim Umarım emzirirken de görürüm faydasını :)
Mutlaka bir faydası vardır esim alicakti onuda almayalım dedim çok idareli taraf ben eşim harcar alır korkmaz hiç

Deneyimli anneler lazım mı aşırı bu emzirme yastığı????

Günaydııın bizimki beni uyandırdı resmen kıpırtısıyla ısırıcam onu ısırıcaammm babası nöbetten gelmiş onu mu hissetti naptı biz3 mutfak yolu gözüktü şimdi çok açım hep açımm hepppp yorganları yicem artık

Son düzenleme:
Ay bende daha hissetmedim yani emin olamiyorum bir türlü
Biz Asya koyacağız nasip olursa kuzum, benim yıllardır hayalim bu isim. Nasip edene şükürler olsun İsmini düşünmesi bile gözlerimi dolduruyor

Yaaa kiyamam cokn normal hissettiklerin. Aynisini bende dusunuyordum. Benim 2.karnimda hareket bile etmiyordu cok sakindi. Ama kucagima aldigimda aşik olmustum resmen insan cocuklari arasinda ne ayrim yapabiliyor nede birini digerinden fazla sevebiliyor. Dogdukca anliyorsun simdi kendini suclu hissetme ama , bende gidip magazaya bebege kiyafet bakarken kendimi suclu hissediyordum. Online aldim herseyini

Kızlar merhaba. Ben de alışveriş kararlarımı anlatayım. Sadece ana kucagi aldik. Maxi cosi şase kısmını ve üstünü arkadasim vermisti zaten. Belki baska arabaya hiç ihtiyaç olmayacak. Bir de arkadaşlarım park yatak almıştı. Hersey ofisimde daha eve goturmedim actik kurduk kaldirdik. Oda yapmicaz. Sut sagma makinesi mevzusu icin de eger ihtiyac olursa o zaman alicam. Biberon simdilik 1 tane alirim o da hastanede ihtiyaç olursa diye ama siringa tercih ederim. Küvet ve icine köpük yatak alinacak yikama için, filenin kenarlari sabundan atiyor dediler. Bebek bezi ilk zaman icin hangisi rahat ettirirse denemek için baska markalardan alirim 1 kac tane, zaten yikanabilire gecmek istiyorum. Bunların dışında gogus pedi gumus kapak krem vs onlari zaman yaklasinca alirim. Kiyafet konusunda ise en ucuz pamuklu zibinlari alirim çünkü sürekli yikanacak. Baska da ihtiyac olduğunu düşünmüyorum simdilik.

Eklentiler

• 20211018_140551.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20211018_140546.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 95
  • 20211018_135509.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 20211018_135459.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…