İnstagramdan babynest.tasarim diye bir sayfadan sipariş verdim. Bu fotoğraftakilere ek olarak emzirme önlüğü, puset örtüsü ve normal örtü gibi bişey varKuzu babynest i nerden aldin guzel mi fotolasana bizi bize de fikir olsun
Aa ne tatli yuvarlak mi hic böyle görmemiştim, güle güle kullanınİnstagramdan babynest.tasarim diye bir sayfadan sipariş verdim. Bu fotoğraftakilere ek olarak emzirme önlüğü, puset örtüsü ve normal örtü gibi bişey var
Teşekkür ederizAa ne tatli yuvarlak mi hic böyle görmemiştim, güle güle kullanın
Tamamdır sen nasıl istersen :)Canım rica etsem aldığının fotoğrafını atabilir misin sana zahmet olmazsabu arada ne adres yazabildim sana ne senin adresi alabildim hafta sonu yoğun geçiyor hafta içi halledelim hayırlısı ile
Perşembe acile gittiğimde 183 gram di salı tekrar gittim 215 olmuş sonra cumartesi tekrar 261 yani anliycagimiz bu haftalar hızlı artış başlıyorDünden bugüne daha ağırmış gibi hissediyorum ya 1 günde bu kadar büyür mü acaba karnımda da daha bi doluluk hissi var
Aha ayni benDünden bugüne daha ağırmış gibi hissediyorum ya 1 günde bu kadar büyür mü acaba karnımda da daha bi doluluk hissi var
Normal normalNormal dimihep bi arada kalmışlık hissediyorum şu an. Geçen gün girdim miniğe alayım diye ablasına alıp çıktım Dedim en iyisi beraber almak sanırım. Ben de bi akşam kızımı yanıma oturtup kardeşine seçelim deyip toplu almayı planlıyorum onlinedan
kraft time x trendyoldann 3300e aldım kuzuuKızlar bebek arabasını aldınız mı? Aldıysanız eğer hangi marka tercih ettiniz? Almadıysanız da içinize sinen almayı planladiginiz bir marka var mı? Bir de internet uzerinden mi almayı tercih ediyorsunuz? Ya bugün biraz yakından gezdim internette gezmeyi saymiyorum bile. Bu olay derya deniz dünyanın markası var. Benim hafiften kafalar yandı yani anlayacaginizhelp me piliizzz
dun bir misafirim vardı aynı onun gibi olmuş antalya tıp da 5 aylik bebeği almışlar cocuk yaşamaz demişler şimdi cocuk 2 yaşında yasamisEvet malesef bebeği almak zorunda kaldılar. Enfeksiyon cok yükselmiş. Bebeği aldıktan sonra bir hafta antibiyotik tedavisi uygulandı hastanede. Şimdi evde sanırım.
Rabbim sabırlar versin
Evet malesef bebeği almak zorunda kaldılar. Enfeksiyon cok yükselmiş. Bebeği aldıktan sonra bir hafta antibiyotik tedavisi uygulandı hastanede. Şimdi evde sanırım.
Rabbim sabırlar versin inşallah.
sen doakolik ile eşleştin canıım onunla özelden adres vs paylaşırsınııız bir süre falan koymadık kime ne zaman uygunsaa gönderir diyeeSelam kızlar, ben uzun uzun haftasonu takip edemiyorum ama çekilişin detayları konuşuldu mu bir süremiz var mı onları öğrenebilir miyim?
Canım merhaba benimde rahmim boru seklindeymis sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nedir , önümüzdeki günlerde transferim olucakBenim de bugün kontrolüm vardı16+3 teyiz. Şimdilik her şey yolunda. 9 kasımda ayrıntılı ultrason randevusu aldık. Bende yarım rahim olduğundan rahim ağzı kısalığı sorunu olabilir diye yakın takipteydim. Şimdi normal sınırda ama uzun yolculuk yasak ve progestan fitile tekrar başlıyorum. Rahim ağzını kalınlaştırmaya yardımcıymış.
Aa bakalım bu modele dekraft time x trendyoldann 3300e aldım kuzuu
hafif çift yön çok yer kaplamıyor portbebesiyle de katlanıyor pusetinde ekstra bel desteği falan vardı konforu da hoşumuza gittikriterlerimize uyduuu
Canım merhaba benimde rahmim boru seklindeymis sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nedir , önümüzdeki günlerde transferim olucak
Ben almamıştım ve en rahat koltuğun koluydu haklısınBen hiç rahat edememiştim mesela emzirme yastığıyla. Bi türlü olduramadım en son kolumu koltuğa yaslayıp emzirdim
Merak etme canım hepimizde durum aynı. H.sonu e bebeğe gittik oğlum bebek oyuncağı gördü anne bunu alalım kardeşime doğana kadar ben oynarım ama dedi tabi bende duygular şelaleNormal dimihep bi arada kalmışlık hissediyorum şu an. Geçen gün girdim miniğe alayım diye ablasına alıp çıktım Dedim en iyisi beraber almak sanırım. Ben de bi akşam kızımı yanıma oturtup kardeşine seçelim deyip toplu almayı planlıyorum onlinedan
Ahh yerim ben onu abla candırNormal normalhatta 3.ye hamile kaldigimda , daha 1 yasina yeni girmisti 2.kizim . Daha cok kucuk diye aglamistim, buyuk kizim daha ilk kardesine alisamadan tekrar abla olacak diye aglamistim ama simdi gercekten cok tatlilar . Hastanede kalirken aklin buyuğünde kaliyor . Bunlar hep normal seyler. Bende buyuk kizimla beraber sectim , onunda fikrini alayim dedim. Cok hevesli
Doğurana kadar hatta doğurduktan sonra da bi süre böyle gidip gelcez heraldeBen almamıştım ve en rahat koltuğun koluydu haklısın
Merak etme canım hepimizde durum aynı. H.sonu e bebeğe gittik oğlum bebek oyuncağı gördü anne bunu alalım kardeşime doğana kadar ben oynarım ama dedi tabi bende duygular şelaleZaten abisinden kalan tonla şey var o kadar az şey var ki alınacak bazen onu bile kendime dert ediniyorum.
ayyy oh yarasın yarasııııın ben tatlıya aşırı düştüm ya aşırııı pasta arası baklava yedim bugün resmen aklım daha yiyemediklerimde kajsdhahdkjaBu arada böyle bir iştah açılması yok kızlaryesem yesem bi daha yesem. Sabah gözümü ne yesem diye açıyorum. Öğlen akşam da öyle. Doymuyorum. İşin kötü tarafı reflü de başladı. Rahatsız da oluyorum aslında.yediklerim boğazıma kadar çıkıyo sonra Yemek yerken sonrasındaki tatlıyı düşünüyorum.
Bir de meyveye çok düştüm. O da şeker aslında.
Eşim dün yaaa bi anda büyüdün dimi dedi hayatının hatasını yaparakbi de böyle sevimli söylüyo. Beni panda gibi görüyo heralde
Bi bozuldumbi daha sanmıyorum ki doğuma kadar kilo , göbek , büyümekle ilgili bi konu açsın yemeye devam
Çok geriden geliyorum, yazılanları atlamak istemiyorum bu ara yoğunum hiç gelemiyorum ve geri kalıyorum. Fiyat hiç almadım ikiliyi karşıladı sigortam bunu da karşılar diye düşünüyorum.sabaha bende istedim ama 12:55 e buldum randevusen nerde yaptırcaksın istte fiyat ne aldınnn
6 kasımda yaptıracak 5 kişi oldukk ilk randevuyu aldım saat 9senin kaçtaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?