2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzu babynest i nerden aldin guzel mi fotolasana bizi bize de fikir olsun
İnstagramdan babynest.tasarim diye bir sayfadan sipariş verdim. Bu fotoğraftakilere ek olarak emzirme önlüğü, puset örtüsü ve normal örtü gibi bişey var

Eklentiler

• IMG20211024202323.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG20211024202221.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 89
Canım rica etsem aldığının fotoğrafını atabilir misin sana zahmet olmazsabu arada ne adres yazabildim sana ne senin adresi alabildim hafta sonu yoğun geçiyor hafta içi halledelim hayırlısı ile
Tamamdır sen nasıl istersen :)

Dünden bugüne daha ağırmış gibi hissediyorum ya 1 günde bu kadar büyür mü acaba karnımda da daha bi doluluk hissi var
Perşembe acile gittiğimde 183 gram di salı tekrar gittim 215 olmuş sonra cumartesi tekrar 261 yani anliycagimiz bu haftalar hızlı artış başlıyor

Selam kızlar, ben uzun uzun haftasonu takip edemiyorum ama çekilişin detayları konuşuldu mu bir süremiz var mı onları öğrenebilir miyim?

Normal normal hatta 3.ye hamile kaldigimda , daha 1 yasina yeni girmisti 2.kizim . Daha cok kucuk diye aglamistim, buyuk kizim daha ilk kardesine alisamadan tekrar abla olacak diye aglamistim ama simdi gercekten cok tatlilar . Hastanede kalirken aklin buyuğünde kaliyor . Bunlar hep normal seyler. Bende buyuk kizimla beraber sectim , onunda fikrini alayim dedim. Cok hevesli

kraft time x trendyoldann 3300e aldım kuzuu
hafif çift yön çok yer kaplamıyor portbebesiyle de katlanıyor pusetinde ekstra bel desteği falan vardı konforu da hoşumuza gitti kriterlerimize uyduuu

Evet malesef bebeği almak zorunda kaldılar. Enfeksiyon cok yükselmiş. Bebeği aldıktan sonra bir hafta antibiyotik tedavisi uygulandı hastanede. Şimdi evde sanırım.
Rabbim sabırlar versin
dun bir misafirim vardı aynı onun gibi olmuş antalya tıp da 5 aylik bebeği almışlar cocuk yaşamaz demişler şimdi cocuk 2 yaşında yasamis
Evet malesef bebeği almak zorunda kaldılar. Enfeksiyon cok yükselmiş. Bebeği aldıktan sonra bir hafta antibiyotik tedavisi uygulandı hastanede. Şimdi evde sanırım.
Rabbim sabırlar versin inşallah.

Selam kızlar, ben uzun uzun haftasonu takip edemiyorum ama çekilişin detayları konuşuldu mu bir süremiz var mı onları öğrenebilir miyim?
sen doakolik ile eşleştin canıım onunla özelden adres vs paylaşırsınııız bir süre falan koymadık kime ne zaman uygunsaa gönderir diyee

Canım merhaba benimde rahmim boru seklindeymis sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nedir , önümüzdeki günlerde transferim olucak

kraft time x trendyoldann 3300e aldım kuzuu
hafif çift yön çok yer kaplamıyor portbebesiyle de katlanıyor pusetinde ekstra bel desteği falan vardı konforu da hoşumuza gitti kriterlerimize uyduuu
Aa bakalım bu modele de

Canım merhaba benimde rahmim boru seklindeymis sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nedir , önümüzdeki günlerde transferim olucak

Tüp bebekle hem de 3.denememde hamile kaldım :) merak etmeyin rahim hamile kalınca büyüyor, gelişiyor. Sadece daha sık kontrol edileceksiniz ve rahim ağzı kontrolü yapılacak. İnşallah 1.seferde hamile kalırsınız :)

Ben hiç rahat edememiştim mesela emzirme yastığıyla. Bi türlü olduramadım en son kolumu koltuğa yaslayıp emzirdim
Ben almamıştım ve en rahat koltuğun koluydu haklısın
Merak etme canım hepimizde durum aynı. H.sonu e bebeğe gittik oğlum bebek oyuncağı gördü anne bunu alalım kardeşime doğana kadar ben oynarım ama dedi tabi bende duygular şelale Zaten abisinden kalan tonla şey var o kadar az şey var ki alınacak bazen onu bile kendime dert ediniyorum.

Ahh yerim ben onu abla candır Benim de ablam var, bizim aramızda 9 yaş var. Eşim hep ablasına bu kadr düşkün biri , bu kadar seven biri kendi çocuğuna nasıl kardeş yapmaz şaşırıyorum derdi. Zamanı varmış demek ki . Yaptım çok şükür oldu inşallah kıymetini bilirler birbirlerinin Onların heyecanı zaten insanı daha da motive ediyo

Doğurana kadar hatta doğurduktan sonra da bi süre böyle gidip gelcez heralde benim büyük eşyalar genelde duruyor ama kıyafetlerin hepsini dağıtmıştım En başından her şeyiyle almam gerekcek. Bu sefer akıllandım zaten ihtiyaç dışında almam ,büyüdükçe gerektikçe alırım ama o bile dediğin gibi vicdan yaptırıyo

Bu arada böyle bir iştah açılması yok kızlar yesem yesem bi daha yesem. Sabah gözümü ne yesem diye açıyorum. Öğlen akşam da öyle. Doymuyorum. İşin kötü tarafı reflü de başladı. Rahatsız da oluyorum aslında.yediklerim boğazıma kadar çıkıyo sonra Yemek yerken sonrasındaki tatlıyı düşünüyorum.
Bir de meyveye çok düştüm. O da şeker aslında.
Eşim dün yaaa bi anda büyüdün dimi dedi hayatının hatasını yaparak bi de böyle sevimli söylüyo. Beni panda gibi görüyo heralde
Bi bozuldum bi daha sanmıyorum ki doğuma kadar kilo , göbek , büyümekle ilgili bi konu açsın yemeye devam

ayyy oh yarasın yarasııııın ben tatlıya aşırı düştüm ya aşırııı pasta arası baklava yedim bugün resmen aklım daha yiyemediklerimde kajsdhahdkja

sen nerde yaptırcaksın istte fiyat ne aldınnn
6 kasımda yaptıracak 5 kişi oldukk ilk randevuyu aldım saat 9 senin kaçtaa
Çok geriden geliyorum, yazılanları atlamak istemiyorum bu ara yoğunum hiç gelemiyorum ve geri kalıyorum. Fiyat hiç almadım ikiliyi karşıladı sigortam bunu da karşılar diye düşünüyorum.sabaha bende istedim ama 12:55 e buldum randevu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…