Ben hiç rahat edememiştim mesela emzirme yastığıyla. Bi türlü olduramadım en son kolumu koltuğa yaslayıp emzirdimKızlar emzirme yastığı olmazsa olmaz bişey değil. Evinizdeki orta sertlikteki bir yastık da iş görür. Yenidoğduğunda kolunuzun altını size rahat gelen herhangi birşeyle de destekleyebilirsiniz.
Normal dimiYaaa kiyamamcokn normal hissettiklerin. Aynisini bende dusunuyordum. Benim 2.karnimda hareket bile etmiyordu cok sakindi. Ama kucagima aldigimda aşik olmustum resmen insan cocuklari arasinda ne ayrim yapabiliyor nede birini digerinden fazla sevebiliyor. Dogdukca anliyorsun simdi kendini suclu hissetme ama , bende gidip magazaya bebege kiyafet bakarken kendimi suclu hissediyordum. Online aldim herseyini
Canım çok nadir göbek deliğimin altında hissediyorum onda da bence baş aşağı duruyo ayaklarını hissediyorum. Onun dışında hep kasık bçlgesinde benimki deSiz minnaklarınızı tam olarak nerde hıssedıyosunz acabaaa ben bayagı asagılarda hıssedıyorum da tekmelerını ama gobegım yukarda gayet kız cocugu kasıkta gezer dıyolar ama ondanmı benımkı asagıda mı bılemedımbu arada bugun oglumla oynarken yanlıslıkla ayagından karnıma bır tekme geldı nysekı agrı sızı olmadı ıcerdekıde benı tekmelemeye devam ettıgı ıcın ıcım rahatladı ama korkuttular benı keratalar
Yaa evet bende oyle cok nadır gobek cevresınde heralde oda mınnak ellerı olabılırCanım çok nadir göbek deliğimin altında hissediyorum onda da bence baş aşağı duruyo ayaklarını hissediyorum. Onun dışında hep kasık bçlgesinde benimki de
Bende hep panıktım esım bundada aynı hassaslıkta olursun dıyo ama ben ısrarla daha rahat olcagımı dusunuyorumYaaaainşallah canım benim o zamanın hayali var hep bizde. Planlar 4 kişilik yapılmaya başladı
En en istediğim şey rahatlıkİlk kızımda hep bi panik hali vardı ilk zamanlar deli gibiydim şimdi bu bebek nasıl büyücekten ziyade bu 2 kızı nasıl dengeleyip büyütürüm sorusu var kafamda
annesiiii biii doğsun annesiiii de gör senalıp canının içine sokası geliyo insnın evlat çok başka bişeymiş İyi ki varlar
Canım bizde iki haftadir geziyoruz ama netleştiremedik her gittigimizde başka bişey beğeniyoruzKızlar bebek arabasını aldınız mı? Aldıysanız eğer hangi marka tercih ettiniz? Almadıysanız da içinize sinen almayı planladiginiz bir marka var mı? Bir de internet uzerinden mi almayı tercih ediyorsunuz? Ya bugün biraz yakından gezdim internette gezmeyi saymiyorum bile. Bu olay derya deniz dünyanın markası var. Benim hafiften kafalar yandı yani anlayacaginizhelp me piliizzz
Beynim bebek alisverisi konusunda çorba oldu iyice herşeyin bir ayrıntısı varCanım bizde iki haftadir geziyoruz ama netleştiremedik her gittigimizde başka bişey beğeniyoruzinternetten videoları izleyip karar vericez ve yüksek ihtimal internetten alıcaz. Çünkü mağazada fiyatlar daha pahalı. Eğer marka ve modele karar verirsek canlı görmek için mağazaya gider bakarız en son aşama. Ama çok zor bir konu çünkü derya deniz dediğin gibi yüzlerce marka ve model var. Siz travel mi alcaksiniz mesela ya da baston mu ya da kabin boy mu biz buna bile karar veremedik
Aldık canım bizde Maxi cosi lila cp , ama öncesinde pegprego ve Kraft lima ya bakmıştık onlarda hoşumuza gitti kullanımı.zaten nerdeyse aynı birbirlerinin. Şimdi fiyatlar artık iyice uçarKızlar bebek arabasını aldınız mı? Aldıysanız eğer hangi marka tercih ettiniz? Almadıysanız da içinize sinen almayı planladiginiz bir marka var mı? Bir de internet uzerinden mi almayı tercih ediyorsunuz? Ya bugün biraz yakından gezdim internette gezmeyi saymiyorum bile. Bu olay derya deniz dünyanın markası var. Benim hafiften kafalar yandı yani anlayacaginizhelp me piliizzz
Biz dun aldık, prego Quattro vip alalım diye çıktık, escalade modelini aldık geldikKızlar bebek arabasını aldınız mı? Aldıysanız eğer hangi marka tercih ettiniz? Almadıysanız da içinize sinen almayı planladiginiz bir marka var mı? Bir de internet uzerinden mi almayı tercih ediyorsunuz? Ya bugün biraz yakından gezdim internette gezmeyi saymiyorum bile. Bu olay derya deniz dünyanın markası var. Benim hafiften kafalar yandı yani anlayacaginizhelp me piliizzz
Araştırayım bu markayı daAldık canım bizde Maxi cosi lila cp , ama öncesinde pegprego ve Kraft lima ya bakmıştık onlarda hoşumuza gitti kullanımı.zaten nerdeyse aynı birbirlerinin. Şimdi fiyatlar artık iyice uçar
Valla ben saatlik sisiyormus gibi hissediyorum olabilir yaniDünden bugüne daha ağırmış gibi hissediyorum ya 1 günde bu kadar büyür mü acaba karnımda da daha bi doluluk hissi var
Canım rica etsem aldığının fotoğrafını atabilir misin sana zahmet olmazsaBiz dun aldık, prego Quattro vip alalım diye çıktık, escalade modelini aldık geldik
Kolunun 2 yana dönmesi, portbebe ile katlanması, az yer kaplaması, pusetin güvenliği önceliğimiz oldu. Ben hep şeyden korkuyordum, pusetler kopuyormus ama pregoda oyle bir şey yok. Oturma yeri ile sap alakasiz bağlantı yerleri.
Chicco ile Kraft 2 3 yıldır yeni araba uretmiyormus sanırım. Satıcı öyle söyledi. Mamas papaslarda güzel ama çok yüksek fiyatı.
Ben de daha zamlanmadan yil bitmeden besiktir arabadır gadolaptir tamamlayım diyorum ama bakalımBende ağır olmayan bebekten ve sonra kullanılan pusetli puset takılıp cikan hafif kolay kapanan birşey istiyorum
ama fiyatları uçmuş resmen..
uygun fiyatlı bir 4 baby mi var o şekilde sanırım bu araba..
En sona sanırım araba kalicak benim bugün emzirme yastığı aldım çok faydalı oluyormuş bebeği emzirirken...
Simdide yatakta uyurken kendim kullanırım diyorum
A101 den 45 tl fermuarlı dış kilif yıkanıyor beğendim
Hemen bu markayı da listeye ekliyorumBiz dun aldık, prego Quattro vip alalım diye çıktık, escalade modelini aldık geldik
Kolunun 2 yana dönmesi, portbebe ile katlanması, az yer kaplaması, pusetin güvenliği önceliğimiz oldu. Ben hep şeyden korkuyordum, pusetler kopuyormus ama pregoda oyle bir şey yok. Oturma yeri ile sap alakasiz bağlantı yerleri.
Chicco ile Kraft 2 3 yıldır yeni araba uretmiyormus sanırım. Satıcı öyle söyledi. Mamas papaslarda güzel ama çok yüksek fiyatı.
Kuzu babynest i nerden aldin guzel mi fotolasana bizi bize de fikir olsunBen de daha zamlanmadan yil bitmeden besiktir arabadır gadolaptir tamamlayım diyorum ama bakalımben babynest set yaptırdım 10 parçalı içinde emzirme yastigi da var nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama olması gerek heralde diye yaptırdık gitti
Emzirme yastığını beline doğru koy bebeği kucağına al baktım anladım gerçekten bebeği göğüs kısmına getiriyor kolun agrimazBen de daha zamlanmadan yil bitmeden besiktir arabadır gadolaptir tamamlayım diyorum ama bakalımben babynest set yaptırdım 10 parçalı içinde emzirme yastigi da var nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama olması gerek heralde diye yaptırdık gitti
Evet malesef bebeği almak zorunda kaldılar. Enfeksiyon cok yükselmiş. Bebeği aldıktan sonra bir hafta antibiyotik tedavisi uygulandı hastanede. Şimdi evde sanırım.kızlar teacher napti kesin bebek alındı mı haberi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?