2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar emzirme yastığı olmazsa olmaz bişey değil. Evinizdeki orta sertlikteki bir yastık da iş görür. Yenidoğduğunda kolunuzun altını size rahat gelen herhangi birşeyle de destekleyebilirsiniz.
Ben hiç rahat edememiştim mesela emzirme yastığıyla. Bi türlü olduramadım en son kolumu koltuğa yaslayıp emzirdim

Normal dimi hep bi arada kalmışlık hissediyorum şu an. Geçen gün girdim miniğe alayım diye ablasına alıp çıktım Dedim en iyisi beraber almak sanırım. Ben de bi akşam kızımı yanıma oturtup kardeşine seçelim deyip toplu almayı planlıyorum onlinedan

Canım çok nadir göbek deliğimin altında hissediyorum onda da bence baş aşağı duruyo ayaklarını hissediyorum. Onun dışında hep kasık bçlgesinde benimki de

Canım çok nadir göbek deliğimin altında hissediyorum onda da bence baş aşağı duruyo ayaklarını hissediyorum. Onun dışında hep kasık bçlgesinde benimki de
Yaa evet bende oyle cok nadır gobek cevresınde heralde oda mınnak ellerı olabılır
Bende hep panıktım esım bundada aynı hassaslıkta olursun dıyo ama ben ısrarla daha rahat olcagımı dusunuyorum

Kızlar bebek arabasını aldınız mı? Aldıysanız eğer hangi marka tercih ettiniz? Almadıysanız da içinize sinen almayı planladiginiz bir marka var mı? Bir de internet uzerinden mi almayı tercih ediyorsunuz? Ya bugün biraz yakından gezdim internette gezmeyi saymiyorum bile. Bu olay derya deniz dünyanın markası var. Benim hafiften kafalar yandı yani anlayacaginiz help me piliizzz

Canım bizde iki haftadir geziyoruz ama netleştiremedik her gittigimizde başka bişey beğeniyoruz internetten videoları izleyip karar vericez ve yüksek ihtimal internetten alıcaz. Çünkü mağazada fiyatlar daha pahalı. Eğer marka ve modele karar verirsek canlı görmek için mağazaya gider bakarız en son aşama. Ama çok zor bir konu çünkü derya deniz dediğin gibi yüzlerce marka ve model var. Siz travel mi alcaksiniz mesela ya da baston mu ya da kabin boy mu biz buna bile karar veremedik

Beynim bebek alisverisi konusunda çorba oldu iyice herşeyin bir ayrıntısı var hayır uygun fiyatlı mi olsa yoksa 300-500 daha fazla verip pahalıdır vardır bir hikmeti mi desek bilemiyorum hele artık alışveriş olayına başladığımdan beri beynim çorba oldu benim de tek netlestirebildigim travel sistem almak belki biraz büyüdüğünde portatif olsun diye ucuzundan baston da alabiliriz.

Aldık canım bizde Maxi cosi lila cp , ama öncesinde pegprego ve Kraft lima ya bakmıştık onlarda hoşumuza gitti kullanımı.zaten nerdeyse aynı birbirlerinin. Şimdi fiyatlar artık iyice uçar

Biz dun aldık, prego Quattro vip alalım diye çıktık, escalade modelini aldık geldik
Kolunun 2 yana dönmesi, portbebe ile katlanması, az yer kaplaması, pusetin güvenliği önceliğimiz oldu. Ben hep şeyden korkuyordum, pusetler kopuyormus ama pregoda oyle bir şey yok. Oturma yeri ile sap alakasiz bağlantı yerleri.
Chicco ile Kraft 2 3 yıldır yeni araba uretmiyormus sanırım. Satıcı öyle söyledi. Mamas papaslarda güzel ama çok yüksek fiyatı.

Aldık canım bizde Maxi cosi lila cp , ama öncesinde pegprego ve Kraft lima ya bakmıştık onlarda hoşumuza gitti kullanımı.zaten nerdeyse aynı birbirlerinin. Şimdi fiyatlar artık iyice uçar
Araştırayım bu markayı da günden güne artıyor belki ucuzlar diye beklettim urunler daha da zamlandi şimdi alırsak artık doğuma kadar ödemesi vs bitmiş olur napalim

Bende ağır olmayan bebekten ve sonra kullanılan pusetli puset takılıp cikan hafif kolay kapanan birşey istiyorum
ama fiyatları uçmuş resmen..
uygun fiyatlı bir 4 baby mi var o şekilde sanırım bu araba..

En sona sanırım araba kalicak benim bugün emzirme yastığı aldım çok faydalı oluyormuş bebeği emzirirken...
Simdide yatakta uyurken kendim kullanırım diyorum
A101 den 45 tl fermuarlı dış kilif yıkanıyor beğendim

Canım rica etsem aldığının fotoğrafını atabilir misin sana zahmet olmazsabu arada ne adres yazabildim sana ne senin adresi alabildim hafta sonu yoğun geçiyor hafta içi halledelim hayırlısı ile

Ben de daha zamlanmadan yil bitmeden besiktir arabadır gadolaptir tamamlayım diyorum ama bakalım ben babynest set yaptırdım 10 parçalı içinde emzirme yastigi da var nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama olması gerek heralde diye yaptırdık gitti

Hemen bu markayı da listeye ekliyorum

Kuzu babynest i nerden aldin guzel mi fotolasana bizi bize de fikir olsun

Emzirme yastığını beline doğru koy bebeği kucağına al baktım anladım gerçekten bebeği göğüs kısmına getiriyor kolun agrimaz

Kedi kızımı kucağıma aldım baktık o numara

kızlar teacher napti kesin bebek alındı mı haberi olan var mı
Evet malesef bebeği almak zorunda kaldılar. Enfeksiyon cok yükselmiş. Bebeği aldıktan sonra bir hafta antibiyotik tedavisi uygulandı hastanede. Şimdi evde sanırım.
Rabbim sabırlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…