Kızlar sizce hem babyneste hem de 4 mom ya da türevi birseye ihtiyac var mı? 4 mom türevi bişey alırsam baby nest almasam mı diyorum?Kıyafet konusunu o kadar abartmışız ki şu ana kadar verdiğim kıyafetin haddi hesabı yok ona rağmen çok var hala. Benim eşim de benim gibi çok takıntılı kıyafete ne büyük aldırır ne de küçüleni giydirmezsağolsun oğlum da uzun boylu kıyafet ve ayakkabı yıl içinde çok kez almamız gerekiyordu şimdi şimdi anca düzene girdik Arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu vs hep var zaten. Odasına beşik dolap falan aldık sadece büyük olarak ana kucağı kaldı. Geçen sana sormuştum 4 moms için Ama karar veremedim daha bakıyorum.
Onlar ne diye sorsam, cahil mi kalırım acaba?Kızlar sizce hem babyneste hem de 4 mom ya da türevi birseye ihtiyac var mı? 4 mom türevi bişey alırsam baby nest almasam mı diyorum?
Valla gittik aldık, inşallah kız da rahat eder içinde. Bir hayırlısı ile şu 4 ay geçse de, alsak kucaklarimiza artıkVayy harika bayıldım
Canım merhaba neden ogrendmedin bende salı günü doktoru değiştirince öğrendim.. öğrenmeden önce başladım alışverişe ama unixec renkler gri yeşil sarı beyaz o şekilde aldım sıkıntı yok yani.. şimdide kız diye pembe devam ediyorumCinsiyeti belli olmayan bebeğime ben bişey alamıyorumahh bu doktor ahh
Hayırlı uğurlu olsunValla gittik aldık, inşallah kız da rahat eder içinde. Bir hayırlısı ile şu 4 ay geçse de, alsak kucaklarimiza artık
Biz odasını da aldık hanfendinin
Çilekten ben beğenmiştim baya önce, annem alacaktı Ankara'dan baktık, pazartesi fiyatlar %30 zamlanacakmis, siparişi geçtik. Ödemesini yapmadık daha, Aralık'ta yapicaz.
Ben çok kararsızım çünkü 4 moms türevlerine göre çok pahalı, bebişlerin de hali belli olmuyor. Şimdiden alırsam bi de sevmezse elimde patlamasa diyorum ama kendimi biliyorum doğumu beklemeden alırımKızlar sizce hem babyneste hem de 4 mom ya da türevi birseye ihtiyac var mı? 4 mom türevi bişey alırsam baby nest almasam mı diyorum?
Koltuğun üzerinde çocuk bırakma amanBen çok kararsızım çünkü 4 moms türevlerine göre çok pahalı, bebişlerin de hali belli olmuyor. Şimdiden alırsam bi de sevmezse elimde patlamasa diyorum ama kendimi biliyorum doğumu beklemeden alırımbagi diye başka bir ana kucağı gördüm geçen fiyatı daha uygundu ona da bakıcam. Babynest e gelince o sadece yatırmak için hani koltuğun üstüne falan direk bırakmıyım çocuğu diye olsa da olur olmasa da Çünkü insan kendine bi llyöntem buluyor muhakkak.
Yanıma ben de almadım hiç, yatarken emzirir kimisi hiç denemedim bile çok takarım öyle şeylere Allah korusun. İnsan paranoyak oluyor zagen.benim koltuklarım çok geniş üstüne örtü serip arkasına battaniyeyi rulo yapıp destekliyordum öyle uyumayı çok severdi, her bebeğin rutini başka oluyor.Koltuğun üzerinde çocuk bırakma aman
Kendi yatağıma almayada karşıyım tehlikeli anne yanı park beşik
Bilmişlik için demedim inan bende acemi anne adayı ama düşer diye koltuktan ve yatakta oldu ki uykuya daldım kolumu bacağımı atsam üstüneYanıma ben de almadım hiç, yatarken emzirir kimisi hiç denemedim bile çok takarım öyle şeylere Allah korusun. İnsan paranoyak oluyor zagen.benim koltuklarım çok geniş üstüne örtü serip arkasına battaniyeyi rulo yapıp destekliyordum öyle uyumayı çok severdi, her bebeğin rutini başka oluyor.
Dün gece 12 de alacak tatlı bulamayıp sarelle ve petibör söyledim getirdenGünaydın cici kızlar. Karşı konulamaz iştahıma her sabah tartıda farklı bir kilo eşlik ediyor tabi haliyleinşallah 15 kiloyu geçmeden tamamlarım bu serüveni
Ahahha bu ben yaaDün gece 12 de alacak tatlı bulamayıp sarelle ve petibör söyledim getirdenyalnız degilsin canım. Şimdi bir tartılıcam canım ne olmuşum. İstediğin kadar ye, en çok kiloyu tatlı aldırıyor. Yedikten sonra degil, yemeden önce pişman olabilsem
Yok canım benim olur mu hiç öyle anlamadım zatenBilmişlik için demedim inan bende acemi anne adayı ama düşer diye koltuktan ve yatakta oldu ki uykuya daldım kolumu bacağımı atsam üstüne
Bende smdiue kadar 3 kilo aldım , iştah çok açık herseyi yemek istiyorum tatliya karşı dayanamiyorumİştahın en açıldığı döneme giriyoruz kızlarama bazısında ilk 7 ay anne kilo alıyor sonra sadece bebek alıyor öyle olalım diye umut ediyorum hiç öğle yemeği sevmeyen ben saat 12-1 oldu mu ne yesem diye dolabı karıştırmaya başladım şimdiye kadar 5 kg aldım 12-13 kg yu geçmesek yaa
Kayısı olmadı kompostosu şekersizKızlar şu lanet kabızlığa karşı bi çözümünüz var mı çok fenayım ya normaldede sık kabızlık yaşayan biriyim demir ilacına da başladım oda iyice kabız yaptı ayrıca mide bulantısıda yapıyor sizdede yaptı mı ?
Benım denedıgım demır hapların hepsı benı mahvettı burda bır arkadas ocean mıcroferı onermişti onu aldım gercekten yan etkısı daha az onu deneyebılırsnzKızlar şu lanet kabızlığa karşı bi çözümünüz var mı çok fenayım ya normaldede sık kabızlık yaşayan biriyim demir ilacına da başladım oda iyice kabız yaptı ayrıca mide bulantısıda yapıyor sizdede yaptı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?