2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun acil şifalar

Bende öyle düşünüyorum şimdi göbek o kadar aşırı değil sonra yere birşey düşse almak zor.. hoş bana ev işi yasak annem gelicek.
Aynen sen bırak, annen yapsın. Sen oturdugun yerden paketle :)

Son düzenleme:
Kızlar emzirme yastığı olmazsa olmaz bişey değil. Evinizdeki orta sertlikteki bir yastık da iş görür. Yenidoğduğunda kolunuzun altını size rahat gelen herhangi birşeyle de destekleyebilirsiniz.
ben şöyle bişey yaptım evde büyükçene bşr yastığım vardı. sinir oluyırdum ona . trendyoldan emzirme yastık kılıfı satılıyor. ondan aldım. yastığın için kılıfa tıktımo kazulet yastıktan kurtuldum emziröe yastığım oldu

Canım ilk çocuğun heyecanı, hevesi ve tecrübesizliği var şimdi deneyimlisin neyi alınacak ne lazım az çok biliyorsun ondan bence almamış olman e bide kızından kalanlarda vardır kullanırım dediğin Her çocuk ayrı seviliyor zaten önceliğinin şuan kızın olması çok normal çünkü bebişin için yapabileceğin fazla bişey yok bu zamanlarda doğduğu zaman ikisiyle de çok güzel ilgileneceğine eminim
Benim detaylıdan sonra iştahım kalmadı yediğim her şey vicdan azabı oluyor valla
Asya ve Duru hoşuma gitti kulağa güzel geliyor Eliz in anlamı ne ?

Elimi koyunca bende hissedemiyorum icerden kıpır kıpır.. Esime sarilincada aynen kıpır kıpır ama sıkıştığı icin mi baba sevgisinden mi bilemiom

Bende çöp dahi almayanlardanim arkidisim puset ve bebek arabasi verdi birde elektrikli göğüs pompasi icine hic kullanmadigi biberon ve emzikler koymuş saolsun cantali bol aparatli bisi..

Yilbasina doğru alışveriş yapalım dedik eksik gedik aliriz inşallah... Fiyatlar surekli zamlandigi icin biraz dolar ve eur almıştık ayni oranda arttiklarini varsayarak alisveris doneminde onları kullanırız dedik bakalim...

Ben tam hafta gün veremiyorum ama kabaca 18+0 diyeyim. Bugün 18+6 ve çok net hissediyorum. Dün kuzenim elini koydu 2 kere üst üste o da çok net hissetti. Eşim de hissetmişti :) Ama adına tekme diyemem kayma, baloncuk patlaması gibi pıt pıt bi şeyler
İsim fikirlerinin dördü de çok tatlı çok sevdim hepsi de olur. Biz çok önceden beri Bade istiyoduk öyle de koyucaz :)

Ben 18 19 arası hissettim sanırım. Şu an 21deyiz içerde davul zurna çalıyor
Özellikle de sabah 4 5 arası

Kızlar selam artık araba işini de hallettik üstümden büyük bir yük kalktı. Her markayı görüp deneye deneye baktık sonucunda bagi easyfold almaya karar verdik sürüşü okadar yumuşak ki tek elle kapanıyor ergonomik ve çok pratik 4 yaşına kadar kullanılabilir çünkü 22kg kapasiteli iskeleti vs çok kaliteli içimize sindi başka da bişeyimiz kalmadı şükür portbebeler çok hantal vazgeçtik o tarzdan.

Biz de bugün yakından bakmak üzere gezmeye çıkıyoruz gazamiz mübarek olsun

Siz minnaklarınızı tam olarak nerde hıssedıyosunz acabaaa ben bayagı asagılarda hıssedıyorum da tekmelerını ama gobegım yukarda gayet kız cocugu kasıkta gezer dıyolar ama ondanmı benımkı asagıda mı bılemedımbu arada bugun oglumla oynarken yanlıslıkla ayagından karnıma bır tekme geldı nysekı agrı sızı olmadı ıcerdekıde benı tekmelemeye devam ettıgı ıcın ıcım rahatladı ama korkuttular benı keratalar

Ben bazen yukarda bazen aşağıda hissediyorum.Aslinda oğlumdan hiç bi farkı yok hareketlerinin sanki.Ama karnım bunda çok yukarda.Ilkinde kuzenimin oğlu karnıma kafa atmıştı.Cok korkmuştum.Neyse ki kuzum iyiydi.Agrin sizin yoksa iyidir annesi merak etme sen.

Genelde göbek deliğimin oralarda hissediyorum Bende çok korkuyorum eşimin yeğeni çok hareketli fark etmeden vurursa diye Ama onlar sıvının içinde güvendeler diyorum da annelik duygusu herhalde endişe ediyo insan

Teşekkürler canım başta panık oldumda sonra rahatladm onlar suyun ıcınde guvendeler heralde
Genelde göbek deliğimin oralarda hissediyorum Bende çok korkuyorum eşimin yeğeni çok hareketli fark etmeden vurursa diye Ama onlar sıvının içinde güvendeler diyorum da annelik duygusu herhalde endişe ediyo insan
Aynen bız dıkkatlı olsakta bır anlık bır kaza olabılır Allah beterınden korusun hepımızı

korkma canım benim 5 yaşında kızım var herseyi yapıyor Allaha şükür bisey olmadı

Canım gecmisler olsun

Yaa senin anneliğine bayılıyorum yaa hele bi doğsun hatta büyüsün 2 kız kardeş çok tatlı olcaklar
Yaaaa inşallah canım benim o zamanın hayali var hep bizde. Planlar 4 kişilik yapılmaya başladı
En en istediğim şey rahatlık İlk kızımda hep bi panik hali vardı ilk zamanlar deli gibiydim şimdi bu bebek nasıl büyücekten ziyade bu 2 kızı nasıl dengeleyip büyütürüm sorusu var kafamda
annesiiii biii doğsun annesiiii de gör sen alıp canının içine sokası geliyo insnın evlat çok başka bişeymiş İyi ki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…