Aynen sen bırak, annen yapsın. Sen oturdugun yerden paketle :)Geçmiş olsun acil şifalar
Bende öyle düşünüyorum şimdi göbek o kadar aşırı değil sonra yere birşey düşse almak zor.. hoş bana ev işi yasak annem gelicek.
ben şöyle bişey yaptımKızlar emzirme yastığı olmazsa olmaz bişey değil. Evinizdeki orta sertlikteki bir yastık da iş görür. Yenidoğduğunda kolunuzun altını size rahat gelen herhangi birşeyle de destekleyebilirsiniz.
Ben yatarken eşime sarildigimda eşim.sirtinda hissederdiBilmiyorum ki olabilirbiz içeriden hissediyoruz galiba çünkü eşim hissedemiyor mesela elini koyduğunda
Canım ilk çocuğun heyecanı, hevesi ve tecrübesizliği var şimdi deneyimlisin neyi alınacak ne lazım az çok biliyorsun ondan bence almamış olman e bide kızından kalanlarda vardır kullanırım dediğinKızlaaar uyutmuyoooyarım saat 45 dk ortalarda yok benim minik sonra yine kıpır kıpır annem yaaaat annem uyuuu deyip duruyorum ısırıvercem elini kolunu
Valla gecesi gündüzü yok inşallah doğunca bu düzenşne devam etmez
Bir de 2.yi Nasıl kızım kadar severim olur mu diye hep bi endişe var içimde ama zaman geçtikçe hareketleri hissettikçe işler değişiyormuşarkadaşlarım doğunca büyüdükçe eşitleniyor diyo. Onun vicdan azabı oluyo bazen bende de. Hala önceliğim kızım. Daha bi çöp alamadım miniğime. Kızımda bu aylarda herşeyi hazırdı nerdeyse.haksızlık mı ediyorum diye düşünüp duruyorum.
Benim detaylıdan sonra iştahım kalmadı yediğim her şey vicdan azabı oluyor vallaArtık sabahları deli gibi acikarak uyaniyorum, eşim uyuyo şuan ama ben kahvaltılık bisiler hazirladim kendime onları yiyorum. Eşim kalkınca bidaha yeriz. E bugün pazar disarda yemek yeriz derken gelsin kilolarr saldım artik
Asya ve Duru hoşuma gitti kulağa güzel geliyorİlk tekmeleri ne zaman hissettiniz tam anladınız zaman yani hafta olarak yazarsanız sevinirim..ben merak ediyorum pıt pıt birşeyler duyuyorum ama taam baby diyemedim
İsim de kararsızım kız isimleri de yazsaniza bana. Asya Bensu eliz duru bunlarada su diyemiyorum fikir beklerim
Bu arada idrar enfeksiyon başlangıç dedi toz verdi yaptım gece içtim şimdi kasık ağrısı yanma yoktu yanma ishal sabahtan bu yana uyanigim
Ben kendimde elimi koyunca dışardan hissedemiyorum ama içerde futbol maçı varBilmiyorum ki olabilirbiz içeriden hissediyoruz galiba çünkü eşim hissedemiyor mesela elini koyduğunda
Ben tam hafta gün veremiyorum ama kabaca 18+0 diyeyim. Bugün 18+6 ve çok net hissediyorum. Dün kuzenim elini koydu 2 kere üst üste o da çok net hissetti. Eşim de hissetmişti :) Ama adına tekme diyemem kayma, baloncuk patlaması gibi pıt pıt bi şeylerİlk tekmeleri ne zaman hissettiniz tam anladınız zaman yani hafta olarak yazarsanız sevinirim..ben merak ediyorum pıt pıt birşeyler duyuyorum ama taam baby diyemedim
İsim de kararsızım kız isimleri de yazsaniza bana. Asya Bensu eliz duru bunlarada su diyemiyorum fikir beklerim
Bu arada idrar enfeksiyon başlangıç dedi toz verdi yaptım gece içtim şimdi kasık ağrısı yanma yoktu yanma ishal sabahtan bu yana uyanigim
Ben 18 19 arası hissettim sanırım. Şu an 21deyiz içerde davul zurna çalıyorİlk tekmeleri ne zaman hissettiniz tam anladınız zaman yani hafta olarak yazarsanız sevinirim..ben merak ediyorum pıt pıt birşeyler duyuyorum ama taam baby diyemedim
Biz de bugün yakından bakmak üzere gezmeye çıkıyoruz gazamiz mübarek olsunKızlar selamartık araba işini de hallettik üstümden büyük bir yük kalktı. Her markayı görüp deneye deneye baktık sonucunda bagi easyfold almaya karar verdik sürüşü okadar yumuşak ki tek elle kapanıyor ergonomik ve çok pratik 4 yaşına kadar kullanılabilir çünkü 22kg kapasiteli iskeleti vs çok kaliteli içimize sindi başka da bişeyimiz kalmadı şükür portbebeler çok hantal vazgeçtik o tarzdan.
Ayy süper hiç insanın aklındaki şeyler kalmıyor birebir görünceBiz de bugün yakından bakmak üzere gezmeye çıkıyoruz gazamiz mübarek olsun
Ben bazen yukarda bazen aşağıda hissediyorum.Aslinda oğlumdan hiç bi farkı yok hareketlerinin sanki.Ama karnım bunda çok yukarda.Ilkinde kuzenimin oğlu karnıma kafa atmıştı.Cok korkmuştum.Neyse ki kuzum iyiydi.Agrin sizin yoksa iyidir annesi merak etme sen.Siz minnaklarınızı tam olarak nerde hıssedıyosunz acabaaa ben bayagı asagılarda hıssedıyorum da tekmelerını ama gobegım yukarda gayet kız cocugu kasıkta gezer dıyolar ama ondanmı benımkı asagıda mı bılemedımbu arada bugun oglumla oynarken yanlıslıkla ayagından karnıma bır tekme geldı nysekı agrı sızı olmadı ıcerdekıde benı tekmelemeye devam ettıgı ıcın ıcım rahatladı ama korkuttular benı keratalar
Genelde göbek deliğimin oralarda hissediyorumSiz minnaklarınızı tam olarak nerde hıssedıyosunz acabaaa ben bayagı asagılarda hıssedıyorum da tekmelerını ama gobegım yukarda gayet kız cocugu kasıkta gezer dıyolar ama ondanmı benımkı asagıda mı bılemedımbu arada bugun oglumla oynarken yanlıslıkla ayagından karnıma bır tekme geldı nysekı agrı sızı olmadı ıcerdekıde benı tekmelemeye devam ettıgı ıcın ıcım rahatladı ama korkuttular benı keratalar
Teşekkürler canım başta panık oldumda sonra rahatladm onlar suyun ıcınde guvendeler heraldeBen bazen yukarda bazen aşağıda hissediyorum.Aslinda oğlumdan hiç bi farkı yok hareketlerinin sanki.Ama karnım bunda çok yukarda.Ilkinde kuzenimin oğlu karnıma kafa atmıştı.Cok korkmuştum.Neyse ki kuzum iyiydi.Agrin sizin yoksa iyidir annesi merak etme sen.
Aynen bız dıkkatlı olsakta bır anlık bır kaza olabılır Allah beterınden korusun hepımızıGenelde göbek deliğimin oralarda hissediyorumBende çok korkuyorum eşimin yeğeni çok hareketli fark etmeden vurursa diye Ama onlar sıvının içinde güvendeler diyorum da annelik duygusu herhalde endişe ediyo insan
Amin İnşallah ❤Teşekkürler canım başta panık oldumda sonra rahatladm onlar suyun ıcınde guvendeler heralde
Aynen bız dıkkatlı olsakta bır anlık bır kaza olabılır Allah beterınden korusun hepımızı
korkma canım benim 5 yaşında kızım var herseyi yapıyorGenelde göbek deliğimin oralarda hissediyorumBende çok korkuyorum eşimin yeğeni çok hareketli fark etmeden vurursa diye Ama onlar sıvının içinde güvendeler diyorum da annelik duygusu herhalde endişe ediyo insan
YaaaaCanım gecmisler olsun
Yaa senin anneliğine bayılıyorum yaahele bi doğsun hatta büyüsün 2 kız kardeş çok tatlı olcaklar
En en istediğim şey rahatlıkSizin kız maşallah çok hareketli yaa benim hafta ıcı mesaıde hıc hareket etmıyo haftasonuda bır sabah bir aksam hareketli gündüz tık yok galıba benım kız nazlı olucakbenimde ikinci bende birşey almadım daha bence rahat olun sevgımız aynı olur ama ıkıncıde tecrube ve rahatlık daha fazla olcagı ıcın sadece sevgıye odaklanıcaz herşey bir iki alışverişte hallolur merak etmeyın
annesiiii biii doğsun annesiiii de gör senAy ne güzel maşallahben de biseyler hissediyorum ama inşallah küçük parazitimden gelen hareketlerdir de bağırsak hareketi değildir ya ben hep çocuklara uzak duran biriydim. En sevebildigim çocuklar kendi yegenlerimdi onlari da belli bir seviyeye kadar severdim. Ben çocuk yapmam yeeeaa diye diye 31 yaşına geldim. Ama yok ya insan seviyormuş. Varlığını görmek hissetmek o kadar mutlu ediyormuş ki. En son iki hafta önce ultrasonda gülümser gibi bir hareket yaptı ben ağlamaya başladım annelik otomatik yukleniyormus gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?