2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kıyafet konusunu o kadar abartmışız ki şu ana kadar verdiğim kıyafetin haddi hesabı yok ona rağmen çok var hala. Benim eşim de benim gibi çok takıntılı kıyafete ne büyük aldırır ne de küçüleni giydirmez sağolsun oğlum da uzun boylu kıyafet ve ayakkabı yıl içinde çok kez almamız gerekiyordu şimdi şimdi anca düzene girdik Arabası, mama sandalyesi, oto koltuğu vs hep var zaten. Odasına beşik dolap falan aldık sadece büyük olarak ana kucağı kaldı. Geçen sana sormuştum 4 moms için Ama karar veremedim daha bakıyorum.

benimki karşılamıyor ya perinataloglar sgk anlaşmalı olmuyor falan diye tamamlayıcı+doğumdu sigortam ama normal özel sigortalar heralde karşılıyormuş faturayı bildirdiğinde

Evet birde oynarken gorunce insan daha da mutlu oluyor. Ablana duskun olmanda cok guzel. Benimde kiz kardesim var , kardes cok gzel birsey .

11:25 de canım senin ki kaçta? Şansa bak aynı güne denk gelmişiz bayadır yoksun yazışmalarda göremedim seni herşey yolundadır umarım.
Benim 12:55 te canim yakın olsaydı saatlerimiz güzel olurmuşherşey yolunda çok şükür bikac gün üst üste girmeyince sayfalar uçuyor sonra okuycam diye geriden geliyorum güncel kalamiyorum maalesef.

Benim 12:55 te canim yakın olsaydı saatlerimiz güzel olurmuşherşey yolunda çok şükür bikac gün üst üste girmeyince sayfalar uçuyor sonra okuycam diye geriden geliyorum güncel kalamiyorum maalesef.
Evet senin randevu saatine ben çıkmış olurum olsun sağlık olsun heyecanla bekliyorum o günü herşey yolunda olsun da boşver geriden gel ben bayadır göremeyince merak ettim.

benimki karşılamıyor ya perinataloglar sgk anlaşmalı olmuyor falan diye tamamlayıcı+doğumdu sigortam ama normal özel sigortalar heralde karşılıyormuş faturayı bildirdiğinde
Benimki normal özel sigorta canim. Doğum teminatı ve bu tür durumları karşılıyor, ödeme yapılacağı zaman neyse ufak cüzi farkı ödeniyor.

Kizlar kizlar neler neler almışsınız öyle ya bitmiş szin alışverişler resmen ben daha bı çöp bile alamadım kardeşim hala bnde kaliyor tek bakmaya korkuyor bebeğini . Bugün tam 20 günlük oldu . Bnde resmen unuttuğum herşeyi hatırlamış oldum . Pek bakamıyorum buraya .baksamda anca okuyup geçebiliyirum sizlerden çok geri kalmamak için . Doktor bizim cinsiyet için kesin erkekdemisti geçen ay ama bu Çarşamba kontrol var ikinci kez de cinsiyete baksın da öyle başlarım alışverişe dedim

Mochi elektrikli değil normal olan herkez memnun duydum ama bende kararsızım ihtiyaç olur mu eskiden pompa mi vardı diyor annem
Birde hastaneye pjama mi gecelik mi nasıl birşey vs alan varsa fikir versin
Ben hastane için oyshodan bir terlik ve polar sabahlık aldım, kayınvalidem de suwen’in gecelik ve pijama takımını aldı resmini koyayım aşağıya. Donmam inşallah sabahlık kurtarır diye umuyorum.

Bebek arabası araştıran arkadaşlarım fiyatların fahiş olduğu şu dönemde letgodaki az kullanılmış ürünlere de bakmanızı öneririm. Aklımda 3500 liralık araba varken tesadüf eseri pusetiyle birlikte 550 liraya aldığımız tertemiz chicco liteway plus arabasının görselini de ekliyorum. Evimiz küçük ve portatiflik önemli olduğu için travel sistem zaten bakmıyordum.

Z zahrada cım detaylı ultrason randevumuzu 22 Kasım’a aldık

Eklentiler

• 955E751D-803E-49BC-808D-C49F17D48C26.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 97
  • E7CB01B1-4FD0-42FB-AF97-72D29028F4D3.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
  • CDB25003-C547-4396-A150-1DC03E6D213F.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 88
  • D0D9FCE9-FC76-4E59-BA5C-5F84FBB372D7.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 97
  • CA0DB2C8-BBC7-4597-83C0-9A9A8B9A0508.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 98
Evet senin randevu saatine ben çıkmış olurum olsun sağlık olsun heyecanla bekliyorum o günü herşey yolunda olsun da boşver geriden gel ben bayadır göremeyince merak ettim.
Aynen öyle dünde kontroldeydim aç gittim tahliller için hiç göstermedi kendini kuzum.iki hafta sonra detaylı olması ins güzel olacakŞimdilik bir sıkıntı yok çok şükür çok sağol sorduğun için

Ay pjama gecelik sabahlık çok güzel secmissiniz araba bu markayı duydum letgodan baktım hatta fikirler için teşekkürler

Bebek arabasi ben de bir sürü araba denedim ama asıl aklimdaki model magazalarda yoktu sonunda denemeden yine onu aldim kanz xgo travel model bakalim umarim iyidir bir de yine kanzın park yatağını aldım. Ivir zivir alınacak cok sey var daha ama buyuk parcalar silinince bi rahatladim mont kundak gibi bir şeyler var disarisi icin onlardan düşünüyorum, bir de yine kundak seklinde uyku tulumlarindan bir kalin bi ince. Önerisi olan var mi marka model? Bu arada Z zahrada ismimiz belli oldu, naptim ettim eşimi kendi istediğim isme ikna ettim Tuna oldu

Uraz su sıralar çok duyuyorum.Ama kulağa çok güzel geliyor ya.
Evet kızlar benimde hoşuma gitti büyük ihtimal Uraz olur diye düşündüm şuan Z zahrada Feriydy istersen tabloya da yazabilirsin değişiklik olursa söylerim büyük ihtimal olamaz başka erkek ismi bulamadım ilk oğlumun adı Selim babası koymuştu bunda sıra bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…