2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar sizce hem babyneste hem de 4 mom ya da türevi birseye ihtiyac var mı? 4 mom türevi bişey alırsam baby nest almasam mı diyorum?
Canım 4moms olmada bile sallanan bi anakucağı iş görür baya . Sen işini yaparken koyarsın tepesinde genelde oyuncak asılı oluyor onlara dalıyorlar ya da sallanırken uyuyorlar baby nest biraz daha hani dümdüz çocuğu yatırmayayım da yeri yönü belli bişeyin üzerine koyayım gibi zaten fiyat olarak da pahalısı da olmasına rağmen genellikle uygun. Dikiş bilen biri evde bile çok rahat diker

Benım denedıgım demır hapların hepsı benı mahvettı burda bır arkadas ocean mıcroferı onermişti onu aldım gercekten yan etkısı daha az onu deneyebılırsnz
Ay elimde olsa hiç kullanmıcam şu demir hapını mecburiyetten katlanıyorum elimde incir ve gün kurusu var onları yicem etki etmezse başka bişey düşünücem hazımsızlık ve şişkinlik var çok fena karnım patlıcak sanki

Bende aynı durumdaydım tuvalete cıksam bıle nefes alamıyodum ama demırımde dusuk mecbur ıcmek zorundayım bana ıncırle kayısıda pek fayda etmedı kotu bır rahatszlık oluyodu ınsallah sızde caresını bulursnz

Zeytin yağını sever misiniz ben domatesin üstüne döker banar yerdim çok rahatsız olduğum da işe yarardı ama çiğfen yiyeceksiniz zeytin yağını

Z zahrada kankimm benim detaylı ultrason tarihim yeniden eski tarihe döndü kocam işini ayarladı. Yine bizim hastaneye gitcez heralde yarın 8.30 bebişim guncellersin tabloda sana zahmet
liv miii çok heyecanlııı inş güzel pozlar verir annesine minnoş verdiğimiz paralara değsin ya kazıklanacaksam da karşılığını göreyim yani önce iyi olduğunu duyayım sonra show isterim keşke biz uzanıp bebeği izlerken eşler ağzımıza baklava koyup dursa ahahahah

Son düzenleme:
Kanki memorial'ı da aricam yarina randevu varsa diye. Ama şubat annelerinden bir arkadaş önermişti o doktoru. Telefonda 550 dediler gittik 650 ödedik diyince kocamda kendi hastanemize gidelim o zaman falan dedi kafam karisti

Hastane için şimdilik bakiyorum ama resim çekilir diye düzgün şeyler olmalı.. terlik yıkanır kapalı tarz bir tanede banyo için alırım ıslanır malum

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-25-09-55-31-659_trendyol.com.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2021-10-25-09-55-16-412_trendyol.com.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-10-25-09-55-12-501_trendyol.com.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2021-10-25-09-55-07-460_trendyol.com.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2021-10-25-09-54-58-473_trendyol.com.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2021-10-25-09-54-34-193_trendyol.com.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 80
Z zahrada m benim de 2 kasım 11:30da detaylı gelmeden yarım saat önce çikolata yemelisiniz dediler. Ne yarım saati sabah uyandıktan girene kadar aralıksız yerim o çikolatayı maksat minik oynasın
Bana da karnınız yok tatlı çikolata yiyip gelin bolca haraket etsin dediler idrara sikismadan gireceksiniz yarım saat sürüyor bazen 45 dk dediler 650 TL bu arada

Ben de haftada birkac defa sütlü kahve içiyorum, o rahatlatıyor. Bir de meyveler. Demir hapını aç içme, ben aç içtiğimde kıvrandım sancıdan, bulantıdan. Yemek üzerinden 1-1,5 saat gecince içiyorum. İçtikten sonra 40 dkda bişi yemiyorum. Yoksa kullanamam ben de. Bir de çok açlık yapıyor. O 40 dk gecince hemen bir mandalina, bişiler atıyorum ağzıma. Mandalina, portakal gibi c vitamini demirin emilimini arttırıyomuş. Aklında olsun.

Dün bir de diyorum ki çocuga 2 yaşına kadar seker vermeme, sağlıklı beslenme planları yapıyoruz gece gece nutellalar havada uçuşuyor. Ay şu tatlı tuzagından kurtulalım lütfen.Aksam kereviz yiyip çok şükür saglıklı yedim diyorum. Gece bi tatlı krizi, gözüm dönüyor. Gitti bütün idealistlik, kereviz totemiBen de 5,6 kilo aldım. Bu kilo işi de bi değişik bazen aynı gün içinde 2 kg oynuyor. Sabahtan akşama ne yiyosam, napıyosam artık. Yürüyüş yapınca da ayaklarımdan damarlar fırlamaya basladı, şişiyor. Hızlı kilo aldık diye belki.

ayy valla aynı
sebze istiyor canım ama mesela şöyle enginar üstü nutella, çikolata parçacıklı karnabahar,krem şantili ıspanak hayallerim hep böyle

ayy valla aynı
sebze istiyor canım ama mesela şöyle enginar üstü nutella, çikolata parçacıklı karnabahar,krem şantili ıspanak hayallerim hep böyle
Ya çok alemsin espirili hatun ne güldüm durup dururken nerden gelir aklına böyle şeyler, kuzum dikkat et mideni bozma yada cırcır olma

Kızlar bende şimdi size birşey soracağım benım kızlar hep ufak doğdular 3.150 gr en fazla 3. Kızım 2.500 kg dı. Hep özel prematüre aldım minnacık kıyafetler Kızlar ufak doğdular diye şimdi bu bebeğimde ufak doğarmı sizce erkek bebek anneleri şuanda 490 gr civarı mesela kestiremiyorum normal bebek ağırlığında ilerlediğini düşünüyorum. dün bebek kıyafeti alacaktım sonra bakarken 0-3 mü almalı yoksa 3-6 mı bilemedim boşuna birşeyde almak istemiyorum sizce beden 0-3 mü almalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…