Canım 4moms olmada bile sallanan bi anakucağı iş görür baya . Sen işini yaparken koyarsın tepesinde genelde oyuncak asılı oluyor onlara dalıyorlar ya da sallanırken uyuyorlarKızlar sizce hem babyneste hem de 4 mom ya da türevi birseye ihtiyac var mı? 4 mom türevi bişey alırsam baby nest almasam mı diyorum?
Ay elimde olsa hiç kullanmıcam şu demir hapını mecburiyetten katlanıyorum elimde incir ve gün kurusu var onları yicem etki etmezse başka bişey düşünücem hazımsızlık ve şişkinlik var çok fena karnım patlıcak sankiBenım denedıgım demır hapların hepsı benı mahvettı burda bır arkadas ocean mıcroferı onermişti onu aldım gercekten yan etkısı daha az onu deneyebılırsnz
Bende aynı durumdaydım tuvalete cıksam bıle nefes alamıyodum ama demırımde dusuk mecbur ıcmek zorundayım bana ıncırle kayısıda pek fayda etmedı kotu bır rahatszlık oluyodu ınsallah sızde caresını bulursnzAy elimde olsa hiç kullanmıcam şu demir hapını mecburiyetten katlanıyorum elimde incir ve gün kurusu var onları yicem etki etmezse başka bişey düşünücem hazımsızlık ve şişkinlik var çok fena karnım patlıcak sanki
Aminn hepsi sağlıkla gelsin inşallah :))))Maşallah kuzucuğa sağlıkla gelsin inşallah
Zeytin yağını sever misiniz ben domatesin üstüne döker banar yerdim çok rahatsız olduğum da işe yarardı ama çiğfen yiyeceksiniz zeytin yağınıAy elimde olsa hiç kullanmıcam şu demir hapını mecburiyetten katlanıyorum elimde incir ve gün kurusu var onları yicem etki etmezse başka bişey düşünücem hazımsızlık ve şişkinlik var çok fena karnım patlıcak sanki
liv miii çok heyecanlııı inş güzel pozlar verir annesine minnoş verdiğimiz paralara değsin ya kazıklanacaksam da karşılığını göreyim yani önce iyi olduğunu duyayım sonra show isterim
şimdi domatesin çekirdeğini bir kenara bırakalım kaçta kontrollllZeytin yağını sever misiniz ben domatesin üstüne döker banar yerdim çok rahatsız olduğum da işe yarardı ama çiğfen yiyeceksiniz zeytin yağını
Kanki memorial'ı da aricam yarina randevu varsa diye. Ama şubat annelerinden bir arkadaş önermişti o doktoru. Telefonda 550 dediler gittik 650 ödedik diyince kocamda kendi hastanemize gidelim o zaman falan dedi kafam karistiliv miii çok heyecanlııı inş güzel pozlar verir annesine minnoş verdiğimiz paralara değsin ya kazıklanacaksam da karşılığını göreyim yani önce iyi olduğunu duyayım sonra show isterimkeşke biz uzanıp bebeği izlerken eşler ağzımıza baklava koyup dursa ahahahah
Bana da karnınız yok tatlı çikolata yiyip gelin bolca haraket etsin dediler idrara sikismadan gireceksiniz yarım saat sürüyor bazen 45 dk dediler 650 TL bu arada
Zahrada benim de 13 Kasım 10 da ayrıntılı ultrasonşimdi domatesin çekirdeğini bir kenara bırakalım kaçta kontrollll
Ben de haftada birkac defa sütlü kahve içiyorum, o rahatlatıyor. Bir de meyveler. Demir hapını aç içme, ben aç içtiğimde kıvrandım sancıdan, bulantıdan. Yemek üzerinden 1-1,5 saat gecince içiyorum. İçtikten sonra 40 dkda bişi yemiyorum. Yoksa kullanamam ben de. Bir de çok açlık yapıyor. O 40 dk gecince hemen bir mandalina, bişiler atıyorum ağzıma. Mandalina, portakal gibi c vitamini demirin emilimini arttırıyomuş. Aklında olsun.Ay elimde olsa hiç kullanmıcam şu demir hapını mecburiyetten katlanıyorum elimde incir ve gün kurusu var onları yicem etki etmezse başka bişey düşünücem hazımsızlık ve şişkinlik var çok fena karnım patlıcak sanki
Dün bir de diyorum ki çocuga 2 yaşına kadar seker vermeme, sağlıklı beslenme planları yapıyoruzAhahha bu ben yaaacayip tatlıya düştüm yani önce çikolata sonra supangle, baklava ne varsa artık elde. Toplam 6 kilo almışım. Diyorum 3 ay kaldı desek her ay 2 kilo alsam 6 kilo alırım hadi +3te ben eklesem 15 kilo yapar diyorum ama bakalım
ayy valla aynıDün bir de diyorum ki çocuga 2 yaşına kadar seker vermeme, sağlıklı beslenme planları yapıyoruzgece gece nutellalar havada uçuşuyor. Ay şu tatlı tuzagından kurtulalım lütfen .Aksam kereviz yiyip çok şükür saglıklı yedim diyorum. Gece bi tatlı krizi, gözüm dönüyor. Gitti bütün idealistlik, kereviz totemi Ben de 5,6 kilo aldım. Bu kilo işi de bi değişik bazen aynı gün içinde 2 kg oynuyor. Sabahtan akşama ne yiyosam, napıyosam artık. Yürüyüş yapınca da ayaklarımdan damarlar fırlamaya basladı, şişiyor. Hızlı kilo aldık diye belki.
Ya çok alemsinayy valla aynı
sebze istiyor canım ama mesela şöyle enginar üstü nutella, çikolata parçacıklı karnabahar,krem şantili ıspanak hayallerim hep böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?