2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Az önce gördüm sosyal medyada yeni doğan 6 7 takım alın 0 3 ay böyle oluyor demiiş ama kız bebek tabi

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-25-10-46-42-154_com.instagram.android.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 113
Az önce gördüm sosyal medyada yeni doğan 6 7 takım alın 0 3 ay böyle oluyor demiiş ama kız bebek tabi
Ya işte bende baktım çok sayfa gezdim okudum ama kızlar gibimi olur erkek bebekler dahamı büyük doğar bilemedim arada kaldım galiba hastane çıkışlarını 0-3 alırım gerisini büyük 1-3 yada 3-6 alırım en mantıklısı gibi

Bu arada nedne sinir etti ya sormayı unuttum
Ultrasonla bakarken bebeğe, iki de bir diyor ki , bir dahaki sefere sakin, uykunu almış, rahat… gel, gergin gelme diyorum ki aslında gayet sakinim, bunu en az üç dört kez tekrarlayıp kendisi strese soktu beni,gerdi, bebeğin kafa kısmını tam göremedi karnımın o tarafında kasılma olmuş hiç te anlamadım niye oldu , bişi soruyorum kısa cevaplar, ortam yumuşasın diye espri yapıyorum , bozuyo beni falan hasta ruhlu

Üzücü bazı doktorlar neden böyle sevmiyorlarsa yapmasınlar bu mesleği kimse zorla yaptırmıyorki

Günaydın herkese,nasılsınız kizlar?Umarım herkes için herşey yolundadır Ben yoğunluktan çok nadir girip 1-2 sayfa okuyabiliyorum .Oğlum 1 benim derslerim de yoğun hiç fırsat bulamıyorum .Artık kipirtilari iyice hissediyordum nasıl mutluyum anlatamam 1 Kasım'da detayliya gidicem 30 eylülden beri kontrole de gitmedim doktorum detaylıdan sonra gel dedi cinsiyet değişikliği olur mu diye geliyor aklıma biraz da ondan hiçbir şey almadım henüz,yeter ki iyi haberler alalım gerçi gerisi önemli değil . Maşallah sizlerden baya alanlar var sanırım umarım sağlıkla kullanmak nasip olurUzun süredir yazmayınca içimden geldi bi yazayaim dedim

Ayy ben bi anda yarin detaylıya gircegimi dusununce heyecanlandim cooook. İnşallah herşey yolundadır ve yüzünü falan görebiliriz. Sabahın köründe randevumuz nası aç gitcem hiç bilmiyorum
Ayrıntılı için bana tok gelin ve tatlı yiyip gelin dediler

Bana da karnınız yok tatlı çikolata yiyip gelin bolca haraket etsin dediler idrara sikismadan gireceksiniz yarım saat sürüyor bazen 45 dk dediler 650 TL bu arada
Gecen gün birinde de çikolata yersek çok kipirdarsa görüntü almak zorlasabilir diye duydum ne yapmak gerek acaba sizi hastahanemi böyle ni bilgi verdi.ay ben birde 100 km yol gideceğim detaylı için çikolata yesem çocuklar halaya durursa görüntüde alamazsa Dr birdaha gel derse aklımda deli sorular

Ne bileyim aç karnına sabah tüket dediler bende öyle yapıyodum dediğiniz gibi yapayım o zaman

Tetanoz aşımı oldum geldim kızlar bir kaç gün kol ağrısı olur dedi şuanlık bişey yok ikincide 1 ay sonra inşallah gitmişken kalbinide dinledi biraz zor bulduk kaçıp duruyordu zilli kalbini bulunca cihazdan alarm sesi gibi bi ses geldi heh tamam burda dedi dedim bumu kalp sesi siz oldunuz mu tetanoz aşınızı

Perşembe günü olucam ben tetanozu. Biontech olunca araya 2 hafta koyuluyormus. 2 ay aşı rutinimiz var

Ya ben de boyundan dolayı tedirginim açıkçası
Doktor normalden uzun doğabilir dedi. Şu an bile baya uzunmuş. Sığmıyor zaten paso tekme tokat yiyorum

Perşembe günü olucam ben tetanozu. Biontech olunca araya 2 hafta koyuluyormus. 2 ay aşı rutinimiz var
Anladım canım ben covid aşısı olmaya cesaret edemedim olanada saygım sonsuz belki grip aşısı yaptırırım onun yerine

Bence ihmal etme covid aşısını. Git bir cesaretle ol. Ben makaleleri falan okudum yurtdışından. Mutlaka yaptırın diyorlar. Samsun'da geçen 2 vaka goruldu. İkisi de kotu sonuclanmis maalesef. Hamileleri daha kotu vuruyor bu lanet hastalık
Bir de benim kaynım sağlık sektöründe Amerika'da. Aşıyı bu kadar geç olmama bile kızdı benim dedik abi anca geldi zamanı.
Anladım canım ben covid aşısı olmaya cesaret edemedim olanada saygım sonsuz belki grip aşısı yaptırırım onun yerine

Ben normalde bugün tetenoz ve kan tahlili vermeye gidicektim ama biraz üşüttüm galiba bogazim aciyor kulagima vuruyor acile gittjm
İlaclarimı aldım 3 günde rapor aldim evde dinleniyorum , bu haftayida evde gecircem gibi … yarina yada carsambaya daha iyi hissedersem aşı olmaya öyle giderim gibi geliyor

Canım benim de sabah 10 da idrara sıkışık olmayın tok olun tatlı birşeyler yiyip gelin dediler herkesin farklı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…