Aşı karşıtlarını boşver sen. Diyorum ya benim kaynım Amerika'da sağlık sektöründe, mutlaka olun dedi. Çoğu doktor hastalananlar, şimdi keşke olsaydık diyor. Ben ilk dozu yaptırdım, 2 gün kolum ağrıdı sonra geçti. Bir de Amerika'da yayınları okudum ben. Hamileyken asi olan annelerin bebekleri doğduğunda antikor üretmeye başlamış direk. Asisizlik asılı olmaktan daha tehlikeli o yüzden.Bilemedim ki canım güvenmeyen de çok doktorlar ve hamileler ikiye ayrılmış durumda yaptır diyen var yaptırma diyen var ol diyen hamleler de var asla olma diyende napıcağımı şaşırdım
Bende 37 haftada doğuma girerim diye düşünüyorum hepsi o haftada doğdu o halde ben hastane çıkışını gönül rahatlığıyla yenidoğan alabilirim teşekkürlerEğer hiçbir şey fayda etmiyorsa doktorundan ilaç takviyesi isteyebilirsin. Kabızlık da zor ben oğluma hamileyken çok çekmiştim ne yapsam fayda etmiyordu. Doktor bi toz var onu yazmıştı tek iyi gelen oydu.
aç gidileceğine emin misin canım? Doktorum perinatolog, özellikle kendisi detaylıya tok gel dedi bana.
Benim oğlum 37+6 da doğdu 3450 gr dı boyu da 52 cm di ama yenidoğan kıyafetleri bile başta büyük oluyor. Bi de ilk günler hızla kilo kaybedebiliyorlar. Hastane çıkışı bence yenidoğan almalısın.
Takım çok tatlı ama küçük bebeklerde kapüşonlu şeyler hiç rahat olmuyor. Kafasını, sırtını terletiyor o üstündeyken uyursa da rahatsız olur. Bi de bizimkiler 6-9 da da çok kalın giyemezler. Doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Her markanın bedeni çok farklı mesela carters dan hep bir büyüğünü alırdım, gap den de ya tam bedenini ya da bi küçüğünü.
ne kadar boyuYa ben de boyundan dolayı tedirginim açıkçası
Doktor normalden uzun doğabilir dedi. Şu an bile baya uzunmuş. Sığmıyor zaten paso tekme tokat yiyorum
Burada kabızlık için duphalac şurup kullandım diyen olmuştu ben de dra sordum hiç zararı yok ama beslenme ile aşmaya çalış ddi, doktorunuza sorup şurup kullanın istersenizBi çözüm bulamazsam doktora başvurucam artık canım bende çok çektim kabızlıktan halada çekiyorum
4 haftadır bendede aynı sıkıntıKızlar şu lanet kabızlığa karşı bi çözümünüz var mı çok fenayım ya normaldede sık kabızlık yaşayan biriyim demir ilacına da başladım oda iyice kabız yaptı ayrıca mide bulantısıda yapıyor sizdede yaptı mı ?
Ayy ben o şurubu daha önce kullandım hiç etkisi olmamıştı bana boşuna almıştım incir ve gün kurusu yicem yoğurt tüketiyorum bide müsli aldım duymuşsunuzdur lifli birşey bayağı onu sütle karıştırıp yicem etki eder umarımBurada kabızlık için duphalac şurup kullandım diyen olmuştu ben de dra sordum hiç zararı yok ama beslenme ile aşmaya çalış ddi, doktorunuza sorup şurup kullanın isterseniz
soda+magnezyum yap canım ilaç kullanmıyorsann kasılma olabilir benzettim benKızlar karnıma sol alttan derinden bir agri giriyor burulup geçiyor anlik. Sandalyede çalışırken uc dort defa oldu uzandim şimdi yarım saattir sadece bir kez oldu. Rahim kasılmasi boyle bisey mi doktora sorsam mi var mi bilginiz
Kahvaltıda süt yoğurt ve peynir tükettim tuvalete çıkardı beni biraz onların etkisi mi yoksa tetanoz aşısı oldum onun etkisi mi bilemedim4 haftadır bendede aynı sıkıntıdoktorum şurup yazmadan önce probiyotik deneyelim dedi şimdi onu deniyorum .4 gün oldu eh işte fayda etti gibi .sabah kayısı üstüne ılık su deneme yanılma ile kabızlığa çare bulmaya çalışıyorum canım
Tatli yiyince bebisler hareketleniyor ya demekki hareketli olmasını istiyorlar.Canım benim de sabah 10 da idrara sıkışık olmayın tok olun tatlı birşeyler yiyip gelin dediler herkesin farklı mi
Kız o sağlık ocağındaki dinleme cihazı nasıl birşey ayarı bulunmayan radyo gibi cizır cizırTetanoz aşımı oldum geldim kızlar bir kaç gün kol ağrısı olur dedi şuanlık bişey yok ikincide 1 ay sonra inşallah gitmişken kalbinide dinledi biraz zor bulduk kaçıp duruyordu zilli kalbini bulunca cihazdan alarm sesi gibi bi ses geldi heh tamam burda dedidedim bumu kalp sesi siz oldunuz mu tetanoz aşınızı
En iyisi ben kahvaltımı yapıp gideyim Dr derseki göremedim tatlı ye gel o zaman yiyeyimBenim doktor kan tahlili de alacağı için tok gel dedi. Ultrasonla bakan doktor da, yüzünü falan göstermezse, çikolata yedirip 15 dakika sonra tekrar bakıyoruz dedi.
Bana da o cihazla baktı ama bendeki çok net duyuluyodu kalp atışlarıKız o sağlık ocağındaki dinleme cihazı nasıl birşey ayarı bulunmayan radyo gibi cizır cizırbı kere dinledik bizde cihazın kendine hayrı yok cizirtodan birşey duyamadım duyuyonmu dedi ebe he dedim gectim
Ben gidişimden 1 saat önce bitane çikolata atıyorum ağzıma içerde halay çekiyoEn iyisi ben kahvaltımı yapıp gideyim Dr derseki göremedim tatlı ye gel o zaman yiyeyim
Benimkide soda hastası soda içinde bi hareket bi hareketBen gidişimden 1 saat önce bitane çikolata atıyorum ağzıma içerde halay çekiyo
Ay soda artı muz diyecektim yasoda+magnezyum yap canım ilaç kullanmıyorsann kasılma olabilir benzettim ben
Bende ondan korkuyorum ikisi bir halaya durursa poz yakalayamayizBen gidişimden 1 saat önce bitane çikolata atıyorum ağzıma içerde halay çekiyo
Valla morsmu norsmu bilemedim baktım kulaktan olacağım he he duydum dedimBana da o cihazla baktı ama bendeki çok net duyuluyodu kalp atışlarısenin ebe mors alfabesiyle iletişime geçmiş herhal bebişle
bizim sağlık ocağında o aletten de yokmuş desem şaşırmazsınız heraldeBana da o cihazla baktı ama bendeki çok net duyuluyodu kalp atışlarısenin ebe mors alfabesiyle iletişime geçmiş herhal bebişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?