2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilemedim ki canım güvenmeyen de çok doktorlar ve hamileler ikiye ayrılmış durumda yaptır diyen var yaptırma diyen var ol diyen hamleler de var asla olma diyende napıcağımı şaşırdım
Aşı karşıtlarını boşver sen. Diyorum ya benim kaynım Amerika'da sağlık sektöründe, mutlaka olun dedi. Çoğu doktor hastalananlar, şimdi keşke olsaydık diyor. Ben ilk dozu yaptırdım, 2 gün kolum ağrıdı sonra geçti. Bir de Amerika'da yayınları okudum ben. Hamileyken asi olan annelerin bebekleri doğduğunda antikor üretmeye başlamış direk. Asisizlik asılı olmaktan daha tehlikeli o yüzden.
Ama tabi son karar senin. Makaleleri oku bol bol. Benim doktorum 12.haftadan sonra mutlaka ol dedi. Hatta son gittiğimizde oldun di mi diye sordu. Hocam yarın olucam demiştim sevinmişti.

Bende 37 haftada doğuma girerim diye düşünüyorum hepsi o haftada doğdu o halde ben hastane çıkışını gönül rahatlığıyla yenidoğan alabilirim teşekkürler

Bi çözüm bulamazsam doktora başvurucam artık canım bende çok çektim kabızlıktan halada çekiyorum
Burada kabızlık için duphalac şurup kullandım diyen olmuştu ben de dra sordum hiç zararı yok ama beslenme ile aşmaya çalış ddi, doktorunuza sorup şurup kullanın isterseniz

4 haftadır bendede aynı sıkıntı doktorum şurup yazmadan önce probiyotik deneyelim dedi şimdi onu deniyorum .4 gün oldu eh işte fayda etti gibi .sabah kayısı üstüne ılık su deneme yanılma ile kabızlığa çare bulmaya çalışıyorum canım

Kızlar karnıma sol alttan derinden bir agri giriyor burulup geçiyor anlik. Sandalyede çalışırken uc dort defa oldu uzandim şimdi yarım saattir sadece bir kez oldu. Rahim kasılmasi boyle bisey mi doktora sorsam mi var mi bilginiz

Burada kabızlık için duphalac şurup kullandım diyen olmuştu ben de dra sordum hiç zararı yok ama beslenme ile aşmaya çalış ddi, doktorunuza sorup şurup kullanın isterseniz
Ayy ben o şurubu daha önce kullandım hiç etkisi olmamıştı bana boşuna almıştım incir ve gün kurusu yicem yoğurt tüketiyorum bide müsli aldım duymuşsunuzdur lifli birşey bayağı onu sütle karıştırıp yicem etki eder umarım

soda+magnezyum yap canım ilaç kullanmıyorsann kasılma olabilir benzettim ben

Kahvaltıda süt yoğurt ve peynir tükettim tuvalete çıkardı beni biraz onların etkisi mi yoksa tetanoz aşısı oldum onun etkisi mi bilemedim

Kız o sağlık ocağındaki dinleme cihazı nasıl birşey ayarı bulunmayan radyo gibi cizır cizır bı kere dinledik bizde cihazın kendine hayrı yok cizirtodan birşey duyamadım duyuyonmu dedi ebe he dedim gectim

Benim doktor kan tahlili de alacağı için tok gel dedi. Ultrasonla bakan doktor da, yüzünü falan göstermezse, çikolata yedirip 15 dakika sonra tekrar bakıyoruz dedi.
En iyisi ben kahvaltımı yapıp gideyim Dr derseki göremedim tatlı ye gel o zaman yiyeyim

Bana da o cihazla baktı ama bendeki çok net duyuluyodu kalp atışları senin ebe mors alfabesiyle iletişime geçmiş herhal bebişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…