Benim doktor kan tahlili de alacağı için tok gel dedi. Ultrasonla bakan doktor da, yüzünü falan göstermezse, çikolata yedirip 15 dakika sonra tekrar bakıyoruz dedi.Gecen gün birinde de çikolata yersek çok kipirdarsa görüntü almak zorlasabilir diye duydum ne yapmak gerek acaba sizi hastahanemi böyle ni bilgi verdi.ay ben birde 100 km yol gideceğim detaylı için çikolata yesem çocuklar halaya durursagörüntüde alamazsa Dr birdaha gel derse aklımda deli sorular
Canım aldıkların cok güzel, güle güle kullanın. Ben de oyshodan aynı terlik ve sabahlıgı favorilemiştim. Terliği alıcam muhtemelen. Sabahlık için de aynısının grisi ve lacivert puantiyelisi var elimde. Acaba evdeki düz griyi mi koysam hastane cantasına diye düşünüyorumBen hastane için oyshodan bir terlik ve polar sabahlık aldım, kayınvalidem de suwen’in gecelik ve pijama takımını aldı resmini koyayım aşağıya. Donmam inşallah sabahlık kurtarır diye umuyorum.
Bebek arabası araştıran arkadaşlarım fiyatların fahiş olduğu şu dönemde letgodaki az kullanılmış ürünlere de bakmanızı öneririm. Aklımda 3500 liralık araba varken tesadüf eseri pusetiyle birlikte 550 liraya aldığımız tertemiz chicco liteway plus arabasının görselini de ekliyorum. Evimiz küçük ve portatiflik önemli olduğu için travel sistem zaten bakmıyordum.
Z zahrada cım detaylı ultrason randevumuzu 22 Kasım’a aldık
Ben titreyerek çıkmıştım.Cok üşüdüm bi kaç gün.Hemde hastane sıcak olmasına rağmen.Bende pamuklu dusunuyorum pijamayi.Ben normalde de aşırı üşüyen birisi olarak, kalın, pamuklu pijama alırım kesin. Yoksa donarım gibi geliyor. Bir de doğumda baya kan kaybedicez, cok usuyormus insan.
Öyle canım ya yarıladık resmen hale kuzucuğumu öğrenemedimNe zaman sonraki kontroll doğumlara az kaldı resmen dayan
Bende yarın olcam tetanoz u eşime diyorum mesai kalma yanımda ol ne olur ne olmazTetanoz aşımı oldum geldim kızlar bir kaç gün kol ağrısı olur dedi şuanlık bişey yok ikincide 1 ay sonra inşallah gitmişken kalbinide dinledi biraz zor bulduk kaçıp duruyordu zilli kalbini bulunca cihazdan alarm sesi gibi bi ses geldi heh tamam burda dedidedim bumu kalp sesi siz oldunuz mu tetanoz aşınızı
6 9 da yaza gelirler sanki kuzu 4 aylıkken giyse bile kalın olabiliirBöyle bir takım gördüm almak istiyorum ama kaç beden alsam bilemedim 3-6 mı 6-9 mu?
Kuzu bu bebekken giydirilmez bence biraz büyümesi lazim. Sneeye ekim kasım gibi düşün bence bedeniniBöyle bir takım gördüm almak istiyorum ama kaç beden alsam bilemedim 3-6 mı 6-9 mu?
Bilemedim ki canım güvenmeyen de çok doktorlar ve hamileler ikiye ayrılmış durumda yaptır diyen var yaptırma diyen var ol diyen hamleler de var asla olma diyende napıcağımı şaşırdımBence ihmal etme covid aşısını. Git bir cesaretle ol. Ben makaleleri falan okudum yurtdışından. Mutlaka yaptırın diyorlar. Samsun'da geçen 2 vaka goruldu. İkisi de kotu sonuclanmis maalesef. Hamileleri daha kotu vuruyor bu lanet hastalık
Bir de benim kaynım sağlık sektöründe Amerika'da. Aşıyı bu kadar geç olmama bile kızdı benimdedik abi anca geldi zamanı.
Hİç birşey olmuyor ben hissetmedim bile doktor kol ağrısı yapar dedi bende tık yok çok şükürBende yarın olcam tetanoz u eşime diyorum mesai kalma yanımda ol ne olur ne olmaz
6 9 da yaza gelirler sanki kuzu 4 aylıkken giyse bile kalın olabiliir
Küçük adam gibi olur diye düşündüm ama yaza denk gelmesi sorun evet sonbaharlık bakayımKuzu bu bebekken giydirilmez bence biraz büyümesi lazim. Sneeye ekim kasım gibi düşün bence bedenini
Ya bu ara kulak ağrımda var bide aşı sorun çıkarmasın banaHİç birşey olmuyor ben hissetmedim bile doktor kol ağrısı yapar dedi bende tık yok çok şükür
Eğer hiçbir şey fayda etmiyorsa doktorundan ilaç takviyesi isteyebilirsin. Kabızlık da zor ben oğluma hamileyken çok çekmiştim ne yapsam fayda etmiyordu. Doktor bi toz var onu yazmıştı tek iyi gelen oydu.Kızlar şu lanet kabızlığa karşı bi çözümünüz var mı çok fenayım ya normaldede sık kabızlık yaşayan biriyim demir ilacına da başladım oda iyice kabız yaptı ayrıca mide bulantısıda yapıyor sizdede yaptı mı ?
aç gidileceğine emin misin canım? Doktorum perinatolog, özellikle kendisi detaylıya tok gel dedi bana.Ayy ben bi anda yarin detaylıya gircegimi dusununce heyecanlandim cooook. İnşallah herşey yolundadır ve yüzünü falan görebiliriz. Sabahın köründe randevumuz nası aç gitcem hiç bilmiyorum
Benim oğlum 37+6 da doğdu 3450 gr dı boyu da 52 cm di ama yenidoğan kıyafetleri bile başta büyük oluyor. Bi de ilk günler hızla kilo kaybedebiliyorlar. Hastane çıkışı bence yenidoğan almalısın.Ya işte bende baktım çok sayfa gezdim okudum ama kızlar gibimi olur erkek bebekler dahamı büyük doğar bilemedim arada kaldım galiba hastane çıkışlarını 0-3 alırım gerisini büyük 1-3 yada 3-6 alırım en mantıklısı gibi
Takım çok tatlı ama küçük bebeklerde kapüşonlu şeyler hiç rahat olmuyor. Kafasını, sırtını terletiyor o üstündeyken uyursa da rahatsız olur. Bi de bizimkiler 6-9 da da çok kalın giyemezler. Doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Her markanın bedeni çok farklı mesela carters dan hep bir büyüğünü alırdım, gap den de ya tam bedenini ya da bi küçüğünü. Bebeğine göre karar verirsinBöyle bir takım gördüm almak istiyorum ama kaç beden alsam bilemedim 3-6 mı 6-9 mu?
Kanki sen beni bıraksan ben seni bırakmammmoyy minoşum doğacak teyzesine fotolar atacakkk büyümesini izlicem bende kopmamak için çakallığıma bakın
Çıktı canım dün, o kadar güzel bakıyorum ki bugün toparlandı hemen
Bi çözüm bulamazsam doktora başvurucam artık canım bende çok çektim kabızlıktan halada çekiyorumEğer hiçbir şey fayda etmiyorsa doktorundan ilaç takviyesi isteyebilirsin. Kabızlık da zor ben oğluma hamileyken çok çekmiştim ne yapsam fayda etmiyordu. Doktor bi toz var onu yazmıştı tek iyi gelen oydu.
aç gidileceğine emin misin canım? Doktorum perinatolog, özellikle kendisi detaylıya tok gel dedi bana.
Benim oğlum 37+6 da doğdu 3450 gr dı boyu da 52 cm di ama yenidoğan kıyafetleri bile başta büyük oluyor. Bi de ilk günler hızla kilo kaybedebiliyorlar. Hastane çıkışı bence yenidoğan almalısın.
Takım çok tatlı ama küçük bebeklerde kapüşonlu şeyler hiç rahat olmuyor. Kafasını, sırtını terletiyor o üstündeyken uyursa da rahatsız olur. Bi de bizimkiler 6-9 da da çok kalın giyemezler. Doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Her markanın bedeni çok farklı mesela carters dan hep bir büyüğünü alırdım, gap den de ya tam bedenini ya da bi küçüğünü. Bebeğine göre karar verirsin
Ne kadar açsam artık aç karnına yazmışımEğer hiçbir şey fayda etmiyorsa doktorundan ilaç takviyesi isteyebilirsin. Kabızlık da zor ben oğluma hamileyken çok çekmiştim ne yapsam fayda etmiyordu. Doktor bi toz var onu yazmıştı tek iyi gelen oydu.
aç gidileceğine emin misin canım? Doktorum perinatolog, özellikle kendisi detaylıya tok gel dedi bana.
Benim oğlum 37+6 da doğdu 3450 gr dı boyu da 52 cm di ama yenidoğan kıyafetleri bile başta büyük oluyor. Bi de ilk günler hızla kilo kaybedebiliyorlar. Hastane çıkışı bence yenidoğan almalısın.
Takım çok tatlı ama küçük bebeklerde kapüşonlu şeyler hiç rahat olmuyor. Kafasını, sırtını terletiyor o üstündeyken uyursa da rahatsız olur. Bi de bizimkiler 6-9 da da çok kalın giyemezler. Doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Her markanın bedeni çok farklı mesela carters dan hep bir büyüğünü alırdım, gap den de ya tam bedenini ya da bi küçüğünü. Bebeğine göre karar verirsin
sahur gibi düşün sen sabahın körü randevusu için geceden yemeye başlaçocuk anca ayılırrrrNe kadar açsam artık aç karnına yazmışımtok karnına dicektim bebisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?