2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim doktor kan tahlili de alacağı için tok gel dedi. Ultrasonla bakan doktor da, yüzünü falan göstermezse, çikolata yedirip 15 dakika sonra tekrar bakıyoruz dedi.

Canım aldıkların cok güzel, güle güle kullanın. Ben de oyshodan aynı terlik ve sabahlıgı favorilemiştim. Terliği alıcam muhtemelen. Sabahlık için de aynısının grisi ve lacivert puantiyelisi var elimde. Acaba evdeki düz griyi mi koysam hastane cantasına diye düşünüyorum ama sanırım bu aynı sabahlıgı alıcam ben de.

Kızlar letgo konusuna birebir katılıyorum. Özellikle pandemi döneminde alınmış, neredeyse hiç kullanılmamış arabaları epey uygun fiyata veriyorlar. Ben de öyle alıcam muhtemelen.

Ben normalde de aşırı üşüyen birisi olarak, kalın, pamuklu pijama alırım kesin. Yoksa donarım gibi geliyor. Bir de doğumda baya kan kaybedicez, cok usuyormus insan.

Ben normalde de aşırı üşüyen birisi olarak, kalın, pamuklu pijama alırım kesin. Yoksa donarım gibi geliyor. Bir de doğumda baya kan kaybedicez, cok usuyormus insan.
Ben titreyerek çıkmıştım.Cok üşüdüm bi kaç gün.Hemde hastane sıcak olmasına rağmen.Bende pamuklu dusunuyorum pijamayi.

Bende yarın olcam tetanoz u eşime diyorum mesai kalma yanımda ol ne olur ne olmaz

Böyle bir takım gördüm almak istiyorum ama kaç beden alsam bilemedim 3-6 mı 6-9 mu?

Eklentiler

• Screenshot_20211025-123542_(1).webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 68
Bilemedim ki canım güvenmeyen de çok doktorlar ve hamileler ikiye ayrılmış durumda yaptır diyen var yaptırma diyen var ol diyen hamleler de var asla olma diyende napıcağımı şaşırdım

Eğer hiçbir şey fayda etmiyorsa doktorundan ilaç takviyesi isteyebilirsin. Kabızlık da zor ben oğluma hamileyken çok çekmiştim ne yapsam fayda etmiyordu. Doktor bi toz var onu yazmıştı tek iyi gelen oydu.
Ayy ben bi anda yarin detaylıya gircegimi dusununce heyecanlandim cooook. İnşallah herşey yolundadır ve yüzünü falan görebiliriz. Sabahın köründe randevumuz nası aç gitcem hiç bilmiyorum
aç gidileceğine emin misin canım? Doktorum perinatolog, özellikle kendisi detaylıya tok gel dedi bana.
Benim oğlum 37+6 da doğdu 3450 gr dı boyu da 52 cm di ama yenidoğan kıyafetleri bile başta büyük oluyor. Bi de ilk günler hızla kilo kaybedebiliyorlar. Hastane çıkışı bence yenidoğan almalısın.
Böyle bir takım gördüm almak istiyorum ama kaç beden alsam bilemedim 3-6 mı 6-9 mu?
Takım çok tatlı ama küçük bebeklerde kapüşonlu şeyler hiç rahat olmuyor. Kafasını, sırtını terletiyor o üstündeyken uyursa da rahatsız olur. Bi de bizimkiler 6-9 da da çok kalın giyemezler. Doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Her markanın bedeni çok farklı mesela carters dan hep bir büyüğünü alırdım, gap den de ya tam bedenini ya da bi küçüğünü. Bebeğine göre karar verirsin

Ayyy çok güzel Z zahrada teyzesi
Esin çıktı mı canim hastaneden?
Çıktı canım dün, o kadar güzel bakıyorum ki bugün toparlandı hemen hamile yastığını da ona verdim destek yapsın diye gece tuvalet dışında hiç kalkmadı maşallah kendi başına kalkmaya çalışıyor ama her seferinde yakaladım tetikte yattım hep (ağırdır normalde uykum)

Bi çözüm bulamazsam doktora başvurucam artık canım bende çok çektim kabızlıktan halada çekiyorum

Ne kadar açsam artık aç karnına yazmışım tok karnına dicektim bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…