2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen bende anlamadım sesleri bi tuaftı kadın göbeğim de drift yaptı kalbini bulmak için

Bende de oluyor o artı sırt ve bacak baş ağrılar çoğalınca magnezyum yazdı 100 TL verdim aldım iki gündür kesildi gibi ama onun dışında kasik ağrısı az su içmekten olur dedi ve yatınca geçmiyorsa ve uzun süreli devam ediyorsa gel demişti anlık ağrılar zaten hep oluyor büyüme diyor..bir ağrı sürekli ise uzanıp da ve gecmiyorsa git muhakkak derim

yaramı deşme kardeşim doğduğunda bile bir pipisine bakıcam heralde emin olmak için her şeyim kız çocuğu belirtisi halaaa
Bak gor ortada sıvrı gıbi işte yalnız benım karnım çok mu aşağıda bugunde buna taktım ben galıba oglumda boyle degıldı

Eklentiler

• 86C932F8-3D79-43EE-AB11-9AE7524BFC68.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 117
Canım biontek mi oldun?

bizim sağlık ocağında o aletten de yokmuş desem şaşırmazsınız heralde
Kız bi de beşiktaş sağlık ocagındasın, sanki köy yeri ben de nişantaşına bağlıyım ama hiç gitmedim. Bir ebe aradı insta sayfasını söyledi. Emzirme koçluğu vs yapıyomuş. İhtiyaç olursa düşünürüm

Bu karin şeklinin cidden cinsiyetle alakası yok galiba.Benimde minik bi top var karnimda sanki.
Aynen benımde oyle bugun iş yerinden bırısı dedıkı dur tahmın edeyım oglun olcak senın dedı bende sok oldum hayır kız dedım benımde kafama soru ısaretı bıraktı ama alakası yok cıdden

Uzandim dinleniyorum şuan bir sıkıntı yok. Hic yaşamadığım değişik bir ağrıydi. O yüzden korktum biraz. Magnezyum u bir kac gündür kullanıyorum aksam da soda içerim olmadi birdaha olmaz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…